- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.621
cANIM Ben 4.Leventte oturuyorum,okulum Kağıthane'de canım bekleriim...Zaten bu defa kaçışın yok kayınvalideme gelince uğricam sana en yakın zamanda..Kayınvalidem Üsküdar'da oturuyor Selimiye'de...
Bende oylee burcumu cok severım.. tam bana göree.. delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Eşinde yay demek nasıl oluyor yay la yay evlılıkte ? gercı banane evlenecek degılım yaa :mymeka:
sankı nasıl oluyor bende yapim dermıs gıbı sordum kaydirigubbakcemile3
Bu arada kagıthanede mı oturuyordunzu sızz ?
selam kızlar iki gündür benim kız 38 derece ateş içinde ne pönömokokmuş be.Çocuğum öncki aşılarda hiç ateşlenmemişti geçen gece 38.7 ye çıktı korktuk görümcemi aradık paranox ver dedi yarım tabiki yükselirse 4 saatte yarım verebilirsin dedi.Sabaha kadar ateşini ölçtüm bu aşı 3 gün ateş yaparmış.Bugün son inşallah bugün olmaz ateşi.
Gecmıs olsun canım duser umarım bır daha cıkmaz.. kuzucukların nedır bu asıdan cektıgıı..
Anam hakkaten guzel gacıymısın heee massallahh masallahhh
serap poz çok güzelmiş gerçekten kaydirigubbakcemile3 :roflol:
hicran maşaAllah o ne güzellik ya esmer halin de ayrı güzela.s.
2007 dogumgunum..59 kgyum..Bu halıme gerı donmek ıstıyorum.Hemde çokkkk...
-----------------------------------------------------
maşallah maşallahhhhhhhhhsizde çok çırıt bir hatunmuşunuzda haberimiz yokmuşşşşş
cANIM Ben 4.Leventte oturuyorum,okulum Kağıthane'de canım bekleriim...Zaten bu defa kaçışın yok kayınvalideme gelince uğricam sana en yakın zamanda..Kayınvalidem Üsküdar'da oturuyor Selimiye'de...
Canım geçmiş olsun ben bu paranoxu tüm veriyorum aşıdan sonra..Geçen ay bizde de ateş yapmıştı bu pnömökok...:Saruboceq:
cok kotu yaa Allah korusun.. o doktor da nıye oyle bır davranıs ta bulunmus acaba..saol canım inşallah yükselmez artık bide panik oluyorum ben üst katımızda komşumuz var bebeği 11 aylık oldu.Geçenlerde sabah 7: 30 da bebeğim ölüyor kurtarın diye bağırmış apartman ayağa kalkmış ben duymamışım gece uyumamıştı kızım uyuyakalmışım.Bebeğin geçe ateşi çıkmış annesi fitil vermiş sabah bebek emerken annesini morarmış. çocuk 1-2 dakika nefes alamamış havale geçirmiş.Allah korusun.Sonra kadın çocuğu suyun altına tutmuş kadında avukat öyle biliyor kusturmuş çocuğuhemen dışarı çıkmış bağırmış.Benim yan komşumda doktor dışarı çıkmış duyduğu halde gitmedi dedi diğer komşularçok üzüldüm böyle olmamalıydı dedim bide kendininde 3 yaşında çocuğu var.Neyse hastaneye götürmüşler şimdi iyi.İşte arkadaşlar Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin sağlık sıhhat versin özellikle bebeklerimizi korusun.Bence ateş çok önemli 39 derece oldumu kapıp hastaneye gidecen.
merci bacımmm heee güzelim demüüüüüüüüüüüüüü
saolun canlarım.
duygu çok hoşmuşsun hakkaten. ama 2 kilon kalmış onuda verirsin.
nasıl verdin o kadar kiloyu bravo valla
:roflol::roflol:a.s.duygu şimdiki halin de güzel canım haksızlık etme kendine 2 kg için :1closedeyes:
ne demişler; bir dirhem et bin ayıp örtermiş kaydirigubbakcemile3
:roflol:Keşke Ege benzetseydı kendıne bu kadar üzülmezdim.Çocuk 3100 gr doğdu ben aldım 26 kg:bbo:Ama şimdi dua edıyom oğluma çok çok emip annesını bır guzel zayıflattıgı ıcın:roflolBe tam yayım burcumu da çok severiim başka burç olmak istemezdim doğrusu eşim de yay..kızım başak ama maleseff...
anladım canım seni ama dediğin gibi benim lafım aslında Sedoşaydı,hani ddimi anlatınca sıkılıyorsunuzdur demiş ya niye sıkılalım buraya hepimiz dertleşmeye kafa dağıtmaya paylaşımlarda bulunmaya giriyoruz.İnsanlar empati kurmaya çalışıyorlar ama tabiki kimse kimsenin derdini aynı ölçüde hissedemez o yüzdn takma kafana,falan gibi şeyler yazıyorlar,en azından kayıtsız değiller ben olsam böyle düşünürüm..Ama Sedayı da seni de burdaki herkesi de çok seviyorum.bir intrnet sitesinin hayatımı bu kadar kapsayacağını ve bağımlılık yapacağını düşünmezdim.
Aytencim keşke yedirme içirme meselesi olsa,ya da keşke para pul meselesi olsa ondan da öte bizim derdimiz.dedim ya boşver kimse kimsenin derdine çare olamaz ama işte teselli verebilir bizim burda yaptığımız da bu zaten.İçten veya değil maksat anlayış göstermek ya da çabalamak en azından.
Bayıldıııım...Kız duygu artiz gibiymişsiiin ahh ahh tosun Ege bak seni de kendine benzetmiiş...tosbaaadelikafadulden
2007 dogumgunum..59 kgyum..Bu halıme gerı donmek ıstıyorum.Hemde çokkkk...
-----------------------------------------------------
maşallah maşallahhhhhhhhhsizde çok çırıt bir hatunmuşunuzda haberimiz yokmuşşşşş
Çok sağol şekercim sende çok çıtırmışınsırnaşık şey
ahh ahhh dogumdan oncekı halımıze donmek nasıp olcakmı acep
Gülşahçım gelmiş kaçırmışımbenneyaptımkiÇok sevındım canım gelmene.Yıne gel özletme kendınıyerimseniben
Çok sağol canım:)Valla doğumdan çıkıpta tartıda 3 4 kg gıttıgını görunce çok buyuk bir şoka uğradım:1shok:Ondan sonra yemedım içmedim verdim:)26 kg almıştım 24 gıttı ama göbek eski haline malesef dönmedi
abooo 24 kiloyu nasıl verdin canım ya:1shok:. ben 13 kilo aldım 5 kilo zor verdimklava:.sırrını bize de versen ne iyi olur.vermem gereken en az bi 10 kilo var.öncekinden de kaldığı için 10 kilo versem yine de az ama ona da razıyım.okula başlayınca başlıycam artık rejimecokacimcoook.inşallah veririz hepimiz kilolarıkaydirigubbakcemile5
Deryacım valla allah korumuş..Ateş çok kötü birsey..Biz her aşıdan sonra malesefkı yasıyoruz..Benım en buyuk korkum..Cunku aılemde havale gecıren cok var bende dahıl olmak uzere..Ben ateslı oldugu gece Egeyı 3 kere 35 derece ılık suyla yıkayıp sabaha kadar sadece bezle yatırdım..Çok zor bırsey sen kalın kalın gezerken cocugun orda çıplak gormek ınsanı mahfedıyor..Ama elden gelen bırsey yok.Tam uyurken bır ölçtüm atesını mesela 38.6ydı.Yatagından alıp yıkadıkNasıl ağlamak anlatamam Allah butun bebıslerımızı korusun çok zor...
ben geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?