Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi akşamlar salihacım hoşgeldin gündüz yoktun nerelerdeydin
sağol canım amin mekanı cennet olur inşAllah senağlama

iyi akşamlar salihacım hoşgeldin gündüz yoktun nerelerdeydin
sağol canım amin mekanı cennet olur inşAllah senağlama

canım sende hoşgeldinn ya uyus oldum bizim internet habire kesiliyo sanırsam telekomdan olan bi sorundu sonradan açıldı net...sen napiosun büşra kızımız nasıl? bizim oğluş oynuyo şuan..öptüm sizi cnmŞeniz

ara sıra sorun oluyo ttnet te Çok üzgünüm çoook
sağol canım iyiyiz büşracık babasında, ev turu atıyolar ama huysuzlanmaya başladı uyku saati yaklaştı yaa.. ben küçüğümü uyutmaya gideyim..
herkese iyi geceler.. Allah rahatlık versin...
a.s. Şeniz :hooray:

hadi uyut bakalımmirmirmirmir cnm bizim ki 12 olmadan uyumuyo gece kuşu:bbo: hadi uykunuz bol olsun cnm sanada ii geceler olsn yarın inş... görüşürüz cnm by

İşe yararmı bilmem ama gidiyorum bakalım,şimdilik sadece özgeçmişimle ilgili sorular sordu.Murat Hocayı aradım,150 liraymış,Hacettepe hastanesinden sonuçlarımı alayım gidicem.

hoşgeldin cannım apberkin ateşi düştü mü?
canım şimdi iyi ama mızmız şimdı soydum keyıf yapıyo bide vucudu kabarmış
2 gündür ben ona elma muz ve portakal sulu muhallebi yaptım keyıfle yedı ama sanırım portakal dokundu daha öncede portakal alerji yapmıştı...
onur nasıl
ben geldim kızlarrr özledinizmi beniiiii :)

özlemezmiyiz canım hoşgeldin

hoşbuldukk canımmm
kız ne portalkalı gaz yapar hem erken yaww

hoşbuldukk canımmm

canım dr veerebilirsin dedi daha önce vermiştim alerji yapmıştı ben ona dun haslanmıl ema muz birde portakalın suyu kendı sutumu karıştırıp püre yaptım gayet iyi yedi
bide emmıyo ya süt doldu tasıyo göğsumden yaaa emziremıyorum anlamadım ne oldu bu çocuğa

dr verdi haa allah allahh :uhm:bazı bebekler biberona alışır eğer verdiysen ondan olabilir benim kız ondan emmiyor benim göğsümü bazı bebeklerde kendiliğinden bırakırrr inşallah emer gene sen yinede emmesede sağ bişeyler yap uyurken emzirr mutlaka canımm

üfletenleeerr tüttürenler bızde bı araya geleeeekk içenler sizde bı arayaaa...:içelim::içelim:
benım burda tüttürme arkadasım umut var baska kım var ?.. delikafadulden

narkotik benden sorulur..bende öttürme,tüttürme herbişi var..ver bi şişe şarabı bitirmeden kalkmam..potansıyel bağımlıdogurunca ahdım vardı bogazda rakı içicektim..kazın ayağı hiçte öyle deilmiş..yaza artık........

geçmiş olsun ya valla bende ne yedircemi şaşırmış durumdayım ne versem karnı ağrıyo portakaldan korktuğum için hiç vermedim daha
onur uyudu çok şükür

portakalın gazı meshur..kımısı elmada yapıyo dıyo..benımkıde kabardı..sanırım mamasıyla ezıp bır bebebıskuısının yarısını anca yedirmiştim bıskuının ıcındekı yumurta ağır geldı sanırım..brokolı patates verdım,anca bır caykaşıgı yemıstır..havucsuyu verdım anca bı caykaşıgı içti..ıkı çaykaşıgı kadar mamalı bebe bıskuısı yedı oda sanırım o kabartıları yaptı..allahımkorusun...yarın dra gıdıcez bakalım...

hoşbuldukk canımmm

bilmiyorum neden ya biberonuda ememıyo sadece kasıkla verınce içiyo sağıyorum zaten gunduz gecede emıyo arın bişey vermeyecem bakalım ne olcak

geçmiş olsun ya valla bende ne yedircemi şaşırmış durumdayım ne versem karnı ağrıyo portakaldan korktuğum için hiç vermedim daha
onur uyudu çok şükür

canım benım kıde şimdi uyudu bu gun süreklı mızmız ağlar durumdaydı portakal gaz ve alerjı yaptı benımkınde bende acayıp korkuyorum bişey vermesem geç kalıyo versem sütümu emmeyecek dıye korkuyorum anlamadım gitti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…