- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.941
kaydirigubbakcemile3 ay çok romantikmiş yağıza bak sen kaydirigubbakcemile3 bizim de uykumuz geldi hadi iyigeceler Allah rahatlık versin.. :1hug:
AAAAAAA!!!!!!!!!!Büşraya biz taliptik sen uzaklara veremem kızımı demiştin,noluyo şimdi???klava: klava:
Yatın uyuyun haydi..E tabi uyuyabilirseniz..:jeyyar::jeyyar:
AAAAAAA!!!!!!!!!!Büşraya biz taliptik sen uzaklara veremem kızımı demiştin,noluyo şimdi???klava: klava:
Yatın uyuyun haydi..E tabi uyuyabilirseniz..:jeyyar::jeyyar:
Arzu çok hoşsun yaa
allah iyiliğini versin üşenmemiş de...
Öptüüm iyi geceler...
görümcem Almanyadan 3 kutu yollamışta bitkisel bişiymiş ara ara oluyor kullansammı acaba diye sordum canımkaydirigubbakcemile
Mervecim maşallah Büşraya güçlü bi kız olcak desene.Benim kızımda hep elinde bişeyler olucak düşünce kızıyor ya da biri karşısında onunla konuşacak.Allahtan şimdi annemler var bayağı iyi oluyor benim için.
görümcem Almanyadan 3 kutu yollamışta bitkisel bişiymiş ara ara oluyor kullansammı acaba diye sordum canımkaydirigubbakcemile
aa aynı şey geçerli valla canım kaydirigubbakcemile3
kızımızın talibi çok napalım güzellik başa bela derler kaydirigubbakcemile3
ama yağız da çok güzel jestler yapıyo gönlümüz kayabilir her an kaydirigubbakcemile2
Ayy evet yaa Allah kocişleri başımızdan eksik etmesin..Ne romantikmiş sizinkiler Hicran valla ne kadar düşünceli,kıymetini bil adamın valla,omuzlarını ov,ayaklarını yıka bacııım...
Benim ki çok höt höt yaa asker ya ondan heralde 14 yıldır erkeklerin içinde kadın ruhundan pek anlamıyor.Ama ben bir emir verim allah var derhal yerine getirir ikiletmez...ama işte emir alması gerek kendi düşünmez.
iyi akşamlar hanımlar a.s.
hicran plajdaki pozun da yakıyor yine ortalığı
eşinin sürprizlerine de bayıldım doğrusu... bizimkinin en büyük sürprizi , nişan çiçeğiydi dermişim delikafadulden ara sıra alır iştee benim hiç almıyosun diye diye kafasını şişirmem sonucu kaydirigubbakcemile3
gözde çok güzel çıkmışsın , saç rengin ne o resimde ? ben en son bakır yaptırmıştım, ama avrupa yakasındaki yaprak tonu olsun istiyorum o ne renk acaba bilen var mı benneyaptımki
betül niye girmiyorum artık diyorsun ki, işlerini de bebeğini de burayı da yürütebiliyorsun ne güzel işte ben de çoğu zaman büşra kucağımda yazıyorum kaydirigubbakcemile3
bebeklerimizin kiloları birçok faktöre göre değişkenlik gösteriyo; doğum kilosu, ana babanın boyu posu, bebeğin iştahı vs.. diye gider .. bizim dr.umuz hiç kıyaslama yapmıyo diğer aylara göre..sizin dr.lar da en düşüğü baz almış sanırım..çünkü 15 gün evvel 7800 dük biz de :bbo:
bi de benim kız her bulduğuna el atıyo artık ya, bez değişirken ıslak mendilini kaldırdı ikidir :dance: elinden alınca da çığlık çığlık..işim var bu kızla sanırım gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?