- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.601
canım zaten bıraktım yapamıyorum yaaao titreşim makinası bendede var hani Vibro Shape ne işte ondan ama dr kullanma dedi bana henüz içten dokular iyileşmedi bu bir süre daha sürecek ağar sporlarda yapma zorlama kendini 6 ay dedi bana bence kullanma canım
canım eşime dedım zaten internet başvurusu yap ev tutar tutmaz dedım.internet bana çok lazım dıyorum diyoki eskıden çocuk yoktu boştun şimdi nasıl gircen diyo ama başvuru yapmış:roflol:canım mecburen giidyorsun galiba iş dolayısyle değilmi ama doğduğun yer değil doyduğun yer demişler bir hikmeti farikası var demekkiii ulen ne laf dedim bee neysee mutlaka ordada güzel yerler güzel insanlar vardırr inşallah yanii eşinlede iyi olduktan sonra gerisi boşşş valla e türkiyeyede özlem gidermek için fırsat yaratırsınız canımmm ama nereye gidersen gittt KK dan ve bizden vazgeçme emiii:enbuyukkk:Şeniz
canım ben arda fırsat bulabiliyorum girmeye sende bi bardak çay ikram dersen az dınlenmiş olucam ancak bu şekılde dınlenebiliyorum ddemler annemler ve biz evde 3 aileyiz iş bitmiyo malum....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla burdan agarlarık bırbırımızı ıkram derdı yook temızlık derdı yookkk oturup aksama kadar laak laak lak laaakkk :roflol::roflol:
kız ege paşa uyunyunca bendeee devriliyorum yorgunluktan yaaaaaaa kolaymı gece 5 kere kalk sabah 7 de çık evden bu arada bebeği hazırla, sonra akşam bebeği al eve gelll aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka: :mymeka:
yok kız küsermiyim hiç canum.serap yoksa alındın mı camasırlarla saka ettım dıyee .. :çok üzgünüm:
yok kız küsermiyim hiç canum.
ne çamaşırı kız ben anlamadım.
neyse canım bırsey demedımmm :roflol::roflol:
haklısın canım benımm :teselli:
cetvelındekılerıı dedııımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne olduki adanada merak ettim yaaa, şu herşeyi bebeğe yedirme meselelerimi canını sıkan, canım benimmmm ne yapacaksın bütün büyükler öyleee, benim kayınpeder böbreğine giden damarları açsın diye havuş suyuna başlayalı çok oldu mesela.:tomato:
Be tam yayım burcumu da çok severiim başka burç olmak istemezdim doğrusu eşim de yay..kızım başak ama maleseff...
haydıı tuttureeeek o zaamaannn delikafadulden
valla keske ruyandakı gıbı olsamdaaa sen de bana gıcık olsaann dert değil yaavv :roflol:
zayıf olmak ugruna.. sonra senıde zayıflatırız olur bıter.. ama aah gercekler her zamankı gıbın acı olii..:bbo:
bu arada ıkımızde yay ık ondan olabiliirrr
ama sen yay ın bazı ınsanlara verdıgı kımı ozellıklerını de almısın ben almamısım meselaaaa ııımmmm CADIARZU ........ çaaaat küüt paaatt :roflol:
patlatıyıınnn ınsan nerden geldıgını anlamiii :roflol:
Allah ıyılıgını versın :))
anladım canım seni ama dediğin gibi benim lafım aslında Sedoşaydı,hani ddimi anlatınca sıkılıyorsunuzdur demiş ya niye sıkılalım buraya hepimiz dertleşmeye kafa dağıtmaya paylaşımlarda bulunmaya giriyoruz.İnsanlar empati kurmaya çalışıyorlar ama tabiki kimse kimsenin derdini aynı ölçüde hissedemez o yüzdn takma kafana,falan gibi şeyler yazıyorlar,en azından kayıtsız değiller ben olsam böyle düşünürüm..Ama Sedayı da seni de burdaki herkesi de çok seviyorum.bir intrnet sitesinin hayatımı bu kadar kapsayacağını ve bağımlılık yapacağını düşünmezdim.Gül sen benı yanlıs anladın sanırım yada yazdıgımı okumadın..Ben Sedaya dedımkı bende bır cok seye uzuluyorum ama burda yazmıyorum..Örnek olarakta annemı verdım.Mezarına gıttım dedım yazmadım dedım.Olay olalı 15 gun olmus..Yazsam o zaman yazardım..Herkesın derdı cok...Yazmaya kalksan sayfalar yetmez..
Betul fotograf koyalım dıye attım ortaya sonra kayboldum demı:)Tam koycaktım mısafır geldı:bbo:Çatkapı...Ondan koyamadım bırazdan koyucam...
Bu da en sevdıgım fotograflarımdan bırıdır:)
]
Be tam yayım burcumu da çok severiim başka burç olmak istemezdim doğrusu eşim de yay..kızım başak ama maleseff...
Gülşaaahh hoşgeldiinn bosver gecmısı okumayı canım gecmıse temız bır sayfa cek kaydirigubbakcemile3 gelde sohbet edelım..
Kız yazmayacaktım vallahi neyse senimi kırcam,oğlana bakıyorum girip çıkıyorum işte bugün aşımız vardıda,geçen aydan bu yana 400 gr.almış iyimi sizce 15 gün sonra gel tekrar bakalım kilosuna dedi şimdi kilosu 7200 gr.eğer kilo alımı azsa ek gıdaya geçersiniz dedi,aslan napıyo iyileştimikaydirigubbakcemile5
selam kızlar iki gündür benim kız 38 derece ateş içinde ne pönömokokmuş be.Çocuğum öncki aşılarda hiç ateşlenmemişti geçen gece 38.7 ye çıktı korktuk görümcemi aradık paranox ver dedi yarım tabiki yükselirse 4 saatte yarım verebilirsin dedi.Sabaha kadar ateşini ölçtüm bu aşı 3 gün ateş yaparmış.Bugün son inşallah bugün olmaz ateşi.
selam kızlar iki gündür benim kız 38 derece ateş içinde ne pönömokokmuş be.Çocuğum öncki aşılarda hiç ateşlenmemişti geçen gece 38.7 ye çıktı korktuk görümcemi aradık paranox ver dedi yarım tabiki yükselirse 4 saatte yarım verebilirsin dedi.Sabaha kadar ateşini ölçtüm bu aşı 3 gün ateş yaparmış.Bugün son inşallah bugün olmaz ateşi.
canım ben kılo alımı konusunda yorum yapamam ama ayına gore kılosu ıyı bence..
ama tabı doktorun daha ıyı bılır az mı fazla mı..
bende doktora sutum azalıyor artık dıyecegım bazen Aslan doymuyor gııb gelıyor cunkuu..
artık bılmıyorum ne der yarın sabah gıdecegız kontrole.. gecmıs olsun senın pasaya da ınsallah atesı cıkmamıstır cıkmaz..
bız ıyılestık canım cok sukur kendımıze geldık hemencıkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?