- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.061
Herkse Günaydınnna.s.
Ne güzel fatma,arzu buluşmuşsunuz bıcırıklarda ne tatlı çıkmışş
Darısı bizim başımıza:)
Her kafadan bir ses çıkıyor cümlesini herkes kendi görüşünü beyan ediyor demek daha doğru olur bence..
Ayrıca bu konuda yorum yapılmasının nedeni bir arkadaşımızın yanlış bir şekilde düşüncesini ifade etmiş olmasıdır
şahsım adına ben üzüldüm ve benim gibi üzülen arkadaşlar da bunun üzerine bu yorumları yaptı..
betülle alakası yok ki o da anlamış zaten ....
Farzedilim ki bebişlerimizin saçlarından konu açılsaydı bir arkadaşta kel bebişler hiç güzel olmuyor vs... deseydi eminim ki betülde ve benim ki gibi keltoş bebeklerin :1rolleyes:anneleride hepsi yorum yazacaktı
teşekkür ederim canım darısı başınıza çok güzel sizlerlede buluşuruz inş.hihoyyyt
bu arada çok güzel yazmışsın tebrikler vallaha hislerime tercüman olmuşsun aynen katılıyorum olay çok sapmıştı sanırım toparlandı ve tatlıya bağlanmıştır
kaydirigubbakcemile3
Neeeeee sen benım bebegıme kel mi dıyorssunnn !!! kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Herkse Günaydınnna.s.
Ne güzel fatma,arzu buluşmuşsunuz bıcırıklarda ne tatlı çıkmışş
Darısı bizim başımıza:)
Her kafadan bir ses çıkıyor cümlesini herkes kendi görüşünü beyan ediyor demek daha doğru olur bence..
Ayrıca bu konuda yorum yapılmasının nedeni bir arkadaşımızın yanlış bir şekilde düşüncesini ifade etmiş olmasıdır
şahsım adına ben üzüldüm ve benim gibi üzülen arkadaşlar da bunun üzerine bu yorumları yaptı..
betülle alakası yok ki o da anlamış zaten ....
Farzedilim ki bebişlerimizin saçlarından konu açılsaydı bir arkadaşta kel bebişler hiç güzel olmuyor vs... deseydi eminim ki betülde ve benim ki gibi keltoş bebeklerin :1rolleyes:anneleride hepsi yorum yazacaktı
Şenizgünaydın kızlar teşekkür ederiz darısı başınıza
bu arada betül len banadamı kırıldın bende yazdımkaydirigubbakcemile2
ama sana kasti bişi değildi sanırım anladın bi arkadaşın yorumuna kırıldım ondan yazdım yanlış bişi varsa söyle yani bir kilo konusu açıldı herkez yorum yaptı fikrini söyledi ben bunda acayiip bişi görmedim ne yalan diyim tekrar okudum yorumları ama seni üzecek hiç bir yorum yok zaten aslan la ilgili değil konu :asigim:kalbin kırılsın istemem arkadaşım :1hug:
Betül benim de bir ara çok azaldı sanki içi boş gibiydi elimle sıkıyorum gelmiyordu sonra eskiye döndü...
o dönemde göğüs dinlenirmiş,bilmiyorum duydun mu hiç?
ve sen sütüm gitti demeyecekmişsin göğsüm dinleniyor diyecekmişsin..
sonuçta süt psikoljiyle alakalı olduğu için inanıyorum ben buna...
kızlar merhaba..yoktur bi zamandır..iyisinizdir inşallah..benim bebiş de ilerleme var bu arada :)) hem yüzüstü hemde sırtüstü dönebiliyo ve sırt üstü yatarken geri geri gide gide bütün evi dolaşıyo..sırtı acımasın diye salona kocaman bi battaniye serdim..bide altını açık bıraktığımda değmeyin keyfine..feryad figan ağlarken açıyorum altını,tak kesiyo sesini.hemen gülmeye başlıyo tontişşimmm..giydirince sıkılıyo..yazın da giyincem diye uğraşmaz inşallah :))
Evet canım ne yazık ki keltoşlarkaydirigubbakcemile2 hayır aslında daha tatluu oluyorlar yakışıyor bizimkine ama bir an önce çıkmasını istiyorum hem merakımdan hemde üşümemesi için..
sonuçta saç bayağı engelliyor soğuğu..
kızlar merhaba..yoktur bi zamandır..iyisinizdir inşallah..benim bebiş de ilerleme var bu arada :)) hem yüzüstü hemde sırtüstü dönebiliyo ve sırt üstü yatarken geri geri gide gide bütün evi dolaşıyo..sırtı acımasın diye salona kocaman bi battaniye serdim..bide altını açık bıraktığımda değmeyin keyfine..feryad figan ağlarken açıyorum altını,tak kesiyo sesini.hemen gülmeye başlıyo tontişşimmm..giydirince sıkılıyo..yazın da giyincem diye uğraşmaz inşallah :))
kızlar chicco da indirim var %40 yarım kollu çıtçıtlı badiler 8tl ye geliyor çok güzel renkleri yazın cıvıl cıvıl giydiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?