- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.041
kaydirigubbakcemilekızlar bakın kimler var buradakaydirigubbakcemile2
---------------
Kız sız ne yaptınız bızden habersıızzz delikafadulden
ne güzel buluşuyorsunuz kıskandım valla
yakın olsak senlede buluşurduk kız ne güzel bişi değişik geldi bana günlerce nette konuşuyorsun sonra bi anda karşılaşıyorsunuz sanki çok önceden tanışıyormuş gibi öbür resimler fatmada o girince koysun onlar yoldadır uşağa dönüyolar:dance:
ben yatıyorum oğlum uyudu zaten herkese iyi geceler
ne bozuyon kız moralini böle bişey içinnn basit konular bunlarr bacım boşver gel içek dicem ama sabah sabah olmaz demiii:içelim::roflol:
e canım sen mamada verıyosun ama..aslan sadece annesütü alıyor..asıl onemlı olanda gelişimde dıkkat ettıklerı aslında sınırlarda kılo olmamak kaydıyla boyu bebişlerin..aslan yaklaşık 3kılo 100 grmıydı ne oyle bişi dogmuştu..6ncı ayda kılosunun ıkı katı normal denıldıgıne gore ve 4ncu aydan sonra kılo alımları oldukca dustugune gore6ncı ayda 6200 u görmesı normal sayılan kuzu 7 kıloysa ve boyuda 65ten uzundu sanırım e bu 7aylık gelişimi yakalamaya tekamul edıyo..sende cok şanslısın maşallah kuzuna senınkıde 7 aylık bebek çizgisinde..egepaşa saymıyorum o yakında askere gıdıcekustelık eger mudahale gerektıren bişiyse kuzunun bobreklerı doktorun boyle bı rısk alırmı hiç..alıyosada eger buna ınanıyorsan hemen değiştir o doktoru..
betülcüm canım niye moralin bozuldu yaa seni üzmek istemedim, bu inan hiç istemeyeceğim birşey lütfen yanlış anlama
Aytene katılıyorum betül ..kırılmana üzülmene neden olacak birşey söylemedik ki fisfisfis
kendi adıma amacım seni kırmak değildi..kimseyi kırmak üzmek istemem, seni de öyle.. dün de belirttiğiim gibi konu hakkında fikir beyan etmiştim sadece.. herkes gibi..
kırılma bize tamam mı :1hug:
hepinize selam hatunlar aynen yaa valla benimde bi sürü işim var daha ben tembel tembel oturuyorum...... kafamçokkarıştıhepimize iyi hafta sonları olsun arkadaşlar...a.s.
betül cnm üzülme;kırılma :teselli: bebişinin kilosuda herşeyide iyigüzelim yanlış anlaşılmalar olmuş burda.:1hug:.anladığım kadarıyla..fisfisfisben sonradan okudum yazılanları ama..birbirimize anlayışlı olalım kıslar:1hug:a.s.a.s.
ay biz daha alışverişe cıkcaz ooo ben tembel bi ayaklanırsam eğer..mirmirmirmirnaniknanik
kimsecikler yok bugün.herkes kendini dışarı attı herhalde.bende evimizi süpürdüm,sildim,toz aldım,balkon yıkadım.bu arada kuzuşum uyuyordu tabiki.tam salonun tozunu alacakken uyandı.artık onuda bi dahaki uyuduğunda alırım.
kilo konusunda yanlış anlaşılmalar olmuş galiba.betülcüm aslan'ının kilosu gayet iyi cnm.her dr.farklı şeyler söylüyo ayrıca.bizim dr.da kilodan çok boy gelişimine bakıyor mesela.o yüzden artık kilo meselesini hiç takmıyorum kafama.Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin.
Ben sızlere kırılmadım arkadaslar..
Samımı olanla samımı olmayanı ayırt edecek kadar tecrubem var hayatta..
Kırılmaktan zıyade bu artık moral bozucu bır hal aldı benım ıcın..
Bazı seylerı yazmakta ozgur olmalı ınsan bırazda.ben bu gune kadar burada kımsenın bebegı ıcın yazdıgı ne kıloyu ne boyu degerlendırdım buna da gerek gormedım..
aynı saygıyı kendıme de beklerım dogal olarak.. kımsede benı yanlıs anlamasın.
ama sunu anladım kı bır daha buraya ne kılo yazarım ne de boy...
Bu da bana ders olsun..[/COLOR][/I][/B]
yazma betül..bende sorduguma sorucağıma pişman oldum..........ben 100 gram alsa göbek atıyorum hemen sevıncımı paylaşmak ıstıyorum. doktorum bana güzel bişi demişken her kafadan ses çıkması benıde bozardı,sebepsiz yere yorardı..tamam herkez fıkrını paylaşsın ama karşımızdakının psikolojısını menfı etkılıyecek ve kendı kafamızın aldıgınca yorumlar yapmak yalnış anlaşılabilir..ben kıskançlık olarak yorumlarım..kalpleri bilen allahtır..layık neyse takdirde onundur..
canım ben senin niye kırıldığını anladım. ben kendi adıma sana hak verdim.
sende daha fazla kafana takma unut gitsin. canım benim.
günaydın arzu burdasın gördüm napıyosun ben dün gece gelir gelmez uyudum çok fena olmuşum yol yordu beni
onur da ben uyuyunca çok ağlamış ancak fitile uyutabilmişler annemler eşim gidip bakmış uyutuvermiş ben hiç bişeyler duymamışım kız çok yorulmuşum dün ama çok güzel bi gündü bizi misafir ettiğiniz için tekrardan çok teşekkürler canım öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?