Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar ben şimdi resim koyacam sizde koyun ortalık şenlensin yinesırnaşık şey
..................................................................

Son düzenleme:
hakkınızı helal edin kızlar göz hakkı var ne bileyim heveslendim yaptım çektim koydum

hicran resim koydum kız geçmişte var

gördüm canım gördümmmmm offff offf offffffffffff bende yapacam bugün kek poğaça bakalım yapabilirsem bu kollaaaa keki hallederim ama poğaçayı nassıl yoğururum bilmiyomm belki benim kız yaparrr keyfi gelirse yapıuyor bazennn:roflol:

Kızlar benı kandırmaya calısmayın. hepiniz bır oldunuz bana kılo aldırcaksınız dımıııı klava:
Yemezleeeerr sızı gıdı haiin domdom laarr :roflol::roflol:

yazan; az once bır dılım pasta yıyen kısı :bbo:

bak gızz gel bi öpüyüm senii gıı içimden geldi haŞeniz
beni anlatmışssın bak valla yanii benim yükselenim akrep... kıs gerçekten hiçde öyle sert değilimdir cabuk sinirlenir cabuk sönerim valla eşimle aynıyız hani derler ya tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...hıh işte aynı öyleyiz.hep aynı şeyi düşünürüz herşeyde..bide cnm ablalarının dediğine göre eşim herhal yükseleni başak..
kıs burcun bahanesine birbirlerimizide tanımış olyoruz vallahisüprizzzzz çoğunlukla emir altına alınırım ama sinirlenirsem de vay haline uyyhh emir memir dinlemem dalarıım kötükedihüsokin beslemem ama merhametliyimdir kıs..:asigim::asigim:.bide en cok bu huyumdan kaybederim hep zaafım yani..:dilcikar:kocişe kızarım ama yaptığını hemen unuturum sevgimden:asigim:
ay cnm ewet ya bizim oğlan her bişeye el atıyo valla şuan bile eller kıpır kıpır
ay inş..söz dinler akıllı olur tabi hepimiz ewladı da..
canım teşkür ediyorum kuzum eline sağlık..a.s.
ee ben yarım kalan kekime dewam ediyim bariiikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Ayten varmısın bı gun soyak en buyuk bankalardan bırını.. omur boyu rahat edek yaavvv
çok gizli oldu demi arkadaslar delikafadulden

bende varııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol: ulen istermisin bizi alsınlar içerüüüü düşünce suçundannnn:roflol::roflol:

şşşştttt repimi vermeden nereeeeyyyyyeeee klava:

:roflol::roflol:

dıdtdııtdıırdıt :lepi:kırdın kalbimi gel al gönlümüdıdtdııtdıırdıt :lepi:

canım şurda ideal kiloya kala kala 7 kilo kalmış hehehehhehehdelikafadulden

hemide pensuzzzzzzz hemiiiii hain domdom dünür nolcekkkkk cokacimcoook:roflol:

dıdtdııtdıırdıt :lepi:kırdın kalbimi gel al gönlümüdıdtdııtdıırdıt :lepi:

canım şurda ideal kiloya kala kala 7 kilo kalmış hehehehhehehdelikafadulden

Arkadasım yanlıs olmus duzeltıyorum yenısıı;
''
Kızlar benı kandırmaya calısmayın. hepiniz bır oldunuz bana kılo aldırcaksınız dımıııı
Yemezleeeerr sızı gıdı haiin domdom laarr klava:

yazan; az once bır dılım pasta yıyen bir DOMDOM ''
:bbo:

:roflol::roflol:

sağolun kızlarrrrr dobiş derya yı da gördünüz bu arada adet oldum ya acayip rahatladım nerdeyse göbeğim tamamen gitti sayılır kızlar ve yemeye de devam ettiğim halde...inşallah eski halime dönücem 58 kg.yum şu andaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…