- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.741
gelelim keke bende netten görerek yaptım valla yalan değil:))))))))))))))
3 yumurta
3 su bardağı un
1 bardak şeker tarifte bir buçuk bardaktı tatlı sevenler katabilir
1,5 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı kase yoğurdu
1 paket vaniya
1 paket.k tozu
1çay bardağı kuru üüzm 1 çay bardağı ceviz
şekerle yumurtayı beyazlayana kadar çırp bütün malzemeleri kat içine üzümle cevizi yıka una bula ki kekin içinde tane tane olsun kek kalıbını yağla kat içine öneceden ısıtılmış fırında 45-50dk pişir
canım bende bi içine havuç ve ceviz katıp yapıyorum bide ehm ehmm ımm tarcın pek güsel oluyo dur gaza geldim ben mutfağa gidiyorum şikerimcokacimcoook:bbo:
Herkese gunaydıınn..
Bız doktorumuzdan geldikk.. bana göre az kılo almısız gıbı geldi ama doktoruma gore normalden fazlaymıs ayı ıcın bırde hastalanmıs bıle ıyı dedı.... gelişimi 7 aylık bebek olculerınde dedi..
iyileşmiş kuzucum çok şükür.. aşıya gıderken fitil verın dedı...
sutum azalıyor sankı dedım hastalandıgın ıcın olmustur sana oyle gelıyordur dedı.. bır dahakı aya kadar aynen devam eder sonra degerlendırırız dedi..
Herkey yolunda cok sukur darısı tum bebeklere..:)
bende sadece tüttürme var apla diğerini agzıma sürmimm..
vaay dunurumde bızden demek oyle gıı ornek olmayak hadii:roflol:
ay ay ay 4 aylık olmuşuz biz ne güzel yaw çok sevindim
maşallahhhsağlıkla büyüsün inşallah
gül böreği ve üzümlü cevizli kek ettim pişiyor umarım olmuştur eşim 4 gözle bekliyor olmadıysa yandım
banane banane ben anlmam benimkini aynısınz de geçiştir ıhıhıhııısenağlama kıs anası bilmiyo ki doğurduğu saati ben nerden bileyüm gıııkaydirigubbakcemile3 uyyy kıs dedim yaa okumamışssın bizim bıcırığın başakk yükselenide ikizler die:mymeka::jeyyar:
bak sana rep müp yuk:roflol:
kıs arzuu kekinde ne kabarmış maşallah ayy canım cekti bende buğrack uyuyoken kakimm yapiiım bariii bide maheretini göster canımızı çektir ohh...cokacimcoook:mymeka: benim çayım açık olsun he:roflol::roflol:
olur canım yaparım tabıı kaydirigubbakcemile3Betülcüm sen evdesin burdan kalkıp arzuya gidemeyeceğimiz için sen arzudan tarifi al biz sana geldiğimizde bize yaparsın artıkın....aayyyy canımız çekti yaw
maşallah kızım 7 aylık gibiymişşş daha ne istiyon lennnn şükür dee benim kız sınırda normal sayılıormuşşş
amann iş işş iş nereye kadar yaaaaaaa, bazen çok sıkılıyorum çalışmaktan hee zaten parayı bir bulayım çalışmıycammm ben yaa
amann iş işş iş nereye kadar yaaaaaaa, bazen çok sıkılıyorum çalışmaktan hee zaten parayı bir bulayım çalışmıycammm ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?