Doğum yapmış olan anneler buraya....

yazmasan da biz biliyoruz zaten 1 kere söylemiş bulundun kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun aşı olmuş aslancık , ateşlenmez umarım..
hangi aşıları oldu ? biz 4. ayda yalnızca karma olduk, pnömokok 2. dozu, 5. aya bıraktı dr..ama çoğu kişi bu ay hem karma hem pnömokok vurdurdu CADIARZU sizin de öyle mi ?
bu arada kilo konusu kapandı ama içimde kalmasın söylemek istiyorum..
ben de kontrollerden sonra gelip sevinçle kilomuzu boyumuzu yazıp paylaşıyorum.. bu ay 5 kg. olsaydı bilee yine yazacaktım..ama yazdığımda bir iki kişi hariç maşaAllah diyen, dikkate alan bile olmuyo.. ama ben buna da alınmıyorum paylaşmak mutlu ediyo çünkü.. kaydirigubbakcemile5

][/B]

Ne kadar sevındım tahmın edemezsınn yaa sankı kendım kendı anneme bırakıyormus gıbı rahatladım :) ısten ayrılıp bebegımle vakıt gecırecek olan benmıs gıbı mutlu oldumm :)
Umarım kısa zamanda kaparsın borclarını ve calısmana gerek kalmaz canımm..
Hadı hayırlısııı :1hug:
[/QUOTE]

betülcüm benim çalışmam gerekiyor borçlarımı kapasamda, ama en azından borcum olmazsaa işisizlik parası ile en azından mutfak elektrik o dur budur ihtiyaçlarnı karşılayabilirim evin, 6 ay veriliyor bu işsizlik parası 6 ay sonrada bakalım bir çare bulurum sanırım, ama bu sefer kesin kararlıyım asla kedili eve göndermem yavrumu,

arzu napıyon kız nasılsın yağızım nasıl

iyidir fatma teyzesi uyuyos beşiğinde sallaya sallaya onurum nasıl :uhm:tam bende seni çağırıyodum hihoyyyt

muhtar fatma nerdesinnkaydirigubbakcemile3

betül maşallah kuzuna 250gr iyi almış sen daha yeni yazmadın dr gittik geldik diye mAşallah ateşlenmez umarım bizde gidiyoruz birazdan aşıya bakalım benim sıpa napcakkaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
betülcüm aşıya giderken biz de fitil koyup gidiyoruz ateşi çıkmıyor inşallah aslanında çıkmaz canım kg.sunu da bilmiyorum ama maşallah yavruşuna....:))

derya bize sayısal çıksın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşakkıdı

aşılar bizde şimdiye kadar ateş veya huysuzluk yapmadı allaha şükür. öncesinde fitil de kullanmadım.
inşallah sizdede olmaz

kız mervecim niye masallah denmesin masalah masallah masallah bebişine bikaç günden beri yoktum herkes içinde kalanları söylüyordu bend eyazıvermişti senindemi içnde kaldı cnm
kaydirigubbakcemile3

betülcüm benim çalışmam gerekiyor borçlarımı kapasamda, ama en azından borcum olmazsaa işisizlik parası ile en azından mutfak elektrik o dur budur ihtiyaçlarnı karşılayabilirim evin, 6 ay veriliyor bu işsizlik parası 6 ay sonrada bakalım bir çare bulurum sanırım, ama bu sefer kesin kararlmıyım asla kedili eve göndermem yavrumu,[/QUOTE]
ya o kedizehirlesekmi ne yapsak ne kıymetliymiş benim bi kızım bi oğlum falan derler ya hayvanlar içingıcık olurum tamam bende severim ama torun bu yaklava:

sağol canım geldiğin zaman evde annemde olacak haberin olsun.:jeyyar:

ya o kedizehirlesekmi ne yapsak ne kıymetliymiş benim bi kızım bi oğlum falan derler ya hayvanlar içingıcık olurum tamam bende severim ama torun bu yaklava:[/QUOTE]

ay sağol mehtapçım Şeniz denmese de önemli değil ki zaten , onun şişko olmasından ziyade sağlıklı olması en büyük mucize benim için :CüvCüv:
bir de sen yazdıktan sonra konuna baktım da canım, birçoğumuzun doğum yaptığı tarihte açmışsın konuyu..o yüzden gözden kaçmış..yoksa ben çok dua etmiştim size inşAllah sonuçları iyi çıkar diye..ama yazmaya fırsatım olmamış :lepi:

çok şükür kızlar sonunda 2.adetimide oldum içim rahatladı ya hem benim adetlerim çok sancılı geçerdi hiç hissetmedim doğumdan sonra kimisinde ağrı geçer derlerdi sanırım olmayacak inş kurtulmuşumdur o sancılı ağrılardan

merve canım yaaa sorma yaaa akşam direk evime gidicem ve yavrum evde olacakŞeniz

bendemi koysamki gı bide bişi olmaz deme yarımmı tammı 2 gibi gitcez bizdebenneyaptımki

biz 4/3 koyuyoruz artık yarım az gelir dedi dr..
bir de niye gitmeden koyuyoruz ki fitili ? aşının etkisi öyle hoop diye hemen çıkmıyor ki.. 1-2 gün hatta 1 hafta süren yan etkiler yani.. ama herkes dr.un dediğinden şaşmasın tabii kaydirigubbakcemile5

Aytencım canım o kadar sevındımkı sana anlatamam valla allah herkesın gönlüne göre verırmıs ıste sende o kadar ıyı kalplısınkı senı anneciğine kavuşturdu.İnşallah çalışmak zorunda kalmazsın butun borclarını odeyıp oturup çocugunu gönlüne göre kendın büyütürsün arkadaşım..a.s.

inşallah canım benim o senin gönlünün güzelliği inşallah bir şeyler olurdaaaa hiç çalışmam yaaa

Evet canım ben hiç aşıdan önce fitil kullanmamştım ama en son aşımız ateş yaptı karar verdim önceden kullanırım fitili artık diye
ama dediğin çok mantıklı zaten aşının etkisi akşam başlıyor ee o saate kadarda fitilin etkisi bitmiş oluyorr..
en iyisi aşıdan sonra yapmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…