Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın herkeseee
aytencim gözün aydın canım.
sabah denizin altını değiştirirken kakasında siyah siyah minik ip gibi şeyler vardı ... nası korktum anlatamam doktoru aramadan hemen bi internetten bakimm dedim.dün akşam ben muz yiyodum denizin ağzına da tutmuştum oda baya emmişti damağının arasında ezip ezip yemişti biraz... muz yaparmış böyle içim rahatladı walla şu internet olmasa napcaz acaba :))
muz verenlerin aklında olsun genelde böyle olurmuş korkmayın

betülcüm annenden sonra kayınvalidene bırakmak kesinlikle zor olacaktır ama ben hep şöle düşündüm benim annemin canı ama kayınvalidemin de oğlunun canı o da öyle sevecektir gözünden sakınacaktır merak etme...tabii annemiz olunca daha rahat davranabiliyoruz en güsel yanı bu yine de olsun hergün bırakmayacağın için şanslı say kendini hem bu hafta birgün bırakmalarda da bebişini iyice özlersin ooohh mis gibi sarılırsın ona....annen sana yakın mıydı uzağa mı taşınıyorlar bu arada?

kızlar iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim.allah bütün bebişlerimize sağlık versin.aytenciim seni o kadar iyi anlıyorun ki anlatamam. .vallaa.lülülülülülüdelikafadulden

Son düzenleme:

deryacım benn bu konuda bakıcı tutmaya karar verdiğimi söyledim zamnında olaylar oldu bakıcının ellerini yıkacağı nerden belli dediler bana ( haklılardıda) ama ben kedi yüzünden çalışamadığımı aklımın bebekte kaldığını falan söylemiştim 2 ay önce tamam dediler kedi ha bu hafta ha şu ahfta gidiyor dediler bana hep ama ne zaman gitsem kedi sanki inadına yapar gibi karşımdaaa ydıı bebeğin yattığı yerin karşında gördüm bir gün, bir gün de ben oraya bebeği almaya gittim gene sağdığım sütleri dolaba koyayım dedim tam o sırada kayınpeder eve geldi kedide yanında koşa koşa bir sıçradı kedi benim sütü koyduğum yere delirdim yaaa :1shok:

canancım aynen işteee ne kadar temzilenirse temzilensin o kedinin pisliği gidermi hiç, vallaa benim eşimde buraya takıldığımı biliyor eşimin kardeşide ben silmiycem okurlarsa daha çok sevinirim çünkü beni anlmıyorlar anlasalar dı şimdiye kedi çoktan biryerler verilirdi bunlarda biliyor bebeğin yakında emekleyeceğini, bana diyorlarki kedi akşama kadar sitenin bahçesinde evde değilki, ya allah aşkına o daha berbat sokak kedilerinin biryerlerini koklaya kolaya o çöp senin bu çöp benim geze geze akşamı ediyor sonraaa hanfendi akşam evde aaaaaaaaaaaaaaa çıldıracağım yaaaa çiğdemcim hasta kedi yokkk insanı hasta eden kedi varrrrrr

benim derdimle ilgilenen yokmu :çok üzgünüm: adaşım kim benim bu arada,Çiğdem olandelikafadulden

durum böle olunca tabii her yaptığı da batıyor insana iyi bilirim...oofff gerçekten çok zor bir durum erkeklerde bizim gibi düşünmedikleri için onlar böle şeyleri önemsemez ve bizi de anlayamazlar dolayısıyla....kayınpeder geçen gün simiti ısırdı ısırdığı yeri bide tunahana uzatıyo ağzına sürecekti tam aşk olsun bana susamlı şey sokulur mu ağzına yutabilir mi dedim ay sinir oldum yaagerçekten öle sinir bozucu şeyler oluyorki bazen kafayı yicem gibi geliyor sinir hastası eder bunlar insanı yasenağlama

benim derdimle ilgilenen yokmu :çok üzgünüm: adaşım kim benim bu arada,Çiğdem olandelikafadulden

canım yazıcam yazıcam dur aytene bi cevap vereyim de diyorum:))))canım bence sen eşinin oğluyla arkadaş gibi olursan onun da içine kapanık bir birey olacağını sanmıyorum....sonuçta anne gibi değil bir abla gibi davranacaksın annesinin yerinde olmaya çalışmayacaksın o da bunu anlayacaktır çünkü küçük bir .çocuk değil..

sana çook katılıyorum aytencim.ama gülmekten dermişim.delikafadulden:roflol::sm_cool: şaka bir yana çokk haklıyız bu konuda...

günaydın a.s
canan geçmiş olsun kıvança geçici bi durum herhalde enzim eksikliği, hemen iyileşip annesinin sütünü içmeye devam eder en yakın zamanda inşAllah canım..
Ayten çok sevindim senin adına annenin gelmesine..egecik akşamları annesini kendi evinde karşılayacak ne güzel :1hug:
çiğdemcim, senin isminin altında yazıyordu en güçlü yanım, sabrım diye..bence sabırla ve abla sevgisi ile bu işin üstesinden gelirsin sen.. a.s.

canım bence sen ona dedğin gibi abla gibi davranırsan eminim seni farklı bir yere koyacaktır ve sorun olmayacaktır ama annelik yapmak istediğini düşünürse o zaman annesine rakip gibi görmeye başlayabilir o zaman sıkıntı yaratabilir, ama zaten yüzünün berraklığından da belli hiç sanmıyorum böyle bir durumda sıkıntı yaşayacığına, gerekli yerlerden yardım al bence mesela ınternetten araştır, çocuğun ruh hali çok önemli ona göre durumu değerlendirisen inşallahhh bir sorun yaşanmaz.:enbuyukkk:

sağol canım iyiki söyledin aklımızda olsun bizimde

gözdecim ben de muz yediriyorum bazen kendim yerken veriyorum minik parçalar halinde ağzında eritip eritip yutuyo miniğim :ecrin_bebek: ama kakasında hiç fark etmedim öyle birşey çünkü demir ilacından dolayı kopkoyu bi renk oluyo zaten delikafadulden

betülcüm hiç zlme tatlım haftada bri gün ise önemli değil, ama dedğin gibi koruduğun mesafeyi bozma ihtimali var tabiki bu durumun ama genede dikkat edersen o konunun da üstesinden gelrisin bence, ben çünkü haftanın 6 günü bırakıyorum o mesafeyi koruyorum hala.

Canım geçmiş olsun ne zordur sütün olduğu halde emzirememeksenağlamaİnşallah bebişin dediğin gibi laktoz üretmeye başlarda sende rahat rahat emzirirsin canıma.s.

Aytencım canım o kadar sevındımkı sana anlatamam valla allah herkesın gönlüne göre verırmıs ıste sende o kadar ıyı kalplısınkı senı anneciğine kavuşturdu.İnşallah çalışmak zorunda kalmazsın butun borclarını odeyıp oturup çocugunu gönlüne göre kendın büyütürsün arkadaşım..a.s.

Çiğdemcim merhaba ilgilenmezmıyız canım ya..Senın yasadıgın durumu bır arkadasım daha once yasamıstı canım.Ama tek farkı o yenı evlendıgınde eşinin daha önceki evlılıgınden olan çocugunu almıstı..Sonra hamıle kaldı.Ama malesef cok mutlu olamadı o şekide.O da senın gıbı hep abla gıbı davrandı aralarıda cok ıyıdı yınede anne gıbı olurmu ıste...Mesela cocuk gecelerı hep aralarında yatmak ıstıyordu babasını kıskanıyordu..Buna benzer baska sorunlarda oluyordu.Senın cocugun varken onu kıskanabılırde çok olgun karsılayabılırde...bunu en ıyı bılcek olan sensın..İnşallah herşey ıstedıgınız gıbı olur canımyerimseniben

canım minicik şeyler zaten ben incelediğim için görmüş olabilirim :)
ama zaten koyu renkte de fazla belli olmaz .... bir de ben dün ilk defa verdim belki ondan da böyle bişey olmuş olabilir ama araştırığımda muzdan kaynaklandığı yazıyordu.her bebekte de olmayabilir herhalde..aklınızda olsun da gene görürseniz telaşlanmayın

sağol canım .ben de bu ne acaba derdim görsem,çok normal..ama sen biraz fazla inceliyosun sen galiba :roflol:
bi ara da sümüksü olduğunu yazışmıştık burada , bizde de oluyor o, ama nedenini çözemedim hala, sen onu nedenini öğrenebilmiş miydin?fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…