Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ilk başta biberonu sevmeyebilir ama merak etme zamanla alışır, bir süre olmazsa çay kaşığıyla içirir.

mervecim sağol cnma.s. tabi gören herkesin dua ettiğine eminim ama o sıra desteğe cok ihtiyacım olduğundan kırılmıştım çünkü malum doğumsonrası sıkıntılar sarılık bi o eklenince cok yalnız hissediyordum kendimi

Arkadaslar ıcerı gıttım de arada kaynadı unuttum kımın sordugunu annem uzaga tasınıyor evet memlekete gıdıyorlar Amasyayaaa senağlama

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok: çok şaşırdım betül yaa ayrıcada çok üzüldümmm, keşke gitmeselerdi yaaaa birde eşin askere gidecekk, aman yaaa tühhhhhhhhhh:kızgın:

evet canım mesela bizde de aşırı huysuzluk, uyku hali yapıyo.
ama ilk birkaç saat eskisi gibi gülüyo, oynuyo çocuk..sonra halsizleşiyo..
ama herkeste 1 olmuyordur belk fisfisfis

Çiğdem ben senin ismini emel diye biliyordum:uhm:[/B][/QUOTE]

ben sabah çiğdem diye bir başladım çorap söküğü gibi gittti:roflol::roflol::roflol: benim suçum yaniiiiiii çok meşhurdur isismmm uydurmalarım :roflol: çok çok özürkafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canım ama ben görmedim yazdığın şeyi sen mi rahatsızdın oğlun mu?

aynen cnm bende 2. oldu ve bitti cok rahatladım hihoyyytkarın şişliğim bile azaldı tabi sinirimde...kaydirigubbakcemile3 benimde mutlaka karın ağrım olur kıvranırdım şimdi
tık yok sadece yaklaştığını tatlı şeyler yeme isteğiyle anlıyorumdelikafaduldencokacimcoook

Geçmiş olsun canım ama ben görmedim yazdığın şeyi sen mi rahatsızdın oğlun mu?

eda yeni bişey değil cnm ilk ay topuk kanında oran yüksak çıkmıştı ondan bahsetmiştim malum internette öyle kötü şeyler yazıyorki hastalıklarla ilgili
çok şükür bi sorun vıkmadı ama ilk ay ömrümden ömür gitti diyebilirim

ya bu işsizlik maaşını da işyerin sana çıkış verirse alabiliyosun ama değil mi?şimdi ben kendim çıksam onu da vermezler

ben patronuma söylerim anlatırm derdimi bir yolunu bulurum benim çıkışımı verir, onuda yapmazsa işyerindeeee huniyle gezerim bu kız delirmiş diye çıkışımı vermek zorunda kalır deryacım yaa seninde düşündüğün şeye bak buluruz bir çaresini he he hesengözlerimebaksanab

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkür ederim.allah anneler ve bebeişlerine sağlık versin.çaresi olmayan hastalık vermesin.evde çok işim var.malum ütü yemek falan uff...arada bir gidip geliyom.öptüm canikolarım

Ne kadar ıyı olsan da uvey anne dıye bır on yargı vardır ınsanlarda.. ama kısıden kısıyede degısır tabıı.. cocugada baglı sana kars olan davranısına sevgısıne.. dıkkat etmen gereken cok sey var ama.. umarım hersey guzel olur bır sorun cıkmaz..
ıcıne kapanmasına gerek kalmaz mutlu olur sızınle..

evet canım aynen bızde oyle yapacagız.. esımın askerlıgı nerede olursa olsun gıderken once benı amasyaya goturecek annemlere bırakacak.. yoksa zaten burada yalnız kalmam soz konusu degıl.. askerden gelene kadar annemle kalacagım amasyada.. ona da saka maka 6 ay kaldı valla hıcbırsey degıl.. yenı bır duzen kurucaz tekrar.. ıyı gelır belkı de bakalım :) ev tasımayı fılan severım cunku muhakkak bu evı tasıyacagız gelınce baska bır yere tasınırız bakalım nolacak.. ama tabı hep hayal ettıgımız gıbı askerlıgıde amasyada olsa super olur tam anlamıylaaaa :1rolleyes:

geçmiş olsun betülcüm inşallah çıkmaz ateşiniz bu arada maşallah aslana
tesekur ederım canım sureklı kontrol edıyorum.. henuz atesı yok ama huysuzlugu basladı sebepsız aglıyor ara ara kuzum.. sımdı uyutmaya calısıyorum uykusu geldı :)

doğru soylemıs bulundum kaydirigubbakcemile3 tesekkur ederım canım.. bız sımdı prenevar yanı pnomokok ıle karma olduk.. ben prenevar ıle pnomokok u ayrı brısey sanıyordum prenevar tıcarı adıymıs aynı seymıs yanı.. aynı demekkı sızınle.. 2 nısanda tekrar ıkısının de bırer dozu daha varmıs.. ıste 6,5 aylık oluyor heralde yanlıs degılse.. bılmem kı kendı doktormuz da soyler zaten bakalım.. evet her anne buraya bebegının guzel gelısımlerını yazmaktan buyuk keyıf alır bu cok normal.. bende o keyıfle yazmıstım ama neysee kaydirigubbakcemile3

kedi :1no2: ıı ıııhhhhh :1no2:

betül maşallah kuzuna 250gr iyi almış sen daha yeni yazmadın dr gittik geldik diye mAşallah ateşlenmez umarım bizde gidiyoruz birazdan aşıya bakalım benim sıpa napcakkaydirigubbakcemile2

evet canım cuma sabahı doktordaydık o gunden bugune almıs 250 gr mı.. hastalıgı atınca toparlmıs yanıı.. cok sukur bu sutumde yarıyor demek yanıı.. azaldı dıye korkuyordum demek yerıne geldı Allahıma sukurler olsun.. tesekkur ederım canım...
sızınde ınsallah ates fılan cıkmaz sımdıden gecms olsun..

betülcüm aşıya giderken biz de fitil koyup gidiyoruz ateşi çıkmıyor inşallah aslanında çıkmaz canım kg.sunu da bilmiyorum ama maşallah yavruşuna....:))

tesekkur ederm canım.. bızede doktor soyledı daha once yapmamıstık bunu.. ama daha mantıklı yanı.. ınsallah cıkmaz bakalım..

ya o kedizehirlesekmi ne yapsak ne kıymetliymiş benim bi kızım bi oğlum falan derler ya hayvanlar içingıcık olurum tamam bende severim ama torun bu yaklava:

kesınlıkleeee o kedıyı tenhada sıkıstırııpp ısını halletmek lazım yaaa kötükedihüso
tobe tobeee

Son düzenleme:

yaaa çok iyyimiş yaaa normal doğum yapnlardamı oluyomuş canım yaa, sezeryan yapnlarda da oluyormu acaba :uhm:

canan betül gecmiş olsun
betül annenler ist da ev arıyorlardı hani bulamadılarmı
kız bu arada aytenlerin kediyle sizin müstakbel gelini birlkte kıstıralım:jeyyar:

evet canım mesela bizde de aşırı huysuzluk, uyku hali yapıyo.
ama ilk birkaç saat eskisi gibi gülüyo, oynuyo çocuk..sonra halsizleşiyo..
ama herkeste 1 olmuyordur belk fisfisfis

Canım bizimkisinde de keşke uyku yapsa:jeyyar: bizim ağlıyorr sürekli uykusunda inliyor ve ateşide oluyor...gerçi en son aşıda bu kadar etki olmuştu bakalım diğerlerinde olmaz inşallah
zaten en çok yan etkisi olan karma aşıymış...

Canım şükürler olsun ki bir şey çıkmamış,anlıyorum seni benimde hamileyken 2 li testim yüksek çıkmıştı o düşünceler nasıl olur bilirimm sürekli kötüyü düşünürsün...

:roflol:Ya ayten sen süprersin eşin çok şanslı seni yanında insan hiç yaşlanmaz walla ..

derya alaksız bi yerde alıntı yaptım ama sen yazmıştın diye hatırlıyorum medela süt sağma makınesi bzldu demiştn sorunu neydi ne yaptın

canım evet bozulmuştu...avent manuel aldım iyiki de almışım çok rahat sağımı var ve eskiden daha çok uğraşıyordum şimdi daha kolay oluyor....ve önceden 100 cc zor çıkarıyodum şimdi 180 cc yi buluyor çok şükür

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok: çok şaşırdım betül yaa ayrıcada çok üzüldümmm, keşke gitmeselerdi yaaaa birde eşin askere gidecekk, aman yaaa tühhhhhhhhhh:kızgın:

He canım yaa bende cok uzuluyorummm...
senağlama
canan betül gecmiş olsun
betül annenler ist da ev arıyorlardı hani bulamadılarmı
kız bu arada aytenlerin kediyle sizin müstakbel gelini birlkte kıstıralım:jeyyar:

Ayy Allah ıyılıgını versın emııı süper oluurrr :roflol:
Ya ıst de ev arıyorlardı evet ama o zaman durum farklıydı..
Sımdı babam Amasyada Suluova beledıye baskanlıgına soyundu.. kaydirigubbakcemile3
Aday suan.. orada calısmalar yapıyorlar zaten.. secılırse dırek tasınacaklar tartısmasız..
secılmezler se de yıne burada otururuz dıyor babam gecım cok rahat cunku orada ozellıkle kıralar cok cok uygun tabı ıstanbulla bır olur mu..
Zaten evı tuttular bılee... Halamlar amcamlar hep orada bızım.. püüffff :çok üzgünüm:

bizimkide bozuldu emanetti birde arkadas kullan diye vermişti 3 aydan beri kullanmamıştım deneyim dedim vakum yapmıyor tamire göndercem şimdi sen tamir ettirdinmi diye merak ettim
ben sağmayacam okul evime yakın sabah emzirip gitcem öğle tatilinde ve boş derslerda gelcem emzirmeye malum ek gıdalarada geciyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…