- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.781
Seni alıırsaaa fırtuna dayanamam vuurgunaaaaa...
Seni alırsaa fırtunaa dayanamam yokluguuunaaa..
özgür cevik..
dinleyin bayanlarr cok guzel.. yarı yunanca..
efkarlandım yavv...
ah yavrum sen zaten efkarlıymısın dokunmaya görek.. nasılda dokturdun ıkı dakkada kafıyelı dortlugu :roflol:oooohhh betülcüm bizi de dertlendirme alla allllaaa yakarım şimdi bi cigara zaten öslemişim tunahanımı da amma kafiyeli oldu değil mi:))
noluyor bacımmmmm efkar basmışşş seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
heç utanmıyor 58 olmuşum zaten demeye yaaaÇok üzgünüm çoook hiç olan var olmayan var belki o kilo bizim ideal kilomuza çok yakın sen az zayıfsın aççık ye :icecream:benden sana arkedeş tavsiyesiklava:hani eylül anneleriydik hani bu yola başka koymuştuk oldumu şimdi kilon bizden az olmaz çok gücüme gitti çok ne olcek bende 64 kiloyumkötükedihüso
heç utanmıyor 58 olmuşum zaten demeye yaaaÇok üzgünüm çoook hiç olan var olmayan var belki o kilo bizim ideal kilomuza çok yakın sen az zayıfsın aççık ye :icecream:benden sana arkedeş tavsiyesiklava:hani eylül anneleriydik hani bu yola başka koymuştuk oldumu şimdi kilon bizden az olmaz çok gücüme gitti çok ne olcek bende 64 kiloyumkötükedihüso
betül sen hiç konuşma bildiğim kadarıyla senin boyun uzun ben 161cmciğim
hele hicran sen 2.sinde bu kilodasın aaaa biz 2.doğurunca netces hem hicran seninde boyun uzun sanırım onun için haklıyım bu üyenin dediklerine katılıyorum deyip teraziye basın hade bakam:)))))))))))))))
bende 58'im ama boy kısa.yani görünüşte bende bir dubayım.kız betül benim aldığım kilolar seninki gibi düzenli dağılmıyor vücuduma.benim hemen popo ve kalçaya gidiyor.zaten hamileyken dalga geçiyordum hep.benim ikiz olcak diye.biri göbekteydi biride popoda.göbekteki çıktıda popodaki daha duruyor.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?