Doğum yapmış olan anneler buraya....

aynen canım bende öle ben bide türk kahvesıyle severim ve içime çekmeyide beceremem:roflol: kahve dedımde cezaire götüreceklerimin listesıne türk kahvesi yazayım..

kızım benim 2. ama ben 4 yıl önce evlenirken 56 kiloydum ben ilk doğumumda 1 yıl sonra kiloyu vermiştim ama bu defa çoookkk farklı oldu belim için baya kortizonlu ilaç kullandım ve düşükler den solayı ilaçlar tüp bebek tedavileri derken şiştikçe şiştim ve hamişlikte aldığım kilolarlada bu hale geldim insan beyninden vurulmuşa dönüyor aldığı kiloları hesapayıncaaaaaaaa ama bebeğime feda olsun yaaaaaaaaaa o sağlıklı olsunda ben veririmn kilolarıııı ayrıca benim boy uzun diilll canım 1.60 malesefffffffffffff rep meselesine gelince ulen deniyom deniyom bu üyeye veremezsinzi tekrar diyor ama bugün swettt e verebildimm çalışmalar devam ediyorrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol:

yaa kızlar ammaa kaynatmışsınız yaaa geçmişi çok okuyamadım maalesef işlerden, hicrancım yaa 80 kiloyum diyosun boyun kaç senin canum

aman canım dıkakt ette rejım yapayım derken sutun azalmasın.. bol bol su ıc.. hem zayıflamaya yardımcı hem sut yapar.. suyu hıc eksık etme.. bızde ıyıyız Aslan la yarın asımız var gıtmeden fıtıl vercez dr dedı.. ınsallah cıkmaz atesı senın kının de cıkmamıstır umarım..
he valla kızzzzzzzzzzz ben 65 olsam göbek atarım valla ama olacam inşallah bu sene sonuna kadar tüm kiloları verippp 60 a inmek istiyorumm inşallah olacakkkkk
bendeeee 60 a gelınce stop ..
ay sankı hergun takır takır verıyorumda nerde duracagım dert oldu konusmaya bakk :mymeka:

Bu arada valla kocısın ıyı ınsan evladıymıs bak kıbar adam.. Allah hep mutlu etsın bacım..
Dert sıkıntı vermesın omur boyu mutlu olun ınsallahhh.. bak bu dua ıcımden koptu sızee...
tabıkı hepımıze...

aynen canım bende öle ben bide türk kahvesıyle severim ve içime çekmeyide beceremem:roflol: kahve dedımde cezaire götüreceklerimin listesıne türk kahvesi yazayım..

ben cekıyorum da canım yınede bagımlılık yapmıyor nedense demekkı psıkoljı ılede alakalı bırsey.. turk kahvesı mmmhhhh bayılırım.. orta sekerlı yogun turk kahvesıne ama mehmet efendı olcak onu cok sevıyorumm..

Kilolardan konuşulmuş bende yavaş yavaş veriyorum bunlar ge.i.i dönemler arkadaşlar çok kafanıza takmayın..Bende 58 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şu an 62 kiloyum boyum 160 civarı sadece çok çok fazla su içiyorum,sütten dolayı kendimi kısıtlamıyorum çikolataları tatlıları götürmeye devam:)))

canım geçmiş olsunnn aşı böyle ateş yapıyor işte sen sağlık ocağındamı yaptırıyordun aşıyı ne aşısı oldu pekiii bu arada bugün 3.repimi kullanabildim oda sana geldiiiiiii:lepi:

Ayten varmısın bı gun soyak en buyuk bankalardan bırını.. omur boyu rahat edek yaavvv
çok gizli oldu demi arkadaslar delikafadulden

al benden de o kadar aytencim şöle biraz daha fazla kazanabilse eşim çıkıcam valla yaaa oooooff ben bebişimi öslüyorum yaaa

betülcüm gerçekten güzelmişinn zayıfken acık zayıfla beee jeyyar: yaşasın kötülük he he he)

sildim ya gııııııııı görmüyonmuuuu alıntı yaptım mesajı yazarken sonra sildumm daaaaaaaaaaa

betül benim oğlan 16-09 da saat 13 ile 13:30 arası oldu, benimkinin karakter anlizinide bir yapıver yav

Vaay ayten senın ufak egenın yukselenı yay ımıs.. ehem ehem sengözlerimebaksanab
valla basak burcuna guvenıp te cok tıtız cok derlı toplu olucak dıye bekleme de yay cocukları cunku aksıne tertıbı sevmezler dagınıktırlar.. cok enerjık lerdır oyun oynamayı en cok seven burc cocugudur... algılaması guclu öğrenmesı cabuktur hem basak hem yay sayesınde..
pratık zekaya sahıp hem calıskan hemde haylaz ıkısı bır arada cocuk olabılır.. sıcak kanlı ve arkadas canlısı olabılır.. basak bıraz cekıngen olsada yay onu one cıkarabılır.. yay kurallara baglanmayı hıc sevmez.. basak ıse tam tersıne kurallara asırı baglıdır.. artık zaman gosterecek senınkı hangısı olacak ama orta bır dengede kurabılır.. sporu sevebılır.. sakacı bır cocuk olabılır.. guldurmeyı sevebılır.. öfkesi kucuktur.. hatasını bılır ozur dıler.. ve cok durust olacaktır.. bunuda soyleyeyım..

ben anlamam beklerımm
bu arada sen ne zaman 64 oldun gıı kactın dogum zamanı ? :bbo:
bır bız mı kaldık gıııı delırıcem haa sımdıı delikafadulden

okey cnm borcumuz borc he ımmm kek yapmıştım daa 1 dilim versem ımm ödeşirmiyiknaniknanik ben doğum öncesi 62 dim ve 76 la doğuma gittim...
cok hızlı kilo verdim bünyem yakıyo saolsun.. abur cuburda yerim ama..biraz hereketliyim yakıyorum anacuum kahretsin..:roflol: bide genetik sanırsam ablamda doğumdan sonra hızlı kilo verdi oda 58kg yaa işte bölee darısı sana şikerimm:teselli:lülülülülülü

betülcüm gerçekten güzelmişinn zayıfken acık zayıfla beee jeyyar: yaşasın kötülük he he he)
eferın eferınn konus boyle de deep benım azmımıııı :roflol:
sildim ya gııııııııı görmüyonmuuuu alıntı yaptım mesajı yazarken sonra sildumm daaaaaaaaaaa

tamam canım benım bırsey demedım bır an parladım bır an sondum sabahtan berı anlatıık dımı yay ız ıstee..
:roflol:
bu arada senınde yukselen yay hatırlatırımmm sositososito

aaaaaaaaaaaa benim yükselen oğlak diye biliyom kızz bak bakemmmm benim doğum tarihi 17/01/75 sabah 5 te dünyaya gelmişimm bacımmm
kızımınkide 17/09/2008 sabah saat 8:32 de dünyaya geldiiii onada bak bakmışkeneeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…