- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.961
Ayten canım böbrek sorunu ne oldu,en son antibiyotik kullanıyordunuz, dr. beklemeye mi aldı?
sağol canım alix avien 7.43 kumral bakır dore
kendim boyuyorum ben şimdi koyulttum rengini ama alışamadım tekrar buna dönebilirim her an
günaydın kızlarrrr düngece saat 4 te yattıkkk nesi vardı minik kuşumun anlayamadık belki dişleri belki kulağında bir şey vardı çünki hem dişlerinin kaşıyınca hemde kulağını hafiften ovalayınca duruyordu ölee kucakta dolaştırınca bazen duruyor bazen ağlıyordu nesi var bu çocuğun gene yaww inşallah sadece dişlerden dolayıdırr .çarşamba günü zaten kotnrolümüz var ama huysuzluk ederse bugün götürürüm dr baksın kulağına yinede .şuan uyuyorrr inşallah derin derin uyr birazda uykusunu alırrr
günaydın kızlarrrr düngece saat 4 te yattıkkk nesi vardı minik kuşumun anlayamadık belki dişleri belki kulağında bir şey vardı çünki hem dişlerinin kaşıyınca hemde kulağını hafiften ovalayınca duruyordu ölee kucakta dolaştırınca bazen duruyor bazen ağlıyordu nesi var bu çocuğun gene yaww inşallah sadece dişlerden dolayıdırr .çarşamba günü zaten kotnrolümüz var ama huysuzluk ederse bugün götürürüm dr baksın kulağına yinede .şuan uyuyorrr inşallah derin derin uyr birazda uykusunu alırrr
edacım 2 yaşına kadar takip edilecek, her ay idrar tahlili olacak, 2 ayda bir de ultrason dedi doktor bakalım hayırlısı, inşallah kendiliğinden düzelir.
aytencim günaydın canım....ayırt ediyorlardır bizi merak etme canım belki biz farkında olamıyoruz henüz...mesela benimki beni görünce yüzüme bakakalıyor sonra ben konuşuyorum oğluşum ben geldim diye gülücük atıyor...ay şimdilerde çok tatlı oluyor bunlar maşallah yaa
:lepi:şekerim haklısın hiç olmasa bence normali en az 9 kilo olmalı nette de öyle diyor ortalama bende dr a gidince bi soram ben hiç iimi diye sormadıydımhihoyyyt
hicrancım eşinin yaptığı jest çok hoşuma gitti bravo ona. sende hakediyosun ama canım. allah mutluluğunuzu bozmasın.
Dördüncü Ayımda Algısal ve Sosyal Gelişimim:
Artık normal bir yetişkin gibi görebiliyorum ve bütün renkleri ayırdedebiliyorum. Önceden birbirine yakın tonları ayırdedemezdim oysa. Meğer dünya ne kadar renkliymiş! Parlak ve canlı renkler ne kadar da ilginç! Dış dünyama ve etrafımda gördüklerime ilgim arttıkça yemek saatlerimde beni beslemek annem için zorlaşıyor. Etrafta ilgimi çeken bunca yeni şey varken dikkatimi yemeğime vermekte zorlanıyorum tabi. Annem sonunda bir çözüm buldu bu duruma, beni karanlık ve sessiz bir odada besliyor.
Yabancıların yanında eskisi gibi rahat değilim; artık insanları seçmeye başladım. Eskiden gördüğüm herkese gülümsüyordum, oysa şimdi yabancılardan bazen korkuyorum bile.
İki heceli sesler çıkarabiliyorum artık. Annem ve babam ben onlarla konuşmaya çalıştıkça mutlu olduklarını belli ediyorlar ve benim yüz hareketlerimi ve çıkardığım sesleri taklit ediyorlar. Sanırım iyi ve önemli birşey bu yaptığım, iletişim kurma çalışmalarıma devam edebilirim!
..............................................................
4 aylık bebek neler yapıyormuş bakınnn
Ayy evet yaa Allah kocişleri başımızdan eksik etmesin..Ne romantikmiş sizinkiler Hicran valla ne kadar düşünceli,kıymetini bil adamın valla,omuzlarını ov,ayaklarını yıka bacııım...
Benim ki çok höt höt yaa asker ya ondan heralde 14 yıldır erkeklerin içinde kadın ruhundan pek anlamıyor.Ama ben bir emir verim allah var derhal yerine getirir ikiletmez...ama işte emir alması gerek kendi düşünmez.
hicran kocişin neyaptı kız millet çok beğenmiş ben orayı kaçırmışım
kocası pırlanta almııış hem de tek taş
yanına da 7 taşlı alyans almışş
yetmemiş pırlanta set almış
o da yetmemiş kapısının önüne bir kamyon gül dökmüşşş
çikolataya boğmuuuşşşş:roflol:
Arkadaslar ıyıkı bır doktorum boyle boyle dedım ya. demez olaydım. herkes bırsey soyledı. ne var bunda anlamadım.sabahtan berı moralım yerındeydı suan dıbıne gırdı yanı cok saolun tesekkur ederım.
yaa bencede 7 aylık bebeğin 7 kilo olması zayif olurrr kanımca allah sağlık versin tabikide, o çizelgede en düşükle en yüksek arasında baya fark var, sınırda olması demek de zayıf olması demek bence. betülcüm senin tosunun kilosu da maaşaalh çok güzel benimki de 7500 lerde ama bu doktorlar gaz vermek için bazen abartıyolar yavvv, mesela bizim böbrek sorunu için doktor kendiliğinden düzelir dedi bize moral olsun diye ama ben biliyorum değerleri sınırda mesela.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?