- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.701
Betül Rica ederim canım Amin:))[/COLOR]İkimiz yazışalım sayfa boş kalmasın
Kürk mantolu madoonayı görünce aklıma Ayten geldi...Ayten nerdesin yaaaa
Bizde bugün 4 ay 3 haftalık olduk çok şükür bugünlerimize ne zaman doğacak derken 5 ay olmak üzere...Bu ek gıdaya geçişler bebişlerin dengesini nekadar bozuyor bizde 2 gündür havuç suyu veriyoruz ama gündüz vermeme rağmen akşam çığlık çığlığa ağlıyor yavrucum bugün vermeyeceğim bakalım ne yapacak bu akşam?
deryacım şimdi gördüm yazını, ben tütüremeynlerdenim çünkü 1 tane tüttürsem 1 paket olacak bliyprum, çünkü günde 1,5 paket içen fenaa tiryakilerdendim, allahhh göstermesin bir daha.
bende tüttürmeyenlerdenim canım ama kimseye de tüttürme demem herkesin hayatı ve seçimi kendine
Tabi canım gelen arkadaşlar aaa hiç muhabbet olmamış demesinlerkaydirigubbakcemile3
olur canım kaydirigubbakcemile3
maksat gorevı bırısı yerıne getırsın bos kalmasın degıl mı kaydirigubbakcemile3
İnşaallah değilidr tabiki çok gurur verici Türkiye Başbakanı olarak...zeynepcim burdayım, şu yazına katılıyorum, tayip efendi nasıl konuştu ama, inşallahhh kurgu değildir, amerikanın bir oyunu değildir inşallahh, insanı nasıl mutlu eden bir konuşmaydı dimi.
havuç suyundan kaynaklandığını sanmıyorum canım , en zararsız meyva suyu havuç suyu diye biliyorum ben.
deryacım şimdi gördüm yazını, ben tütüremeynlerdenim çünkü 1 tane tüttürsem 1 paket olacak bliyprum, çünkü günde 1,5 paket içen fenaa tiryakilerdendim, allahhh göstermesin bir daha.
sen daha önce içiyomuydun canım.
aaa zeynep gelemiceksiniz yani tüüüh neyse belki yaza olur teşekkür ederim şekerim hepberaberArzu canım Yağızımızın nice 4 lerini görürürüz inş....Bizim denizli işi yattı gibi ama bakalım yaza tekrar isteyeceğiz tayini...
Betül Aslanın iyi habertlerine sevindim inşaallah hep böyle olur...
maşallah yağıza canım Allah uzun ömürler versin
teşekkür ederim fatmacım sağol
sen daha önce içiyomuydun canım.
evet canım eşim de aslan bebişimizde terazi şimdi yorumlarını bekliyorum:)):dance:
gül böreği ve üzümlü cevizli kek ettim pişiyor umarım olmuştur eşim 4 gözle bekliyor olmadıysa yandım
betülcüüüüm keyfi gidince üfleyenlerdenim canım canım sıkkın olduğunda ve yapacak bişi bulamadığımda
dr a gitmişsiniz Maşallah iyileşmiş bir daha hasta olmayın inş canım
bıze yokmiii cokacimcoookgül böreği ve üzümlü cevizli kek ettim pişiyor umarım olmuştur eşim 4 gözle bekliyor olmadıysa yandım
betülcüm işin yoksa ben koç eşim balık oğlum terazi ellerinden öper deyiver bakam:)))))))))))))))
herkese hayırlı cumalar,güzel günler olsun inşallah.
deryacım başın sağolsun.merve,duygu,fatma ve serap sizinde başınız sağolsun.
bendede aventin manueli var.banada halamın torunu göndermişti kullan diye.daha önce denemiştik yapamamıştık.meğerse bi parçasını yanlış takmışım.-tatlicadiarzu-bu konularda usta olan kocacım sağolsun yaptı.biraz önce denedim bi göğüsten 80 cc anca çıkarabildim.napalım bunada şükür.dolu dolu bi sütüm yok ama yinede yetiyo oğluma.sağdığım göğsümü verdim hemen arkasından oğluma emmeye devam etti.demekki hepsini çekmiyo bu makineler.kafamçokkarıştı
romantizme gelince evet bende kilolarımdan dolayı bi aralar bunalımdaydım.zorla romantikmişim taklidi yapıyordum işte.hatta ben bi ara abartmışım galiba rüyamda kocamın beni aldattığını filan görmeye başlamıştım.neyse yavaş yavaş düzene girmeye başladı romantizim hayatımız.:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?