Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkse Günaydınnna.s.
Ne güzel fatma,arzu buluşmuşsunuz bıcırıklarda ne tatlı çıkmışş
Darısı bizim başımıza:)

Her kafadan bir ses çıkıyor cümlesini herkes kendi görüşünü beyan ediyor demek daha doğru olur bence..
Ayrıca bu konuda yorum yapılmasının nedeni bir arkadaşımızın yanlış bir şekilde düşüncesini ifade etmiş olmasıdır
şahsım adına ben üzüldüm ve benim gibi üzülen arkadaşlar da bunun üzerine bu yorumları yaptı..
betülle alakası yok ki o da anlamış zaten ....
Farzedilim ki bebişlerimizin saçlarından konu açılsaydı bir arkadaşta kel bebişler hiç güzel olmuyor vs... deseydi eminim ki betülde ve benim ki gibi keltoş bebeklerin :1rolleyes:anneleride hepsi yorum yazacaktı

Son düzenleme:
bu arada bizde ek gıdaya başladıkk elma suyu ve yogurtla başladık..
ama günlük yogurt yapamıyorumm hazır alıyrumm ayy yaa siz yapabiliyorsanızz eger tarifi alabilirmiyim.

teşekkür ederim canım darısı başınıza çok güzel sizlerlede buluşuruz inş.hihoyyyt

bu arada çok güzel yazmışsın tebrikler vallaha hislerime tercüman olmuşsun aynen katılıyorum olay çok sapmıştı sanırım toparlandı ve tatlıya bağlanmıştır
kaydirigubbakcemile3

inşallah canım,saol sözlerin için...

hhherkese günaydın ve iyi pazarlar arkadaşlar.
fatmacım ve arzucum valla tebrik ederim ne güzel buluşmuşsunuz.bebişleriniz de birbirine çok benziyo çok tatlısınız.
ayşecim ben de yoğurdu kendim yapmıyorum hazır veriyorum canım.
sabah sabah şu haberle nasıl moralim bozuldu anlatamam arkadaşlar ya.başıma ağrılar girdi resmen...
3. sayfa manşetleri / Türkiye / Milliyet İnternet

Bende çok kötü oluyorum bu tür haberleri görünce burda okuyunca tüm gün etkisinde kalıyorum durup durup aklıma geliyorr..
Nasıl kıyabilirsin anlamaz etmez ki yavrucak istediğin kadar döv susar mı hiç
nasıl vicdandır b, Allah ıslah etsin bu insanları ne denilebilir ki başka
Normal bir insan yapabilir mi hiç
Allahım aklımızı koru...

Neeeeee sen benım bebegıme kel mi dıyorssunnn !!! kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet canım dedıgın gıbı o konuda haklısın. Ancak benım kızdıgım sey doktorumun bana soyledıgı sey uzerınden sureklı yorum yapılmasıydı, dogrudur degıldır ama sonucta dogruda olmasa belkı sutum bıraz azalıyor dedıgımde bana moral vermek ve motıve etmek amaclı soylemıs de olabılır ama bunu buraya yazınca muhalefet olundu.. senınkı 7 aya tekabul edıyorsa benımkı 1 yasına fılan denıldı.. ne gerek var boyle seylere kımse kımsenın cocuguna nıspet yapmıyor kı burda. doktor ne demısse demıs ama moral vermek ıcn ama gercek oldugu ıcın orası ona kalmıs..
Bunun uzerınde tartısılcak bırsey yoktu bence..
Bırakalımda bır anne olarak bızlere soylenmıs guzel seylerın keyfını cıkaralım..
Bunu mahvetmeye kımsenın hakkı yok.. Ben kımseye bunu yapmadım cunku..
Bana da aynı ıtına gosterılmelı dıye dusunuyorum..
ama konunun uzamasına gerek yok kapandı da zaten.. sadece bunu soylemek ıstedım arkadasım..

Ayrıca o kılolu hantal meselesı bana aıt degıl ben o konuya karısmıyorum kendı adıma olan kısımdan sozedıyorum..
Bunun o konuya yorum yapan arkadaslarla hıc bır baglantısı yok ıkısı bırbırıne karısmasın :)

Yok hayatım tesekkur ederım senın yazdıgın yazılar bana yonelık degıldı kılolu hantal meselesıneydıı..
o bana aıt degıl zaten ustume alınmadım.. :1hug:
neyse kapatalım artık bosverın :) tesekkur ederım samımıyetınız ıcın... :1hug:

Betül benim de bir ara çok azaldı sanki içi boş gibiydi elimle sıkıyorum gelmiyordu sonra eskiye döndü...
o dönemde göğüs dinlenirmiş,bilmiyorum duydun mu hiç?
ve sen sütüm gitti demeyecekmişsin göğsüm dinleniyor diyecekmişsin..
sonuçta süt psikoljiyle alakalı olduğu için inanıyorum ben buna...

Olabılır canım .. doğrudur..
Ikı gundur normale dondu cok sukru sıkıntı yasamıyoruz..
ve bu kısa surede anne sutunun kıymetını cok ıyı anladım.. ek gıdayı da vermeyecegım 6 ya kadar.
bıtırdım ek gıda konusunu sımdılık..
emebıldıgı kadar emsın oglumm gelısımıde guzel gıttıgı surece devam edecegım elımden geldıgı kadar..
gercekten ınsan elınde olanın kıymetını bılmıyormus.. benneyaptımki

Evet canım ne yazık ki keltoşlarkaydirigubbakcemile2 hayır aslında daha tatluu oluyorlar yakışıyor bizimkine ama bir an önce çıkmasını istiyorum hem merakımdan hemde üşümemesi için..
sonuçta saç bayağı engelliyor soğuğu..

kızlar merhaba..yoktur bi zamandır..iyisinizdir inşallah..benim bebiş de ilerleme var bu arada :)) hem yüzüstü hemde sırtüstü dönebiliyo ve sırt üstü yatarken geri geri gide gide bütün evi dolaşıyo..sırtı acımasın diye salona kocaman bi battaniye serdim..bide altını açık bıraktığımda değmeyin keyfine..feryad figan ağlarken açıyorum altını,tak kesiyo sesini.hemen gülmeye başlıyo tontişşimmm..giydirince sıkılıyo..yazın da giyincem diye uğraşmaz inşallah :))

Hoşgeldın Çiğdemcım merak etmıstık valla.Maşallah bebişine ne güzel dönüyormus yakında emeklerde kuzucuk Ege sımdılık oturur pozıyonda koltuga koydugun zaman kaya kaya ınıyor aşagıya düşmek üzereyken tutuyoruz:bbo:Emekliceği günleri dört gözle beklıyorum valla.:1hug:

kızlar chicco da indirim var %40 yarım kollu çıtçıtlı badiler 8tl ye geliyor çok güzel renkleri yazın cıvıl cıvıl giydiririz hem kaliteli hem uygun geldi bana fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
ay çiğdem ne güzel Allah bizede göstersin inş benimki tam değil yarım dönüyor yüzüstü kapanıncada başlıyor ağlamaya hehehhhehe

Yok canım ya ne yazıkkı degıl..Herkesın kendı begenısı tabıkı ama ben keltos bebeklerı daha cok sevıyordum oyle hayal edıyordum hamıleyken de hep :))
hatta bır ara doktor usg den bakınca saclı demıstı bende esmer kara kaslı kara gozlu bırsey sanmstım tabıkı oylede olsa boylede olsa evlat yanı kımısıde saclı sever.. ama dogunca aynı hayal ettıgım gıbı sarısın ve sacsız bır bebektı anasına cekmısss... kaydirigubbakcemile3
sımdı cıkmaya basladı sacları tuyy tuyy bu halını cok sevıyorumm kaydirigubbakcemile3

maşallah canım şaşırdım doğrusu çok erken başlamış bizimkisinde yok daha öyle şeyler ama bez konusunda aynılar bezleyincede ağlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…