Doğum yapmış olan anneler buraya....

Seni alıırsaaa fırtuna dayanamam vuurgunaaaaa...
Seni alırsaa fırtunaa dayanamam yokluguuunaaa..
özgür cevik..

dinleyin bayanlarr cok guzel.. yarı yunanca..

efkarlandım yavv..
.

oooohhh betülcüm bizi de dertlendirme alla allllaaa yakarım şimdi bi cigara zaten öslemişim tunahanımı da amma kafiyeli oldu değil mi:))

oooohhh betülcüm bizi de dertlendirme alla allllaaa yakarım şimdi bi cigara zaten öslemişim tunahanımı da amma kafiyeli oldu değil mi:))
ah yavrum sen zaten efkarlıymısın dokunmaya görek.. nasılda dokturdun ıkı dakkada kafıyelı dortlugu :roflol:
noluyor bacımmmmm efkar basmışşş seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

he dunur yaa bastı valla basıp basıp duruyor zaten bır gun ansızın bende onu basıcam gorucek anasının nıkahını :mymeka:

:roflol:

heç utanmıyor 58 olmuşum zaten demeye yaaaÇok üzgünüm çoook hiç olan var olmayan var belki o kilo bizim ideal kilomuza çok yakın sen az zayıfsın aççık ye :icecream:benden sana arkedeş tavsiyesi klava:hani eylül anneleriydik hani bu yola başka koymuştuk oldumu şimdi kilon bizden az olmaz çok gücüme gitti çok ne olcek bende 64 kiloyumkötükedihüso

hicran çok güzelsin kız hnmmm çok tatlı hem adam yatak odasına gül döşemekle az bile yapıyor az

ikinizde utanmıyonuz değilmiii 58 kg yim 64 kg yim demeye uleynnnnnnnn ben 81 kiloyummm öleyim yaniiiiiiiiiiiii:roflol:

neden bahsedıyorsunuz sız yahuu..
58 ne 64 ne ben bu kıloyu su ıctıgımde alıyorumm dermısım.. :roflol:
bendenız 76 :bbo:

betül sen hiç konuşma bildiğim kadarıyla senin boyun uzun ben 161cmciğim
hele hicran sen 2.sinde bu kilodasın aaaa biz 2.doğurunca netces hem hicran seninde boyun uzun sanırım onun için haklıyım bu üyenin dediklerine katılıyorum deyip teraziye basın hade bakam:)))))))))))))))

bende 58'im ama boy kısa.yani görünüşte bende bir dubayım.kız betül benim aldığım kilolar seninki gibi düzenli dağılmıyor vücuduma.benim hemen popo ve kalçaya gidiyor.zaten hamileyken dalga geçiyordum hep.benim ikiz olcak diye.biri göbekteydi biride popoda.göbekteki çıktıda popodaki daha duruyor.:)))

suna bak nasıl da tarıf edıyor rep yolunu sankı adres sordukk :roflol:
ben anlamam kardesım.. benım hamilelik oncesı kıloma daha 10 kılo vaaarr
ne yapın edın verın bunları bu gorevı sıze devredıyorum :roflol::roflol:

Allah ıyılıgını versın emiii :roflol:

slm kızlar
valla kekleri börekleri gördüm benimde canım çekti bende yapayım haftasonu
hee hee benimde kilo sorunum yok şimdi 65 im eski kiloma 5 kilo kaldı :)
boyum 1,75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…