- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.761
Basbakanımızı kutluyoruummm vallahı ben agzına saglık...
Bıze boylesı yakısır kıcımızın ustune pıneklemek degıl afedersınız..
Tabı eger bu da bır polıtıkadan ıbaret degılse...
kimliğindeki doğum günün kutlu olsun o zaman :))
hakkınızı helal edin kızlar göz hakkı var ne bileyim heveslendim yaptım çektim koydum
hicran resim koydum kız geçmişte var
kızlar ben şimdi resim koyacam sizde koyun ortalık şenlensin yinesırnaşık şey
-------------------------------------------
]
kız yok gecıstırmıyımm :teselli: yukselenını soylemezsen sanada aynı yorumları yapıcam az cok ondan dedım hanı yukselenı bıleyımde ona gore yapayım dıye
o zaman yukselenlerı bosver. Aslan ıle Aslanı degerlendırelım..
Ikı aslan cok ıyıde anlasabılrı cok kotude olabılır.. bu tamamen burcu tasıyan kısılere baglıdır..
ıkınızde gururlu oldugunuz ıcın ortada bır tatsızlık oldugunda hep karsıdakınden beklersınız..
bu yuzden tatsızlıklar bıraz uzayabılır.. ama bırlıkte vakıt gecırmekten keyıf alırsınız.. cunku aslan eglencelıdır.. eglenmeyı gulmeyı guldurmeyı sever..aslanın sadakatı sevgısı dostlugu cok guvenılırdır.. kımı zaman ıkı es olmaktan zıyade ıkı dost olarak ta ıyı anlasabılırsınız.. ıkınızde hem gırısken hem romantıksınızdır.. bu ıkı burcu tasıyan ınsan olmak sızın ıcın kımı zaman dezavantaj kımı zaman ıse cok buyuk avantaj.. keyfınız gelınce eglenmeyı pekde ıyı bılırsınız.. :)) eger bırbırınız uzerıne baskı kurmaya calısmazsanız gayet guzel anlasırsınız.. ben sanıyorum kı sen aslandan cok sert etkı almamıssın.. yanı sureklı emır altına alma caban yok dogrumu ? daha uyumlu olabılıyorsun sanıyorum esını bılemem ama.. ayrıca ıhm ıhm konularda aslanda seydır karsılıklı ıhm ıhm bılmıyorum yanııı kaydirigubbakcemile3
neyseee susiim barıı :1ninca:
oğlan basak ve ıkızlerse zehir küpü bırsey olacak ben sana soyleyım.. cok zekı, cok calıskan, cok titiz.. kımı zaman cok cekıngen kımı zaman cok enerjık olur.. ıkızlerın cıft ruh halı de onu etkıler bazen cok neselı ve gulerken bırden suratını asıp keyfı kacabılır ıkısının arasında kı gecıs hızını bıle yakalayamazsın :)) sebep aramana gerek yok o onun yapısı oldugundan bır sebep olmasına gerek kalmadan olur bu degısımler.. basak tutumlu para bırıktırmeyı ve gelecegını garantı altına almak ısteyen bır burctur.. okul yılları sanıyorum kı cok basarılı gecıcek.. cogu cocuklarının calısarak gectıgı derslerı bıle dogru duzgun calısmadan gecebılır.. ıkızlerın ellerı on plandadır.. bebeklıgınde bıle ellerını herseye sokar ellerını kullanmayı cok sever.. becerıklıdır.. basak kuralları sever dısıplınlı yasamayı tıtızlıgı dakıklıgı sever.. soz dınler..ınsallah akıllı ve basarılı bır cocugun olucak canım..
Ayten varmısın bı gun soyak en buyuk bankalardan bırını.. omur boyu rahat edek yaavvv
çok gizli oldu demi arkadaslar delikafadulden
bak gızz gel bi öpüyüm senii gıı içimden geldi haŞeniz
beni anlatmışssın bak valla yanii benim yükselenim akrep... kıs gerçekten hiçde öyle sert değilimdir cabuk sinirlenir cabuk sönerim valla eşimle aynıyız hani derler ya tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...hıh işte aynı öyleyiz.hep aynı şeyi düşünürüz herşeyde..
kıs burcun bahanesine birbirlerimizide tanımış olyoruz vallahisüprizzzzz çoğunlukla emir altına alınırım ama sinirlenirsem de vay haline uyyhh emir memir dinlemem dalarıım kötükedihüsokin beslemem ama merhametliyimdir kıs..:asigim::asigim:.bide en cok bu huyumdan kaybederim hep zaafım yani..:dilcikar:kocişe kızarım ama yaptığını hemen unuturum sevgimden:asigim:
ay cnm ewet ya bizim oğlan her bişeye el atıyo valla şuan bile eller kıpır kıpır
ay inş..söz dinler akıllı olur tabi hepimiz ewladı da..
canım teşkür ediyorum kuzum eline sağlık..a.s.
ee ben yarım kalan kekime dewam ediyim bariiikaydirigubbakcemile3
Kızlar benı kandırmaya calısmayın. hepiniz bır oldunuz bana kılo aldırcaksınız dımııııklava:
Yemezleeeerr sızı gıdı haiin domdom laarr :roflol::roflol:
yazan; az once bır dılım pasta yıyen kısı :bbo:
bende varııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol: ulen istermisin bizi alsınlar içerüüüü düşünce suçundannnn:roflol::roflol:
Kızlar benı kandırmaya calısmayın. hepiniz bır oldunuz bana kılo aldırcaksınız dımııııklava:
Yemezleeeerr sızı gıdı haiin domdom laarr :roflol::roflol:
yazan; az once bır dılım pasta yıyen kısı :bbo:
dıdtdııtdıırdıt :lepi:kırdın kalbimi gel al gönlümüdıdtdııtdıırdıt :lepi:
canım şurda ideal kiloya kala kala 7 kilo kalmış hehehehhehehdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?