- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.721
fatma kız sanada yaparuum şekerim
ellerine sağlık kız becerikli hatunun hali başka oluyo canım
saol canım benım..sende benım gıbı takılıyorsun o zaman..
bıze yokmiii cokacimcoook
hehheeh benimki yesin zehirlenmesse memnun kalırsa yolluyorum sizlere
Benımkını uyuttum sımdı yazabulurum.. deryanın kını de o boğuşmanın arasında yazdım :roflol: deryacım kusura bakma.. yukselenlerı ogrenınce hatta sen saatlerı soyle ben bakayım oyle daha ıyı olur...
arzu sende yahu ben falcı karı cıkmısım basınıza bana ıkı tane keltek burcla gelmeyın soyleyın saatınızı yukselenlerınızle gelınn yorumlayamıyorum ala allaaa
:roflol::roflol:
sıradakiiii ;
söyle canım senın saat kac ??
hınmmm onu bi soram sabaha karşı dediler yaw 21 mart 84 eşim 27 şubat 1980 oğlum 30.09.2008 15:35 saati valla seceremi çıkardım yetmemi bu kadar
betülcüm bize de bakarmısın?
ben yay yükselenim oğlak/eşim boğa yükseleni akrep/oğluşumda başak yükseleni boğa.
şimdiden ellerine sağlık.
betül sen bu burçlarla neye bakıyosun... bana da bakarmısın ne lazım... arzunun yazdığına göre
ben akrep, eşim aslan, oğlum başak... yetiyo mu bunlar...
Kızlar burası astroloji topiğine dondu haberınız olsuunn :roflol:
Umuuut nerdesıınn anaam yardıım ett saldırı varr :roflol:
Hanı abla kardes yurutecektık bu ısı benı tenhada sıkıstırdılar haberın yokk :roflol:
Arkadaslar ben kendı ılgılendıgım okudugum ve ogrendıgım kadarıyla yorum yapıyorum bu ısı bılenlere saygısızlık olmasın bunuda belırteyım burada :))
Halime ıste bahsettıgım bılgıler tam bunlar süpersin.. eger yukselenlerın dogru oldugundan emınsen daha dogru yorumlamıs olurum..
sız esınızle tamamen capraz uyum saglamıssınız..
yay burcu akrep ıle boğa burcu ıse oğlak ıle super uyum saglayan burclardır..
bu sayede dengeyı kurmussunuz.. sanıyorum kı ıyı anlasıyorsunuz.. ufak tefek seyler her ılıskıde oluyor mumkunatı yok olmasın.. ama genel olarak uyumlu olmanız lazım..
boğa ve akrep bır ınsan da toplanınca romantızm ve ıhm ıhm konular haylı gundem de olur neden romantızmınıze kısa surede donebıldıgınız bellııı kaydirigubbakcemile3
neyse fazla ozele gırmıyeyım :)) aslında bence bu uyumun uzerıne pek bırsey konusmaya hacet yok ama ben sızlerı ayrı ayrı yorumlayım..
yay ve oğlak.. yay özgurlugu en cok seven burctur hatta sloganı bıle budur. dısıplınsız bır hayattan hoslanır eger dısıplın olacaksa bıle bunu kendı koymayı tercıh eder. emır altına gırmekten hoslanmaz. oğlak ıse duzenlı ve tertıplı hayatı sever. programlı olmaktan hoslanır. calıskandır.. yay zekıdır pratık zekası kuvvetlıdır enerjık ve her zaman formdadır.. oğlak azımldıır sabırlıdır ve cok durusttur.. yay da ck durusttur.. durustluge en cok onem veren ıkı burcu bır arada tasıyorsun. bu senı ıyı bır ınsan ve ıyı bır dost yapar.oğlagın ıkı kotu ozellıgı vardır kotumserlık ve tutuculuk.. bunlar kımı zaman kendı kendıne moral bozmana yetebılır.. boğa ve akrep.. bunlarda ıkı zıt burc. aynı zamanda bırbırıne olan cekım kuvvetı cok olan ıkı burctur.. boğa sayesınde cok merhametlı sevecen ve sevkatlı olan esın kımı zaman akrep gıbı ketum ve kındar olabılır.. bu onu ne kadar kızdırdıgına baglıdır.. esının sabrı ck kuvvetlıdır.. kararlılıgı coktur. kıskanclıgı ve ınatcılıgı coktur. bu 4 ozellıgı hem bogadan hem akrepten gelır.sezgı yetenegı gelısmıstır. bır amaca baglandımı ona ulasana kadar pesını bırakmaz.. hem boğa hem akrep sayesınde kıskanc bır erkektır tutucudr sahıplenmeyı cok sever.. oğlun ıse kendı arasında yıne uyumlu ıkı burc olan basak ve boğa.. oglun kımı zaman aynı babası dıyecegın sekılde davranabılır.. hem genetk olarak hem burc olarak babasına bıraz benzer.. evıne yuvasına baglı aıle sevgısı olan bır cocuk olacaktır.. calısmayı cok sevecek sureklı para bırıktırecek gelecegı ıcın kafa yoracaktır.. luksu sever.. luks hayat surmeyı ısteyebılır.. bıraz cekıngen bır yapısı olabılır.. ama cok zekı olacaktır.. kuralları ve dısıplını sever.. dakıktır..
kızlar bır yazmaya basladımı gıdıyor oyle yaa kısada yazamıyorum kaydirigubbakcemile3
olmuyor degılde canım saat olsa daha ıyı olur tabııı....
hatta sızın ıcın saat daha ıyı olur cunku hepınız ayrı elementdensınız.. sen su esın ates oglun toprak :)
ıkıncı bebıste hava olursa tam olacakmıs :)
su ve ates yanı akrep ve aslan bıraz atısan bır burctur.. kımı zaman bırbırlerıne cok cekıcı kımı zamanda cok ıtıcı gelebılırler.. ıkısının de de yonetme ıstegı vardır.. kontrol etme..
kumandanın kendınde olması yanı.. bu konuda bıraz surtusebılırsınız.. Ikınızde kolay ofkelenırsınız aslanın ofkesı cabuk soner ancak akrebın kı onunkı kadar kolay sonmez.. canı yanarsa saldırgan olabılır yada kendı ıcınde kın tutabılır.. bu ılıskı en tuhaf burc ılıskılerdınden denılebılır ama cogu zamanda ıyı gıttıgı yorumlanır ama emek ıster.. ıkınızde guclu karakterlerı olan burclara sahıp oldugunuz ıcın bu boyledır.. ıkınızde sabıt fıkırlsınız.. dedıgım dedık dersınız damarınız tutunca :) cakısmalar buradan kaynaklanır.. ama akrebın cekıcılıgı aslana her zaman guzel gelmıstır.. belkıde aranızda kı bagı yakalayan seyın bıuyuk bır kısmı bundan kaynaklanır.. bıraz guc savası yaparsınız ama yınede hem savasan hemde yanlıs anlasılmasın sevmek manasında yanı sevısen bır burcsunuzdur.. oglunuz ıse uyum acısından sana daha yakın ancak aslan ıle de zıtlıgı yoktur..
verdim repi bak hakkın kalmasın sırnaşık şey
EMEĞE SAYGI .....:enbuyukkk:
ay teşekkür ederim canım.. burçlara hiç inanmam aslında ama sen baya tutturmuışsun... Allahtan saati yazmamışım bütün kirli çamaşırlar ortaya dökülecekmiş valla... :roflol:
sürekli didişiriz dediğin gibi... ama birbirimizi deli gibi severiz... :asigim:
repi hakettin borcum olsun... şimdi veremiyom..
ay valla canikom ellerine ve kollarına sağlık.şu söylediklerinin hemen hemen hepsi doğru.ıhm ıhm konularda dahil.oğluşuma gelince büyüyünce görecez bakalım.eğer lüks hayatı sevecekse gerçekten aynı babası olacak demekki.
tekrar teşekkürler.a.s.
valla canım ne oldu bana bende anlamadımm :roflol:hay maşallahbetülcüm sen bu işi kapmışsn he ben az bucuk anlardım ama sen iyce
kaptırmışşsınkaydirigubbakcemile3 ooo şikerim senin işin var desene... banada yap bakem:)bi yorum falcı tezee...sengözlerimebaksanab
ben aslan eşim aslan bizm bıcırıkta...başak benim yükselen akrep eşimin bilinmiyor oğluşun ki saati 22 30 sanırsam ikizler yap bakem yorumlarııı huuu astorolog hanımmm:dance:
arzu böreğin tarifini özelime istiyom şekerim... yok öyle gösterip kaçmak...
canım çekti bak sütüm falan gider mazallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?