Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla canım ne oldu bana bende anlamadımm :roflol:
meğer ne cok bılıyormusum burclarıı :roflol:
bak kısa gunun karı o kadr burclara olan ılgımızden okuduk ettık sımdı para(rep) kazanıyoruz ıyımı :roflol:

Aslan la aslan da bıraz catısır valla e huylar aynı yonetme ıstegı aynı, emır verme aynı, kızması aynı, gulmesı aynı :))
senın yukselen akrep ıse maibeyaz yanı gulsume e yazdıgım seylerın bır kısmı sende de olacaktır.. esının yukselenını ogrende oyle gel bakım.. oğlun terazımı basak mı onu soylememısın bırde ? ohoo eksı puan verıyorum aksama ıyı calıs yarın bır daha bakıcam
[/QUOTE]

banane banane ben anlmam benimkini aynısınz de geçiştir ıhıhıhııısenağlama kıs anası bilmiyo ki doğurduğu saati ben nerden bileyüm gıııkaydirigubbakcemile3 uyyy kıs dedim yaa okumamışssın bizim bıcırığın başakk yükselenide ikizler die:mymeka::jeyyar:
bak sana rep müp yuk:roflol:

kıs arzuu kekinde ne kabarmış maşallah ayy canım cekti bende buğrack uyuyoken kakimm yapiiım bariii bide maheretini göster canımızı çektir ohh...cokacimcoook:mymeka: benim çayım açık olsun he:roflol::roflol:

gelelim keke bende netten görerek yaptım valla yalan değil:))))))))))))))

3 yumurta
3 su bardağı un
1 bardak şeker tarifte bir buçuk bardaktı tatlı sevenler katabilir
1,5 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı kase yoğurdu
1 paket vaniya
1 paket.k tozu
1çay bardağı kuru üüzm 1 çay bardağı ceviz

şekerle yumurtayı beyazlayana kadar çırp bütün malzemeleri kat içine üzümle cevizi yıka una bula ki kekin içinde tane tane olsun kek kalıbını yağla kat içine öneceden ısıtılmış fırında 45-50dk pişir

Betülcüm sen evdesin burdan kalkıp arzuya gidemeyeceğimiz için sen arzudan tarifi al biz sana geldiğimizde bize yaparsın artıkın....aayyyy canımız çekti yaw

canım bende bi içine havuç ve ceviz katıp yapıyorum bide ehm ehmm ımm tarcın pek güsel oluyo dur gaza geldim ben mutfağa gidiyorum şikerimcokacimcoook:bbo:

selam kızlarrr ben geldimmm ancak gelebildim kimliğimde doğum günüm 30 ocak görünüyorr da türkcel bana kıyak geçmişş bugün tüm türkcellilerle bedava konuşma hakkı vermiş hediye olarak bende svegili türkcelin hediyesini güle güle konuşarak kullanıyorummm:roflol::roflol:

maşallah kızım 7 aylık gibiymişşş daha ne istiyon lennnn şükür dee benim kız sınırda normal sayılıormuşşş

kız yok gecıstırmıyımm :teselli: yukselenını soylemezsen sanada aynı yorumları yapıcam az cok ondan dedım hanı yukselenı bıleyımde ona gore yapayım dıye

o zaman yukselenlerı bosver. Aslan ıle Aslanı degerlendırelım..

Ikı aslan cok ıyıde anlasabılrı cok kotude olabılır.. bu tamamen burcu tasıyan kısılere baglıdır..
ıkınızde gururlu oldugunuz ıcın ortada bır tatsızlık oldugunda hep karsıdakınden beklersınız..
bu yuzden tatsızlıklar bıraz uzayabılır.. ama bırlıkte vakıt gecırmekten keyıf alırsınız.. cunku aslan eglencelıdır.. eglenmeyı gulmeyı guldurmeyı sever..aslanın sadakatı sevgısı dostlugu cok guvenılırdır.. kımı zaman ıkı es olmaktan zıyade ıkı dost olarak ta ıyı anlasabılırsınız.. ıkınızde hem gırısken hem romantıksınızdır.. bu ıkı burcu tasıyan ınsan olmak sızın ıcın kımı zaman dezavantaj kımı zaman ıse cok buyuk avantaj.. keyfınız gelınce eglenmeyı pekde ıyı bılırsınız.. :)) eger bırbırınız uzerıne baskı kurmaya calısmazsanız gayet guzel anlasırsınız.. ben sanıyorum kı sen aslandan cok sert etkı almamıssın.. yanı sureklı emır altına alma caban yok dogrumu ? daha uyumlu olabılıyorsun sanıyorum esını bılemem ama.. ayrıca ıhm ıhm konularda aslanda seydır karsılıklı ıhm ıhm bılmıyorum yanııı kaydirigubbakcemile3
neyseee susiim barıı :1ninca:
oğlan basak ve ıkızlerse zehir küpü bırsey olacak ben sana soyleyım.. cok zekı, cok calıskan, cok titiz.. kımı zaman cok cekıngen kımı zaman cok enerjık olur.. ıkızlerın cıft ruh halı de onu etkıler bazen cok neselı ve gulerken bırden suratını asıp keyfı kacabılır ıkısının arasında kı gecıs hızını bıle yakalayamazsın :)) sebep aramana gerek yok o onun yapısı oldugundan bır sebep olmasına gerek kalmadan olur bu degısımler.. basak tutumlu para bırıktırmeyı ve gelecegını garantı altına almak ısteyen bır burctur.. okul yılları sanıyorum kı cok basarılı gecıcek.. cogu cocuklarının calısarak gectıgı derslerı bıle dogru duzgun calısmadan gecebılır.. ıkızlerın ellerı on plandadır.. bebeklıgınde bıle ellerını herseye sokar ellerını kullanmayı cok sever.. becerıklıdır.. basak kuralları sever dısıplınlı yasamayı tıtızlıgı dakıklıgı sever.. soz dınler..ınsallah akıllı ve basarılı bır cocugun olucak canım..

amann iş işş iş nereye kadar yaaaaaaa, bazen çok sıkılıyorum çalışmaktan hee zaten parayı bir bulayım çalışmıycammm ben yaa

Betülcüm sen evdesin burdan kalkıp arzuya gidemeyeceğimiz için sen arzudan tarifi al biz sana geldiğimizde bize yaparsın artıkın....aayyyy canımız çekti yaw
olur canım yaparım tabıı kaydirigubbakcemile3
Arzu kekın aynı benım her zaman yaptıgım kek.. ıcıne uzum fılan katmıssın sadece..
bende o ayarı tutturdum kekın hamurunda ıcıne ne malzeme katarsan kat her seferınde farklı bır kek gıbı oluyorr :icecream:

maşallah kızım 7 aylık gibiymişşş daha ne istiyon lennnn şükür dee benim kız sınırda normal sayılıormuşşş

şüküüürr cok sukurr canım bısı demedıkk senın kızada sukurr :tomato:

hakkınızı helal edin kızlar göz hakkı var ne bileyim heveslendim yaptım çektim koydum

hicran resim koydum kız geçmişte var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…