E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.121
selam sevgili anneler, ben de bi anne adayıyım hayırlısıyla.. Size birşey sormak istiyorum, hamileyken hapşurmanın bebeğe bi zararı olur mu.. 3 haftalık hamileyim ben de.. şimdiden teşekkür ederim..
Benım birkaç saattır kasıklarımda ınanılmaz bır agrı varBırde ustumde çok buyuk bır kırgınlık..Umarım grıp gıbı bırseyın belırtısı degıldır bunlar...Acaba reglı olacak olabılırmıyım dıye dusunuyorum cunku ben hala olmadım
iyi akşamlar duygucum
kasığın ağrıdığına göre regl olacaksındır inşAllah .. aman grip olma da :a015:
sağol canım umarım hepimiz veririz fazla kiloları.menü konusunda haklısın ama ben kendim hazırladığım için şimdilik pek sağlıklı bir liste olmadı.birkaç gün böyle deneyip daha sağlılı bir liste hazırlamaya çalışıcam tabi yine kk dan araştırıcam:enbuyukkk:ama ne biliyim bir günde bile göbek gitti benim yasositosositozaten benim sorun kalçalarda orayı küçültmek de çok zor valla.şulecim hadi hayırlı olsun diyetin, umarım istediğin kiloya gelene kadar istikrarlı bi şekilde devam edersin kaydirigubbakcemile5
yalnız çok kısmışsın gibime geldi akşam öğününe ızgara ya da haşlanmış bi parça et veya tavuk mesela..proteinsiz kalma sonra..
bi miktar kuruyemiş veya meyva.. ara öğün olarak.. bunlar 100 kg olan arkadaşımın diyetinde bile var..
sen çok acımasız bi diyet uygulamışsın..bu menü yalnızca bugünlüktür umarım :).. ayrıca bu kadar az yersen sütünü etkilemez mi fisfisfis
bende olmadım regl ve sürekli başım ağrıyor acaba regl olmayan arkadaşlarda da baş ağrısı varmı?
bende olmadım regl ve sürekli başım ağrıyor acaba regl olmayan arkadaşlarda da baş ağrısı varmı?
canım benimde olana kadar çok ağrıdı ama şükür ki regli oldum hemde 2. bile oldu ve bitti baş ağrılarım kalmadı..a.s
duygucum regl olcağıma yakın benimde kasık ağrılarım olur bide sezeryan olduğumuz için soğuk algınlığını çabuk kapıyoruz aman grip olmada gecmiş olsun şikerimyerimseniben
MinikAnniş; [FONT="Century Gothic" .!.:salihacım bingo var türk malı hem de güzel .. kaydirigubbakcemile5
yaa bu konu da kilo konusu gibi uzar gider kaydirigubbakcemile3 alışkanlıklarından vazgeçebilene ne mutlu kaydirigubbakcemile2 herkes elden geldiğince uygulasa bile milletimize faydalı olur inşAllah kaydirigubbakcemile5[/FONT]
Sagol canım...Demek sezeryan olunca dahamı çabuk kapılıyormus bilmiyordum vallaCADIARZUGercektende hıc bır kıs ben bu kadar cok sogukalgınlıgı yasamamıstım:1no2:
kıs ne biliyim hep öyle derler benneyaptımki bende cok soğuk algınlıkları yaşadım en cok ta bademcik ağrısı falan hep kendini sıcak tut derler mesela ben dikkat ediyorum üşüttüğüm zaman benim bu sezeryan dikişlerim kasık kısmı hep ağrır :bbo:ve ben sıcak su torbası koyarım gece yatarken ayagıma ve ya karnıma cok faydası olur sende dene istersen cnm..şutarafagittiannemin yanında doğumdan sonra kaldığımda hep illede patik giy ayaklarına üşütme derdi valla bende böle biliyom insan daha hassaslaşıyo hastalığa karşı sonuçta bi amaliyat geçirdik kolay mı onca kan boşaldı..:çok üzgünüm:
Doğru canım ya büyüklerimiz hep öyle der.Hatta benım karşı komşumun annesı yaz ayında doğumdan sonr apatık gıydırmıs kızına:bbo:Çin işkencesi gibi duyunca şok olmuştum ben.Ama demekki doğruluk payı var cunku bende dun temızlık yaptım balkonları yıkadım baya üşüdüm muhtemelen ondan dolayı oldu.Sıcak su torbasını denicem canımcım sağola.s.
kıslar bide bu hani devam maması 2 varya onla yoğurt mayalayıp bebişe yedirenler duydum hatta çokda güsel oldğunu söylüyorlar yapıyomsnz sizler yada duydunuz mu?
Mervecim ne güzel hemen hemen hepsini değiştirmişsin çikolatanda bile dikkat ediyorsun..
ben bezi değiştiremedim maalesef pişik yaptı ama aldıklarımın hepsine dikkat ediyorum mesela colaturka alıyorum artık bizimkiler bune ya içilmiyor diyor ama olsun belli müddetten sonra alışıyor insan..
Daha öncede söylemiştim titizlikle başlıyorsun ama unutuluyor önemli olan unutmamak devam ettirmek çocuklarımıza aşılamak inşallah böyle devam eder canım...
Yabancı ürünleri kullanırken abd ve israil malı diye ayırt edilmemeli arkadaşlar....
hepsini kapsamalıdır. Yarın Öbür gün italyanın yada Fransanın savaş açmayacağı ne mümkün? Hem milli ekonomiyi kalkındırmak için sadece 2 ülkenin mallarını boykot etmek hiç fayda sağlamaz...
Hem italya kardeş ülkemi ki türkiyenin en büyük bölücü örgütünü destekleyen ülke
sağol canım umarım hepimiz veririz fazla kiloları.menü konusunda haklısın ama ben kendim hazırladığım için şimdilik pek sağlıklı bir liste olmadı.birkaç gün böyle deneyip daha sağlılı bir liste hazırlamaya çalışıcam tabi yine kk dan araştırıcam:enbuyukkk:ama ne biliyim bir günde bile göbek gitti benim yasositosositozaten benim sorun kalçalarda orayı küçültmek de çok zor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?