Doğum yapmış olan anneler buraya....

slmm arkadaşlar kilo sorunu ben de yasıyorumm sadece göbeğim var 56 kg onu vermeye çalışıyorumm.. geçen gün tv bir sunucu çıktı ılık suya elma sirkesi katıp içiyormuş sabahları ve karnı gitmişş hemde sıkılaştırıyormuş onu deneyeceğimm..
ya bi çatlaklar için öneriniz var mı........
bu arada cemre bronşüt oldu daha başlangıçç ama bakalımm aslında geçmişti tekrarladı 2 gündür.. hasta insanları yaklaştırmıyoruz.. maske kullanıyoruzz.. ve hiç dışarı çıkarmıyoruzz bu hafta içi dr gideeğizz bakalımm umarımm bişey olmaz.

bu arada esra ve ebru geliyomuu gelirlerse benden slm söyleyinn
ayy özlemişimm sizlerii öptümmmmmmmm

önerin için teşekkür ederim canım.sirkeden nefret ederim ama bi deneyelim bakalım.senin kilon 56 ymış bişey değil verirsin kısa zamanda ben 69 kiloyum en az 10 kilo vermem lazım.
minik cemreye de geçmiş olsun canım,bronşit çok zor bir kere oldu mu sık sık tekrarlıyo ben büyük kızımdan biliyoum en ufak bişeyde hemen hasta oluyo çok dikkat etmek lazım.

Teşekkürler canım..

inşallah kısa zamanda tedavının faydalarını gorursun canım.. Guzel haberlerını beklıyoruz :)
gecmıs ola dunurcugumm :).....

hoşçakal hicran hayırlı haberlerle gel inşallah

iyi pazarlar..benımkıler uykuda..bende uyuyayım dedım kaldım..geçmiş olsun ayşe..işallah kronıkleşmeden atlatırsınız..bide antalyadasınız..ya istanbulun isli puslu rutubetli havası..bronşite astıma davetıye cıkarıyo..pazarları pek sevmıyorum..ama bu pazar huzurlu şükürki allah bozmasın..kedi köpek sevmeyi özledim ne alaka ise:)kedilerle köpeklerle yattım toksoplazma olmamışım..kuzum 4 5 yaşına gelsın allahın ıznıyle sevdırıcem onada..üstümde bi ağırlık var..süslenmeyide cok özledim:)ama süslenince bişiye benzemeyi...sadece kafadan fotograf cekmek zorunda kalmak sıktı artık:)ahhah..57 kılo ..hayatımın kılosu:)ne zayıf oluyorum ne balıketi..hafıf omuz kemıklerım cıkıyo..butcuklarım strech kotla yuvarlak ama zayıf duruyo:)biraz topuklu gıydımmı 169 170 oluyorum..süper yahu..64 kılo da çivilendim....alem 20 kılo verır..ben 2 kılo verene kadar çatlıyorum...coğu kişi 1 yıla kadar anca oturur vucudun dıyo..bakalım........

arkadaşlar bi yanlış anlasılma olmuş sanırım alp bu ara huysuz oldugu için giremıyodum düzenlı olarak bu kılo meselesı yüzünden yanlış anlaşılmalar olmış kırılanlar olmuş ben kımsenın bebişi için konuşmadım kımse alınmasın üzerine ben kendı bebişim için kullandım hantal kelımesını herkesın bebeği yetiştirme tarzı farklı zaten kımsenın bebeğinın kilosunu bilmiyorum tam olarak sözum kendıme ve bebişimeydi
kırılan ve yanlış anlayan arkadaşlardan özür dilerim
niyetım kımseyı kırmak değil herkes kendı düşüncelerını söylemekte özgür yinede tekrar özür dilerim...

herkese mutlu pazarlar :hooray:
hicrancım tedavin olumlu sonuç verir, sağlığına kavuşmuş olarak evine dönersin inşAllah seni özliycez :a015:

ayşecim hoşgeldin.. geçmiş olsun cemreye..umarım tekrarlamaz bronşiti..:Saruboceq:
çatlaklara e vitamini sürüyorum ben.. bir de cilt yenileyici özelliği olan bi krem..eczanededen aldım, kozmetik değil.. bunları düzenli kulanınca banyoda da sert sert keseleyince 1 yılda geçiyormuş, bakalım..görücez artık..geçmesini umarak beklemekten başka çare yok :1no2: ne yazık ki senağlama
esra girmiyor hiç ama ebru geliyor canım selamını iletiriz..
cemreyi de seni de Şeniz öperim..

çok haklısın canım unutuluyor bu gibi şeyler 1 müddet sonra :bbo:
ben bezi de değiştirdim, deterjanımı da..hatta yediğim nestle çikolatayı da ..
kıyafetlerimizi de papatya bebe var bizim burada, nevzat bebe ürünleri satıyo oradan alıyorum ikidir..kendime de kot alacaktım mavi den aldım kaydirigubbakcemile5
yerli malı kullanıyorum

kızlar artık anladım alp bellı doymuyo dr randevumuz haftaya çarsamba dr bana yoğurt sebze çorbası yapa bilirsın dedi ne vercem sasırdım ya milupa devam maması mı versem anlamadım

hepinize iyi pazarlar fıstıklara.s.

iyi akşamlar mervecim valla aynen bende bildiğm bütün abd malını ve israil malını değiştiriorumsositososito
ben şuan daha getirilen hediyeler var onları kullanıyorum benimd eöyle marka takıntım falan hiç yoktur gözüme güsel uygun geleni alırım :1closedeyes:sadece doğumuma yakın tomuycuk bebe var hepsini ondan almıştımsüprizzzzz ama şimdi getilen hediyeleri kulanıyorum daha hiç alışverş yapmadım bayağı bi cok kıyafeti...:teytey:diikkat edyorz bakalım inşallah bilmedğimiz bi tuzağa da düşmeyiz...büşrayı ve seni öptmŞeniz::1rolleyes:

canım bende bezi ve ıslak mendili değiştirdim. bebek kıyafetlerinide nevzat bebeden aldık bugün.
dünde marketten barkodu 869 ile başlayan ürünlerden aldım bakalım hayırlısı:lepi:

Mervecim ne güzel hemen hemen hepsini değiştirmişsin çikolatanda bile dikkat ediyorsun..
ben bezi değiştiremedim maalesef pişik yaptı ama aldıklarımın hepsine dikkat ediyorum mesela colaturka alıyorum artık bizimkiler bune ya içilmiyor diyor ama olsun belli müddetten sonra alışıyor insan..
Daha öncede söylemiştim titizlikle başlıyorsun ama unutuluyor önemli olan unutmamak devam ettirmek çocuklarımıza aşılamak inşallah böyle devam eder canım...

Yabancı ürünleri kullanırken abd ve israil malı diye ayırt edilmemeli arkadaşlar....
hepsini kapsamalıdır. Yarın Öbür gün italyanın yada Fransanın savaş açmayacağı ne mümkün? Hem milli ekonomiyi kalkındırmak için sadece 2 ülkenin mallarını boykot etmek hiç fayda sağlamaz...
Hem italya kardeş ülkemi ki türkiyenin en büyük bölücü örgütünü destekleyen ülke

haklısın edacım benim fikrime göre de bi değişiklik yaptıysam kökten olmalı bu..
maksat, ülke ülke ayırmak değil de, yerli malı kullanmak olmalı .. diye düşünüyorum..
kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar sana da canım Şeniz
ooh hediyeleri kapmışsınız :lepi: güzel günlerde kullansın buğracık
ben de sizi öptüm Şeniz :1hug: a.s.

DIONYSOS dan alıntı[B]Yabancı ürünleri kullanırken abd ve israil malı diye ayırt edilmemeli arkadaşlar....
hepsini kapsamalıdır. Yarın Öbür gün italyanın yada Fransanın savaş açmayacağı ne mümkün? Hem milli ekonomiyi kalkındırmak için sadece 2 ülkenin mallarını boykot etmek hiç fayda sağlamaz...
Hem italya kardeş ülkemi ki türkiyenin en büyük bölücü örgütünü destekleyen ülke
[/QUOTE]

arkadaşım tabikii öyle ama şuanda gündemde olduğu için insanın aklına ilk o zalimler geliyo yoksa elbette ki desteklemiyorum kötükedihüsodiğerlerini yerli mallrımz ülkemizde okadar kısıtlı ki deterjan bi 'tek'diye marka biliyorıum ben yerli oda uyduruk ne yabancıların italyanların abd nin israilin değil ki? neye el atsak onlar çıkıyo altından mesela ariel israelin eski başkbakanın adı hemde deterjan markası elimizden geldiğince tabi uyanık olmalıyız ama ülkemizi öyle kaplamış ki yerli malı herşey bulmak mümkün değil mesela saç boyasıı en basiti hep yabancı hep yabancı kozmetikten giyime herşeyi donatmış bu hainler bence bide ülkemizde üretilen bazı yerli ürünleri adamlar satın alıp kendi markasını basıyor ve daha neler neler... insanı mecbur bırakıyorllar zalimler ama tabiki ne kadar dikkat etsak okadar kar ülkemiz için... vatandaşlık vazifesi..CADIARZU

Son düzenleme:

şulecim hadi hayırlı olsun diyetin, umarım istediğin kiloya gelene kadar istikrarlı bi şekilde devam edersin kaydirigubbakcemile5
yalnız çok kısmışsın gibime geldi akşam öğününe ızgara ya da haşlanmış bi parça et veya tavuk mesela..proteinsiz kalma sonra..
bi miktar kuruyemiş veya meyva.. ara öğün olarak.. bunlar 100 kg olan arkadaşımın diyetinde bile var..
sen çok acımasız bi diyet uygulamışsın..bu menü yalnızca bugünlüktür umarım :).. ayrıca bu kadar az yersen sütünü etkilemez mi fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaşım tabikii öyle ama şuanda gündemde olduğu için insanın aklına ilk o zalimler geliyo yoksa elbette ki desteklemiyorum kötükedihüsodiğerleri yerli mallrımz ülkemizde okadar kısıtlı ki deterjan bi 'tek'diye marka biliyorıum ben yerli oda uyduruk hep yabancıların italyanların abd nin israilin değil ki? neye el atsak onlar çıkıyo altından mesela ariel israelin eski başkbakanın adı hemde deterjan markası elimizden geldiğince tabi uyanık olmalıyız ama ülkemizi öyle kaplamış ki yerli malı herşey bulmak mümkün değil mesela saç boyasıı en basiti hep yabancı hep yabancı kozmetikten giyime herşeyi donatmış bu hainler bence bide ülkemizde üretilen bazı yerli ürünleri adamlar satın alıp kendi markasını basıyor ve daha neler neler... insanı mecbur bırakıyorllar zalimler ama tabiki ne kadar dikkat etsak okadar kar ülkemiz için... vatandaşlık vazifesi..CADIARZU[/QUOTE]

salihacım bingo var türk malı hem de güzel .. kaydirigubbakcemile5
yaa bu konu da kilo konusu gibi uzar gider kaydirigubbakcemile3 alışkanlıklarından vazgeçebilene ne mutlu kaydirigubbakcemile2 herkes elden geldiğince uygulasa bile milletimize faydalı olur inşAllah kaydirigubbakcemile5

selam sevgili anneler, ben de bi anne adayıyım hayırlısıyla.. Size birşey sormak istiyorum, hamileyken hapşurmanın bebeğe bi zararı olur mu.. 3 haftalık hamileyim ben de.. şimdiden teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…