Doğum yapmış olan anneler buraya....

Yok canım ben yalan demedımkı zaten bu aydan sonra yarım kılo cıvarı almaları gerektıgını dusunursek ,7 kılo 7 aysa 11 aya tekabul eder dıye hesap yaptım sadece kendı kafamdanTabıkı hepsı aynı olamaz ama bence 7 aylık bebek 7 kılo olması ımkansız cok zayıf olur o zaman bence..Allah korusun.Butun doktorlar farklı ıste..Allah saglık versın gerısı onemlı degıl gercekten cok sukur

Doktora para sıkıstırdım bırazda ondan oyle dedıı.. kaydirigubbakcemile3

1-12 Aylık Bebek Kilo ve Boy Grafiği

7 aylık bebek = 6000 g - 62 cm --- 10250 g - 75 cm

Ya su bebek kılosu karsılastırma konusunu bıraksak artık. herkesın bebegının kılosu kendıne.
konusacak bırsey yok bence buna dr karar verır.

Ayy evet yaa Allah kocişleri başımızdan eksik etmesin..Ne romantikmiş sizinkiler Hicran valla ne kadar düşünceli,kıymetini bil adamın valla,omuzlarını ov,ayaklarını yıka bacııım...
Benim ki çok höt höt yaa asker ya ondan heralde 14 yıldır erkeklerin içinde kadın ruhundan pek anlamıyor.Ama ben bir emir verim allah var derhal yerine getirir ikiletmez...ama işte emir alması gerek kendi düşünmez.

Kımsenın bırsey karsılastırdıgı yok zaten buna ımkan yok onun ıcınde sorun yok...Herzaman Her soylenen tasdıklencek degıl ya herkes farklı fıkırlerını belırtıyor o kadar...

Gırmıyom uleyn bundan sonraa arada bır gorursunuz artık..

olmaaasss,gidemezsin bir yere
Sensiz olmaasss,kız buraların tadı tuzu olmaz.

Ya su bebek kılosu karsılastırma konusunu bıraksak artık. herkesın bebegının kılosu kendıne.
konusacak bırsey yok bence buna dr karar verır.
Kim kıyaslamış?kimse kıyas yapmıyor ki,ama bencede 7 kilo 7 aylık biraz düşük kilolu olur ama sağlıklı olsunlar tabiki herşeyden önemli.
obez bebekler de var sağlıklı demek değil.Ama bebeklerde kilo alımı da bir nevi gelişiminin iyi olduğunun göstergesi.
CADIARZU

aynen katılıyorum a.s.

hicran kocişin neyaptı kız millet çok beğenmiş ben orayı kaçırmışım

kocası pırlanta almııış hem de tek taş
yanına da 7 taşlı alyans almışş
yetmemiş pırlanta set almış
o da yetmemiş kapısının önüne bir kamyon gül dökmüşşş
çikolataya boğmuuuşşşş
:roflol:

annnna yeni okudum arkadaşın biri yazmış okadar kilolu olupta hantal olacağına diye delikafaduldenkilolu veya değil herkesin kendine dr u ne karar verir iyi diyosa odur bence
hantal meselesine gelince benim oğlumda tosun grubunda hiçte hantal değil canım benim o kilo ile alakalı değil hareketli veya hareketsiz oluşu ile ilgili-tatlicadiarzu-

iyi akşamlar hanımlar a.s.

hicran plajdaki pozun da yakıyor yine ortalığı
eşinin sürprizlerine de bayıldım doğrusu... bizimkinin en büyük sürprizi , nişan çiçeğiydi dermişim delikafadulden ara sıra alır iştee benim hiç almıyosun diye diye kafasını şişirmem sonucu kaydirigubbakcemile3

gözde çok güzel çıkmışsın , saç rengin ne o resimde ? ben en son bakır yaptırmıştım, ama avrupa yakasındaki yaprak tonu olsun istiyorum o ne renk acaba bilen var mı benneyaptımki

betül niye girmiyorum artık diyorsun ki, işlerini de bebeğini de burayı da yürütebiliyorsun ne güzel işte ben de çoğu zaman büşra kucağımda yazıyorum kaydirigubbakcemile3

bebeklerimizin kiloları birçok faktöre göre değişkenlik gösteriyo; doğum kilosu, ana babanın boyu posu, bebeğin iştahı vs.. diye gider .. bizim dr.umuz hiç kıyaslama yapmıyo diğer aylara göre..sizin dr.lar da en düşüğü baz almış sanırım..çünkü 15 gün evvel 7800 dük biz de :bbo:

bi de benim kız her bulduğuna el atıyo artık ya, bez değişirken ıslak mendilini kaldırdı ikidir :dance: elinden alınca da çığlık çığlık..işim var bu kızla sanırım gamyoncuiremsu

teşekkür ederim canuuum delikafadulden
şöle bi kocalar bulamadık :roflol::roflol:

sağol canım alix avien 7.43 kumral bakır dore
kendim boyuyorum ben şimdi koyulttum rengini ama alışamadım tekrar buna dönebilirim her an

arzu napıyosun kız yazmıyon ya yoksa yarına mı hazırlanıyon
:jeyyar: :jeyyar:

:lepi:şekerim haklısın hiç olmasa bence normali en az 9 kilo olmalı nette de öyle diyor ortalama bende dr a gidince bi soram ben hiç iimi diye sormadıydımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…