Doğum yapmış olan anneler buraya....

cANIM Ben 4.Leventte oturuyorum,okulum Kağıthane'de canım bekleriim...Zaten bu defa kaçışın yok kayınvalideme gelince uğricam sana en yakın zamanda..Kayınvalidem Üsküdar'da oturuyor Selimiye'de...

Canım geçmiş olsun ben bu paranoxu tüm veriyorum aşıdan sonra..Geçen ay bizde de ateş yapmıştı bu pnömökok...:Saruboceq:

Gecmıs olsun canım duser umarım bır daha cıkmaz.. kuzucukların nedır bu asıdan cektıgıı..

saol canım inşallah yükselmez artık bide panik oluyorum ben üst katımızda komşumuz var bebeği 11 aylık oldu.Geçenlerde sabah 7: 30 da bebeğim ölüyor kurtarın diye bağırmış apartman ayağa kalkmış ben duymamışım gece uyumamıştı kızım uyuyakalmışım.Bebeğin geçe ateşi çıkmış annesi fitil vermiş sabah bebek emerken annesini morarmış. çocuk 1-2 dakika nefes alamamış havale geçirmiş.Allah korusun.Sonra kadın çocuğu suyun altına tutmuş kadında avukat öyle biliyor kusturmuş çocuğuhemen dışarı çıkmış bağırmış.Benim yan komşumda doktor dışarı çıkmış duyduğu halde gitmedi dedi diğer komşular çok üzüldüm böyle olmamalıydı dedim bide kendininde 3 yaşında çocuğu var.Neyse hastaneye götürmüşler şimdi iyi.İşte arkadaşlar Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin sağlık sıhhat versin özellikle bebeklerimizi korusun.Bence ateş çok önemli 39 derece oldumu kapıp hastaneye gidecen.

Selam kızlar;
Ben hala annemdeyim. Yarın akşam eşim gelip alacak. Burada biraz daha kaldım diye de surat yapıyo.... Çok canım sıkkındı iyi oldu biraz ..Ama eşimi de özledim ya... Buradam servisi varken kalmadı gitti. Sıkıldı heralde ama nasıl oluyomuş anlasın. Benim doğumda herkes kafamdayken bende çoookk sıkılmıştım.
Dün akşam da Kültür merkezinde Günay var ya yarım elma dizisinde oynayan kadın, onun tek kişilik oyunu vardı. Ağbimlerle ve yemngemle de oraya gittik. Çok güzeldi. Dışarı çıkmak ne güzelmiş yahu... Biraz olsun kafamı dağıttım.
Sizler nasılsınız, duygucum ne güzel çıkmışsın resimlerde... İnşallah en kısa zamanda da hepimiz eski hallerimize kavuşuıruz. Bu arada duygucum kaç kilo oldun? Rejim mi yapıyosunuz? Ben sütüm de az olduğu için daha yapmadım rejim falan....
Bu kiloları vermemiz lazım ama ya... Çevremdekileri görümce çok üzülüyorum.....

Bızım ılk evımız kagıthanedeydı babamın evıde kagıthanedeydı 99 depremınden berı ve evlendıkten sonrada orda oturduk.. 1 seneyı yenı gectı uskudara geldık esımle.. annemlerde geldı sonra bızz..
ama suan benım kayınvalıdem de yıne kagıthanede.. her hafta sonu gıderız ortalama :))
sen kagıthanede hangı okuldasınn ?

cok kotu yaa Allah korusun.. o doktor da nıye oyle bır davranıs ta bulunmus acaba..
Ates cok dıkkat edılmesı gereken bırsey gercekten.. hastaneye goturmek degılde 39 a gelmeden dusurmek ıcın herseyı yapmak lazım o zamana beklemeden baktın dusmuyor hemen cıkıcan hastaneye.. 39 da cıkarsan gıdene kadar dahada kotu olabılır gıydırınce..
yada soguk suya sokup hemen buz gıbı havaya cıkarmak lazım cıplakk..

merci bacımmm heee güzelim demüüüüüüüüüüüüüü

peeekk gözelsiiinn peeekkk... bakmaya göz dayanmmii dunuruumm eee kımın dunurusunnn tabıı oyle olacakkk :roflol:
kendı egomuda kabartıyım dımı el degmısken delikafadulden

ben gidemde yemeği hazırlayam patates köfte yicez bu akşam bide mercimek çorbaa e yanınada salata bu akşam böleee kolay yemek yicez köfteler hazır zaten bi tek pişecek patatesleri saoyup doğrayam kızartamm ooofff bu kolla da nasıl olcekkk ateli çıkarıp çıkarıp takıyomm onu çıkarınca mecbur dirsekliği takıyom hareketleri kısıtlasın diye inşallah düzelir nedek bunada şükürrrrr

saolun canlarım.
duygu çok hoşmuşsun hakkaten. ama 2 kilon kalmış onuda verirsin.
nasıl verdin o kadar kiloyu bravo valla

Çok sağol canım:)Valla doğumdan çıkıpta tartıda 3 4 kg gıttıgını görunce çok buyuk bir şoka uğradım:1shok:Ondan sonra yemedım içmedim verdim:)26 kg almıştım 24 gıttı ama göbek eski haline malesef dönmedi

Betülcüm teşekkür ederim sanada canım:)

duygu şimdiki halin de güzel canım haksızlık etme kendine 2 kg için :1closedeyes:
ne demişler; bir dirhem et bin ayıp örtermiş kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:a.s.
:roflol:Keşke Ege benzetseydı kendıne bu kadar üzülmezdim.Çocuk 3100 gr doğdu ben aldım 26 kg:bbo:Ama şimdi dua edıyom oğluma çok çok emip annesını bır guzel zayıflattıgı ıcın:roflolarısı başına şekerimdelikafadulden

Deryacım valla allah korumuş..Ateş çok kötü birsey..Biz her aşıdan sonra malesefkı yasıyoruz..Benım en buyuk korkum..Cunku aılemde havale gecıren cok var bende dahıl olmak uzere..Ben ateslı oldugu gece Egeyı 3 kere 35 derece ılık suyla yıkayıp sabaha kadar sadece bezle yatırdım..Çok zor bırsey sen kalın kalın gezerken cocugun orda çıplak gormek ınsanı mahfedıyor..Ama elden gelen bırsey yok.Tam uyurken bır ölçtüm atesını mesela 38.6ydı.Yatagından alıp yıkadıkNasıl ağlamak anlatamamAllah butun bebıslerımızı korusun çok zor...

duygu alp berk de dün aşı oldu bu gün hiç durmuyo atesi var ilk defa böle oluyo şimdi teyzesınde biraz oyalanıyo bende az nefes alıyım dedım.koştum nete:roflol::roflol:
birazdan tekrar ölçecem eger yuksekse bir fitil verip yıkayacam şimdi de ağlıyo ben bi bakım gelıyorum

iyi akşamlar herkese kızlar bugün çok güzel paylaşım olmuş topiğimizde ben onur izin vermediği için katılamadım ama böyle muhabbetli olduğunuzu görünce çok ssevindim
hasta bebişlere geçmiş olsun diliyorum
duygu ve hicran ççok güzelsiniz maşallah
sanırım başka kimse resim koymadı

iyi akşamlar hatunlarrrr duygucum canım sana bu saç rengi çok yakışmış daha güsel göstermiş cnmsositososito
derya cnm başın saolsun allah rahmet etsin ..ve tüm yakını vefat edenlere...:Saruboceq:
mervecim babanın hayatta olmadığını bilmiyordum bitanem..mekanı cennet olsun canım..:teselli::Saruboceq:senağlama
romantiklik heee uhh ıhh bizdde yuk malesef.. klava:tek derdimiz bebişimiz artık hep ilgimiz ona...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…