- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.921
Ay kız bende yine kimse sallamıyo sandıydımdelikafaduldenHoşbulduk bacıımmm,şükür vallahihoyyytGülşahcımmm hosgeldın sukur kavusturana:)
Yine kimse bana merhaba demiyo,küstüm işteBu arada bacaklarımı alayım diye dün emla krem yazdırmıştım dr.a nasıl kullanılacağını bilen varsa yazabilirmi
Yine kimseler bana merhaba demiyo,küstüm işteBu arada bacaklarımı alayım diye dün emla krem yazdırmıştım dr.a nasıl kullanılacağını bilen varsa yazabilirmi
İyi akşamlar arkadaşlarrr.
Merve senin gibi bir arkadaşım da avr. yakasındaki yaprakın saçının renginden olacak diye tutturdu 2-3 denemden sonra o renk oldu tam tamına olmasa da ama ben çok beğenmedimm 1 hafta sonra saçın rengi tuhaflaştıı sonra eski saçına döndü
sende bunu göz önünde bulundur canım çünkü o renkler çok akıyorr..
Kilo konusuna gelince tabi ki kilo eşittir sağlıklı bebek demek değildirr ama eminim ki her anne çocuğum şişko olmasın vs.. dese de bebişinin etine dolgun, tombik tombik yanaklı olmasını ister ,hangi anne istemez ki...
mervecim edanın dediği gibi bu renk biraz problemli akma konusunda falan ama alix avien hiç akmayan bir boya ben çok marka denedim en son bunda karar kıldım akmıyo çok iyi ama heryerde bulunmuyo parfümeri depolarında falan bulursun ancak canım....
gulan06 nın resimlerine baktımda çok tatlı olmuşlar maşallah ya Allah nazarlardan korusun kocanm adam olmuşlar
sapsimplex kullanan varmı aranızda gaz damlası sanırım gaz sorunu olan yok ama belki vardır diye sorduydum
Slm.kızlaaar hepinizee,bi merhaba diyeyim dedim,bebiş uyudu şimdi ama onun işi belli olmaz geçmişe bakamadım umarım hepiniz ve bebişler iyidirler:))
hoşgeldin okremi bende duydum bacakta sanırım çok etki etmiyor o çok acıyan bölgede etkili oluyormuşl nazik bölgeyani hehehhehedelikafadulden birde sürdükten sonra en 30 dk beklenip steç filmle sarılacak diye biliyorum
Hepinize iyi akşamlar...
Bu aralar pek giremiyorum çünkü kızım artık ilgi bekliyor.Yalnız bıraktığımda ağlıyor yanına geldiğinde onunla muhabbet edince susuyor.Sizinkilerde öyle mi?Bebeklerimiz büyüdükçe işimiz daha da zorlaşacak galiba.Tabi sağlıcakla büyüsünler de.Bu arada arkadaşlar bebekleriniz çıngırak vs ne kadar süre tutabiliyorlar merak ettimde.
Hepinize iyi akşamlar...
Bu aralar pek giremiyorum çünkü kızım artık ilgi bekliyor.Yalnız bıraktığımda ağlıyor yanına geldiğinde onunla muhabbet edince susuyor.Sizinkilerde öyle mi?Bebeklerimiz büyüdükçe işimiz daha da zorlaşacak galiba.Tabi sağlıcakla büyüsünler de.Bu arada arkadaşlar bebekleriniz çıngırak vs ne kadar süre tutabiliyorlar merak ettimde.
ben önceden kullanmıştım arzucum gazlı zamanlarımızda valla düzenli kullanıldığında gaza birebir bir damla benim kurtarıcım olmuştu
iyi akşamlar semacım.. benim kıızım da aynen öyle..aşırı sosyalleşti..yanında birileri oldu mu sorun yok.. ama yalnız beş dk. durmuyo..hemen çığlık ağlama :CüvCüv:
şu aralar yakınında ne varsa tutup ağzına götürüyor canım kuvveti şaşırtıyo beni, az önce de yazmıştım en son koca paket ıslak mendili kaldırdı .. ama fazla uzun süre kalmıyo elinde birden fırlatıveriyo..yani aldığı gibi bilinçli bi şekilde bırakmayı bilmiyo kaydirigubbakcemile3 öyle rastgele bırakıyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?