E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.641
iyi akşamlar hatunlarrrr duygucum canım sana bu saç rengi çok yakışmış daha güsel göstermiş cnmsositososito
derya cnm başın saolsun allah rahmet etsin ..ve tüm yakını vefat edenlere...:Saruboceq:
mervecim babanın hayatta olmadığını bilmiyordum bitanem..mekanı cennet olsun canım..:teselli::Saruboceq:senağlama
romantiklik heee uhh ıhh bizdde yuk malesef..klava:tek derdimiz bebişimiz artık hep ilgimiz ona...:asigim:
iyi akşamlar salihacım hoşgeldin gündüz yoktun nerelerdeydin
sağol canım amin mekanı cennet olur inşAllah senağlama
canım sende hoşgeldinn ya uyus oldumbizim internet habire kesiliyo sanırsam telekomdan olan bi sorundu sonradan açıldı net...sen napiosun büşra kızımız nasıl? bizim oğluş oynuyo şuan..öptüm sizi cnmŞeniz
canım sende hoşgeldinn ya uyus oldumbizim internet habire kesiliyo sanırsam telekomdan olan bi sorundu sonradan açıldı net...sen napiosun büşra kızımız nasıl? bizim oğluş oynuyo şuan..öptüm sizi cnmŞeniz
Bizim internette sorunlu bu ara,sinir oluyo insan:bbo:
ara sıra sorun oluyo ttnet te Çok üzgünüm çoook
sağol canım iyiyiz büşracık babasında, ev turu atıyolar ama huysuzlanmaya başladı uyku saati yaklaştı yaa.. ben küçüğümü uyutmaya gideyim..
herkese iyi geceler.. Allah rahatlık versin... a.s. Şeniz :hooray:
ewet cnm ya sinir bozucu sen napıosun psikoterapi görüyosun sanırım
hadi hayırlısı olsun senin için inş...:Saruboceq:bir an önce iyleşirsin murat hocaya ne zaman gitcen cnm?aradın mı dr. nasıl fiyatları uygun mu?
canım şimdi iyi ama mızmız şimdı soydum keyıf yapıyo bide vucudu kabarmış
hoşgeldin cannım apberkin ateşi düştü mü?
ben geldim kızlarrr özledinizmi beniiiii :)
ben geldim kızlarrr özledinizmi beniiiii :)
2 gündür ben ona elma muz ve portakal sulu muhallebi yaptım keyıfle yedı ama sanırım portakal dokundu daha öncede portakal alerji yapmıştı...
onur nasıl
özlemezmiyiz canım hoşgeldin
Özledik seniŞeniz.Ceylin napıyor?
hoşbuldukk canımmm
kız ne portalkalı gaz yapar hem erken yaww
canım dr veerebilirsin dedi daha önce vermiştim alerji yapmıştı ben ona dun haslanmıl ema muz birde portakalın suyu kendı sutumu karıştırıp püre yaptım gayet iyi yedi
bide emmıyo ya süt doldu tasıyo göğsumden yaaa emziremıyorum anlamadım ne oldu bu çocuğa
üfletenleeerr tüttürenler bızde bı araya geleeeekkiçenler sizde bı arayaaa...:içelim::içelim:
benım burda tüttürme arkadasım umut var baska kım var ?.. delikafadulden
2 gündür ben ona elma muz ve portakal sulu muhallebi yaptım keyıfle yedı ama sanırım portakal dokundu daha öncede portakal alerji yapmıştı...
onur nası
hoşbuldukk canımmm
kız ne portalkalı gaz yapar hem erken yaww
bilmiyorum neden ya biberonuda ememıyo sadece kasıkla verınce içiyo sağıyorum zaten gunduz gecede emıyo arın bişey vermeyecem bakalım ne olcakdr verdi haa allah allahh :uhm:bazı bebekler biberona alışır eğer verdiysen ondan olabilir benim kız ondan emmiyor benim göğsümü bazı bebeklerde kendiliğinden bırakırrr inşallah emer gene sen yinede emmesede sağ bişeyler yap uyurken emzirr mutlaka canımm
geçmiş olsun ya valla bende ne yedircemi şaşırmış durumdayım ne versem karnı ağrıyo portakaldan korktuğum için hiç vermedim daha
onur uyudu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?