- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.101
hicrancım seni özleriz arada bir gir mutlaka canım.inşallah kısa zamanda iyileşirsin
kızlar ben bugün itibariyle rejime başladım.
sabah:bir dilim domates,iki tane zeytin,bir küçük parça peynir ,bir dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay.
öğlen:bir elma yedim.
akşama da salata ve yoğurt yiycem.
bakalım kaç kilo verebilicem bir ayda.cokacimcoook
önerin için teşekkür ederim canım.sirkeden nefret ederim ama bi deneyelim bakalım.senin kilon 56 ymış bişey değil verirsin kısa zamanda ben 69 kiloyum en az 10 kilo vermem lazım.
minik cemreye de geçmiş olsun canım,bronşit çok zor bir kere oldu mu sık sık tekrarlıyo ben büyük kızımdan biliyoum en ufak bişeyde hemen hasta oluyo çok dikkat etmek lazım.
selam kızlar hepinize iyi pazarlar bugün evle kızla uğraşmaktan giremedim siteye 2 saat kadar sonra anneme gideceğim hazırlanıyorum ve 1 hafta orda kalacağım fizik tedavim yarın sabah başlıyor çünki ve siteye giremeyebilirim kızkardeşime gidersem ordan girer bir selam çakarım hepinize şimdilik kendinize iyi bakın görüşmek üzere beni özleyin anacığıııımmmmm byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
selam kızlar hepinize iyi pazarlar bugün evle kızla uğraşmaktan giremedim siteye 2 saat kadar sonra anneme gideceğim hazırlanıyorum ve 1 hafta orda kalacağım fizik tedavim yarın sabah başlıyor çünki ve siteye giremeyebilirim kızkardeşime gidersem ordan girer bir selam çakarım hepinize şimdilik kendinize iyi bakın görüşmek üzere beni özleyin anacığıııımmmmm byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
slmm arkadaşlar kilo sorunu ben de yasıyorumm sadece göbeğim var 56 kg onu vermeye çalışıyorumm.. geçen gün tv bir sunucu çıktı ılık suya elma sirkesi katıp içiyormuş sabahları ve karnı gitmişş hemde sıkılaştırıyormuş onu deneyeceğimm..
ya bi çatlaklar için öneriniz var mı........
bu arada cemre bronşüt oldu daha başlangıçç ama bakalımm aslında geçmişti tekrarladı 2 gündür.. hasta insanları yaklaştırmıyoruz.. maske kullanıyoruzz.. ve hiç dışarı çıkarmıyoruzz bu hafta içi dr gideeğizz bakalımm umarımm bişey olmaz.
bu arada esra ve ebru geliyomuu gelirlerse benden slm söyleyinn
ayy özlemişimm sizlerii öptümmmmmmmm
Kızlar hani yerli malları kullanacaktıkklava: klava:
bezi anlıyorum bende değiştiremedim ama kıyafet ...
şaka maka olmuyormuş değil mi:1no2:
insan ya unutuyor yada indirim kurbanı oluyor...
ayrıca chicconun adı var sadece
bir çok ürünü çinde üretiliyor...
badyleride sert azizbebe bebe&çocuktakiler ona göre kat kat yumuşak..
çok haklısın canım unutuluyor bu gibi şeyler 1 müddet sonra :bbo:
ben bezi de değiştirdim, deterjanımı da..hatta yediğim nestle çikolatayı da ..
kıyafetlerimizi de papatya bebe var bizim burada, nevzat bebe ürünleri satıyo oradan alıyorum ikidir..kendime de kot alacaktım mavi den aldım kaydirigubbakcemile5
yerli malı kullanıyorum
kıyafetlerimizi de papatya bebe var bizim burada, nevzat bebe ürünleri satıyo oradan alıyorum ikidir..kendime de kot alacaktım mavi den aldım kaydirigubbakcemile5
yerli malı kullanıyorum
yerli malı kullanıyorum
bende oyle eda markalı da alıyorum markasızda yanı benım ıcın guzel olması onemlı..
marka takıntım yok cok sukur :) bızde bebegın cogu seyını emınonunden almıstık doguma yakın.. ama begendıgım bırsey olursa magazadan da alıyorum dedıgın gıbı pazardan da..
chıcco ıtalyan malıymıs.. evet yerlı malı kullanacagız tabı de kastımız daha cok ısraıl ve abd malınaydı.. onları da tamamen cıkarttık mı hayatımızdan hayır .. tamamen cıkarmak ımkansız bırsey olsa gerek.. elımızden geldıgınce..
iyi akşamlar mervecim valla aynen bende bildiğm bütün abd malını ve israil malını değiştiriorumsositososito
ben şuan daha getirilen hediyeler var onları kullanıyorum benimd eöyle marka takıntım falan hiç yoktur gözüme güsel uygun geleni alırım :1closedeyes:sadece doğumuma yakın tomuycuk bebe var hepsini ondan almıştımsüprizzzzz ama şimdi getilen hediyeleri kulanıyorum daha hiç alışverş yapmadım bayağı bi cok kıyafeti...:teytey:diikkat edyorz bakalım inşallah bilmedğimiz bi tuzağa da düşmeyiz...büşrayı ve seni öptmŞeniz::1rolleyes:
Mervecim ne güzel hemen hemen hepsini değiştirmişsin çikolatanda bile dikkat ediyorsun..
ben bezi değiştiremedim maalesef pişik yaptı ama aldıklarımın hepsine dikkat ediyorum mesela colaturka alıyorum artık bizimkiler bune ya içilmiyor diyor ama olsun belli müddetten sonra alışıyor insan..
Daha öncede söylemiştim titizlikle başlıyorsun ama unutuluyor önemli olan unutmamak devam ettirmek çocuklarımıza aşılamak inşallah böyle devam eder canım...
Yabancı ürünleri kullanırken abd ve israil malı diye ayırt edilmemeli arkadaşlar....
hepsini kapsamalıdır. Yarın Öbür gün italyanın yada Fransanın savaş açmayacağı ne mümkün? Hem milli ekonomiyi kalkındırmak için sadece 2 ülkenin mallarını boykot etmek hiç fayda sağlamaz...
Hem italya kardeş ülkemi ki türkiyenin en büyük bölücü örgütünü destekleyen ülke
hepinize iyi pazarlar fıstıklara.s.
iyi akşamlar mervecim valla aynen bende bildiğm bütün abd malını ve israil malını değiştiriorumsositososito
ben şuan daha getirilen hediyeler var onları kullanıyorum benimd eöyle marka takıntım falan hiç yoktur gözüme güsel uygun geleni alırım :1closedeyes:sadece doğumuma yakın tomuycuk bebe var hepsini ondan almıştımsüprizzzzz ama şimdi getilen hediyeleri kulanıyorum daha hiç alışverş yapmadım bayağı bi cok kıyafeti...:teytey:diikkat edyorz bakalım inşallah bilmedğimiz bi tuzağa da düşmeyiz...büşrayı ve seni öptmŞeniz::1rolleyes:
hicrancım seni özleriz arada bir gir mutlaka canım.inşallah kısa zamanda iyileşirsin
kızlar ben bugün itibariyle rejime başladım.
sabah:bir dilim domates,iki tane zeytin,bir küçük parça peynir ,bir dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay.
öğlen:bir elma yedim.
akşama da salata ve yoğurt yiycem.
bakalım kaç kilo verebilicem bir ayda.cokacimcoook
DIONYSOS dan alıntı[B]Yabancı ürünleri kullanırken abd ve israil malı diye ayırt edilmemeli arkadaşlar....
hepsini kapsamalıdır. Yarın Öbür gün italyanın yada Fransanın savaş açmayacağı ne mümkün? Hem milli ekonomiyi kalkındırmak için sadece 2 ülkenin mallarını boykot etmek hiç fayda sağlamaz...
Hem italya kardeş ülkemi ki türkiyenin en büyük bölücü örgütünü destekleyen ülke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?