Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet betül soyalım bari yaaa cezası olmasa soyacamda işte yakalanırsak hapise atiyolarmış

deryacım bende çok özlüyorum ayrıca kıskanıyorum herkesten, benden fazal görüyolar sanki kendime değil başkaları için dünyaya getirdim gibi.

biz kuzenle bi ara foto meraklısıydık hemen çekiliverirdik buda o denemelerden 1 tane

Son düzenleyen: Moderatör:
-----------------

işte böyle olsam yeter banaaa artar bılee.. burada 58 kıloydum.. yanı ıdeal kılom 58-60.. senağlama
Ama hamılelık oncesı kıloma bıle cok razıyım valla o da 66 ıydı..

ALINTI ETMEYİN BASKA IHSAN ISTEMEZZ :roflol:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben uzun bi süre yoktum.haftaya salı evime dönüyorum artık fırsat bulunca sıksık girerim.özledim sizleri. kilolardan bahsedilmiş benim gibsi yok sanırım ben dogumu 12-13kğ ile kapattım.ama dogumdan sonra kğ aldım.annemin yanında da daha bi kğ aldım kaç oldum bilmiyorum şimdi

Zeos hoşgeldın canım ıyıyız hepımız cok sukur geyık yapıyoruz burda :))
sız de ıyısınızdır ınsallahh.. hepımız kılolardan muzdarıpp.. bazıları harııcc.. klava:

şşşştttt repimi vermeden nereeeeyyyyyeeee klava:

:roflol::roflol:

kısss borç borçtur ne öderik ne inkar ederük.. .:roflol:şekerim kabul etmiii kii anlamadım benn...:jeyyar:fisfisfis
ya bizim elektirik gidip geliyo delirtti beni kaçarmıyım yuksam:çok üzgünüm:
bende 64 m ve boyumda 1 72 yırttıyoz boydan kiloları..hihoyyytkaydirigubbakcemile2
kıs merve nerelerdesin çık bakiiim ortaya huhu:dance:

kızlar ben geldim masallah hıznıza tam bi sayfayı bitirıyorum siz bi sayfa daha yazıyosunuz:roflol:

ohooo masallahımız varmıs arzu sen tıryakımısın bacım yoksa ben gıbı keyfı gelınce yada gidince ıcenlerden mı ..:roflol:

canım bende sendenım keyfim gelınce yada gidince içerim mesela 9ay hiç içmedım alp 3 aylıkken eşimden otlanıyodum şimdi gene tüttürmuyorum bi garıbım işte..:roflol:

ben anlamam beklerımm
bu arada sen ne zaman 64 oldun gıı kactın dogum zamanı ? :bbo:
bır bız mı kaldık gıııı delırıcem haa sımdıı delikafadulden

hicran çok güzelsin kız hnmmm çok tatlı hem adam yatak odasına gül döşemekle az bile yapıyor az

merci canım merciiiiiiiiiiiiiiiiiii evet az bile bana değilmi benim gibi bayana yapılırmı bu kadar az bişiiiii hem zaten azaldı artık eskisi gibi yapmıyor valla ama dur bir anımı anlatayım sizeee

ben bel fıtığı ameliyatı olacağım zaman ameliyattan 3 gün önce dr muayenehanesine nişantaşına gittik ve oraya giderken eşim başka yerden geldi ben evden gittim ve kendi arabamı kullandım giderken (aaaaaaaaahhhh ahhh artık yok çünki sattıkkk geçen seneee)neysee ordan çıkışta kociş önde ben arkada geliyoruz karayolunda ve e-5 te hani kenarlarda çiçekçiler varya trafik tıkalıyken baktım eşim bir çiçekçiyle konuşuyor ama aramızda da 1 araba var bkliyoruz trafikte bir süre sonra eşimin yanındaki çiçekçi geldi benim yanıma camı tıkladı bende yok istemiyom diyorum adam hala ısrarla camı tıklıyor neyse camı açtım biraz ve kardeşim istemiyorum dedimmm adam bana elindeki bir kucak dolusu gülü uzattı ve abla valla öndeki adam dedi kocanmış galiba abla valla öle dedi benim suçum yok bunları almanı sölediii diye korka korka soruyor bir yandanda çiçekleri burnuma sokuyorrrrrr:roflol: tabii ben dumurrrrrrrrrrrr açtım pencereyi tamamen ve aldım çiçekleri adama da 5 ytl bahşiş verdim tabiii korkma korkma evet o benim kocammm dedimmmm ve öle ben ağzım kulaklarımda ve eve gelene kadarrrr güldüüümmmm karnıma ağrılar girdiii çiçekleri aldığıma mı sevinip güleyim adamın tırsık halinem bilemedimmm aaaaaaaaaahhhhhhhhh ahhhhhhhh nerde o eski günlerrrrrrrrrrrrrr tabii bu olay 2007 nisanda olduuuu

Zeos hoşgeldın canım ıyıyız hepımız cok sukur geyık yapıyoruz burda :))
sız de ıyısınızdır ınsallahh.. hepımız kılolardan muzdarıpp.. bazıları harııcc.. klava:

iyiyim cnm oğlumla. sen nasılsın aslanla..dün aşıya gittik aras beyle biraz huysuzdu sabaha kadar,agır geldi sanırım 2 aşı birden oldu.hiç sorma eve gidince balıyacagım diyete okul filan derken gider diye düşünüyorum kğlar

kızlarrrrrr anammmmmmdelikafadulden: tam 2 kilo almışım 55 kıloyum tam şimdi tartıldım kırkım çıktıgında tam 52 kiloydum anammmmm boğazımı tutmam lazımmmm
buda banaklava:klava:

Evet canım bende oyle.. 9 ay agzıma surmeedım.. sımdı kafama gore takılıyorum.. en 2 hafta olacak ıcmeyelı.. ama bazende muhabbet oluyor ıcen arkadaslar bır araya gelınce gırgırla bır paket bıtıyor ertesı gun yıne aramam.. zaten yalnız ıcınce bır keyıf almıyorum bır adam olacak cıgara arkadası karsımdaa.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…