- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.161
evet derya insan hiçbişeyi söyleyemiyor kayınvalidesine ama annemee aklımdan ne geçiyorsa söylüyorum anne bunu verelim şunu vermeyelim falan diyorum, yaaa inşaallaahhh bende işten ayrılmak zorunda kalmam ama 3 ay sonraa artık iyice yerlerde emekliyecek eline geleni ağzına koyacak, o anlamda isterse aç kalayım genede göndermem yavrumu bırakırım işi 6 ay kadar işsizlik parası alırım ondan sonrası allah keriim, benim artık inancım kalmadı kedinin gideceğiyle ilgili ne olaylar yaşadım hala gözümün önünde kedi yuhh diyorum artık içimden bu kadar da olmaz diyorum çünkü gerçekten 2 ay önce ciddii olaylar yaşadık sırf bu pis kedi yüzünden allahım yaaaaaaaaa çıldırmama az kaldı
aytencim çok haklısın emeklemeye başladıkları zaman daha zor olack ben de çok tedirginim bu yüzden benim kayınvalidem de öyle fazla titiz bir insan değildir pek dikkat edeceğini sanmıyorum...keşke bende işten çıkabilsem eşimin işleri iyi gitse de...kedi konusunu eşin annesiyle konuşmayı denese olmaz mı?güsel bi dille anlatmayı denesin mesela
deryacım benn bu konuda bakıcı tutmaya karar verdiğimi söyledim zamnında olaylar oldu bakıcının ellerini yıkacağı nerden belli dediler bana ( haklılardıda) ama ben kedi yüzünden çalışamadığımı aklımın bebekte kaldığını falan söylemiştim 2 ay önce tamam dediler kedi ha bu hafta ha şu ahfta gidiyor dediler bana hep ama ne zaman gitsem kedi sanki inadına yapar gibi karşımdaaa ydıı bebeğin yattığı yerin karşında gördüm bir gün, bir gün de ben oraya bebeği almaya gittim gene sağdığım sütleri dolaba koyayım dedim tam o sırada kayınpeder eve geldi kedide yanında koşa koşa bir sıçradı kedi benim sütü koyduğum yere delirdim yaaa :1shok:
benim derdimle ilgilenen yokmu :çok üzgünüm: adaşım kim benim bu arada,Çiğdem olandelikafadulden
kızlar eşim eski eşinden olan 9 yaşındaki oğlu için bugün velayet davası açtı annesinin bazı yanlış hareketlerinden dolayı..benim için asla sorun olmaz bizimle yaşarsa..neticede eşimin oğlu ve ilk göz ağrısı..acaba diyorum çocuk benim yanımda içine kapanırmı?ben ona abla gibi davranıyorum asla üvey anne olma gibi bi durum söz konusu olamaz çünkü annesi yaşıyo ve aynı semtteyiz..benim tarafımdan değilde,eşim ve çocuk için sıkıntı olurmu acaba?
günaydın herkeseee
aytencim gözün aydın canım.
sabah denizin altını değiştirirken kakasında siyah siyah minik ip gibi şeyler vardı ... nası korktum anlatamam doktoru aramadan hemen bi internetten bakimm dedim.dün akşam ben muz yiyodum denizin ağzına da tutmuştum oda baya emmişti damağının arasında ezip ezip yemişti biraz... muz yaparmış böyle içim rahatladı walla şu internet olmasa napcaz acaba :))
muz verenlerin aklında olsun genelde böyle olurmuş korkmayın
Arkadaslar ben ise annemsız kalacagıımm ...senağlama
sanırım artık tam kesınlestı max. 15 gune kadar tasınacaklar.. :1no2:
ve artık kayınvalıdeme bırakmak zorunda kalıcam esım cumartesı sabahları taa avrupa yakasının bır tarafından getırecek ben ona bırakıp cıkıcam sonra aksam esımle bırlıkte gelıcez kayınvalıdemle bırlıkte onlara gıdıcez aksam yemegıne sonra kendımız evımıze donucezz.. :bbo:
off nasıl olcak bılmıyorum.. ınsanın kendı annesı gıbısı varmı yaa anneme verıp gonlum rahat gıdıp gelebılıyordum.. tabı kayınvalıdemınde hakkını yememeyım torununu cok sevıyorama yınede o rahatlık olmaz ıste evın halı ne bılım.. yuz goz oluruz dıye endıse edyorum cunku benım en basından berı korudugum bır mesafem var ne kadar samımı olsamda.. o bozulursa ınsanlar lackalasıyor.. :1no2:
umarım korktugum gıbı olmaz.. Allahtan kı calısmıyorum her gun gıtmem gerekmıyor..
bakalım ne olacak.. Annecıgımı cok arıyacagımm yaaa.. senağlama
merhaba güzel anneler.. nasılsınız bakalım.1 haftadaır giremiyorum.bayağı yoğundum.geçmişi okuyamayacağım.kusura bakmayın.
sütü kesilip ya da emziremeyen anneler üzülmesin.bakın sütlerim şakır şakır maşallha.. ama ben emziremiyorum.nedeni bebeğimin laktoz intoleransı.yani sütte bulunan laktoz şekerini sindirememesi.bu da bebekte gaz, ishal ( 7-8 kere kaka) , bağırsak yapısını bozma vb. gibi olumsuz şeylere sebeb veriyor.dr. um özel diyet listesi verdi.bu listede tabiki emzirme yok.ama bana günde 1 öğün emzirebilirsin dedi.duruma göre iyileşme olursa 2 veya 3 e çıkarırız dedi.ben dr. u takmayarak günde 3-4 kere emziriyorum ya dayanamıyorum.sütlerim kesilir diye korkuyorum.bir de anne sütü bebeğimin bağışıklık sistemini çok geliştiryor.inşallh laktozu bebeğim üretmeye başlar da emzirmeye devam ederim bol bol.hem emzirmek çok rahatlıkmış ya.biberon yıka.mama hazırla uff...işmiş bayağı..
ayrıca eylülde doğum yapan bir arkadaşım var o da sütü çok az olduğu için emziremiyormuş.çoğunlukla mama ve ek gıdalar veriyormuş.benim de dondurucuda 2000 gr. sütüm vardı.hepsini ona vereceğem.sağmaya da devam ediyorum arkadaşıma vereceğim.vereyim mi deyince o kadar çok sevindi ki.. o da bebeğime keşke süt anne bulsam diye düşünüyormuş.neyse benim bebşe yaramıyor bari başke bebişe yarasın.:ecrin_bebek:
laktoz içermeyen özel mama yazmış.bir de kızlar artık ek besinlere de başladık.bu besinlere organik kavonoz mamaları ve meyveli veya pirinçli tahıllı ek besinler de var.istersem bunları verebilirmişim.istersem tarifler vermiş.onları verebilirmişim.bence bu mamalar sağlıklıdır.çünkü üzerinde gübre , hormon,ilaç kullanmadan, özel olarak üretilmiş meyvelerden üretilmiştir. katkısızdır.yazıyıor.örneğin şeftali mevsimi değil.alıp püresini yapsam hormonlu gübreli falandır.ya da diğer meyveler.hormon olmasa bile mutlaka ilaç kullanıyorlar.ilaçlar hormonlardan bile tehlikeli.şakkıdı
deryacım günaydın ben çok mutluyum annem geldi, artık bir sürede olsa ege sabah evden çık akşam eve gel yapmayacak, sabah onu sıcacık yatağında bırakırken o kadar mutluydum ki anlatamam, hem o kedili evede gitmeyecek. bakalım kedi bu süre içinde gitmezse zaten ben işi bırakıcam kesin kararlıyım, annem 2-3 ay kısmetse burda kalacak o süre içinde kredi kartı borçlarımıda temizlerim, bakalım herşeyin hayırlısı.
kızlar eşim eski eşinden olan 9 yaşındaki oğlu için bugün velayet davası açtı annesinin bazı yanlış hareketlerinden dolayı..benim için asla sorun olmaz bizimle yaşarsa..neticede eşimin oğlu ve ilk göz ağrısı..acaba diyorum çocuk benim yanımda içine kapanırmı?ben ona abla gibi davranıyorum asla üvey anne olma gibi bi durum söz konusu olamaz çünkü annesi yaşıyo ve aynı semtteyiz..benim tarafımdan değilde,eşim ve çocuk için sıkıntı olurmu acaba?
benim derdimle ilgilenen yokmu :çok üzgünüm: adaşım kim benim bu arada,Çiğdem olandelikafadulden
gözdecim ben de muz yediriyorum bazen kendim yerken veriyorum minik parçalar halinde ağzında eritip eritip yutuyo miniğim :ecrin_bebek: ama kakasında hiç fark etmedim öyle birşey çünkü demir ilacından dolayı kopkoyu bi renk oluyo zaten delikafadulden
Ayten sen benım yazılarımı gormuyormusun sana bırsey yazdım ..
canım minicik şeyler zaten ben incelediğim için görmüş olabilirim :)
ama zaten koyu renkte de fazla belli olmaz .... bir de ben dün ilk defa verdim belki ondan da böyle bişey olmuş olabilir ama araştırığımda muzdan kaynaklandığı yazıyordu.her bebekte de olmayabilir herhalde..aklınızda olsun da gene görürseniz telaşlanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?