- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.881
bılmıyorum canım ama bak okudysan emelın oğlanda tam 7 kıloymus ve onun doktor da ona 7 aya tekabul edıyor demıs.. sanmıyorum yalan olsun..ama senın kının masallahı var zaten canım senın ıcın yanlıs soyelmıs olabılır 9 aya fılan tekabul edıyodur belkıdee :)) zaten suan oldugu gıbı 7-8 ay bebeklerının hepsıde aynı fabrıkadan cıkmıs gıbı aynı kıloda degıller onlarnda aralarında 1 yada ıkı kılo farkı oluyor bebekten bebege..
aman bızım kendı ayımıza tekabul etsınde yeter fazlasını aramıyoruzz :))
saglıklı olsunlarda.. cok sukur boyuda kılosu da ıyı..
Yok canım ben yalan demedımkı zaten bu aydan sonra yarım kılo cıvarı almaları gerektıgını dusunursek ,7 kılo 7 aysa 11 aya tekabul eder dıye hesap yaptım sadece kendı kafamdanTabıkı hepsı aynı olamaz ama bence 7 aylık bebek 7 kılo olması ımkansız cok zayıf olur o zaman bence.. Allah korusun.Butun doktorlar farklı ıste..Allah saglık versın gerısı onemlı degıl gercekten cok sukur
Doktora para sıkıstırdım bırazda ondan oyle dedıı.. kaydirigubbakcemile3
1-12 Aylık Bebek Kilo ve Boy Grafiği
7 aylık bebek = 6000 g - 62 cm --- 10250 g - 75 cm
Gırmıyom uleyn bundan sonraa arada bır gorursunuz artık..
Kim kıyaslamış?kimse kıyas yapmıyor ki,ama bencede 7 kilo 7 aylık biraz düşük kilolu olur ama sağlıklı olsunlar tabiki herşeyden önemli.Ya su bebek kılosu karsılastırma konusunu bıraksak artık. herkesın bebegının kılosu kendıne.
konusacak bırsey yok bence buna dr karar verır.
olmaaasss,gidemezsin bir yere
Sensiz olmaasss,kız buraların tadı tuzu olmaz.
Kim kıyaslamış?kimse kıyas yapmıyor ki,ama bencede 7 kilo 7 aylık biraz düşük kilolu olur ama sağlıklı olsunlar tabiki herşeyden önemli.
obez bebekler de var sağlıklı demek değil.Ama bebeklerde kilo alımı da bir nevi gelişiminin iyi olduğunun göstergesi.CADIARZU
hicran kocişin neyaptı kız millet çok beğenmiş ben orayı kaçırmışım
kocası pırlanta almııış hem de tek taş
yanına da 7 taşlı alyans almışş
yetmemiş pırlanta set almış
o da yetmemiş kapısının önüne bir kamyon gül dökmüşşş
çikolataya boğmuuuşşşş:roflol:
iyi akşamlar hanımlar a.s.
gözde çok güzel çıkmışsın , saç rengin ne o resimde ? ben en son bakır yaptırmıştım, ama avrupa yakasındaki yaprak tonu olsun istiyorum o ne renk acaba bilen var mı benneyaptımki
teşekkür ederim canuuum delikafadulden
şöle bi kocalar bulamadık :roflol::roflol:
Yok canım ben yalan demedımkı zaten bu aydan sonra yarım kılo cıvarı almaları gerektıgını dusunursek ,7 kılo 7 aysa 11 aya tekabul eder dıye hesap yaptım sadece kendı kafamdanTabıkı hepsı aynı olamaz ama bence 7 aylık bebek 7 kılo olması ımkansız cok zayıf olur o zaman bence.. Allah korusun.Butun doktorlar farklı ıste..Allah saglık versın gerısı onemlı degıl gercekten cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?