Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun umut yediklerinden biri dokunmuştur kesin benimki de uyutmuştum uayndı tekrar uyuttum yine uyandı ağlayarak uyanıyo bi de nasıl bağırıyo bi görseniz bunu alışkanlık etti kendine şimdi eline bi bez verdim onunla oynuyo[ mahvetti bezi /B]

herkes yatmış sanırım inşallah uyuyorsunuzdur hem bebişleriniz hem sizz yada bebişleriniz uyuyordur sizlerrr:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey

ayyy bugün en erkenci benimmm ...hihoyyythihoyyytbugünümüz iyi geçmesi dileğiyle....:teytey::teytey:.benim oğluş uyuyo..mirmirmirmir.
sabah şerifiniz ve cumanız hayır ola...:Saruboceq:.hepimizin günü huzurlu mutlu geçssin inşallah..:1hug::asigim:

ya fatmacım bunlar neden böyle oldu anlamadım.benim kızda 3-4 gündür öyle.çıldırmak üzereyim:1shok:.uyutuyorum.çok dalgın uyudu kolay kolay kalkmaz diyorum.15-20 dak. sonra nasıl ağlayarak uyanıyo anlatamamdelikafadulden.eskiden beşiğini sallayınca susardı.şimdi oda olmuyo.kucağıma alıyorum susuyo.uyutup yeniden beşiğine koyuyorum gene aynı şey başlıyo.bütün gece bu kısır döngü devam ediyo.ya aşıdan oldu,yada hastalandığında böyle bi huy kaptı.sanki o uykusuz ilk günlere geri döndük.biran önce düzelirler inşallah. senağlama

valla özlemcim bende şaşırdım biz birkaç gecedir böyleyiz defalarca uyuttum defalarca uyandı ben ek gıdalar karnını ağrıtıyo herhalde diye fitil verdim dün aynı şeyler devam etti hiç bi sakinleşme olmadı sen ek bişeyler veriyormusun ondan olabilir mi acaba

bu arada günaydın herkese

ben daha başlamadım fatma ek gıdalara. niye oluyo anlayamadım ki.

kızlar benimki de dün uykusu geldi huysuzluk etti ayakta kucakta dolaşacak ki uyusun sırtlarım ağrıdı valla...oturduğum anda basıyor yaygarayı huy değiştiriyolar...hele sıkılınc yatarken bi kavga ediyo bizimle garip garip sesler çıkarıo illla beni alın diyor yani

Günaydın arkadaşlar geçmişe bakamadım ama dün başbakanımız ile gurur duydum tüm dünyanın gözü önünde israile söylemek istedğimizi söyledi...

Herkese gunaydıınn..
Bız doktorumuzdan geldikk.. bana göre az kılo almısız gıbı geldi ama doktoruma gore normalden fazlaymıs ayı ıcın bırde hastalanmıs bıle ıyı dedı.... gelişimi 7 aylık bebek olculerınde dedi..
iyileşmiş kuzucum çok şükür.. aşıya gıderken fitil verın dedı...
sutum azalıyor sankı dedım hastalandıgın ıcın olmustur sana oyle gelıyordur dedı.. bır dahakı aya kadar aynen devam eder sonra degerlendırırız dedi..
Herkey yolunda cok sukur darısı tum bebeklere..:)

bende sadece tüttürme var apla diğerini agzıma sürmimm..
nluyor lennnn tüttrüme müttürmeeee kötü örnek olmayalım milleteeeeeeeeeeee:roflol:

vaay dunurumde bızden demek oyle gıı ornek olmayak hadii
:roflol:

Deryacım ziyaretcı mesajların kapalı cevap yazamadım sana :))
Evet bahsettıgımız o ama ben kafama esınce yapıyorum onu hergun mutlaka degıl yanı ayda yada haftada bır yada ıkı haftada yada bazen bır hafta ust uste hergun kafama gore yanı ne zaman ıstersen bazen oluyor 2-3 ay yapmadıgım :))
bu arada zıyaretcı mesajlarını acarsan daha ıyı olur :)

Olsun canım ne olacakkı kımseye hesap vermek zorunda degılsın herkes hayatında hür değil mii ..
kaydirigubbakcemile3
he bak duygu da var bu arada onu unuttum o da tutturme arkadası kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…