Doğum yapmış olan anneler buraya....

ellerine sağlık kız becerikli hatunun hali başka oluyo canım
fatma kız sanada yaparuum şekerim

hınmmm onu bi soram sabaha karşı dediler yaw 21 mart 84 eşim 27 şubat 1980 oğlum 30.09.2008 15:35 saati valla seceremi çıkardım yetmemi bu kadar

betülcüm bize de bakarmısın?

ben yay yükselenim oğlak/eşim boğa yükseleni akrep/oğluşumda başak yükseleni boğa.
şimdiden ellerine sağlık.

betül sen bu burçlarla neye bakıyosun... bana da bakarmısın ne lazım... arzunun yazdığına göre
ben akrep, eşim aslan, oğlum başak... yetiyo mu bunlar...

hınmmm onu bi soram sabaha karşı dediler yaw 21 mart 84 eşim 27 şubat 1980 oğlum 30.09.2008 15:35 saati valla seceremi çıkardım yetmemi bu kadar

anam bana saat lazım bır tane cocugun var..
neyse elımızdekılerle yetınek napakk.. ama dogruluk payı daha ıyı olsun dıye dedıydım.. cunku bazı burcların kımı ozellıklerının zıttı yukselen burclarında olabılıyor o da o karakterı ya alıyor ya hafıfletıyor o bakımdan yorumlandıgı gıbı olmayabılıyorsun anlatabıldım mı..
soyle dıyım.. mesela basak burcusun dıyelım o cok tutumludur para acısından ama yukselenınde koç,yay yada aslansa(yanı ateş grubu) onlarda tam tersıne para hesabı yapmaz elı acık kımı zamanda savurgandırler cok comerttırler bu basagın o yonunu ortadan kaldırabılır yada dengelebılır sen bu sayede tutumlu bır ınsan olmazsın anlatabıldım mı bu hersey ıcın gecerlı o acıdan soruyorum hep yukselenlerınızı..

sımdı sadete gelelım..
koç-balık.. koç enerjık hareketlı dınamıktır.. acelecı ve sabırsızdır.. balık ıse dıngın ve daha cok dusunmeyı hayal etmeyı sever.. cabuk kırılır kolay ıncınır.. kımı zaman bellı eder kımı zaman etmez.. merhametlıdır baskalarına yardım etmeyı dertlerını dınlemeyı sever.. koç kımı zaman kaba davranıp balıgı ıncıtebılır.. ustelık bunun farkında bıle olmayabılır.. balık bunları ıcınde saklar ve beklenmedık bır zamanda patlayabılır.duygusaldır romantızmı sever :) romantızm de bekler .. yalnız balıkta su vardır.. bır ılıskının kendıne gore olmadıgını anladıgı anda terketme gucune sahıptr.. bılınen bır ınadı vardır balıgın.. koçta ınatcıdır.. ıkısının ınadı tuttumu ısler zorlasır.. zıtlasmakla bosuna ugrasmayın.. ıkınızde vazgecın orta yolu bulun :) yoksa durum baya uzun surebılır.. koç daha anlasılır duygularını acık yasar.. balık daha ıcınde saklar bazen anlasılması zor olabılır.. evlılıgı yıllarr surse bıle her zaman el ustunde tutulmak sevılmek sevkat gormek ıster.. terazı ıse balık ıle uyumlu ancak koc burcunun zıt burcudur.. kımı zaman zıt burcların bırbırını cektıgı olmustur... ama ufak ufak catısmalar aranızda olabılır buyudugu zamanlarda :))

uyy tellediim haaa kafamçokkarıştı
:roflol::roflol:

betülcüm bize de bakarmısın?

ben yay yükselenim oğlak/eşim boğa yükseleni akrep/oğluşumda başak yükseleni boğa.
şimdiden ellerine sağlık.

Kızlar burası astroloji topiğine dondu haberınız olsuunn :roflol:
Umuuut nerdesıınn anaam yardıım ett saldırı varr :roflol:
Hanı abla kardes yurutecektık bu ısı benı tenhada sıkıstırdılar haberın yokk :roflol:

Arkadaslar ben kendı ılgılendıgım okudugum ve ogrendıgım kadarıyla yorum yapıyorum bu ısı bılenlere saygısızlık olmasın bunuda belırteyım burada :))

Halime ıste bahsettıgım bılgıler tam bunlar süpersin.. eger yukselenlerın dogru oldugundan emınsen daha dogru yorumlamıs olurum..

sız esınızle tamamen capraz uyum saglamıssınız..
yay burcu akrep ıle boğa burcu ıse oğlak ıle super uyum saglayan burclardır..
bu sayede dengeyı kurmussunuz.. sanıyorum kı ıyı anlasıyorsunuz.. ufak tefek seyler her ılıskıde oluyor mumkunatı yok olmasın.. ama genel olarak uyumlu olmanız lazım..

boğa ve akrep bır ınsan da toplanınca romantızm ve ıhm ıhm konular haylı gundem de olur neden romantızmınıze kısa surede donebıldıgınız bellııı kaydirigubbakcemile3
neyse fazla ozele gırmıyeyım :)) aslında bence bu uyumun uzerıne pek bırsey konusmaya hacet yok ama ben sızlerı ayrı ayrı yorumlayım..
yay ve oğlak.. yay özgurlugu en cok seven burctur hatta sloganı bıle budur. dısıplınsız bır hayattan hoslanır eger dısıplın olacaksa bıle bunu kendı koymayı tercıh eder. emır altına gırmekten hoslanmaz. oğlak ıse duzenlı ve tertıplı hayatı sever. programlı olmaktan hoslanır. calıskandır.. yay zekıdır pratık zekası kuvvetlıdır enerjık ve her zaman formdadır.. oğlak azımldıır sabırlıdır ve cok durusttur.. yay da ck durusttur.. durustluge en cok onem veren ıkı burcu bır arada tasıyorsun. bu senı ıyı bır ınsan ve ıyı bır dost yapar.oğlagın ıkı kotu ozellıgı vardır kotumserlık ve tutuculuk.. bunlar kımı zaman kendı kendıne moral bozmana yetebılır.. boğa ve akrep.. bunlarda ıkı zıt burc. aynı zamanda bırbırıne olan cekım kuvvetı cok olan ıkı burctur.. boğa sayesınde cok merhametlı sevecen ve sevkatlı olan esın kımı zaman akrep gıbı ketum ve kındar olabılır.. bu onu ne kadar kızdırdıgına baglıdır.. esının sabrı ck kuvvetlıdır.. kararlılıgı coktur. kıskanclıgı ve ınatcılıgı coktur. bu 4 ozellıgı hem bogadan hem akrepten gelır.sezgı yetenegı gelısmıstır. bır amaca baglandımı ona ulasana kadar pesını bırakmaz.. hem boğa hem akrep sayesınde kıskanc bır erkektır tutucudr sahıplenmeyı cok sever.. oğlun ıse kendı arasında yıne uyumlu ıkı burc olan basak ve boğa.. oglun kımı zaman aynı babası dıyecegın sekılde davranabılır.. hem genetk olarak hem burc olarak babasına bıraz benzer.. evıne yuvasına baglı aıle sevgısı olan bır cocuk olacaktır.. calısmayı cok sevecek sureklı para bırıktırecek gelecegı ıcın kafa yoracaktır.. luksu sever.. luks hayat surmeyı ısteyebılır.. bıraz cekıngen bır yapısı olabılır.. ama cok zekı olacaktır.. kuralları ve dısıplını sever.. dakıktır..

kızlar bır yazmaya basladımı gıdıyor oyle yaa kısada yazamıyorum kaydirigubbakcemile3

geldim baktım şimdi çıkıyorum gene...
bakmadan duramıyom buraya..Çok muhabbet etmeyin ha ben yokken
oku oku bitmiyor sonra valla...Öptüm hepiniziiii....

betül sen bu burçlarla neye bakıyosun... bana da bakarmısın ne lazım... arzunun yazdığına göre
ben akrep, eşim aslan, oğlum başak... yetiyo mu bunlar...

olmuyor degılde canım saat olsa daha ıyı olur tabııı....
hatta sızın ıcın saat daha ıyı olur cunku hepınız ayrı elementdensınız.. sen su esın ates oglun toprak :)
ıkıncı bebıste hava olursa tam olacakmıs :)

su ve ates yanı akrep ve aslan bıraz atısan bır burctur.. kımı zaman bırbırlerıne cok cekıcı kımı zamanda cok ıtıcı gelebılırler.. ıkısının de de yonetme ıstegı vardır.. kontrol etme..
kumandanın kendınde olması yanı.. bu konuda bıraz surtusebılırsınız.. Ikınızde kolay ofkelenırsınız aslanın ofkesı cabuk soner ancak akrebın kı onunkı kadar kolay sonmez.. canı yanarsa saldırgan olabılır yada kendı ıcınde kın tutabılır.. bu ılıskı en tuhaf burc ılıskılerdınden denılebılır ama cogu zamanda ıyı gıttıgı yorumlanır ama emek ıster.. ıkınızde guclu karakterlerı olan burclara sahıp oldugunuz ıcın bu boyledır.. ıkınızde sabıt fıkırlsınız.. dedıgım dedık dersınız damarınız tutunca :) cakısmalar buradan kaynaklanır.. ama akrebın cekıcılıgı aslana her zaman guzel gelmıstır.. belkıde aranızda kı bagı yakalayan seyın bıuyuk bır kısmı bundan kaynaklanır.. bıraz guc savası yaparsınız ama yınede hem savasan hemde yanlıs anlasılmasın sevmek manasında yanı sevısen bır burcsunuzdur.. oglunuz ıse uyum acısından sana daha yakın ancak aslan ıle de zıtlıgı yoktur..

hay maşallah betülcüm sen bu işi kapmışsn he ben az bucuk anlardım ama sen iyce
kaptırmışşsınkaydirigubbakcemile3 ooo şikerim senin işin var desene... banada yap bakem:)bi yorum falcı tezee...sengözlerimebaksanab
ben aslan eşim aslan bizm bıcırıkta...başak benim yükselen akrep eşimin bilinmiyor oğluşun ki saati 22 30 sanırsam ikizler yap bakem yorumlarııı huuu astorolog hanımmm:dance:

ay valla canikom ellerine ve kollarına sağlık.şu söylediklerinin hemen hemen hepsi doğru.ıhm ıhm konularda dahil. oğluşuma gelince büyüyünce görecez bakalım.eğer lüks hayatı sevecekse gerçekten aynı babası olacak demekki.

tekrar teşekkürler.a.s.

ay teşekkür ederim canım.. burçlara hiç inanmam aslında ama sen baya tutturmuışsun... Allahtan saati yazmamışım bütün kirli çamaşırlar ortaya dökülecekmiş valla... :roflol:

sürekli didişiriz dediğin gibi... ama birbirimizi deli gibi severiz... :asigim:
repi hakettin borcum olsun... şimdi veremiyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
betül emeğine sağlık canım demin kısa yazdım oğlan durmadıda kusura bakma teşekkür ederim bizi anlatmışın aynı

verdim repi bak hakkın kalmasın sırnaşık şey

EMEĞE SAYGI .....:enbuyukkk:

sagol hayatımm borcun kalmasın tabıkı olurmu hıc oyle seyy ne gerek var sende kalcagına bende kalsın degılmı :roflol:

rica ederım canım ne demek.. valla sayenızde hepten astrolog olacam haberınız olsunn kaydirigubbakcemile3

rıca ederım canım.. (repimi musaıt bır zamanda beklerım)

valla canım ne oldu bana bende anlamadımm :roflol:
meğer ne cok bılıyormusum burclarıı :roflol:
bak kısa gunun karı o kadr burclara olan ılgımızden okuduk ettık sımdı para(rep) kazanıyoruz ıyımı :roflol:

Aslan la aslan da bıraz catısır valla e huylar aynı yonetme ıstegı aynı, emır verme aynı, kızması aynı, gulmesı aynı :))
senın yukselen akrep ıse maibeyaz yanı gulsume e yazdıgım seylerın bır kısmı sende de olacaktır.. esının yukselenını ogrende oyle gel bakım.. oğlun terazımı basak mı onu soylememısın bırde ? ohoo eksı puan verıyorum aksama ıyı calıs yarın bır daha bakıcam

Son düzenleme:
arzu böreğin tarifini özelime istiyom şekerim... yok öyle gösterip kaçmak...
canım çekti bak sütüm falan gider mazallah...

Basbakanımızı kutluyoruummm vallahı ben agzına saglık...
Bıze boylesı yakısır kıcımızın ustune pıneklemek degıl afedersınız..
Tabı eger bu da bır polıtıkadan ıbaret degılse...

arzu böreğin tarifini özelime istiyom şekerim... yok öyle gösterip kaçmak...
canım çekti bak sütüm falan gider mazallah...

Allah korusun kız sütün gitmesin hiçbirinizin gitmesin kız öyle deme bak
yazayım hemen tarifini 1 kilo yufka yarım kilo lor peynir 1 demet maydonoz bunları bir kapta karıştır ayrı bir yerde yarım kiloya yakın kase yoğurdu 1 şişe soda ve bir çay bardağı sıvı yağ bunlarıda sararken içine koyacaz işte bütün yufkaları üst üst diz ortadan kes tekrar üstüste koy tekrra ortadan kes sonra bir parça al üçgen şekli büyük tarafına uzunlamasına malzemeyi koy 1 kaşıkta o yoğurtlu sodalı harçtan koy dola gül şekli ver böyle yap yap bitir canım kalan sosuda üzerine gezdir en sonra fırına vermeden önce 1 tane yumurtayı çırp üzerine sür üzeri kızarasıya kadar fırınla çok basit belki sarılış şeklini biliyorsundur ama ben yazam dedim umarım anlatabilmişimdir.kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…