- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #11.981
Yine kimseler bana merhaba demiyo,küstüm işteBu arada bacaklarımı alayım diye dün emla krem yazdırmıştım dr.a nasıl kullanılacağını bilen varsa yazabilirmi
Herkese Günaydınnnnn,güzel bir hafta sonu dılıyorum..
Edacım merhaba ay uzun zamandır görmuyordum sankı senı:)Nasılsın ıyımısın?iş güç hiç bitmiyor demi.?Bende bır selam verıyorum 1 saat kayboluyorum naparsın cocuk ev ısı bıtmezkıkaydirigubbakcemile3Ay komşu teyze gıbı konustum aynı:roflol:
edacım 2 yaşına kadar takip edilecek, her ay idrar tahlili olacak, 2 ayda bir de ultrason dedi doktor bakalım hayırlısı, inşallah kendiliğinden düzelir.
yaa bencede 7 aylık bebeğin 7 kilo olması zayif olurrr kanımca allah sağlık versin tabikide, o çizelgede en düşükle en yüksek arasında baya fark var, sınırda olması demek de zayıf olması demek bence. betülcüm senin tosunun kilosu da maaşaalh çok güzel benimki de 7500 lerde ama bu doktorlar gaz vermek için bazen abartıyolar yavvv, mesela bizim böbrek sorunu için doktor kendiliğinden düzelir dedi bize moral olsun diye ama ben biliyorum değerleri sınırda mesela.a.s.
yaw arzu neler yapmışsın öle ne güzel vakit buluyonda yapıyon böle şeyleri ben wc ye zor gidiyom bu ara valla kk ya gelirkende kociş bakıyor alahtan ama oda mıy mıy etmeye başladı 2 gündr pc başında çok duruyon ben bakıyom hep çocuğa diye söleniyorrr:roflol:
oğluşunda pek tatlı çıkmış maşallahh
hicrancım biyerde okumuştum diş çıkarken ağrısı kulağada vururmuş, dişi çıkan bebek elini hem kulağına hem de ağzına götürürmüş..seninki de böyle bişeydir inşallah...
herkese günaydın bu aradaaa
Hicrancım gecmıs olsun tam gıdıyorum unutmadan yazayım dedım.. bencede diş gelıyor olabılır.Hadi inşallah incilerimiz gelıyordurrr:)))
ya bu sana bu yazıyı gönderdiğim sitede yoğurt tarifi var 90 cc su 3 kaşık mama ve bir kaşık yoğurtla mayalanıyor ben anlamadım gitti valla yaa yoğurdu da mamadan mı yapıcaz
YOĞURT
Malzemeler
90 ml. kaynamış su
3 ölçek devam biberon maması
1 tatlı kaşığı yoğurt
Hazırlanışı
90 ml. kaynamış ılık suyun içerisine 3 ölçek Devam Biberon Maması koyarak mamayı hazırlayın. Yoğurt mayalama sıcaklığında iken (43-44 C) içerisine 1 çay kaşığı yoğurt ilave ederek, sıcak bir ortamda, kımıldatmadan 3-4 saat mayalanmaya bırakın. Daha sonra
1 saat buzdolabında dinlenmeye
böle yazıyo işte
Hicran canım geçmiş olsun eğer huzursuzluğu devam ederse d.runa götürr
bizim dr.umuz diş çok çok büyük huzursuzluklar yapmaz demişti..
Ayrıca dişten dolayı bir huzursuzluk varsa anlaman için calgel diye bir jel var parmağına hafif kaşıyarak sür bakalımm eğer sakinleşiyorsa onla ilgili olabilirr.
Birde aklıma gelen kulakları ve idrar yolu enfeksiyonu dr.lar ilk bunlardan şüpheleniyorlar canım...
evet canım bencede ama bakiim şimdi uyanınca yine aynı huysuzluğu olacakmı olursa dr arayacağımm çüki dün gece gündüz aynıyd resmen biberonu vernce çiğnemeye başlıyor bide emziği onedenle diş diye düşünüyomm ama aricam dr saol canımm
Geçen cuma kalça ultrasonu ve böbreği için de kızımı götürmüştüm. Böbreği ve kalçasında sorun yok dedi Allaha şükür. Fakat yumurtalıklarında yumurta gördü. Ben daha hastalanmadım ve bana ultrasonla baktığında da rahimin temiz daha adet olmazsın dedi. Fakat emzirdiğim için kızıma da hormonlarım geçermiş bu yüzden onda da yumurtlama görülebilirmiş. KIz bebeklerde oluyo sanırım. 6 ay sonra tekrar kontrol ettirin dediler. Bazen büyüyebiliyomuş. Allah korusun , inşallah kendiliğinden geçer.
GEçen hafta kızım da 6.720 kg. 64 cm'di.
Bu ölçüler normal mi kızlar?
aytencim senin bebişinin neyi vardı ki benim haberim yok yaaa özürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?