- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.581
ben kaçtım kızlar muhabbetinize doyumolmuyorr yavrular .:roflol:bizi bir salona kapatsınlar yemek içmek versinler biz boyuna lak lak ederiz kimseleri aramayız heeeee:roflol::roflol:
Ben de varıım tüttüreliiim..üfletenleeerr tüttürenler bızde bı araya geleeeekkiçenler sizde bı arayaaa...:içelim::içelim:
benım burda tüttürme arkadasım umut var baska kım var ?.. delikafadulden
ama benim kocişşş çok yakışıklı yaawwww maşallahh e bende güzel gacıyım aman gacıydımm şimdi böle duba oldum emme mutlaka geri vercem hepsiniii
ahanda kocişimmm ve bennnn tabii bu eski bir fotoooo
------------------------------------
buda bennn işyerimde kamera ile çekmiştimmm
-------------------------------
alıntı yapmayınnn
bekte datlusun türkish delight senüüüüüama benim kocişşş çok yakışıklı yaawwww maşallahh e bende güzel gacıyım aman gacıydımm şimdi böle duba oldum emme mutlaka geri vercem hepsiniii
ahanda kocişimmm ve bennnn tabii bu eski bir fotoooo
buda bennn işyerimde kamera ile çekmiştimmm
alıntı yapmayınnn
Ben de varıım tüttüreliiim..
Senle çok benziyoruz betül sigara içmemiz bile bn de bazen 1 ay içmem aklıma gelmez bazen günde bir paket bitiririm..Kilo almamız da aynıymış kız yoksam biz kardeş miyiiiz..
Sen ne yazsan ay ben de aynıyım ya diyoruum..Zaten rüyamda tığ gibiydin gıcık aldım sendennnaniknanik
betül romantizm demişsin ben biraz geriden geliyorum ama, bizde durumlar berbatt, herkes kendi halinde takılıyor, tek ortak noktamız ege, bakalım belki ilerleyen zamnlarda düzelir.
Gül sen benı yanlıs anladın sanırım yada yazdıgımı okumadın..Ben Sedaya dedımkı bende bır cok seye uzuluyorum ama burda yazmıyorum..Örnek olarakta annemı verdım.Mezarına gıttım dedım yazmadım dedım.Olay olalı 15 gun olmus..Yazsam o zaman yazardım..Herkesın derdı cok...Yazmaya kalksan sayfalar yetmez..Duygu,Seda...
tabiki hepimizin kendine göre derdi çoook,herkeste yorganın kenarını bir kaldırsan altından neler çıkıyor,ben de her derdimi buraya yazmıyorum tabiki..allaha şükür evladım sağlıklı,kocamla huzurumuz yerinde deyip geçiyorum,buna da şükür diyorum ama Adana ya geldim geleli yaşadadıklarımı bilseniz,tabi size dışardan bakınca belki bişey ifade etmez ama bir de bana sorun.Annemin sıkıntısı babamın bize yaşattıkları günlerdir kalbimi delip geçiyor.Hiç deyinip de keyfinizi kaçırmayayım.Tabiki siz de anlatmayın demek değil bu anlatıp rahatlamayı da tercih edebilirsiniz ama ben kendi adıma burda kafa dağıtmayı,dünyanın en güzel varlıklarından bahsetmeyi tercih ediyorum...
Betul fotograf koyalım dıye attım ortaya sonra kayboldum demı:)Tam koycaktım mısafır geldı:bbo:Çatkapı...Ondan koyamadım bırazdan koyucam...
Hani hanii nirdeee delikafadulden
yaav alın egeyı ortadan bır saatlıgıne uyutup yatagına koyun sonra ortada ege olmayınca bırbırınıze carpısırsnızz tek ortak noktanız ege olmamıss olur nasıl guzel fıkır ama dımı :roflol:
egeyı ortadan alınca sorun kalkii delikafadulden
:jeyyar:
2007 dogumgunum..59 kgyum..Bu halıme gerı donmek ıstıyorum.Hemde çokkkk...
maşallah fıstıkkk,
valla benım kıde cok kemıklı yapısı bıraz ırıdır de esım, yapılı boyuda var.. kılo ortalama 90 kaydirigubbakcemile3tabii bacım maharetliyiz biz çok şükürr bak bende 4 ay önce minik bir insan çıkardım içimden:ecrin_bebek: :roflol::roflol::roflol: kocişle biraz daha gayret edersekkk 3 bile çıkar bizdennn süprizzzzzsüprizzzzz gerçi kociş bir ara 100 kg olmuştu boyda var ama göbekte yapmıştı zayıfladı o günahını almayam şimdikkk şuan 94 kg ama boyu uzunya ordan kazanıyorrr:CüvCüv:
Betul fotograf koyalım dıye attım ortaya sonra kayboldum demı:)Tam koycaktım mısafır geldı:bbo:Çatkapı...Ondan koyamadım bırazdan koyucam...
evet oyle oldu valla kaydirigubbakcemile3 ama foto yakii valla..2007 dogumgunum..59 kgyum..Bu halıme gerı donmek ıstıyorum.Hemde çokkkk...
-----------------------------------
kız bu cocugun gece uykusu yokmuu..yok canım öyle dedğin gibi olmuyorrr ege ortadan alınıca başlıyor çığlık atmayaa yatay bıraktınız beni dikey pozisyonaa getirinnnn diyeee, delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?