Doğum yapmış olan anneler buraya....

Yine kimseler bana merhaba demiyo,küstüm işte Bu arada bacaklarımı alayım diye dün emla krem yazdırmıştım dr.a nasıl kullanılacağını bilen varsa yazabilirmi

selam bacım nerelerdesin yaaa kaçaklara karıştın bakeyommm sonrada gelip kimeler cevap vermiyo diyonnn kızzz şimdi seniiklava::roflol:

emlayı bende aldım bacım ama hiiiç kullanmadım dahaaa ince tabaka halinde sür 30 dk bekle demişti eczane test edecen olmamışsa 30 dk daha bekle dedii bana

yaw arzu neler yapmışsın öle ne güzel vakit buluyonda yapıyon böle şeyleri ben wc ye zor gidiyom bu ara valla kk ya gelirkende kociş bakıyor alahtan ama oda mıy mıy etmeye başladı 2 gündr pc başında çok duruyon ben bakıyom hep çocuğa diye söleniyorrr:roflol:

oğluşunda pek tatlı çıkmış maşallahh

ya ben bu rep olayına gıcık oldum şimdi dün topu topu 4 kişiye rep verebildim her vermeye çalıştığım kişiye buna şimdi veremezsindedi bugünde 2 kişiye verebildim şimdide 24 saatte çok rep kullandın diyooo manyakmı neeee:roflol:

Evet duygucumm eşim geldi bir haftadır,onunla ilgileniyordumm ama arada girip okuyordum sizleri 3-4 gün içinde gidecek tekrar:çok üzgünüm:

Ya tek sen değil ki hepimiz aynı kmşu teyze gibiyiz iş-güç tek konuştuğumuz konular walla...

edacım 2 yaşına kadar takip edilecek, her ay idrar tahlili olacak, 2 ayda bir de ultrason dedi doktor bakalım hayırlısı, inşallah kendiliğinden düzelir.

İnşallah canım bak görüceksinn hiç bir şeye gerek kalmadan kendiliğinden geçecek bebişlerimizin sorunlarıı....

Aytennnnnnnnn niye böyle düşünüyorsun yaa! EvelAllah geçicek canım
Hem o eskidendi şimdi ki doktorlarr tam tersi en kötüsünü söylüyorlarr emin ol dr.lar kendiliğinden geçmeyeceğine inansalarrdı kırk yerde müdahale ederlerdi....

günaydın teşekkkür ederiz a.s.

hiç vakit almadı topu topu 2 dkda yaptım şekerim benim akşamları eşim yok ne yapayım oğlan uyuduktan sonra kaydirigubbakcemile

evet canım onu bende duymuştum ama bende acaba diştenmi diye düşünüyorum inşallah diştendirr ahhh zor günler bekliyor bizi kızlarr zorrr

o ne beee bence yapma böle şeyleri bacım bırakkk bana tuhaff geldi dr sormadan böle şeyler hazırlama hani yoğurt falan versen neysede böle karışık işler bozar biziii:uhm:

ayten kız dr neden morel olsun diye kendiiliğinden düzelir desin sonuçta sağlık bu sana yalan borcumu var adamın yawwwwwwwwww
öyle düşünme kızarımkötükedihüsoklava:

Hicran canım geçmiş olsun eğer huzursuzluğu devam ederse d.runa götürr
bizim dr.umuz diş çok çok büyük huzursuzluklar yapmaz demişti..
Ayrıca dişten dolayı bir huzursuzluk varsa anlaman için calgel diye bir jel var parmağına hafif kaşıyarak sür bakalımm eğer sakinleşiyorsa onla ilgili olabilirr.

Birde aklıma gelen kulakları ve idrar yolu enfeksiyonu dr.lar ilk bunlardan şüpheleniyorlar canım...

ben gidemde kahvaltıyı hazırlayam valla kocişte yatıyorrr hala iki kızımda gece nöbetteydik hep beraberr biz neysede büyük kızım TUBA ya üzülüyom evin diğer ucunada gitsek bizim minik zilliniz sesi heryerde:roflol: ablasınıda rahat uyutmuyor kızcağız yorgun kalkıyor daha doğrusu kalkamıyorrr:roflol:

evet canım bencede ama bakiim şimdi uyanınca yine aynı huysuzluğu olacakmı olursa dr arayacağımm çüki dün gece gündüz aynıyd resmen biberonu vernce çiğnemeye başlıyor bide emziği onedenle diş diye düşünüyomm ama aricam dr saol canımm

şekerim geçmiş olsun kusura bakma atlamışım a.s.benimkide kulağını assılıyor ama belkide tanımak için huzursuzluk etmiyoo

Kızlar selam;
bizde geldik annemden. Dün akşam. Dün tekrar doğum doktoruma gittim kontrole öyle geldim eve. Biraz geçmiş iltihabım. Rahatladım bari..
Bizim bıdığında bu cuma kontrolü var aylık. Ne kadar oldu acaba? Bu arada 7 kilo bebek için doktorlar 7 aylık mı demiş?

Geçen cuma kalça ultrasonu ve böbreği için de kızımı götürmüştüm. Böbreği ve kalçasında sorun yok dedi Allaha şükür. Fakat yumurtalıklarında yumurta gördü. Ben daha hastalanmadım ve bana ultrasonla baktığında da rahimin temiz daha adet olmazsın dedi. Fakat emzirdiğim için kızıma da hormonlarım geçermiş bu yüzden onda da yumurtlama görülebilirmiş. KIz bebeklerde oluyo sanırım. 6 ay sonra tekrar kontrol ettirin dediler. Bazen büyüyebiliyomuş. Allah korusun , inşallah kendiliğinden geçer.
GEçen hafta kızım da 6.720 kg. 64 cm'di.
Bu ölçüler normal mi kızlar?

dr un normal dediyse normal dir buradaki ölçülere bakma bence o zaman aklı karışıyor insanın dr sağlıklı bir bebek diyorsa öyledir
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…