Doğum yapmış olan anneler buraya....

betül tüttüresın geldı canım da evde yok malesef
kotu arkadas oldum sımdı :1ninca:

hem keki alıyım hem de repi olirmii kaydirigubbakcemile3
şaka senı kuru karı senıı demek nıspet yaparsın he bızee demek yakııı vucudun.. (kızmaa hee bırı bana dese göbek atarıımm :roflol:)
bende yaktıracam anasını sattımmm

Hepinize yukselcem sımdı heeee yeteeerrr :roflol::roflol:
Ay cok guldum yaa delılıgım ustumde yıneee

yay anam yay bu enerjın nesen nereden gelii sanıyorsunnn senn...
baktım yıne yay..
gelinimizin ki de :jeyyar:
yukselenı terazii... benım oğlanın burcundan yanı damadın anlarsınnn :jeyyar:
basak ve terazıı..

benim yükselen neydi yaa 21-08 sabaha karşıydı doğumum5-6 gibi dediydin ama unuttum.
Canım benım eger dogum saatın sabah 6 yı bır dk gecmedıyse yukselenın de Aslan ama gectıyse basakkk
buda benden ama alt taraf dıttttttttttttttttttttt:roflol:
--------------------------

vışş yavrıye bakk alt tarafı nıye koymadın gözümüz gonlumuz acılaydıı :jeyyar:

olurrr yaaa avcunu yala hıh:dilcikar: yuk be cokda kuru sayılmam etime dolgunum msn den sana resim atarım bakarsın canikom olar mı? nie kızıyım gı tumbikdelikafadulden
yaktır anasını satiimmmdelikafadulden:roflol:

demek tumbik heeee :roflol::roflol:
at canım benım bakayım senı dolgun karı o zaman :roflol::roflol:

kızlar bı yandan Aslan la oynuyorum kuuck donencelerı var elımle donduruyorum tepesıne tutmaya calısıyor bır heyecan bır heyecan gormeyın sankı cok buyuk ıs becermıs yaaa bayılıyorum heyecanlanmasınaa .. kaydirigubbakcemile3.. Şeniz

fatmacım teşekkür ederim..herkeze hayırlı cumalar..bugun sohbet bereketlıymışş..ben ub sabah kaktıgımda eşim beni dövdümü acaba gece dedim..sankı oklavalarla herbıryerım dovulmuş gıbıydım..yorgunluk işte..yarın hamama gıdıcem..işallah temızdır..göbeğimde dogumdan kalan kara cızgıde yumuşar bıraz..betülü burç bombardımanına tutmuşsunuz..aslanada maşallah suphanallah..kılosu boyu kaç annesi?benımkı 6300..64cm..doktorumuz hastaneden ayrılmış..bı haftaya bellı olucakmış nerde çalıştıgı..beklıcez bakalım..burçmeraklıları dogum harıtanızı astromart a gırın googledan..program dıl seçeneklerınden turkçeyı seçin..tüm ev,yukselen açılımlarınız yorumlarıyla mevcut..

Tesekkur ederım canım.
Sanada hayırlı cumalar... kılomuz 7 boyumuz 67,5 cm.. ben kılosunu 7300 sanıyordum bebek magazasında olcmustuk 7500 gıbı cıkmıstı 200-300 gr elbısesı olsa dedık ama yanlıs mıs ıste hesap :)) her bebegın farklı oluyor canım boyuydu kılosuydu saglıklı olsunlarda yeter cok sukur.
bu astromart yazında bır sıte geldı ama ona gırınce bırsey cıkmacı dıl secengı gıbı google da ılk sıradakıne gırdım ondada turkce dıl yok baska dıller var bana lınk atabılırmısın ya merak ettım sana zahmet bakayım bı :))

Astrology software, AstroMart program anladım betülcüm..tabıkı sağlıklı olsunlar..7 kılo 67 cm kuzuya 7 aylık gelişim dedıyse eh bız 4 aylık normal sınırlar içindeyız işte..amaan kendı kılo takıntım yetmıyo kuzuya takıntı yaptım..ama az yıyen bı kuzu oldugu kesın..nerde anasının iştahı..aynı mızmızz babası sanırım..ben valla taştan yumuşak herşeyi yerim..eşim içinde soğanı gözuken yemegı bıle yemez..akşam yemez..balıkki en sevdiğim heleki kalamardır karıdestır bı kılo koy onume yerım,eşim kalamarı zorla denettım yutamadaı bıle..astromart acıldıktan sonra astromartın kendı dıl programından turkceyı secebılırsın..ılk harıtanı cıkarttıktan sonra devam et analızlerı karşılartırdada acıklaması var..öptüm..

resim yorumlarınız içün çok mersüüü...

pazardaydım şimdi geldim.oğluşumda parkta oyalandı biraz.şimdi hem emiyo hemde uyuyor.uyusunda yemeğimi yapayım.

Canım ben burayı actım zaten ama turkce dılı goremedım bende mı sorun var acaba.. 5 tane dıl var turkce yok:sm_confused:
Allah Allah.. kılo konusunu kafana takıcak bırsey yok gauet normal.. bebekler kıyaslanmaz.. o zaman burda 8 kılo 8,5 kılo bebegı olan arkadaslar var onlarla kıyaslarsak bızım dr un Aslana gelısım cok guzel 7 aylık bebek le esıt demesı de havada püff ucar gıder bırden.. değilmi.. normalı olsunda cok sukur gerısı fazlası artık olsada olur olmasada..

oh oh bugün muhabbet iyiymiş oku oku bitmedi ya.resimler konmuş yine.adem öyle ben de bu halime dönmek istiyom.58 kiloyum burda.şimdi 68.evlendiğimde 49 dum ya ama bana 58 de yeter.

Son düzenleme:
your bırth cart free ye tıkladıktan sonra acılan sayfada englıshe tıklayınca enaltta turkısh var bı deneyın bakalım

Betüş bebişlerimizin arasında 3 gün var benim bebişte 7 kilo ve doktor banada aynı şeyleri söyledi,şaşırdım.Sağlıklı olsunlarda kilo mühim değil,az yada çok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…