Doğum yapmış olan anneler buraya....

fatmacım yok kız foruma gittim oğlanla yeni geldim geçmişi okudum burdayım yani yarınada misafir gelcek demiştim ya msn den şehirdışından sabahtan hazırlansam anca yetişirim

hepimizin bebeği 4 aylık ,burda 7 aylık bebek kilosu tartışıyoz :))))
deniz 4 aylıkken doktora gittiğimizde 6850 ve 66 cm idi... doktor ayına göre kilosu 200 gr boyu 4 cm fazla dedi..ki ben hep deniz zayıf derim ona bile fazla dedi yani (bunun kararını doğum kilosuna göreveriyolar herhalde bilmiyorum )
bunlara takılmamak lazım ,normal kilo tanımı o kadar geniş ki ,doğum kilosu,anne baba faktörü ,bebeğin iştahı... her bebek birbirinden farklıdır ... tek bir gerçek var hepsi birbirinden tatlııı ... tosunu ayrı tatlı ,zayıfı ayrı tatlı hepsi yemelikkkk

sağol canım alix avien 7.43 kumral bakır dore
kendim boyuyorum ben şimdi koyulttum rengini ama alışamadım tekrar buna dönebilirim her an

o renk daha hoş durmuş sende canım...gerçi uzaktan bi pozdu ama .. yakışmış sana ..
ben de kumral bakır yapmıştım çok güzel oldu ama çabuk aktı beyazlarım çıktı yine meydana :1no2: evde boyamak zor olmuyo mu ? ben de evde boyamak istiyoru kuaför 1 ton para alıyo her ay da dip boyası istiyoo saç.. oo delikafadulden

hangisi daha güzel canım bakır olan mı koyu olanmı ?
evde daha iyi oluyo walla geçiyorum aynanın önüne alıyorum fırçayı elime boyuyorum.bende de dünyanın saçı vardır bu arada gene de çok zor olmuyo..hem kuaförde saatlerce beklemekten nefret ederim hemde onlara dünyanın parasını dökmekten bıktım artık 3 senedir kendim boyuyorum bi tüp boya 5 milyon :)

arkadaşlar kilo konusunda ben şöyle düşünüyorum.
doktor 7 aylık gibi demiş betülde bundan mutlu olmuş ve yazmış bizlerle paylaşmış. sizlerde iyi bilirsiniz anne olunca helede birçoğumuz gibi ilk defa anne olunca insan bebeğiyle ilgili güzel şeyler duymak ister sanki kendi övülüyormuş gibi mutlu olur.
diyelimki doktor şöyle deseydi iyi işte kilosu fena değil çoğu bebekğin kilosuda böyle zaten ooo hatta daha kilolular bile var seninkide fena değil deseydi. ne olurdu ki hiç bişey olmazdı sadece genç bir anne kendini özel hissetmezdi o kadar.

Arkadaslar ıyıkı bır doktorum boyle boyle dedım ya. demez olaydım. herkes bırsey soyledı. ne var bunda anlamadım.sabahtan berı moralım yerındeydı suan dıbıne gırdı yanı cok saolun tesekkur ederım.

Tesekkur ederım arkadasım bır tane anlayan cıktı cok sukur.
Allah razı olsun.

Gözdecım bende kendım boyuyordum eskıden..Dedıgın gıbı cok rahat oluyor gercekten.Benımde saclarım cok gür.Ama röfle yaptırınca boyama ısı bıttı:bbo:

bakır olanı daha çok yakıştırdım ben canım..
şu kendin boyama işini biraz daha detaylı anlatabilir misin zahmet olmazsa yerimseniben
acemiyim de, saçı boyayacağım derken yakmayayım bi de delikafadulden

Gül gurban olsun tosunun sana.Rep ıcın sagol seker bekle gece iadeyı rep yapacam:))))
ben gurban olurum onaa
poposundan ıssır benim yerime..
gamyoncuiremsu
teşekkür ederim canuuum delikafadulden
şöle bi kocalar bulamadık :roflol::roflol:
Bulamadık valla benimki tam odun ama ben aşığım o oduna o ayrı mesele:asigim:

Ben de hiç kendim boyamadım ama deneyeceğim bir dahaki sefere hep kuaför kurbanı oldum,o kadar döktüğüm para da cabası ayy aklıma geldi gene sinirlendm..

Canıııım sen niye kızdın üzüldün ki,biz bu kilo meselesini burda hemen hemen her hafta tartışırız bu sefer konu senin doktorunun lafından açıldı.Sana karşı kimse bişey dememişki Betüşcüm,kimse kıyaslama da yapmamış.Bazılarımız fikrini yazdı,katıldı veya katılmadı o kadar.Ne var moral bozacak aşkolsuun...:teselli:

ben ilk boyattığımda röfle yapıp saçımı mahfetmişti çalı süpürgesine döndü canıım saçlarım..bi de 100 küsür lirayı bayıldım delikafadulden

evet ben de yorum yaptım sadece..kimseye istinaden yazmadım..ama kilolu olup da hantal olacağına diyen arkadaşa bozuldum biraz yalan değil şutarafagitti :smiley-cool:

şimdi şööle yapıyoruz.
önce tüp boya alıyoruz kutu olanlardan değil onlar acemi işi :) tüp boya alıyoruz bide oksidan alıyoruz (saçını aynı tonda bir renge boyıycaksan %20 volume oksidan ,rengi açacaksan %30 volume oksidan alacaksın bir tüp boyaya 1 tüp oksidan ....
bunları bir güzel karıştırıp fırçamızı da alıp aynanın karşısına oturuyoruz birde ince ucu olan bir tarak yada fırçanın sapı da olur :) saçları ayıra ayıra önce diplerini boyuyoruz dipler bittikten sonra uçları boyamaya başlıyoruz tutam tutam saçları alıp boyayı elimizle yedire yedire sürüyoruz sonra hepsini diplerini falan sanki saçımızı şampuanlar gibi ovuşturup strech film ile sarıyoruz 40-50 dakika sonra açıp yıkıyoruz çokgüzel oluyo :)

bende yorum yazdım bende tombiş bebek hantaldır lafına taktığımdan yazdım ve konuşulan konu üzerine düşüncemi söyledimkimseye karşı kasti bişi değildiki yanlış anladın sen

çok sağol canım ya tek tek yazmışsın üşenmeden a.s. :lepi:
senin önerdiğin marka ve numarayı alıp deniycem inşAllah...
100 liram da cebimde kalıcak sayende oh be :sm_cool: istersen bölüşürüz :roflol:

İyi akşamlar arkadaşlarrr.

Merve senin gibi bir arkadaşım da avr. yakasındaki yaprakın saçının renginden olacak diye tutturdu 2-3 denemden sonra o renk oldu tam tamına olmasa da ama ben çok beğenmedimm 1 hafta sonra saçın rengi tuhaflaştıı sonra eski saçına döndü
sende bunu göz önünde bulundur canım çünkü o renkler çok akıyorr..

Kilo konusuna gelince tabi ki kilo eşittir sağlıklı bebek demek değildirr ama eminim ki her anne çocuğum şişko olmasın vs.. dese de bebişinin etine dolgun, tombik tombik yanaklı olmasını ister ,hangi anne istemez ki...

mervecim edanın dediği gibi bu renk biraz problemli akma konusunda falan ama alix avien hiç akmayan bir boya ben çok marka denedim en son bunda karar kıldım akmıyo çok iyi ama heryerde bulunmuyo parfümeri depolarında falan bulursun ancak canım....

Slm.kızlaaar hepinizee,bi merhaba diyeyim dedim,bebiş uyudu şimdi ama onun işi belli olmaz geçmişe bakamadım umarım hepiniz ve bebişler iyidirler:))

Kızlar boya konusuna değinmişsiniz bende genelde hep kendim boyarım saçımı 5 dk.da hemde iyice pratikleştim bu konuda valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…