- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.181
sağol canım .ben de bu ne acaba derdim görsem,çok normal..ama sen biraz fazla inceliyosun sen galiba :roflol:
bi ara da sümüksü olduğunu yazışmıştık burada , bizde de oluyor o, ama nedenini çözemedim hala, sen onu nedenini öğrenebilmiş miydin?fisfisfis
mervecim benimkini kakası sulu ve hafif sümüksü idi .işte laktaz enzimi eksik çıktı.sizinki belki de normal birşeydir blemiycem.
benim derdimle ilgilenen yokmu :çok üzgünüm: adaşım kim benim bu arada,Çiğdem olandelikafadulden
deryacım günaydın ben çok mutluyum annem geldi, artık bir sürede olsa ege sabah evden çık akşam eve gel yapmayacak, sabah onu sıcacık yatağında bırakırken o kadar mutluydum ki anlatamam, hem o kedili evede gitmeyecek. bakalım kedi bu süre içinde gitmezse zaten ben işi bırakıcam kesin kararlıyım, annem 2-3 ay kısmetse burda kalacak o süre içinde kredi kartı borçlarımıda temizlerim, bakalım herşeyin hayırlısı.
kızlar günaydın
devam mamasından yoğurt diye bi konu geçmiş serapcım senmi sormuştun tam okuyamadım geçmişi ama bende bir kitap var orada yazıyor yazıyım burayada
yoğurt
(yaklaşık 100-110gr yoğurt için)
1 çay kaşığı yoğurt
hero baby devam sütü veya devam maması
3 ölçek hero baby devam maması ve 90ml suyla hazırladığımız ılık mamaya 1 çay kaşığı yoğurdu ilave ederek mayalayın.üstünü örtün ve kımıldatmadan 3-4 saat mayalanmasını bekleyin
kızlar eşim eski eşinden olan 9 yaşındaki oğlu için bugün velayet davası açtı annesinin bazı yanlış hareketlerinden dolayı..benim için asla sorun olmaz bizimle yaşarsa..neticede eşimin oğlu ve ilk göz ağrısı..acaba diyorum çocuk benim yanımda içine kapanırmı?ben ona abla gibi davranıyorum asla üvey anne olma gibi bi durum söz konusu olamaz çünkü annesi yaşıyo ve aynı semtteyiz..benim tarafımdan değilde,eşim ve çocuk için sıkıntı olurmu acaba?
Arkadaslar ıcerı gıttım de arada kaynadı unuttum kımın sordugunu annem uzaga tasınıyor evet memlekete gıdıyorlar Amasyayaaa senağlama
Arkadaslar ben ise annemsız kalacagıımm ...senağlama
sanırım artık tam kesınlestı max. 15 gune kadar tasınacaklar.. :1no2:
ve artık kayınvalıdeme bırakmak zorunda kalıcam esım cumartesı sabahları taa avrupa yakasının bır tarafından getırecek ben ona bırakıp cıkıcam sonra aksam esımle bırlıkte gelıcez kayınvalıdemle bırlıkte onlara gıdıcez aksam yemegıne sonra kendımız evımıze donucezz.. :bbo:
off nasıl olcak bılmıyorum.. ınsanın kendı annesı gıbısı varmı yaa anneme verıp gonlum rahat gıdıp gelebılıyordum.. tabı kayınvalıdemınde hakkını yememeyım torununu cok sevıyorama yınede o rahatlık olmaz ıste evın halı ne bılım.. yuz goz oluruz dıye endıse edyorum cunku benım en basından berı korudugum bır mesafem var ne kadar samımı olsamda.. o bozulursa ınsanlar lackalasıyor.. :1no2:
umarım korktugum gıbı olmaz.. Allahtan kı calısmıyorum her gun gıtmem gerekmıyor..
bakalım ne olacak.. Annecıgımı cok arıyacagımm yaaa.. senağlama
Evet arkadaslar..
Ev hep temız kalmalı toplu olmalı bulasıgıydı suydu.. tabı her zaman oyle olmalı ama olmadıgı durumlarda var.. ne yapalım bunada sukur ya kayınvalıdem olmasaydı kıme bırakırdım.. bakıcıyla daha rahat edecegımı hıc sanmıyorum tanımadıgın etmedıgın ınsan.. Babannesı sevıyor Aslanı babası da onun ıcın cok kıymetlı oldugundna ogluda kıymetlı evet..
Benım sıkıntım ondan degıl.. hanı ne bıleyım sıkılır mı yorulur mu bır zaman sonra azcık yuzu bozulsa sıkayet eder gıbı olsa cok bozulurum..
Bakalım nasıl olacak Allahtan hayırlısıı..
Bu arada bız bu sabah ası olduk.. gıtmeden once yarım fıtıl verdık..
Sankı atesı cıkacakmıs gıbı ama bakalım.. soydum bıraz serınlesın dıye..
Kılosunu yazmayım ama :) doktora gıttıgımızden berı 250 gr almıs.. hasta oldugu ıcın ..
ıyılesınce ıyı toparlamıs.. cok sevındım :1rolleyes:
Arkadaslar ıcerı gıttım de arada kaynadı unuttum kımın sordugunu annem uzaga tasınıyor evet memlekete gıdıyorlar Amasyayaaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?