Doğum yapmış olan anneler buraya....

Betüş bebişlerimizin arasında 3 gün var benim bebişte 7 kilo ve doktor banada aynı şeyleri söyledi,şaşırdım.Sağlıklı olsunlarda kilo mühim değil,az yada çok.....

Demekkı dogru canım zaten doktorun yalan soyleyecek halı de yok ya bende yanı :))

Umut canım yalnız bunda bır hata var yukselenlerı yanlıs verıyor yanı saatte bır problem var.. benım yukselenım akrep.. burada ıkızler gosterıp duruyor..

betül benım şimdi bebişim 6.200gr dr iyi gelışımı de kılosuda dedı kıyaslama yaparsak benımkı az kılo alıyo ama bana görede iyi gayet normal görünumlu bir bebek zaten çok tombiş hantal olmasınıda istemem canım yaaa

allah allah..bızımkılerı dogru cıkardı..anlamadımkii..saatınle oyna bı saat ılerı yada gerı yap..ondakka bıle farkedıyor..kardeşim 9 15 te dogmuşsa boğa cıkıyo yukselenı 9 30 sa ıkızlere gıdıyo ama boga yukselenı..annem net bılemedıgınden kafamıza gore tahmınlerımızle uyguluyoruz..programdada hata olabılır valla...nedyım......bıde dogdugun sene yaz saatı uygulaması varmı bılıyomusun..varsa bır saat gerı gıdıyo otomatık olarak program..yanı ıkızler olabılır belkı yukselenın ozaman..ama yaz saatı yoksa ve net saatı yazmana ragmen ıkızler cıkarıyosa yanlış demekkı program..

heralde canım benım kıyaslanmazkı zaten.. dedgım gıbı 8-8,5 kılo bebegı olan arkadaslarda var burda ama ben kendı doktorumun dedıgıne bakarım saglıklıysa gelısımı super dıyorsa daha brısey dusunmeye gerek yok...
zaten nette acıp bakabılır herkes google dan bebek gelişim kılosu boyu yazınca gelıyor cızelgeler ayına gore kac olması lazım fılan..

aaaaaaaaaaa yaymıymış kııııı ben internetten bakmıştım oğlakmış yükselenim aman ben pek anlamam burçlardan sadece burcumu takip ederim ama amatörce işte kızımınkinide terazi diye bakmıştım ama neyse emeğine sağlık artık yükselenimin yay olduğunu öğrendimmmm:roflol:

resme gelince sadece sizin gözünüz gönlünüz açılşsaydı neysede siteyi herkes izleyebilüüüü bacımm sapığı neyin var demüüüü

yaa ıste oyle ben yanılmam dönürüm.. :roflol: :jeyyar:
kızın terazı zaten.. aman dönürümün basına haller gelsın ıstemem saka ettım canım koyma tabıı gerısını ben tahmın ederım zaten gerısıde dal gıbın genc kızz.. :roflol:

ne çok yazmışınız kızlar yaaa oku oku bitmediiii
kilolardan bahsetmişiniz bende dubagillerdenim.....66 kiloyum hamile kalmadan önce 56 kiloydum....
şimdi anne oldum ya o yüzden kutsal bir varlıkmışım tombul olduğum için de damacana yani kibar ,düşünceli kocam bana artık "kutsal damacana" hee bide "deniz anası" diiyooo :) yaratıcı kocam benim
işte buda benim hamile kalmadan 1 ay önceki fotom....göbeğe bakın yaa bida böyle olabilecek miyim acep

Baktım bende astromart a kızım için baktım büyük kızım içinnn bence bir yanlış var bu sitede yada benim kızda bir yanlışlık varrrrrrrrr:roflol:

Betul Ege sımdı 9 kg doktor bızede 7 ve 8 aylara tekabul edıyor demıstı :rofloloktorlar hep boyle dıyor galıba.O zaman benımkı 1 yasınamı tekabul edıyormus:bbo:

Gözdecım maşallah taş gibi hatunsun vesselamsırnaşık şey

sağol canımm ama artık değilimm artık kutsal damacanayım :))))

Allah ıyılıgınızı versın yaa :roflol:
ayrıca pek cıtırmısın yanıı :jeyyar:

bılmıyorum canım ama bak okudysan emelın oğlanda tam 7 kıloymus ve onun doktor da ona 7 aya tekabul edıyor demıs.. sanmıyorum yalan olsun..ama senın kının masallahı var zaten canım senın ıcın yanlıs soyelmıs olabılır 9 aya fılan tekabul edıyodur belkıdee :)) zaten suan oldugu gıbı 7-8 ay bebeklerının hepsıde aynı fabrıkadan cıkmıs gıbı aynı kıloda degıller onlarnda aralarında 1 yada ıkı kılo farkı oluyor bebekten bebege..
aman bızım kendı ayımıza tekabul etsınde yeter fazlasını aramıyoruzz :))
saglıklı olsunlarda.. cok sukur boyuda kılosu da ıyı..

Son düzenleme:
betülcüm maşallah kuzuna canım.
bu arada fotoda çok şirin ve güzel çıkmışsın. bende seni kardeşime benzettim. delikız fatmaya kaydirigubbakcemile2
bu arada bende 84 kiloyum malesef. evlenmeden önce 52 idim evlendim eşimin yeme düzenine uyunca hoooop 68 oldum. inşallah bende 60 olmak istiyorum.

Betül şekerciim sen nasıl bütün gününü burda geçiriyorsun,kaydirigubbakcemile2
bacım hiç mi yemek yapmazsın,temizlik yapmazsııın,oğluşun ağlamaz,kaka yapmaaz,çamaşır atmazsıın,asmaz,ütülemez misiin...toz almaz mısın,nevresim değiştirmez misin,lavabo ovmaz mısın hadi ev işini geçtim,ağda yapmaz mısın tırnak törpülemez misin ne bilim kaşını iki cımbızlamaz mısın???CADIARZUNasıl ama nasıl yetiştiriyon işini gücünü?hihoyyyt

Şu astroloji tutukuna da hayranım valla,ben bir burcumu bilirim,yükselenemi bile merak etmedim hiiiççç..Şaka bi yana bugün süper sohbet olmuş ben kaçırıyorum üzülüyorum sonra ama burda günlerim dolu dolu geçiyor..İstanbul'da da artık işe başliyacam heralde hiç vaktim olmaz artık buraya uğramaya...:1no2:

hicrancım eşinin yaptığı jest çok hoşuma gitti bravo ona. sende hakediyosun ama canım. allah mutluluğunuzu bozmasın.

tesekkur ederım canım.. benımde oyle 10 kılo vermem lazım hamılelık oncesı ıcın..

eee sızede yaranılmıyor canım yazmayınca nerdesın hayırsız oluyorsun yazıncada yok nasıl yaızyorsunn klava:
yok efenım yoook.. bak soyle soyleyım.. yemegımı dun yaptım bugunede var bugun yemek derdım yok.temızlıgım daha yenı yapıldı o yuzden toz almaya lavabo oymaya da gerek yok.. utum ve camasrım da aynı gun halledıldı onlarada gerek yok bugun.nevresım degıstırmeme de gerek yok oda temızlık oldugu ıcın yapıldı. benım oglanla oynuyorum bır yandan yanımda yatıyor arada kaldırıp odaları gezıdııyorum yıne gelıyoruz aynı yere yıne oynuyoruz.. doyuruyorum uyuyor.. uyanıyor tekrar aynıları. arada halısına koyuyorum orda oynuyor. boyleee.. bır soyledıgın agdaya ıhtıyacım vaar o kadar kaydirigubbakcemile3
onuda annem gelınce yapıcam yarın obur gun.. ıste boyle cıcım.. farkedersen hergun bu formumu korumuyorum kımı zaman daha cok kımı zaman daha az.. yeterınce acık oldumuuu.... siz beceremıyrosanız ben napayım canım dımııı aaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…