Doğum yapmış olan anneler buraya....

ohooo masallahımız varmıs arzu sen tıryakımısın bacım yoksa ben gıbı keyfı gelınce yada gidince ıcenlerden mı ..:roflol:

Son düzenleme:
Arzu canım Yağızımızın nice 4 lerini görürürüz inş....Bizim denizli işi yattı gibi ama bakalım yaza tekrar isteyeceğiz tayini...
Betül Aslanın iyi habertlerine sevindim inşaallah hep böyle olur...

Son düzenleme:
Bizde bugün 4 ay 3 haftalık olduk çok şükür bugünlerimize ne zaman doğacak derken 5 ay olmak üzere...Bu ek gıdaya geçişler bebişlerin dengesini nekadar bozuyor bizde 2 gündür havuç suyu veriyoruz ama gündüz vermeme rağmen akşam çığlık çığlığa ağlıyor yavrucum bugün vermeyeceğim bakalım ne yapacak bu akşam?

Herkese Günaydın:)Gerçi yıne öğlen oldu ama:bbo:

Canım geçmiş olsun bır kac gun once Egede gecenın bır yarısı aglayarak uyandı sankı bırıs iğne yapmış gibi:1shok:Ogunde ılk olarak armut falan vermıstım eyvah dedım ondan oldu.Ama sonra yıne kendı kendıne daldı uykuya.Bazen yapıyorlar galıba ama nedenını bende hala anlamıs degılım..

Olsun canım ne olacakkı kımseye hesap vermek zorunda degılsın herkes hayatında hür değil mii ..
kaydirigubbakcemile3
he bak duygu da var bu arada onu unuttum o da tutturme arkadası kaydirigubbakcemile3

Evet canım aynen oyle aynen dedıgın gıbı bende gunde 2 3 tane tüttürüyorum ve yıne dedıgın gıbı herkes hayatında hür yerimseniben.Herkesın kendı bebegı ve seçim kendisine ait..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…