Doğum yapmış olan anneler buraya....

ne güzel buluşuyorsunuz kıskandım valla

yakın olsak senlede buluşurduk kız ne güzel bişi değişik geldi bana günlerce nette konuşuyorsun sonra bi anda karşılaşıyorsunuz sanki çok önceden tanışıyormuş gibi öbür resimler fatmada o girince koysun onlar yoldadır uşağa dönüyolar:dance:

ben yatıyorum oğlum uyudu zaten herkese iyi geceler

Son düzenleyen: Moderatör:

evet valla çok güzel oluyor değilmi ben başka topicten arkadaşlarla buluştum 3-5 defa biri denizlideydi diğer 3 ü istanbulda ve telefonlaşıyorzu çoğuyla 2 tanesi ile birbirimize gidip geliyoruz hatta bir arkadaşı kendi dr götürdüm şimdi ikiz bebiş bekliyorrr allah nasip ederse mayısta doğum yapacak:CüvCüv:

ne bozuyon kız moralini böle bişey içinnn basit konular bunlarr bacım boşver gel içek dicem ama sabah sabah olmaz demiii:içelim::roflol:

Sana ayrıca tesekkur ederım canım..

betülcüm canım niye moralin bozuldu yaa seni üzmek istemedim, bu inan hiç istemeyeceğim birşey lütfen yanlış anlama

Ben sızlere kırılmadım arkadaslar..
Samımı olanla samımı olmayanı ayırt edecek kadar tecrubem var hayatta..
Kırılmaktan zıyade bu artık moral bozucu bır hal aldı benım ıcın..
Bazı seylerı yazmakta ozgur olmalı ınsan bırazda.ben bu gune kadar burada kımsenın bebegı ıcın yazdıgı ne kıloyu ne boyu degerlendırdım buna da gerek gormedım..
aynı saygıyı kendıme de beklerım dogal olarak.. kımsede benı yanlıs anlamasın.
ama sunu anladım kı bır daha buraya ne kılo yazarım ne de boy...
Bu da bana ders olsun..

ooyoy eylülpaşaları..bunlar büyümüş adam olmuş..pek bi ciddiyiz..ne güzel yapmışsınız..reele dönüştürmüşsünüz..darısı başımıza......insan bi tuhaf oluyo dimi sankı onceden hep görüşürmüşüz hissine kapılıyo..bendede temızlık vardı bugun..dun akşam gelmelerıne ragmen kayınpederım buakşamda teşrifettiler..bebeği tutamıyo..deli zırzop bı ınsan..kayınvalıdeme uzuluyorum..kadın mahcup mahcup geldı gıttı..hernekadar kımı cahıllıklerı olsada duyarlı ve ımanlı bı ınsan oldugu ıcın kayınvalıdemı sevıyorum aslında..ama kayınpeder sanırım şizofrenı..neblım..dengesız tuhaf bı ınsan..halımden tavrımı anladı.kuzumbıle delı gıbı huysuzlandı..bebekler anormal hıslı bıkez daha şahitoldum..kötü enerjım daha fazla yavrumu huzursuz etmesın dıye hep sabır dıyıo dualarla gecırdım bı ıkı saati..eşiemede üzüldüm..atsan atılmaz satsan satılmaz babası işte...naapsın..okadar ıdarecı ve sabırlıki garibim..kuzumun dibinde ellerını şaplatıp durdu..zaten ırkılıyo kuzum..vallahı tekme tokat gıresım geldı..ama oyle bı hareket yapsam kuzum perişan olucak, iş aile facıası boyutuna gırıcek..sustum..hiç bana göre dil ben bu adamı çekmem..tezınden taşınmam gerek..inşallah eşimin tayını silivri veya buyukcekmeceye cıksın...........

yazma betül..bende sorduguma sorucağıma pişman oldum..........ben 100 gram alsa göbek atıyorum hemen sevıncımı paylaşmak ıstıyorum. doktorum bana güzel bişi demişken her kafadan ses çıkması benıde bozardı,sebepsiz yere yorardı..tamam herkez fıkrını paylaşsın ama karşımızdakının psikolojısını menfı etkılıyecek ve kendı kafamızın aldıgınca yorumlar yapmak yalnış anlaşılabilir..ben kıskançlık olarak yorumlarım..kalpleri bilen allahtır..layık neyse takdirde onundur..

canım ben senin niye kırıldığını anladım. ben kendi adıma sana hak verdim.
sende daha fazla kafana takma unut gitsin. canım benim.

canım ben senin niye kırıldığını anladım. ben kendi adıma sana hak verdim.
sende daha fazla kafana takma unut gitsin. canım benim.

Doğru seyı anladıgınıza emınım..
kendımı ıfade edebıldıgıme sevındım..
Anlayısınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar..
Yazdıklarınız da Haklısınız... Kalplerı en ıyı bılen Allahtır..
baska soze luzum yok...

Betül bende Aytenın ve Mervenın dedıgı gıbı kırılcak bırsey olmadıgını dusunuyorum.Ben kendı adıma sadece fıkrımı soyledım herkes gıbı.Sonucta her bebek bırbırınden farklı kımısı zayıf kımısı sısman..Ama onemlı olan saglıklı olmaları.Senın oglunda maşallah adı gıbı Aslan gıbı..Gerısıde zaten hıc onemlı degıl..

günaydın arzu burdasın gördüm napıyosun ben dün gece gelir gelmez uyudum çok fena olmuşum yol yordu beni
onur da ben uyuyunca çok ağlamış ancak fitile uyutabilmişler annemler eşim gidip bakmış uyutuvermiş ben hiç bişeyler duymamışım kız çok yorulmuşum dün ama çok güzel bi gündü bizi misafir ettiğiniz için tekrardan çok teşekkürler canım öptüm

Şenizgünaydın kızlar teşekkür ederiz darısı başınıza

bu arada betül len banadamı kırıldın bende yazdım
kaydirigubbakcemile2

ama sana kasti bişi değildi sanırım anladın bi arkadaşın yorumuna kırıldım ondan yazdım yanlış bişi varsa söyle yani bir kilo konusu açıldı herkez yorum yaptı fikrini söyledi ben bunda acayiip bişi görmedim ne yalan diyim tekrar okudum yorumları ama seni üzecek hiç bir yorum yok zaten aslan la ilgili değil konu :asigim:kalbin kırılsın istemem arkadaşım :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın şekerim bişicik değil canım ne olcak ne yaptıkkikaydirigubbakcemile szağsalim varmışsınız çok şükür neden huysuzlanki onur ama şükür ki uyumuş mirmirmirmir

kızlar denizli buluşmasından birkaç resim de ben koyayım

onur yağızı çok sevdi nasıl da gülüyor

eşlerimizle beraber

arzunun evinde kuzucuklar

Günaydınnn herkese güzel bir pazar diliyorum:1hug:Arzu ve Fatma bizden sonra ikinci buluşan siz oldunuz heee:))Kıskandınız demidelikafaduldenValla çok güzel çıkmışsınız.Darısı diğer arkadaşlarında başına inşallah.Bugün burası çok durgun olucak yine galıba..Ilerleyen saatlerde görüşmek üzere,hepinizi öpüyorumma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…