Doğum yapmış olan anneler buraya....

kaydirigubbakcemile3 ay çok romantikmiş yağıza bak sen kaydirigubbakcemile3 bizim de uykumuz geldi hadi iyigeceler Allah rahatlık versin.. :1hug:

AAAAAAA!!!!!!!!!!Büşraya biz taliptik sen uzaklara veremem kızımı demiştin,noluyo şimdi???klava:klava:
Yatın uyuyun haydi..E tabi uyuyabilirseniz..:jeyyar::jeyyar:

AAAAAAA!!!!!!!!!!Büşraya biz taliptik sen uzaklara veremem kızımı demiştin,noluyo şimdi???klava:klava:

kız bizede uzak dedi ama benimki holding kuruyor büyüyünce ve istanbul şubeside açıyor ondan yanikaydirigubbakcemile3

Arzu çok hoşsun yaa
allah iyiliğini versin üşenmemiş de...

Öptüüm iyi geceler...

aa aynı şey geçerli valla canım kaydirigubbakcemile3
kızımızın talibi çok napalım güzellik başa bela derler kaydirigubbakcemile3
ama yağız da çok güzel jestler yapıyo gönlümüz kayabilir her an kaydirigubbakcemile2

evet canım evde birileri varken çok iyi..ama yalnızken çok zor ve yorucu oluyo yasakkelime napalım onlar iyi olsun da gerisi boş
canım bir de gece yarım saatte 1 kalkıyo demişsin ya, geçen eşime kızmıştım biraz, o gece sütüm azaldı hissettim çocuk da yarım saatte bi acıkıp ağladı..sonraki gece moralim ve sütüm eskiye döndü büşra da güzelce uyudu..doymuyor olabilir o kadar sık uyanıyorsa canım benneyaptımki
herkese iyi geceler, tatlı rüyalar, Allah rahatlık versin :hooray:

Mervecim çok sağol ben de doymadığını düşünüyorum ama hayırlısı.Sana da melek kızına da hayırlı geceler.Ayrıca uyumaya giden diğer arkadaşlar size de hayırlı geceler...

eh merveee ben sana sormam mı gız :dilcikarhh bizim gelini hemen 2 tatlı söze verdinnn Çok üzgünüm çoookben bilmem kaymasın o gönlüüünnnz çakarııım heee:mymeka:naniknanik:roflol:
çekiiiin elinizii uleeenn gelinimden biz dünürük hee:lepi:lülülülülülüdelikafaduldenÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

haydiiinn herkse iyi bol uykularrr olsunn byylülülülülülü

he he hee gene gülce bir yaklaşımm çok alemsin he, yaa ben üzüldüm şimdi senin okul başlayınca buraya uğramayacak olmana yaaasenağlama

Günaydın Arkadaşlarr,hepinizin günün güzel geçmesi dileğiyleea.s.
Ben diyordum sabah sohbeti başlamıştır diye ama kimsecikler gelmemiş daha:))
Birazdan evi toparlamaya başlayayımm yataklar açık duruyor hala ve dünkü döküklerr varda varrrrrrrrr:çok üzgünüm:.............................

Herkese Günaydınnnnn,güzel bir hafta sonu dılıyorum..
Edacım merhaba ay uzun zamandır görmuyordum sankı senı:)Nasılsın ıyımısın?iş güç hiç bitmiyor demi.?Bende bır selam verıyorum 1 saat kayboluyorum naparsın cocuk ev ısı bıtmezkıkaydirigubbakcemile3Ay komşu teyze gıbı konustum aynı:roflol:

mervecim benim kociş söylenmelerime rağmen bana çiçek almazzz maalsef beterin beteri var bak gördünmü, benimkide artık öyle canım ıslak mendili bezi alıyor çok seviyor bezini alıp yüzüne deydirmeye, çok datlular yaa bide artık anneyi babayı ayırt edebilseler keşke, ben dört gözle bekliyorummm kucağıma gelmek isteyeceği günü.

günaydın kızlarrrr düngece saat 4 te yattıkkk nesi vardı minik kuşumun anlayamadık belki dişleri belki kulağında bir şey vardı çünki hem dişlerinin kaşıyınca hemde kulağını hafiften ovalayınca duruyordu ölee kucakta dolaştırınca bazen duruyor bazen ağlıyordu nesi var bu çocuğun gene yaww inşallah sadece dişlerden dolayıdırr .çarşamba günü zaten kotnrolümüz var ama huysuzluk ederse bugün götürürüm dr baksın kulağına yinede .şuan uyuyorrr inşallah derin derin uyr birazda uykusunu alırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…