- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.001
böbreğinin biri diğerine göre büyük böbrekten ıdrar torbasına giden damar tıklaı biraz oda tam süzemeyince, böbreği büyütüyor canım ben hamileyken görmüştü doktor takipteyiz bakalım.
e canım sen mamada verıyosun ama..aslan sadece annesütü alıyor..asıl onemlı olanda gelişimde dıkkat ettıklerı aslında sınırlarda kılo olmamak kaydıyla boyu bebişlerin..aslan yaklaşık 3kılo 100 grmıydı ne oyle bişi dogmuştu..6ncı ayda kılosunun ıkı katı normal denıldıgıne gore ve 4ncu aydan sonra kılo alımları oldukca dustugune gore6ncı ayda 6200 u görmesı normal sayılan kuzu 7 kıloysa ve boyuda 65ten uzundu sanırım e bu 7aylık gelişimi yakalamaya tekamul edıyo..sende cok şanslısın maşallah kuzuna senınkıde 7 aylık bebek çizgisinde..egepaşa saymıyorum o yakında askere gıdıcekustelık eger mudahale gerektıren bişiyse kuzunun bobreklerı doktorun boyle bı rısk alırmı hiç..alıyosada eger buna ınanıyorsan hemen değiştir o doktoru..
günaydın kızlarrrr düngece saat 4 te yattıkkk nesi vardı minik kuşumun anlayamadık belki dişleri belki kulağında bir şey vardı çünki hem dişlerinin kaşıyınca hemde kulağını hafiften ovalayınca duruyordu ölee kucakta dolaştırınca bazen duruyor bazen ağlıyordu nesi var bu çocuğun gene yaww inşallah sadece dişlerden dolayıdırr .çarşamba günü zaten kotnrolümüz var ama huysuzluk ederse bugün götürürüm dr baksın kulağına yinede .şuan uyuyorrr inşallah derin derin uyr birazda uykusunu alırrr
mervecim benim kociş söylenmelerime rağmen bana çiçek almazzz maalsef beterin beteri var bak gördünmü, benimkide artık öyle canım ıslak mendili bezi alıyor çok seviyor bezini alıp yüzüne deydirmeye, çok datlular yaa bide artık anneyi babayı ayırt edebilseler keşke, ben dört gözle bekliyorummm kucağıma gelmek isteyeceği günü.
betülcüm canım niye moralin bozuldu yaa seni üzmek istemedim, bu inan hiç istemeyeceğim birşey lütfen yanlış anlama
Allah benim geline bak anasının dizinin dibindende ayrılmazmış akıllı gelinim benimkaydirigubbakcemile3
Geçen cuma kalça ultrasonu ve böbreği için de kızımı götürmüştüm. Böbreği ve kalçasında sorun yok dedi Allaha şükür. Fakat yumurtalıklarında yumurta gördü. Ben daha hastalanmadım ve bana ultrasonla baktığında da rahimin temiz daha adet olmazsın dedi. Fakat emzirdiğim için kızıma da hormonlarım geçermiş bu yüzden onda da yumurtlama görülebilirmiş. KIz bebeklerde oluyo sanırım. 6 ay sonra tekrar kontrol ettirin dediler. Bazen büyüyebiliyomuş. Allah korusun , inşallah kendiliğinden geçer.
GEçen hafta kızım da 6.720 kg. 64 cm'di.
Bu ölçüler normal mi kızlar?
Merhaba Allah hepinizin yardımcısı olsun öncelikle bana tavisye edebileceğiniz hastane ve doktor var mı acaba? İstanbulda oturuyorum.
merhaba shinmina sağol..
kadın doğum doktoru mu ? yoksa bebeğin için mi dr arıyorsun canım ?
Canım kadın doğum doktoru arıyorum
eda senin eşin ne iş yapıyor tekrar gidecek demişsinya ondan sordum
Geçen cuma kalça ultrasonu ve böbreği için de kızımı götürmüştüm. Böbreği ve kalçasında sorun yok dedi Allaha şükür. Fakat yumurtalıklarında yumurta gördü. Ben daha hastalanmadım ve bana ultrasonla baktığında da rahimin temiz daha adet olmazsın dedi. Fakat emzirdiğim için kızıma da hormonlarım geçermiş bu yüzden onda da yumurtlama görülebilirmiş. KIz bebeklerde oluyo sanırım. 6 ay sonra tekrar kontrol ettirin dediler. Bazen büyüyebiliyomuş. Allah korusun , inşallah kendiliğinden geçer.
ne ovacam bacım o benimkini ovsun bulmuş penum kimin karuyiii öpsünde paşuna koysin daaaaa benim ki biraz lazdur bacım arada aklı yerine gelince yapıyr bişiiler sonra uzun süre tık yokk ama allah var yukarıda aklı başına geldiğinde böle şeyler yapıyor saolsunnnn:roflol:
VALLA ÖYLE DEME BAK BİR JEST YAPMIŞ ADAM HEPİMİZİN AĞZI AÇIK KALMIŞ,İNSAN BİR ÖMÜR UNUTMAZ VALLA...uyyy ağzinu yerim senunnnnn ALLAH SÖLETTİ ALLAH SÖLETTİİİİ SÖZ YAPARSA O ÇİKOLATADAN SİZEDE VERECEM DAAAAAAAAAAAA:roflol:
Betülün doktoru demiş 7 kilo olmuş bebişiKızlar selam;
bizde geldik annemden. Dün akşam. Dün tekrar doğum doktoruma gittim kontrole öyle geldim eve. Biraz geçmiş iltihabım. Rahatladım bari..
Bizim bıdığında bu cuma kontrolü var aylık. Ne kadar oldu acaba? Bu arada 7 kilo bebek için doktorlar 7 aylık mı demiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?