E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.201
Bu arada bız bu sabah ası olduk.. gıtmeden once yarım fıtıl verdık..
Sankı atesı cıkacakmıs gıbı ama bakalım.. soydum bıraz serınlesın dıye..
Kılosunu yazmayım ama :) doktora gıttıgımızden berı 250 gr almıs.. hasta oldugu ıcın ..
ıyılesınce ıyı toparlamıs.. cok sevındım :1rolleyes:
arzu napıyon kız nasılsın yağızım nasıl
aytencim çok haklısın emeklemeye başladıkları zaman daha zor olack ben de çok tedirginim bu yüzden benim kayınvalidem de öyle fazla titiz bir insan değildir pek dikkat edeceğini sanmıyorum...keşke bende işten çıkabilsem eşimin işleri iyi gitse de...kedi konusunu eşin annesiyle konuşmayı denese olmaz mı?güsel bi dille anlatmayı denesin mesela
betülcüm aşıya giderken biz de fitil koyup gidiyoruz ateşi çıkmıyor inşallah aslanında çıkmaz canım kg.sunu da bilmiyorum ama maşallah yavruşuna....:))
yazmasan da biz biliyoruz zaten 1 kere söylemiş bulundun kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun aşı olmuş aslancık , ateşlenmez umarım..
hangi aşıları oldu ? biz 4. ayda yalnızca karma olduk, pnömokok 2. dozu, 5. aya bıraktı dr..ama çoğu kişi bu ay hem karma hem pnömokok vurdurdu CADIARZU sizin de öyle mi ?
bu arada kilo konusu kapandı ama içimde kalmasın söylemek istiyorum..
ben de kontrollerden sonra gelip sevinçle kilomuzu boyumuzu yazıp paylaşıyorum.. bu ay 5 kg. olsaydı bilee yine yazacaktım..ama yazdığımda bir iki kişi hariç maşaAllah diyen, dikkate alan bile olmuyo.. ama ben buna da alınmıyorumpaylaşmak mutlu ediyo çünkü.. kaydirigubbakcemile5
][/B]
Ne kadar sevındım tahmın edemezsınn yaa sankı kendım kendı anneme bırakıyormus gıbı rahatladım :) ısten ayrılıp bebegımle vakıt gecırecek olan benmıs gıbı mutlu oldumm :)
Umarım kısa zamanda kaparsın borclarını ve calısmana gerek kalmaz canımm..
Hadı hayırlısııı :1hug:
günaydın herkeseee
aytencim gözün aydın canım.
sabah denizin altını değiştirirken kakasında siyah siyah minik ip gibi şeyler vardı ... nası korktum anlatamam doktoru aramadan hemen bi internetten bakimm dedim.dün akşam ben muz yiyodum denizin ağzına da tutmuştum oda baya emmişti damağının arasında ezip ezip yemişti biraz... muz yaparmış böyle içim rahatladı walla şu internet olmasa napcaz acaba :))
muz verenlerin aklında olsun genelde böyle olurmuş korkmayın
derya bize sayısal çıksın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşakkıdı
derya bize sayısal çıksın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşakkıdı
olmaz canım biz hep koyuyoruz bişicik olmuyooo maşallah
bendemi koysamki gı bide bişi olmaz deme yarımmı tammı 2 gibi gitcez bizdebenneyaptımki
ya o kedizehirlesekmi ne yapsak ne kıymetliymiş benim bi kızım bi oğlum falan derler ya hayvanlar içingıcık olurum tamam bende severim ama torun bu yakız mervecim niye masallah denmesin masalah masallah masallahbebişine bikaç günden beri yoktum herkes içinde kalanları söylüyordu bend eyazıvermişti senindemi içnde kaldı cnm
kaydirigubbakcemile3
betülcüm benim çalışmam gerekiyor borçlarımı kapasamda, ama en azından borcum olmazsaa işisizlik parası ile en azından mutfak elektrik o dur budur ihtiyaçlarnı karşılayabilirim evin, 6 ay veriliyor bu işsizlik parası 6 ay sonrada bakalım bir çare bulurum sanırım, ama bu sefer kesin kararlmıyım asla kedili eve göndermem yavrumu,
günaydın a.s
canan geçmiş olsun kıvança geçici bi durum herhalde enzim eksikliği, hemen iyileşip annesinin sütünü içmeye devam eder en yakın zamanda inşAllah canım..
Ayten çok sevindim senin adına annenin gelmesine..egecik akşamları annesini kendi evinde karşılayacak ne güzel :1hug:
çiğdemcim, senin isminin altında yazıyordu en güçlü yanım, sabrım diye..bence sabırla ve abla sevgisi ile bu işin üstesinden gelirsin sen.. a.s.
bendemi koysamki gı bide bişi olmaz deme yarımmı tammı 2 gibi gitcez bizdebenneyaptımki
ay evet canım yaaaa inşallah valla bi evim olsa gene çalışmam çok bişi de istemiyom aslında...:teselli:
biz 4/3 koyuyoruz artık yarım az gelir dedi dr..
bir de niye gitmeden koyuyoruz ki fitili ? aşının etkisi öyle hoop diye hemen çıkmıyor ki.. 1-2 gün hatta 1 hafta süren yan etkiler yani.. ama herkes dr.un dediğinden şaşmasın tabii kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?