Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben kaçtım kızlar muhabbetinize doyumolmuyorr yavrular .:roflol:bizi bir salona kapatsınlar yemek içmek versinler biz boyuna lak lak ederiz kimseleri aramayız heeeee:roflol::roflol:

valla burdan agarlarık bırbırımızı ıkram derdı yook temızlık derdı yookkk oturup aksama kadar laak laak lak laaakkk :roflol::roflol:

üfletenleeerr tüttürenler bızde bı araya geleeeekk içenler sizde bı arayaaa...:içelim::içelim:
benım burda tüttürme arkadasım umut var baska kım var ?.. delikafadulden
Ben de varıım tüttüreliiim..
Senle çok benziyoruz betül sigara içmemiz bile bn de bazen 1 ay içmem aklıma gelmez bazen günde bir paket bitiririm..Kilo almamız da aynıymış kız yoksam biz kardeş miyiiiz..
Sen ne yazsan ay ben de aynıyım ya diyoruum..Zaten rüyamda tığ gibiydin gıcık aldım sendenn
naniknanik

Anam hakkaten guzel gacıymısın heee massallahh masallahhh

bekte datlusun türkish delight senüüüüü

betül romantizm demişsin ben biraz geriden geliyorum ama, bizde durumlar berbatt, herkes kendi halinde takılıyor, tek ortak noktamız ege, bakalım belki ilerleyen zamnlarda düzelir.

haydıı tuttureeeek o zaamaannn delikafadulden
valla keske ruyandakı gıbı olsamdaaa sen de bana gıcık olsaann dert değil yaavv :roflol:
zayıf olmak ugruna.. sonra senıde zayıflatırız olur bıter.. ama aah gercekler her zamankı gıbın acı olii..:bbo:
bu arada ıkımızde yay ık ondan olabiliirrr
ama sen yay ın bazı ınsanlara verdıgı kımı ozellıklerını de almısın ben almamısım meselaaaa ııımmmm CADIARZU ........ çaaaat küüt paaatt :roflol:
patlatıyıınnn ınsan nerden geldıgını anlamiii :roflol:
Allah ıyılıgını versın :))

betül romantizm demişsin ben biraz geriden geliyorum ama, bizde durumlar berbatt, herkes kendi halinde takılıyor, tek ortak noktamız ege, bakalım belki ilerleyen zamnlarda düzelir.

yaav alın egeyı ortadan bır saatlıgıne uyutup yatagına koyun sonra ortada ege olmayınca bırbırınıze carpısırsnızz tek ortak noktanız ege olmamıss olur nasıl guzel fıkır ama dımı :roflol:
egeyı ortadan alınca sorun kalkii delikafadulden

:jeyyar:

Gül sen benı yanlıs anladın sanırım yada yazdıgımı okumadın..Ben Sedaya dedımkı bende bır cok seye uzuluyorum ama burda yazmıyorum..Örnek olarakta annemı verdım.Mezarına gıttım dedım yazmadım dedım.Olay olalı 15 gun olmus..Yazsam o zaman yazardım..Herkesın derdı cok...Yazmaya kalksan sayfalar yetmez..

Hani hanii nirdeee delikafadulden
Betul fotograf koyalım dıye attım ortaya sonra kayboldum demı:)Tam koycaktım mısafır geldı:bbo:Çatkapı...Ondan koyamadım bırazdan koyucam...

yok canım öyle dedğin gibi olmuyorrr ege ortadan alınıca başlıyor çığlık atmayaa yatay bıraktınız beni dikey pozisyonaa getirinnnn diyeee, delikafadulden

serap poz çok güzelmiş gerçekten kaydirigubbakcemile3 :roflol:

hicran maşaAllah o ne güzellik ya esmer halin de ayrı güzel a.s.

2007 dogumgunum..59 kgyum..Bu halıme gerı donmek ıstıyorum.Hemde çokkkk...

Son düzenleme:
saolun canlarım.
duygu çok hoşmuşsun hakkaten. ama 2 kilon kalmış onuda verirsin.
nasıl verdin o kadar kiloyu bravo valla

valla benım kıde cok kemıklı yapısı bıraz ırıdır de esım, yapılı boyuda var.. kılo ortalama 90 kaydirigubbakcemile3
cunku ara ara ınıp cıkıyor kendıne gore..

Betul fotograf koyalım dıye attım ortaya sonra kayboldum demı:)Tam koycaktım mısafır geldı:bbo:Çatkapı...Ondan koyamadım bırazdan koyucam...
2007 dogumgunum..59 kgyum..Bu halıme gerı donmek ıstıyorum.Hemde çokkkk...
-----------------------------------
evet oyle oldu valla kaydirigubbakcemile3 ama foto yakii valla..
aahk ahk ben hangısını koysamkım fisfisfis

kız bu cocugun gece uykusu yokmuu..
sureklı kalkıyomuu kaydirigubbakc
yok canım öyle dedğin gibi olmuyorrr ege ortadan alınıca başlıyor çığlık atmayaa yatay bıraktınız beni dikey pozisyonaa getirinnnn diyeee, delikafadulden
sureklı kalkıyomuu kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
sureklı kalkıyomuu kaydirigubbakcemile
[/QUOTE]

kız ege paşa uyunyunca bendeee devriliyorum yorgunluktan yaaaaaaa kolaymı gece 5 kere kalk sabah 7 de çık evden bu arada bebeği hazırla, sonra akşam bebeği al eve gelll aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka: :mymeka:

Son düzenleme:
duygu şimdiki halin de güzel canım haksızlık etme kendine 2 kg için :1closedeyes:
ne demişler; bir dirhem et bin ayıp örtermiş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…