- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.221
canancım geçmiş olsun.inşallah kıvanç bebek çabuk iyileşirde daha çok anne sütü alır.
aytencim ne güzel çok sevindim.bu durumda annenin gelmesi çok iyi olmuş.
bende 29 gün sonra işe başlayacağım.benim oğluma da k.validem bakacak.içim rahat çok iyi bakacağına eminim zaten çocuklarından belli.ama bi sorunumuz var işte.geçen gün ilk defa sütümü sağdım.biberonla verdim.ama içmedi.ağzından çiğnedi resmen biberonun ucunu.geri itti hep.napacağım bilmiyorum.öğlen arasında da gelemem.çünkü evimle iş arası 1,5 saat.galiba annemlerden yardım isteyeceğim.onlarda geçen yaz kuşadasında yaşamaya karar verdiler.gerçi burdada evleri var ve benim işyerime çok yakın.bakalım onlarla konuşayım ne diyecekler.
çiğdemcim şu anda aranız iyi galiba.bir sorun olacağını zannetmiyorum.inşallah hayırlısıyla üstesinden gelirsiniz.
Arkadaslar ıcerı gıttım de arada kaynadı unuttum kımın sordugunu annem uzaga tasınıyor evet memlekete gıdıyorlar Amasyayaaa senağlama
Evet canım ben hiç aşıdan önce fitil kullanmamştım ama en son aşımız ateş yaptı karar verdim önceden kullanırım fitili artık diye
ama dediğin çok mantıklı zaten aşının etkisi akşam başlıyor ee o saate kadarda fitilin etkisi bitmiş oluyorr..
en iyisi aşıdan sonra yapmak....
mervecim sağol cnma.s. tabi gören herkesin dua ettiğine eminim ama o sıra desteğe cok ihtiyacım olduğundan kırılmıştım çünkü malum doğumsonrası sıkıntılar sarılık bi o eklenince cok yalnız hissediyordum kendimi
çok şükür kızlar sonunda 2.adetimide oldum içim rahatladı ya hem benim adetlerim çok sancılı geçerdi hiç hissetmedim doğumdan sonra kimisinde ağrı geçer derlerdi sanırım olmayacak inş kurtulmuşumdur o sancılı ağrılardan
aytencim bizim doğum günlerimiz aynı değiiydi ?
senin takvim 1 gün geri kalmış sanırım yerimseniben
Geçmiş olsun canım ama ben görmedim yazdığın şeyi sen mi rahatsızdın oğlun mu?
ya bu işsizlik maaşını da işyerin sana çıkış verirse alabiliyosun ama değil mi?şimdi ben kendim çıksam onu da vermezler
Ne kadar ıyı olsan da uvey anne dıye bır on yargı vardır ınsanlarda.. ama kısıden kısıyede degısır tabıı.. cocugada baglı sana kars olan davranısına sevgısıne.. dıkkat etmen gereken cok sey var ama.. umarım hersey guzel olur bır sorun cıkmaz..kızlar eşim eski eşinden olan 9 yaşındaki oğlu için bugün velayet davası açtı annesinin bazı yanlış hareketlerinden dolayı..benim için asla sorun olmaz bizimle yaşarsa..neticede eşimin oğlu ve ilk göz ağrısı..acaba diyorum çocuk benim yanımda içine kapanırmı?ben ona abla gibi davranıyorum asla üvey anne olma gibi bi durum söz konusu olamaz çünkü annesi yaşıyo ve aynı semtteyiz..benim tarafımdan değilde,eşim ve çocuk için sıkıntı olurmu acaba?
evet canım aynen bızde oyle yapacagız.. esımın askerlıgı nerede olursa olsun gıderken once benı amasyaya goturecek annemlere bırakacak.. yoksa zaten burada yalnız kalmam soz konusu degıl.. askerden gelene kadar annemle kalacagım amasyada.. ona da saka maka 6 ay kaldı valla hıcbırsey degıl.. yenı bır duzen kurucaz tekrar.. ıyı gelır belkı de bakalım :) ev tasımayı fılan severım cunku muhakkak bu evı tasıyacagız gelınce baska bır yere tasınırız bakalım nolacak.. ama tabı hep hayal ettıgımız gıbı askerlıgıde amasyada olsa super olur tam anlamıylaaaa :1rolleyes:betüll çok üzüldüm canım insanın kendi anne babası gibi varmı :çok üzgünüm:ama hafta da bir napcan merak etme korursun o mesafeyi oda sever torun sonuçta bakıcıdan 1000 kat iyidiryerimseniben.eşin askerliğini amasyada yapsa sende oraya taşınsan birazdaha vakit geçirmiş hem onların yanında olursun ne güzel belli biri süre için tabi neyse benimki düşünceCADIARZU tabi sadece ama kalbini ferah tut canıma.s.[/FONT][/B]
tesekur ederım canım sureklı kontrol edıyorum.. henuz atesı yok ama huysuzlugu basladı sebepsız aglıyor ara ara kuzum.. sımdı uyutmaya calısıyorum uykusu geldı :)
geçmiş olsun betülcüm inşallah çıkmaz ateşiniz bu arada maşallah aslana
doğru soylemıs bulundum kaydirigubbakcemile3 tesekkur ederım canım.. bız sımdı prenevar yanı pnomokok ıle karma olduk.. ben prenevar ıle pnomokok u ayrı brısey sanıyordum prenevar tıcarı adıymıs aynı seymıs yanı.. aynı demekkı sızınle.. 2 nısanda tekrar ıkısının de bırer dozu daha varmıs.. ıste 6,5 aylık oluyor heralde yanlıs degılse.. bılmem kı kendı doktormuz da soyler zaten bakalım.. evet her anne buraya bebegının guzel gelısımlerını yazmaktan buyuk keyıf alır bu cok normal.. bende o keyıfle yazmıstım ama neysee kaydirigubbakcemile3yazmasan da biz biliyoruz zaten 1 kere söylemiş bulundun kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun aşı olmuş aslancık , ateşlenmez umarım..
hangi aşıları oldu ? biz 4. ayda yalnızca karma olduk, pnömokok 2. dozu, 5. aya bıraktı dr..ama çoğu kişi bu ay hem karma hem pnömokok vurdurdu CADIARZU sizin de öyle mi ?
bu arada kilo konusu kapandı ama içimde kalmasın söylemek istiyorum..
ben de kontrollerden sonra gelip sevinçle kilomuzu boyumuzu yazıp paylaşıyorum.. bu ay 5 kg. olsaydı bilee yine yazacaktım..ama yazdığımda bir iki kişi hariç maşaAllah diyen, dikkate alan bile olmuyo.. ama ben buna da alınmıyorumpaylaşmak mutlu ediyo çünkü.. kaydirigubbakcemile5
][/B]
betülcüm benim çalışmam gerekiyor borçlarımı kapasamda, ama en azından borcum olmazsaa işisizlik parası ile en azından mutfak elektrik o dur budur ihtiyaçlarnı karşılayabilirim evin, 6 ay veriliyor bu işsizlik parası 6 ay sonrada bakalım bir çare bulurum sanırım, ama bu sefer kesin kararlıyım asla kedili eve göndermem yavrumu,
betül maşallah kuzuna 250gr iyi almış sen daha yeni yazmadın dr gittik geldik diyemAşallah ateşlenmez umarım bizde gidiyoruz birazdan aşıya bakalım benim sıpa napcakkaydirigubbakcemile2
betülcüm aşıya giderken biz de fitil koyup gidiyoruz ateşi çıkmıyor inşallah aslanında çıkmaz canım kg.sunu da bilmiyorum ama maşallah yavruşuna....:))
ya o kedizehirlesekmi ne yapsak ne kıymetliymiş benim bi kızım bi oğlum falan derler ya hayvanlar içingıcık olurum tamam bende severim ama torun bu yaklava:
çok şükür kızlar sonunda 2.adetimide oldum içim rahatladı ya hem benim adetlerim çok sancılı geçerdi hiç hissetmedim doğumdan sonra kimisinde ağrı geçer derlerdi sanırım olmayacak inş kurtulmuşumdur o sancılı ağrılardan
öylemi:1shok: benim 16-9 doğum tarihim. aynıydı sanırım yaaaaCADIARZU
evet canım mesela bizde de aşırı huysuzluk, uyku hali yapıyo.
ama ilk birkaç saat eskisi gibi gülüyo, oynuyo çocuk..sonra halsizleşiyo..
ama herkeste 1 olmuyordur belk fisfisfis
eda yeni bişey değil cnm ilk ay topuk kanında oran yüksak çıkmıştı ondan bahsetmiştim malum internette öyle kötü şeyler yazıyorki hastalıklarla ilgili
çok şükür bi sorun vıkmadı ama ilk ay ömrümden ömür gitti diyebilirim
ben patronuma söylerim anlatırm derdimi bir yolunu bulurum benim çıkışımı verir, onuda yapmazsa işyerindeeee huniyle gezerim bu kız delirmiş diye çıkışımı vermek zorunda kalır deryacım yaa seninde düşündüğün şeye bak buluruz bir çaresini he he hesengözlerimebaksanab
derya alaksız bi yerde alıntı yaptım ama sen yazmıştın diye hatırlıyorum medela süt sağma makınesi bzldu demiştn sorunu neydi ne yaptın
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok: çok şaşırdım betül yaa ayrıcada çok üzüldümmm, keşke gitmeselerdi yaaaa birde eşin askere gidecekk, aman yaaa tühhhhhhhhhh:kızgın:
canan betül gecmiş olsun
betül annenler ist da ev arıyorlardı hani bulamadılarmı
kız bu arada aytenlerin kediyle sizin müstakbel gelini birlkte kıstıralım:jeyyar:
canım evet bozulmuştu...avent manuel aldım iyiki de almışım çok rahat sağımı var ve eskiden daha çok uğraşıyordum şimdi daha kolay oluyor....ve önceden 100 cc zor çıkarıyodum şimdi 180 cc yi buluyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?