- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.661
kızlar benım kı uyudu bende gidip uyuyayım hepinıze iyi geceler
geçmiş olsun umut yediklerinden biri dokunmuştur kesin benimki de uyutmuştum uayndı tekrar uyuttum yine uyandı ağlayarak uyanıyo bi de nasıl bağırıyo bi görseniz bunu alışkanlık etti kendine şimdi eline bi bez verdim onunla oynuyo[ mahvetti bezi /B]
ya fatmacım bunlar neden böyle oldu anlamadım.benim kızda 3-4 gündür öyle.çıldırmak üzereyim:1shok:.uyutuyorum.çok dalgın uyudu kolay kolay kalkmaz diyorum.15-20 dak. sonra nasıl ağlayarak uyanıyo anlatamamdelikafadulden.eskiden beşiğini sallayınca susardı.şimdi oda olmuyo.kucağıma alıyorum susuyo.uyutup yeniden beşiğine koyuyorum gene aynı şey başlıyo.bütün gece bu kısır döngü devam ediyo.ya aşıdan oldu,yada hastalandığında böyle bi huy kaptı.sanki o uykusuz ilk günlere geri döndük.biran önce düzelirler inşallah. senağlama
ben daha başlamadım fatma ek gıdalara. niye oluyo anlayamadım ki.valla özlemcim bende şaşırdım biz birkaç gecedir böyleyiz defalarca uyuttum defalarca uyandı ben ek gıdalar karnını ağrıtıyo herhalde diye fitil verdim dün aynı şeyler devam etti hiç bi sakinleşme olmadı sen ek bişeyler veriyormusun ondan olabilir mi acaba
bu arada günaydın herkese
ben daha başlamadım fatma ek gıdalara. niye oluyo anlayamadım ki.
bende sadece tüttürme var apla diğerini agzıma sürmimm..narkotik benden sorulur..bende öttürme,tüttürme herbişi var..ver bi şişe şarabı bitirmeden kalkmam..potansıyel bağımlıdogurunca ahdım vardı bogazda rakı içicektim..kazın ayağı hiçte öyle deilmiş..yaza artık........
nluyor lennnn tüttrüme müttürmeeee kötü örnek olmayalım milleteeeeeeeeeeee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?