Doğum yapmış olan anneler buraya....

o titreşim makinası bendede var hani Vibro Shape ne işte ondan ama dr kullanma dedi bana henüz içten dokular iyileşmedi bu bir süre daha sürecek ağar sporlarda yapma zorlama kendini 6 ay dedi bana bence kullanma canım
canım zaten bıraktım yapamıyorum yaaa
canım eşime dedım zaten internet başvurusu yap ev tutar tutmaz dedım.internet bana çok lazım dıyorum diyoki eskıden çocuk yoktu boştun şimdi nasıl gircen diyo ama başvuru yapmış:roflol:

valla burdan agarlarık bırbırımızı ıkram derdı yook temızlık derdı yookkk oturup aksama kadar laak laak lak laaakkk :roflol::roflol:
canım ben arda fırsat bulabiliyorum girmeye sende bi bardak çay ikram dersen az dınlenmiş olucam ancak bu şekılde dınlenebiliyorum ddemler annemler ve biz evde 3 aileyiz iş bitmiyo malum....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

neyse canım bırsey demedımmm :roflol::roflol:
haklısın canım benımm :teselli:

Gülşaaahh hoşgeldiinn bosver gecmısı okumayı canım gecmıse temız bır sayfa cek kaydirigubbakcemile3 gelde sohbet edelım..

Be tam yayım burcumu da çok severiim başka burç olmak istemezdim doğrusu eşim de yay..kızım başak ama maleseff...
anladım canım seni ama dediğin gibi benim lafım aslında Sedoşaydı,hani ddimi anlatınca sıkılıyorsunuzdur demiş ya niye sıkılalım buraya hepimiz dertleşmeye kafa dağıtmaya paylaşımlarda bulunmaya giriyoruz.İnsanlar empati kurmaya çalışıyorlar ama tabiki kimse kimsenin derdini aynı ölçüde hissedemez o yüzdn takma kafana,falan gibi şeyler yazıyorlar,en azından kayıtsız değiller ben olsam böyle düşünürüm..Ama Sedayı da seni de burdaki herkesi de çok seviyorum.bir intrnet sitesinin hayatımı bu kadar kapsayacağını ve bağımlılık yapacağını düşünmezdim.

Aytencim keşke yedirme içirme meselesi olsa,ya da keşke para pul meselesi olsa ondan da öte bizim derdimiz.dedim ya boşver kimse kimsenin derdine çare olamaz ama işte teselli verebilir bizim burda yaptığımız da bu zaten.İçten veya değil maksat anlayış göstermek ya da çabalamak en azından.

Bu da en sevdıgım fotograflarımdan bırıdır:)

]

Bayıldıııım...Kız duygu artiz gibiymişsiiin ahh ahh tosun Ege bak seni de kendine benzetmiiş...tosbaaadelikafadulden

Be tam yayım burcumu da çok severiim başka burç olmak istemezdim doğrusu eşim de yay..kızım başak ama maleseff...

Bende oylee burcumu cok severım.. tam bana göree.. delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Eşinde yay demek nasıl oluyor yay la yay evlılıkte ? gercı banane evlenecek degılım yaa :mymeka:
sankı nasıl oluyor bende yapim dermıs gıbı sordum kaydirigubbakcemile3
Bu arada kagıthanede mı oturuyordunzu sızz ?

Gülşaaahh hoşgeldiinn bosver gecmısı okumayı canım gecmıse temız bır sayfa cek kaydirigubbakcemile3 gelde sohbet edelım..

Kız yazmayacaktım vallahi neyse senimi kırcam,oğlana bakıyorum girip çıkıyorum işte bugün aşımız vardıda,geçen aydan bu yana 400 gr.almış iyimi sizce 15 gün sonra gel tekrar bakalım kilosuna dedi şimdi kilosu 7200 gr.eğer kilo alımı azsa ek gıdaya geçersiniz dedi,aslan napıyo iyileştimikaydirigubbakcemile5

selam kızlar iki gündür benim kız 38 derece ateş içinde ne pönömokokmuş be.Çocuğum öncki aşılarda hiç ateşlenmemişti geçen gece 38.7 ye çıktı korktuk görümcemi aradık paranox ver dedi yarım tabiki yükselirse 4 saatte yarım verebilirsin dedi.Sabaha kadar ateşini ölçtüm bu aşı 3 gün ateş yaparmış.Bugün son inşallah bugün olmaz ateşi.

canım ben kılo alımı konusunda yorum yapamam ama ayına gore kılosu ıyı bence..
ama tabı doktorun daha ıyı bılır az mı fazla mı..
bende doktora sutum azalıyor artık dıyecegım bazen Aslan doymuyor gııb gelıyor cunkuu..
artık bılmıyorum ne der yarın sabah gıdecegız kontrole.. gecmıs olsun senın pasaya da ınsallah atesı cıkmamıstır cıkmaz..
bız ıyılestık canım cok sukur kendımıze geldık hemencıkk..

Gecmıs olsun canım duser umarım bır daha cıkmaz.. kuzucukların nedır bu asıdan cektıgıı..

Geçmiş olsun canım kuzucuğuna,benim oğlanda bugün aşı oldu zaten bende gelip gidip bakıyorum inşallah ateş yapmaz ama genelde yapıyo sanırım ateş yaparsa yarım fitil ver dedi dr.bakalım ne olacak sizinde inşallah olmaz ateşia.s.

slm kzlar..bu aralar çook yoğunum.giremiyorum buraya.kardeşim ben de .annemler de abimlerde.onlarda bana gelecekler bu akşam.sabahtan beri oturamadım bi.evi si süpür yemek yap, kıvançla ilgilen.kardeşim de yardım ediyor ama ..işte ev işleri .tam oturacam bişey aklıma geliyor kalkıyorum.yetrki sağlıklı olayım da yaparım artık.sizden bu aralar birz uzak kalıcam..hepinizi öptüm canlarımm..

Canım zaten kilosu iyi ama bizimkinin kaka problemi var uzun zamandır çocuk kabız değil ama yapamıyor kakasını bu yüzden dr.da ya yediklerindendir dedi bana yada sütün azalmıştır ondandır dedi o yüzden 15 gün sonra kilo kontrolüne çağırdı,4 aylık erkek bebek 6,5 kilonun altında olmayacak normal dedi,valla bakalım canım pnömokokla karma aşısını yaptırdık inş.ateşlenmez,aslanın iyileşmesine çok sevindim ne zormuş anne olmak valla:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…