Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın herkese bugün dertleşme günü sanırım Allahım dermansız dert vermesin inşallah hepinizin sorunları kısa zamanda hallolur

canan doktor 1 kere demiş ama sen yine de sağ sütünü sık sık kesilmesin inşallah bebişin tekrar emer birden bire ek gıdalara geçmek de sorun olacak senin için nasıl alışacakki o kadarcık bebek hemen ek gıdalara biz 3 haftadır deniyoruz hala rayına oturmadı sütüm olmasa ne yapardım bilmiyorum onur ne yese karnı ağrıyor geceleri uyuyamıyor

aytencim gözünaydın annenin gelmesine çok sevindim hayvansever arkadaşlar varsa bana kızmasınlar ama ben kediden öyle korkarım ki yüzüne dahi bakamam tiksinirim resmen yine iyi dayandın canım sen

çiğdemcim valla senin durumun için pek bişey diyemem bilmediğim bir konu ama sabır gerektirdiği kesin Allah yardımcın olsun canım

mervecim benimkini kakası sulu ve hafif sümüksü idi .işte laktaz enzimi eksik çıktı.sizinki belki de normal birşeydir blemiycem.

mervecim benimkini kakası sulu ve hafif sümüksü idi .işte laktaz enzimi eksik çıktı.sizinki belki de normal birşeydir blemiycem.

yok canım her zaman olmuyor bizde ara sıra görüyorum ..
ama çok kusmasından dolayı , sanki önemli bi şeyler var gibime geliyo..:a015:

oh oh aytencim çok sevindim canım.kaydirigubbakcemile3

yok canım ben sormadım ben daha ek gıdaya daha başlamadım. ama başlayınca yoğurdu mamayla yapmayı düşünüyorum. niye derseniz. kutu sütler uzun süre rafda beklediği için güvenemiyorum. kutu sütlerin günlük olanlarıda var ama geçen markette baktım yoktu. pek bulunmuyor yani. mahalleye gelen sütcüyede güvenemem o yüzden ek gıdaya başlayınca mamayla yapıcam yoğurdu. nasıl olsa ek gıdaya başlayınca yine bol bol emziririm. yoğurduda mamayla yaparım artık. yinede bi doktora sorayım da
saol tarif için canım

hayırlı günler herkese kıslar a.s.
canan canım geçmiş olsunallah kolaylık versin...canım ne güsel sütünüde verip büyük bir sevaba girmişssin cok tebrik ederim örnek bi davranışın olmş...
ayten hakkında hayırlısı olsn cnm ya senin adına sevindim hem annen bakcak
bundan ötesi var mı?yerimseniben
çiğdem canım allah yardımcın olsun güzelim umuyorum sorun yaşamzssınız ilkgöz ağrısı deyip düşünmende güsel sen sorun yaşamazssın kesin umarım cocuğu ve eşinde cıkartmaz
ama sabırla o engelleride aşacağını umuyorum...a.s
betül seninde anney taşınıyo demek tabiki annen kadar rahat olmas ama başka yabancıya bırakmaktan dahaiyidr kayınvaliden sonuçta şöyle düşün eşini yetiştirip büyüten kayınvaliden
sanıyorum gecici bi durum inş..sorun yaşamassnz:teselli:

canancım geçmiş olsun.inşallah kıvanç bebek çabuk iyileşirde daha çok anne sütü alır.

aytencim ne güzel çok sevindim.bu durumda annenin gelmesi çok iyi olmuş.

bende 29 gün sonra işe başlayacağım.benim oğluma da k.validem bakacak.içim rahat çok iyi bakacağına eminim zaten çocuklarından belli.ama bi sorunumuz var işte.geçen gün ilk defa sütümü sağdım.biberonla verdim.ama içmedi.ağzından çiğnedi resmen biberonun ucunu.geri itti hep.napacağım bilmiyorum.öğlen arasında da gelemem.çünkü evimle iş arası 1,5 saat.galiba annemlerden yardım isteyeceğim.onlarda geçen yaz kuşadasında yaşamaya karar verdiler.gerçi burdada evleri var ve benim işyerime çok yakın.bakalım onlarla konuşayım ne diyecekler.

çiğdemcim şu anda aranız iyi galiba.bir sorun olacağını zannetmiyorum.inşallah hayırlısıyla üstesinden gelirsiniz.

Arkadaslar ıcerı gıttım de arada kaynadı unuttum kımın sordugunu annem uzaga tasınıyor evet memlekete gıdıyorlar Amasyayaaa senağlama

canım gerçekten zor bi durum. azıcık bişey söylesen çocuk kalbi alınabilir üzülebilir kendini yabancı hissedebilir. bu sebeple bence çok dikkatli davranmalısın. bu durum eşin içinde geçerli. bence bebişe birşeyler alırken mutlaka onada alın. evde bebeğe bakması için benimsemesi için cesaretlendirebilirsin. canım hadi emziğini ver. bezini getir. hadi ona şarkı söyle gibi. sonuçta aynı anneden babadan kardeşler bile birbirini kıskanabiliyo. sonra sevdiği yerlere gezmeye filan götürebilirsin eve arkadaşlarını çağırabilirsin.
ama ben üstesinden geleceğine inanıyorum.

Arkadaslar ıcerı gıttım de arada kaynadı unuttum kımın sordugunu annem uzaga tasınıyor evet memlekete gıdıyorlar Amasyayaaa senağlama

aaa betül bende istanbulda başka bi semte sandım canım ya alışkındın da annenle bebişe bakmayaa bayağı uzak olcak sana tatlım ya allah yardımcın olsn :teselli:

Herkese Tünaydınlarrr:içelim:
Bugün bayağı havadisler var anlaşılan....
Ayten canım çok sevindimm bebişin için,en güzeli dediğin gibi sıcacık yatağından kalkmayacak...
Muscan canım üzüldüm ama ya teşhisi koyamasalardı yavrum daha çok çekerdi,çok şükür ki bulmuşlar..Allah dermansız dert vermesin...
Betül canım üzüldüm annenlerin gitmesine bizimkiler de yakında olduğu için anlayabiliyorum seni..Ne kadar da kayınvalidenin iyi bakacağına emin olsanda insan annesinden başka çok güvenemiyor...
Keşke annenler yakınlarda daha uygun bir ev bulabilselerdi...
Çiğdem ben senin ismini emel diye biliyordum:uhm:

zor oluyor gerçekten allahtan hergün bırakman gerekmiyo.
bende ilk zamanlar babannesine bırakıyodum. evlerimiz yakın bize geliyodu. hergün temizlik yapıyodum evi tertemiz bırakıyım diye gerçi birşey demez ama benim içim rahat etmiyodu. şimdi annem yanımda baya rahat ettim.
bebişler iyi olsunda katlanıcaz artık sonuçta babanneside güzel bakar.

Evet arkadaslar..
Ev hep temız kalmalı toplu olmalı bulasıgıydı suydu.. tabı her zaman oyle olmalı ama olmadıgı durumlarda var.. ne yapalım bunada sukur ya kayınvalıdem olmasaydı kıme bırakırdım.. bakıcıyla daha rahat edecegımı hıc sanmıyorum tanımadıgın etmedıgın ınsan.. Babannesı sevıyor Aslanı babası da onun ıcın cok kıymetlı oldugundna ogluda kıymetlı evet..
Benım sıkıntım ondan degıl.. hanı ne bıleyım sıkılır mı yorulur mu bır zaman sonra azcık yuzu bozulsa sıkayet eder gıbı olsa cok bozulurum..
Bakalım nasıl olacak Allahtan hayırlısıı..

Bu arada bız bu sabah ası olduk.. gıtmeden once yarım fıtıl verdık..
Sankı atesı cıkacakmıs gıbı ama bakalım.. soydum bıraz serınlesın dıye..
Kılosunu yazmayım ama :) doktora gıttıgımızden berı 250 gr almıs.. hasta oldugu ıcın ..
ıyılesınce ıyı toparlamıs.. cok sevındım :1rolleyes:

canım zaten haftada bir gün birkaç saatliğine bakacak öyle değil mi ?
bundan da sıkılıp yoruldum diyeceğini sanmam, torunlarını sevmek için can atarlar onlar ne de olsa..
mesela ben de dışarıda işlerim olduğunda anneme bırakıp çıkıyorum..
ara sıra kollarım ağrıdı falan diyo kaydirigubbakcemile3 ama hiç alınmıyorum..
en nihayetinde yaşları gereği bizim kadar dinamik olmalarını bekleyemeyiz, yoruldum dese de doğrudur yani, bozulma bence.. ben bozulmuyorum delikafadulden bi gün sonra özledim diyerek koşuyo çünkü kaydirigubbakcemile3

ne olaylar olmuş Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

canan çok geçmiş olsun canım napcan bu kadar emzirdin ya onada şükür sağlığı yerinde olsundaŞeniz Allah başka sıkıntılar vermesin:Saruboceq:

ayten kayınvalidene aaaaaaaaaklava: kediyle çocuğun ne işi var ya tamam oda canlı ama odaha bebek eşinle konuş nette bununla ilgili yazılar oku aklına yatırmaya çalış annen gelmiş ne güzel hiç gitmesin hep sizinle yaşasın eşinin işleri çok güzel olsun sende işten çık kendin bak kuzunakaydirigubbakcemile

çiğdem seni çok takdir ettim canım çok sevindim senin adına annesinin düzgün annelik yapamadığı bir yawruya(çok acımasız olmak istemem oda anne yanlış bişi demedim umarım...) sen bakacaksın ve bakmayı kabul ettin birde kırmamanın yollarını arıyosun canı gönülden tebrik ederim seninŞeniz iyi niyetin karşısında oda ona göre davranır yabancılık çekmez merak etme o sevildiğini anlayacaktır canım :asigim:çok büyük sevap neyse ben bu çocuk konularında acayiip duygusalım herkes duysun kendi anne baba sokağa atıyor aferim kız çok sevdim seni çok konuşmuş olmamamıza rağmen tebrikler(accık uzun oldu):hooray:

betüll çok üzüldüm canım insanın kendi anne babası gibi varmı :çok üzgünüm:ama hafta da bir napcan merak etme korursun o mesafeyi oda sever torun sonuçta bakıcıdan 1000 kat iyidiryerimseniben.eşin askerliğini amasyada yapsa sende oraya taşınsan birazdaha vakit geçirmiş hem onların yanında olursun ne güzel belli biri süre için tabi neyse benimki düşünceCADIARZU tabi sadece ama kalbini ferah tut canıma.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

geçmiş olsun betülcüm inşallah çıkmaz ateşiniz bu arada maşallah aslana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…