Doğum yapmış olan anneler buraya....

bütün heryerde kız denizlide olduğuna göre oralarda hayli hayli vardır duygu tam dicektim sana göre diye kırmızı çok şeker

kızlar chicco da indirim var %40 yarım kollu çıtçıtlı badiler 8tl ye geliyor çok güzel renkleri yazın cıvıl cıvıl giydiririz hem kaliteli hem uygun geldi bana fiyatı

Arzucum bu ne zamandı ? bız dun chıcco dan cıtcıtlı badıler aldık 6 lı paket 35 ytl dı ?
neden ındırım olmadı acaba ? benneyaptımki

flaş flaş flaş(promosyon haberleri)

evybaby kullananlar kipada 72 tanesi yani jumbo paketleri 16 tl haberiniz olsun

Arzucum bu ne zamandı ? bız dun chıcco dan cıtcıtlı badıler aldık 6 lı paket 35 ytl dı ?
neden ındırım olmadı acaba ? benneyaptımki

betülcüm sanırım senin aldığında indirimli olandan 5li paket benim aldığımda 40ytl nisan ayına kadar bütün ürünlerde dediydi birde ben e-bebekten biliyorum %40 diyodu

kız sen daha ucuza almış oluyosun ama Allah Allah

Son düzenleyen: Moderatör:
anam benimkisinin çok hareketli olucağı karnımdayken belliydi zati..doğuma girene kadar tekmeledi..10 dk tekmelemesse bişeymi var diyodum...doktor cinsiyetini 4. ay görebildi sadece hareketliliğinden..hatta demişti hiç böylesini görmemiştim diye..maşşallahh tontişimeee..allah hepimizinkini nazarlardan korusun inşallahhhhh

Sımdı baktım arzu zaten 59,90 mıs fıyatı 35.90 a almısız ındırımdeymıs yanı :)

tamam canım aynı ozaman kaydirigubbakcemile
beni eşim götürürse istanbula izmire gitmek istiyorum sizin oralarda indirim daha güzel oluyor arabayı değiştircek gibi inş bizide getirir hoş indiirim zamanı gelmek daha iyi ama denk getirebilirsem
biz izmite gitmiştik orda outlet var ne güzel şeyler var insanın moreli bozuluyor biizm burdada alışveriş merkezi var ama çok kazık ya
-tatlicadiarzu-

evet canım bızım burada yenı bır alısverıs merkezı acıldı optimum..
bır suru outlet varmıs orada daha gıtmek kısmet olmadı zaten sımdılık gıdesımde yok zayıflayınca acısını cıkarıcam
Çok üzgünüm çoook
:bbo:

Kızlar hani yerli malları kullanacaktıkklava:klava:
bezi anlıyorum bende değiştiremedim ama kıyafet ...
şaka maka olmuyormuş değil mi:1no2:
insan ya unutuyor yada indirim kurbanı oluyor...
ayrıca chicconun adı var sadece
bir çok ürünü çinde üretiliyor...
badyleride sert azizbebe bebe&çocuktakiler ona göre kat kat yumuşak..

iyi dedin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu oldu delikafaduldenvalla bende kullandım güzel gerçekten işte tekli olunca uyguna geliyor aziz bebe burdada var güzel ve türk malı ama maŞAllah chicco parasına satılıyor hani bizde kendi adıma diyom chicco giydirmiyorum ucuz bulunca markalı diye alırım bazen hoşuma gider pazardan bile alırım marka takıntısından değil yaniŞeniz

arzucum bende çok bakmam hatta hamileyken bebek için ilk toplu alışverişimizi eminönünden yapmıştık..
markalıda alırım markasızda.. iyiyse,kaliteliyse önemi yok adının...
ama aziz bebenin malları çok güzel chiccoya vereceksem o parayı azizbebeden alırım ihtiyacımı...

bende oyle eda markalı da alıyorum markasızda yanı benım ıcın guzel olması onemlı..
marka takıntım yok cok sukur :) bızde bebegın cogu seyını emınonunden almıstık doguma yakın.. ama begendıgım bırsey olursa magazadan da alıyorum dedıgın gıbı pazardan da..
chıcco ıtalyan malıymıs.. evet yerlı malı kullanacagız tabı de kastımız daha cok ısraıl ve abd malınaydı.. onları da tamamen cıkarttık mı hayatımızdan hayır .. tamamen cıkarmak ımkansız bırsey olsa gerek.. elımızden geldıgınce..

oy oy oy maşallah ona
bizde daha pek faliyet yok. tembeliz herhalde birazkaydirigubbakcemile2

aziz bebeyi bende beğeniyorum canım.

selam kızlar hepinize iyi pazarlar bugün evle kızla uğraşmaktan giremedim siteye 2 saat kadar sonra anneme gideceğim hazırlanıyorum ve 1 hafta orda kalacağım fizik tedavim yarın sabah başlıyor çünki ve siteye giremeyebilirim kızkardeşime gidersem ordan girer bir selam çakarım hepinize şimdilik kendinize iyi bakın görüşmek üzere beni özleyin anacığıııımmmmm byyyyyyyyyyyyyyyyyyy

aynen katılıyorum sana canımmm aziz bebeden alıyorumm ben artık kıyafetleri son aldığım 5 takımı hep aziz bebeden aldımm bide idil bebe var onunda bady leri çok güzel geldi bana bebek mağzasından aldım uzun kollu çıtçıtlı bady ler yıkandıkça yumuşacık oluyorlar sankiii pamuklu hemde ben buna çok dikkat ediyorum

hicrancım seni özleriz arada bir gir mutlaka canım.inşallah kısa zamanda iyileşirsin
kızlar ben bugün itibariyle rejime başladım.
sabah:bir dilim domates,iki tane zeytin,bir küçük parça peynir ,bir dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay.
öğlen:bir elma yedim.
akşama da salata ve yoğurt yiycem.
bakalım kaç kilo verebilicem bir ayda.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…