Doğum yapmış olan anneler buraya....

zamanla düzebilecek bişeydir inşallah canım....çok çok geçmiş olsun diyorum o zaman iyi iyi haberlerini de bekliyoruz o zamannnnsüprizzzzz

canım doktora güveniyorum tabiki ama, bunu yaşayan bir tanıdığım varr değerleri sınırda egenin, ama tabiki açılma ihtimali var bunu bende biliyorum ama sonuçta doktor lar biraz abartıyor.

betülcüm canım niye moralin bozuldu yaa seni üzmek istemedim, bu inan hiç istemeyeceğim birşey lütfen yanlış anlama

herkese tünaydınlar :hooray:

geçmiş olsun hicran, dişten dolaydır umarım. minik ceylinin başka bi sıkıntısı yoktur umarım :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 olsun canım yaa tek taşımızı ve çiçeğimizi kendimiz alırız biz de napalım, madem kocişlerden fayda yok kaydirigubbakcemile3
canım büşra BENİ tanıyo bariz olarak.. odadan çıktığımda arkamdan ağlıyo mesela..ama bunu şuna bağlıyorum ben; 7- 24 beni görüyo çocuk, babasını da kısıtlı saatlerde görüyor o yüzden sanırım yapışık ikili oldu artık benimle hihoyyyt ama başka birindenyken bizim kucağımıza gelmek istemeleri 5.- 6. aylarda oluyornuş .. daha var ona..şu anda da tanıyorlar ama :1hug: a.s.

Allah benim geline bak anasının dizinin dibindende ayrılmazmış akıllı gelinim benimkaydirigubbakcemile3

betülcüm canım niye moralin bozuldu yaa seni üzmek istemedim, bu inan hiç istemeyeceğim birşey lütfen yanlış anlama

Aytene katılıyorum betül ..kırılmana üzülmene neden olacak birşey söylemedik ki fisfisfis
kendi adıma amacım seni kırmak değildi..kimseyi kırmak üzmek istemem, seni de öyle.. dün de belirttiğiim gibi konu hakkında fikir beyan etmiştim sadece.. herkes gibi..
kırılma bize tamam mı :1hug:

geçmiş olsun nuraycım ilk kez duyuyorum bebeklerde yumurta olabildiğini..büyümez inşAllah canım.. kalça ve böbrek ultrasonunda da sorun çıkmamasına çok sevindim..
boyu ve kg. su gayet iyi bence canım, zaten aylık kilo alımı iyiyse sorun yok demektir maşaAllah duruya..

kz bebek için gayet güzel kiilosu canım maşallah , umarım büyümez canım a.s.

geçmiş olsun nuraycım geçer inşallah merak etme . kilosu boyu da iyi maşallah

uyyy ağzinu yerim senunnnnn ALLAH SÖLETTİ ALLAH SÖLETTİİİİ SÖZ YAPARSA O ÇİKOLATADAN SİZEDE VERECEM DAAAAAAAAAAAA:roflol:
VALLA ÖYLE DEME BAK BİR JEST YAPMIŞ ADAM HEPİMİZİN AĞZI AÇIK KALMIŞ,İNSAN BİR ÖMÜR UNUTMAZ VALLA...
Bizimki de yapsa da bu kadar yapsa keşke o da yook...

Betülün doktoru demiş 7 kilo olmuş bebişi kilosu çok iyi 7 aylık bebek gibi demiş de ondan çıktı bu konu.Bize de biraz saçma geldi ama doktorlar işte sağları solları belli olmuyor...

Ben geldım kızlar kahvaltı,yatak topla bulasık derken saat oldu yıne 2:bboahada yapıcak cok iş varda bıraz soluklanayım dedım.
Nuray gecmıs olsun ınsallah buyumez yumurta.Kilosuda boyuda gayet iyiNe de olsa kız bebek manken gıbı olcak ıste:1hug:
Kilo konusuna gelınce zaten kımsenın amacı kımseyı kırmak degıl benımde oyle..Burda herkes bır fıkır beyan edıyor yorum yapılıyor.Herzaman herkes aynı şeyı dusuncek değil.Ona bakarsanız kaçıncı kez 8.5 kg cocuk söyle boyle dıyede yorumlar yapılıyor...Dun bır kac arkadasımında yazdığı gibi..Bunda kırılcak darılcak bırsey olsaydı Ben,merve,saliha,arzu,cansu ve aklıma gelmeyen bırcok arkadasın buraya bır daha girmemesı gerekıyordu...Sonucta burası bır fıkır alısverısı yapılan bır platform ve olumlu yada olumsuz herkes dusuncelerını beyan etmekte serbest...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…