- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.841
kotu arkadas oldum sımdı :1ninca:betül tüttüresın geldı canım da evde yok malesef
okey cnm borcumuz borc he ımmm kek yapmıştım daa 1 dilim versem ımm ödeşirmiyiknaniknanik ben doğum öncesi 62 dim ve 76 la doğuma gittim...
cok hızlı kilo verdim bünyem yakıyo saolsun.. abur cuburda yerim ama..biraz hereketliyim yakıyorum anacuum kahretsin..:roflol:bide genetik sanırsam ablamda doğumdan sonra hızlı kilo verdi oda 58kg yaa işte bölee darısı sana şikerimm:teselli:lülülülülülü
yay anam yay bu enerjın nesen nereden gelii sanıyorsunnn senn...aaaaaaaaaaaa benim yükselen oğlak diye biliyom kızz bak bakemmmm benim doğum tarihi 17/01/75 sabah 5 te dünyaya gelmişimm bacımmm
kızımınkide 17/09/2008 sabah saat 8:32 de dünyaya geldiiii onada bak bakmışkeneeeeeeee
Canım benım eger dogum saatın sabah 6 yı bır dk gecmedıyse yukselenın de Aslan ama gectıyse basakkkbenim yükselen neydi yaa 21-08 sabaha karşıydı doğumum5-6 gibi dediydin ama unuttum.
buda benden ama alt taraf dıttttttttttttttttttttt:roflol:
--------------------------
kotu arkadas oldum sımdı :1ninca:
hem keki alıyım hem de repi olirmii kaydirigubbakcemile3
şaka senı kuru karı senıı demek nıspet yaparsın he bızee demek yakııı vucudun..(kızmaa hee bırı bana dese göbek atarıımm :roflol:)
bende yaktıracam anasını sattımmm
olurrr yaaa avcunu yala hıh:dilcikar: yuk be cokda kuru sayılmam etime dolgunum msn den sana resim atarım bakarsın canikom olar mı? nie kızıyım gı tumbikdelikafadulden
yaktır anasını satiimmmdelikafadulden:roflol:
fatmacım teşekkür ederim..herkeze hayırlı cumalar..bugun sohbet bereketlıymışş..ben ub sabah kaktıgımda eşim beni dövdümü acaba gece dedim..sankı oklavalarla herbıryerım dovulmuş gıbıydım..yorgunluk işte..yarın hamama gıdıcem..işallah temızdır..göbeğimde dogumdan kalan kara cızgıde yumuşar bıraz..betülü burç bombardımanına tutmuşsunuz..aslanada maşallah suphanallah..kılosu boyu kaç annesi?benımkı 6300..64cm..doktorumuz hastaneden ayrılmış..bı haftaya bellı olucakmış nerde çalıştıgı..beklıcez bakalım..burçmeraklıları dogum harıtanızı astromart a gırın googledan..program dıl seçeneklerınden turkçeyı seçin..tüm ev,yukselen açılımlarınız yorumlarıyla mevcut..
Astrology software, AstroMart program anladım betülcüm..tabıkı sağlıklı olsunlar..7 kılo 67 cm kuzuya 7 aylık gelişim dedıyse eh bız 4 aylık normal sınırlar içindeyız işte..amaan kendı kılo takıntım yetmıyo kuzuya takıntı yaptım..ama az yıyen bı kuzu oldugu kesın..nerde anasının iştahı..aynı mızmızz babası sanırım..ben valla taştan yumuşak herşeyi yerim..eşim içinde soğanı gözuken yemegı bıle yemez..akşam yemez..balıkki en sevdiğim heleki kalamardır karıdestır bı kılo koy onume yerım,eşim kalamarı zorla denettım yutamadaı bıle..astromart acıldıktan sonra astromartın kendı dıl programından turkceyı secebılırsın..ılk harıtanı cıkarttıktan sonra devam et analızlerı karşılartırdada acıklaması var..öptüm..
your bırth cart free ye tıkladıktan sonra acılan sayfada englıshe tıklayınca enaltta turkısh var bı deneyın bakalım
sizler bana göre çok gençsiniz kolay verirsiniz kiloları üzülmeyin.ama benim işim çok zor ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?