Doğum yapmış olan anneler buraya....

a.sa.sa.s

Canım ben avrupa yakasında oturuyorum ama iyi olduktan sonra karşıyada giderim hastane istiyorum özeller çok pahalıya çıkıyor

canım benim dr.um Alkan Yıldırım muayenesine gidiyordum dediğin gibi biraz pahalıya çıkıyorrr ama avcılar hospitalda nil hn. var onu çok met ediyorlar bir araştır istersen..

slm kızlar herzamankı gibi rutin işler yatak topla çamasır bulaşık derken gene saat kaç oldu ve dahada yapacagım bir çok iş var. anni şimdi çok iyi anlıyorum bizim kalabalığımız yetmez gibi bide dedemler 2 aydır burda kadın işten gelıo koştur koştur bide evde iş yapıyo bide üstüne babanem (üvey)birsürü dedıkodu yapıyo sıvı yağ yemiyo benımyaptığım yemeklerı begenmiyo anlamadım ne iş ya amcamlarada gitmiyolar bende evime tasınamadım ama çok yoruluyorum yaaa...
sabah kalk işyap bide alp le uğraşıyorum.uykusuzlukda yanında eklenıyo iyice bunaldım yaaa
sanırım ben bunalıma giriyorum kızlar yaaa hep mutsuzum bu gunlerde yorgunum yaaadelikafadulden:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hepinize selam hatunlar aynen yaa valla benimde bi sürü işim var daha ben tembel tembel oturuyorum...... kafamçokkarıştıhepimize iyi hafta sonları olsun arkadaşlar...a.s.
betül cnm üzülme;kırılma :teselli: bebişinin kilosuda herşeyide iyi güzelim yanlış anlaşılmalar olmuş burda.:1hug:.anladığım kadarıyla..fisfisfisben sonradan okudum yazılanları ama..birbirimize anlayışlı olalım kıslar:1hug:a.s.a.s.

ay biz daha alışverişe cıkcaz ooo ben tembel bi ayaklanırsam eğer..mirmirmirmirnaniknanik

Herkese iyi hafata sonları dilerim,valla benimde yrın ablamlarla annem gelecekler daha bütün işler duruyo,dünden beri oğlumunda ateşi vardı sanırım aşının etkisinden biraz düşürdük ama bi süre sonra tekrar çıkıyo,şu kan damlasıda kabız yaptı sabahtan beri perişanız sürekli ağlıyo yavrum bugün hiç gülmedi bile,şimdi uyudu ama ne kadar bilememBenim bebeğimde 7200 gr.dr.ayına göre normal dedi başkada bişey demedi bence yavrularımız sağlıklı olsunlarda kilo falan hiç önemli değil,insan yavrusu hasta olduğu zaman hiçbişeyi düşünemiyo çünkü sadece onun sağlıklı olması için dua ediyorum...:Saruboceq:
Eşim evi süpürdü bende çocukla ilgilendim o arada ama daha toparlanacak çook yer var,herkese bebişlerle birlikte güzel bi gün dilerim...:içelim:

canım sen haklısın ama bunalım dedıkçebunalım oluyo ınsan..bı ara bulup guzel bı duş yapsan..yada senı mutlu ettiğine ınandıgın bişiler..bazen bır toka dahı almak ınsanı mutlu eder..hayat rutıne bındımı kendımızı unutuyoruz..ama moralede herşeyde oldugu gıbı suesnada encok kuzularımıza daha verımlı olabılmek ıcın ıhtıyacımız var..evdekı bıtakım zararlı canlılarıda oldugu hallerıne bırak..allah ıyılık versın..cümlemize..

Duygu canım sen anne sütü biriktiriyormuydun? ben biriktiriyorum muhallebi yaparak değerlendiririm diyordum ama süt bozulur galiba
bebe biskivüsi katar veriririm artık...
başka türlü nasıl değerlendirriz bilen var mı arkadaşlar?

Son düzenleme:
canım örgü örüyorum geçen hafta 2 gun bi arkadaşıma gittim gezdık dolaştık birsürü sey aldım oğluma eşim bile saşırmış3 gunde harcadıgım paraya kendımı dışarı atmaya fırsatım olmuyo pek çıkıncada dozunu kaçırıyorum
şu an tek tesellım eşimim ayın 10 da gelmesı ve kendi evimize geçmemiz
canım bede süt saklıyorum. alp bu ara emmediği için sut göğsume birikıp akıyo bende sağıp buzluga koyuyorum. ben meyve püresi yapınca az içine katıyorum biraz sıvı ve akıskan olsun diye...

kimsecikler yok bugün.herkes kendini dışarı attı herhalde.bende evimizi süpürdüm,sildim,toz aldım,balkon yıkadım.bu arada kuzuşum uyuyordu tabiki.tam salonun tozunu alacakken uyandı.artık onuda bi dahaki uyuduğunda alırım.

kilo konusunda yanlış anlaşılmalar olmuş galiba.betülcüm aslan'ının kilosu gayet iyi cnm.her dr.farklı şeyler söylüyo ayrıca.bizim dr.da kilodan çok boy gelişimine bakıyor mesela.o yüzden artık kilo meselesini hiç takmıyorum kafama.Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin.

Daha önce burada sormuştum medela süt saklama poşetlerinin süt saklama süresini, herkes 2 ay biliyordu ...
Süt sakl. poşetinin kutusunda; buzdolabının dondurucusunda 6 ay
ama kendisine ait sitede ve diğer satış sitelerinde ise 2 ay yazıyordu

az önce medelanın hem istanbul bölgesini aradım hemde ankaradaki merkezini..Bu çelişki nedir diye!

Kesinlikle buzdolabının dondurucusunda 6 aya kadar saklanılabilir dedi yalnız poşetin havasını iyice almak gerekiyormuş
siteye de yanlış yazılmış dedi hemen düzelticeklermiş
:dilcikar:

Iyı aksamlar kızlar..Bugun kımseler yokmus burda.Herkes işe güce dalmıs herhalde.Bende butun gun temızlık yaptım sildim süpürdüm,bırazdanda mısafırımız gelcek.Yıne bır gun daha bıttı bıle..
Edacım ben sut bırıktırmıyorum sadece dışarı cıkmam gerekır dıye 4 tane biberonum var sagıp sutu onlara koyup buzluga atıyorum.Kuafore falan gıdınce esım o sutlerden verıyor Egeye..Sonra ben gelınce yıne sagıp tamamlıyorum.Süt poşetı hıc almadım bılmıyorum ben hep normal bıldıgımız bıberonda donduruyorum..

canım inşallah büyümez o yumurta hormonlardan kaynaklanmış demekk :uhm:inşallah geçer

bravoooooo sana bak iyi bişeyler yapmış oldun diğer anneler içindee:lepi:

millet nerdesiniz yaww bende şimdi baya yazı yazılmıştı okumak uzun sürer diyordum ama millet kaçmış bugün hepp inşallah bebişlerin huysuzluklarından değildirr

kaydirigubbakcemilekızlar bakın kimler var buradakaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…