Doğum yapmış olan anneler buraya....

deryacım şimdi gördüm yazını, ben tütüremeynlerdenim çünkü 1 tane tüttürsem 1 paket olacak bliyprum, çünkü günde 1,5 paket içen fenaa tiryakilerdendim, allahhh göstermesin bir daha.

Kürk mantolu madoonayı görünce aklıma Ayten geldi...Ayten nerdesin yaaaa

zeynepcim burdayım, şu yazına katılıyorum, tayip efendi nasıl konuştu ama, inşallahhh kurgu değildir, amerikanın bir oyunu değildir inşallahh, insanı nasıl mutlu eden bir konuşmaydı dimi.

havuç suyundan kaynaklandığını sanmıyorum canım , en zararsız meyva suyu havuç suyu diye biliyorum ben.

deryacım şimdi gördüm yazını, ben tütüremeynlerdenim çünkü 1 tane tüttürsem 1 paket olacak bliyprum, çünkü günde 1,5 paket içen fenaa tiryakilerdendim, allahhh göstermesin bir daha.

bende tüttürmeyenlerdenim canım ama kimseye de tüttürme demem herkesin hayatı ve seçimi kendine

olur canım kaydirigubbakcemile3
maksat gorevı bırısı yerıne getırsın bos kalmasın degıl mı kaydirigubbakcemile3
Tabi canım gelen arkadaşlar aaa hiç muhabbet olmamış demesinlerkaydirigubbakcemile3
zeynepcim burdayım, şu yazına katılıyorum, tayip efendi nasıl konuştu ama, inşallahhh kurgu değildir, amerikanın bir oyunu değildir inşallahh, insanı nasıl mutlu eden bir konuşmaydı dimi.
İnşaallah değilidr tabiki çok gurur verici Türkiye Başbakanı olarak...
havuç suyundan kaynaklandığını sanmıyorum canım , en zararsız meyva suyu havuç suyu diye biliyorum ben.

Bilemiyorum ki canım deneme yanılma yolu ile keşfediyoruz yoksa dese anne bu havuç beni mahvetti asla vermem yada ben şımarıklığıma ağlıyorum diye vermeye devam bakıcam artıkkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

aytencm ne güsel ya keşke bende bırakabilsem ben de önceden çok içerdim hamilelikte bıraktım şimdi de az içiyorum işte canım çekiyo:çok üzgünüm:

betülcüüüüm keyfi gidince üfleyenlerdenim canım canım sıkkın olduğunda ve yapacak bişi bulamadığımda

dr a gitmişsiniz Maşallah iyileşmiş bir daha hasta olmayın inş canım

aaa zeynep gelemiceksiniz yani tüüüh neyse belki yaza olur teşekkür ederim şekerim hepberaber

maşallah yağıza canım Allah uzun ömürler versin

teşekkür ederim fatmacım sağol

gül böreği ve üzümlü cevizli kek ettim pişiyor umarım olmuştur eşim 4 gözle bekliyor olmadıysa yandım

evet canım eşim de aslan bebişimizde terazi şimdi yorumlarını bekliyorum:)):dance:

boğa ve aslan.. hımmm.. CADIARZU ...... kaydirigubbakcemile3
ilk bakısta cok ta bırbırının tarzı bır burcmnus gıbı durmuyr ama burada yukselenler cok onemlı.. aynı benle esım gıbı aslında genel olarak hıc alakası olmayan burclarız ama yukselenlerımızle uyumu saglamısız.. bızde yay boğa yanı yıne aynı sızınkınde kı gıbı ates ve toprak.. mesela boğanın sık sık sevılmeye sevkat gosterılmesıne ıhtıyacı vardır bebek gıbı sevılmek ıster..
aslanın da sevgıden zıyade sık sık ovulmeye sırtının oksanmasına ıhtıyacı vardır.. ıkınızde bırbırınıze ıstedıgınızı versenız gayet guzel uyum saglarsınız bu konuda.. boğa harcamalarında tutarlıdır aslan tam tersıne savurgandır.. ama her ıkınızde comertsınız dır.. boğa cok merhametlıdır uyumlu ve alcak gonulldur.. sakın yapılıdır.. anaçtır.. aslan da gururlu bır ev erkeğidir.. boğa ne kadar sakın yapılı olsada damarına basıldıgında ofkesı buyuktur aslanın ıse durup durup bırden patlaması ıle bırlesırse ortaya buyuk bır patlama cıkabılır ama aslan cabuk soner.. kın tutmaz.. yalnız sureklı haklı olan olmak ıster... ondan yaptıgı bır hata ııcn ozur dılemesını bekleme.. onun ozur dıleme seklı bıraz farklıdır.. baska konuları bahane ederek kur yapar yaklasmaya calısır.. terazı ıse her ıkınızlede uyumlu.. ama benım yukselen lerı de bılmem daha ıyı olur canım daha ıyı degerlendırmek ıcın.. :)

betülcüm işin yoksa ben koç eşim balık oğlum terazi ellerinden öper deyiver bakam:)))))))))))))))

herkese hayırlı cumalar,güzel günler olsun inşallah.

deryacım başın sağolsun.merve,duygu,fatma ve serap sizinde başınız sağolsun.

bendede aventin manueli var.banada halamın torunu göndermişti kullan diye.daha önce denemiştik yapamamıştık.meğerse bi parçasını yanlış takmışım.-tatlicadiarzu-bu konularda usta olan kocacım sağolsun yaptı.biraz önce denedim bi göğüsten 80 cc anca çıkarabildim.napalım bunada şükür.dolu dolu bi sütüm yok ama yinede yetiyo oğluma.sağdığım göğsümü verdim hemen arkasından oğluma emmeye devam etti.demekki hepsini çekmiyo bu makineler.kafamçokkarıştı

romantizme gelince evet bende kilolarımdan dolayı bi aralar bunalımdaydım.zorla romantikmişim taklidi yapıyordum işte.hatta ben bi ara abartmışım galiba rüyamda kocamın beni aldattığını filan görmeye başlamıştım.neyse yavaş yavaş düzene girmeye başladı romantizim hayatımız.:sm_cool:

betülcüüüüm keyfi gidince üfleyenlerdenim canım canım sıkkın olduğunda ve yapacak bişi bulamadığımda

dr a gitmişsiniz Maşallah iyileşmiş bir daha hasta olmayın inş canım

saol canım benım..sende benım gıbı takılıyorsun o zaman..

gül böreği ve üzümlü cevizli kek ettim pişiyor umarım olmuştur eşim 4 gözle bekliyor olmadıysa yandım
bıze yokmiii cokacimcoook
betülcüm işin yoksa ben koç eşim balık oğlum terazi ellerinden öper deyiver bakam:)))))))))))))))

Benımkını uyuttum sımdı yazabulurum.. deryanın kını de o boğuşmanın arasında yazdım :roflol: deryacım kusura bakma.. yukselenlerı ogrenınce hatta sen saatlerı soyle ben bakayım oyle daha ıyı olur...
arzu sende yahu ben falcı karı cıkmısım basınıza bana ıkı tane keltek burcla gelmeyın soyleyın saatınızı yukselenlerınızle gelınn yorumlayamıyorum ala allaaa
:roflol::roflol:
sıradakiiii ;
söyle canım senın saat kac ??

Son düzenleme:

teşekkürle canım sana da hayırlı cumalar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…