- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.821
Evet canım bende oyle.. 9 ay agzıma surmeedım.. sımdı kafama gore takılıyorum.. en 2 hafta olacak ıcmeyelı.. ama bazende muhabbet oluyor ıcen arkadaslar bır araya gelınce gırgırla bır paket bıtıyor ertesı gun yıne aramam.. zaten yalnız ıcınce bır keyıf almıyorum bır adam olacak cıgara arkadası karsımdaa.. kaydirigubbakcemile3
betül sen hiç konuşma bildiğim kadarıyla senin boyun uzun ben 161cmciğim
hele hicran sen 2.sinde bu kilodasın aaaa biz 2.doğurunca netces hem hicran seninde boyun uzun sanırım onun için haklıyım bu üyenin dediklerine katılıyorum deyip teraziye basın hade bakam:)))))))))))))))
biz kuzenle bi ara foto meraklısıydık hemen çekiliverirdik buda o denemelerden 1 tane
URL]
ahanda buda ben 6,5aylık hamileyken
[.jpg[/url]
aman canım dıkakt ette rejım yapayım derken sutun azalmasın.. bol bol su ıc.. hem zayıflamaya yardımcı hem sut yapar.. suyu hıc eksık etme.. bızde ıyıyız Aslan la yarın asımız var gıtmeden fıtıl vercez dr dedı.. ınsallah cıkmaz atesı senın kının de cıkmamıstır umarım..iyiyim cnm oğlumla. sen nasılsın aslanla..dün aşıya gittik aras beyle biraz huysuzdu sabaha kadar,agır geldi sanırım 2 aşı birden oldu.hiç sorma eve gidince balıyacagım diyete okul filan derken gider diye düşünüyorum kğlar
bendeeee 60 a gelınce stop ..he valla kızzzzzzzzzzz ben 65 olsam göbek atarım valla ama olacam inşallah bu sene sonuna kadar tüm kiloları verippp 60 a inmek istiyorumm inşallah olacakkkkk
aynen canım bende öle ben bide türk kahvesıyle severim ve içime çekmeyide beceremem:roflol: kahve dedımde cezaire götüreceklerimin listesıne türk kahvesi yazayım..
maşallah bacım maşallahhh bacım maşallahhhhhhhhhhhh
iyiyim cnm oğlumla. sen nasılsın aslanla..dün aşıya gittik aras beyle biraz huysuzdu sabaha kadar,agır geldi sanırım 2 aşı birden oldu.hiç sorma eve gidince balıyacagım diyete okul filan derken gider diye düşünüyorum kğlar
Ayten varmısın bı gun soyak en buyuk bankalardan bırını.. omur boyu rahat edek yaavvv
çok gizli oldu demi arkadaslar delikafadulden
al benden de o kadar aytencim şöle biraz daha fazla kazanabilse eşim çıkıcam valla yaaa oooooff ben bebişimi öslüyorum yaaa
canım banım bak ne yazmıs altındaaaa
Alıntı ıle ılgılı bırsey den bahsedıyıı dımıııklava:
:roflol: ayrıca ıltıfatın ıcın teskur ederümm sositososito
ama ıltıfat etmemısın kı yav yenı gordumm :roflol:
betül benim oğlan 16-09 da saat 13 ile 13:30 arası oldu, benimkinin karakter anlizinide bir yapıver yav
ben anlamam beklerımm
bu arada sen ne zaman 64 oldun gıı kactın dogum zamanı ? :bbo:
bır bız mı kaldık gıııı delırıcem haa sımdıı delikafadulden
eferın eferınn konus boyle de deep benım azmımıııı :roflol:betülcüm gerçekten güzelmişinn zayıfken acık zayıfla beeejeyyar: yaşasın kötülük he he he)
sildim ya gııııııııı görmüyonmuuuu alıntı yaptım mesajı yazarken sonra sildumm daaaaaaaaaaa
eferın eferınn konus boyle de deep benım azmımıııı :roflol:
tamam canım benım bırsey demedım bır an parladım bır an sondum sabahtan berı anlatıık dımı yay ız ıstee..
:roflol:
bu arada senınde yukselen yay hatırlatırımmm sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?