Doğum yapmış olan anneler buraya....

gulan06 nın resimlerine baktımda çok tatlı olmuşlar maşallah ya Allah nazarlardan korusun kocanm adam olmuşlar

sapsimplex kullanan varmı aranızda gaz damlası sanırım gaz sorunu olan yok ama belki vardır diye sorduydum

Yine kimseler bana merhaba demiyo,küstüm işte Bu arada bacaklarımı alayım diye dün emla krem yazdırmıştım dr.a nasıl kullanılacağını bilen varsa yazabilirmi

Yine kimse bana merhaba demiyo,küstüm işte Bu arada bacaklarımı alayım diye dün emla krem yazdırmıştım dr.a nasıl kullanılacağını bilen varsa yazabilirmi

hoşgeldin okremi bende duydum bacakta sanırım çok etki etmiyor o çok acıyan bölgede etkili oluyormuşl nazik bölgeyani hehehhehedelikafadulden birde sürdükten sonra en 30 dk beklenip steç filmle sarılacak diye biliyorum

Kızlar ya girmemle çıkmam bir oluyo malesef benimki uyandı offf,ayda yılda bi geldiydim neyse sonra görüşürüz inş.herkese iyi geceler..

Yine kimseler bana merhaba demiyo,küstüm işte Bu arada bacaklarımı alayım diye dün emla krem yazdırmıştım dr.a nasıl kullanılacağını bilen varsa yazabilirmi

hoşgeldin canım aşk olsun yazmaz mıyız hiç :içelim: büşra kusmuştu da üzerini değişip geldim ..
bu arada hem küstüm demişsin ardında da bize soru sormuşsun kaydirigubbakcemile3
iyi geceler canım mert efe yi ve seni öperim Şeniz

sağol edacım dediğin gibi ton tutmaz bir de onlarda makyaj ışıklar vs.. çok hoş gösteriyo saçı..ben bakırı sevdim yakıştırdım da, röfleden sonra yüzüme renk kattı gerçekten kaydirigubbakcemile5

alix avien alıcam canım bulabilirsem teşekkür ederim yeniden a.s.

Ben cıkıyorum artık kocamın içi bayılmıs oyle dıyor:)))Hadı öpuyorum hepınızı..Iyı geceler:)

Hepinize iyi akşamlar...
Bu aralar pek giremiyorum çünkü kızım artık ilgi bekliyor.Yalnız bıraktığımda ağlıyor yanına geldiğinde onunla muhabbet edince susuyor.Sizinkilerde öyle mi?Bebeklerimiz büyüdükçe işimiz daha da zorlaşacak galiba.Tabi sağlıcakla büyüsünler de.Bu arada arkadaşlar bebekleriniz çıngırak vs ne kadar süre tutabiliyorlar merak ettimde.

ben önceden kullanmıştım arzucum gazlı zamanlarımızda valla düzenli kullanıldığında gaza birebir bir damla benim kurtarıcım olmuştu

Slm.kızlaaar hepinizee,bi merhaba diyeyim dedim,bebiş uyudu şimdi ama onun işi belli olmaz geçmişe bakamadım umarım hepiniz ve bebişler iyidirler:))

hoşgeldin gülşahcım benimki de seninki gibi ne uyuduğu belli olur nede uyandığı

aa öylemiymiş kız bende bacağma sürdüm ilk denemek için o da etki etmedi diye bida denemediydim bir ara tekrar deniyim bari teşekkürler canımm

slm canım seninki de benimki gibi ilgi delisi :ecrin_bebek:
benimki tutuyor oynuyor uzun süre ama benimki 1 hafta sonra 6 aylık olacak

kızlar ya ben Aslıyı merak ediyorum uzun zamandır girmedi memlekette internet yok mu acaba?

iyi akşamlar semacım.. benim kıızım da aynen öyle..aşırı sosyalleşti..yanında birileri oldu mu sorun yok.. ama yalnız beş dk. durmuyo..hemen çığlık ağlama :CüvCüv:
şu aralar yakınında ne varsa tutup ağzına götürüyor canım kuvveti şaşırtıyo beni, az önce de yazmıştım en son koca paket ıslak mendili kaldırdı .. ama fazla uzun süre kalmıyo elinde birden fırlatıveriyo..yani aldığı gibi bilinçli bi şekilde bırakmayı bilmiyo kaydirigubbakcemile3 öyle rastgele bırakıyo kaydirigubbakcemile3

slm canım seninki de benimki gibi ilgi delisi :ecrin_bebek:
benimki tutuyor oynuyor uzun süre ama benimki 1 hafta sonra 6 aylık olacak
[/QUOTE]

Evet canım ya hakkaten artık ilgi bekliyor.Maşallah oğluşuna ne güzel ya
Bu arada bişey sorucam (bu sorularımda hiç bitmedi:jeyyar:)benim kızım son 1 haftadır geceleri o kadar çok kalkıyor ki sabah beşten sonra yarım saatte bir kalkıyor emmek için artık ben alıyorum ağzından memeyi.Doymuyor mu sizce?

ben önceden kullanmıştım arzucum gazlı zamanlarımızda valla düzenli kullanıldığında gaza birebir bir damla benim kurtarıcım olmuştu

görümcem Almanyadan 3 kutu yollamışta bitkisel bişiymiş ara ara oluyor kullansammı acaba diye sordum canımkaydirigubbakcemile

Mervecim maşallah Büşraya güçlü bi kız olcak desene.Benim kızımda hep elinde bişeyler olucak düşünce kızıyor ya da biri karşısında onunla konuşacak.Allahtan şimdi annemler var bayağı iyi oluyor benim için.
Bu arada geçmişe biraz bakabildim.Betülcüm bence sen buranın tadı tuzusun bi yere gitmekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…