- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.241
He canım yaa bende cok uzuluyorummm... senağlama
Ayy Allah ıyılıgını versın emııı süper oluurrr :roflol:
Ya ıst de ev arıyorlardı evet ama o zaman durum farklıydı..
Sımdı babam Amasyada Suluova beledıye baskanlıgına soyundu.. kaydirigubbakcemile3
Aday suan.. orada calısmalar yapıyorlar zaten.. secılırse dırek tasınacaklar tartısmasız..
secılmezler se de yıne burada otururuz dıyor babam gecım cok rahat cunku orada ozellıkle kıralar cok cok uygun tabı ıstanbulla bır olur mu..
Zaten evı tuttular bılee... Halamlar amcamlar hep orada bızım.. püüffff :çok üzgünüm:
canan betül gecmiş olsun
betül annenler ist da ev arıyorlardı hani bulamadılarmı
kız bu arada aytenlerin kediyle sizin müstakbel gelini birlkte kıstıralım:jeyyar:
Canım bizimkisinde de keşke uyku yapsa:jeyyar: bizim ağlıyorr sürekli uykusunda inliyor ve ateşide oluyor...gerçi en son aşıda bu kadar etki olmuştu bakalım diğerlerinde olmaz inşallah
zaten en çok yan etkisi olan karma aşıymış...
Mehtap senın brans neydi ?
Okulun eve yakın olması ne kadar guzel yaa..
hayırlısı olsun cnm ist da tabi yasam zor
kız baskan kızımı olcen sennnnnn şlimdidelikafadulden
ingilizce cnm cok yakın sanslıyım evet bu konuda okula giderken bayır çıkıyorum 5 dk ordayım inerekn 2 dk salıyorum kendimi bayırdan asğıyasırnaşık şey
eşim yaklasık bi saat yol gidiyor hergün ya cok yoruluyorum belediyeye dilekçe yazsammı diyorum su bayırı hallatsinler diyorum kuduruyooo beyfendi,
:roflol::roflol::roflol: :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Aytencım canım o kadar sevındımkı sana anlatamam valla allah herkesın gönlüne göre verırmıs ıste sende o kadar ıyı kalplısınkı senı anneciğine kavuşturdu.İnşallah çalışmak zorunda kalmazsın butun borclarını odeyıp oturup çocugunu gönlüne göre kendın büyütürsün arkadaşım..a.s.
inşallah canım benim o senin gönlünün güzelliği inşallah bir şeyler olurdaaaa hiç çalışmam yaaa
edacım bizde de uyku hali yapıyo işte delikafadulden uykulu yarı baygın oluyo ama uyumuyo uyusa da hemen uyanıyo inliyo garibim
dediğin gibi en tesirli karma bir de pnömokok bizi kötü etkilemişti bakalım bu ay 2. dozunu olunca fazla etkilenmez inşAllah :a015:
ingilizce cnm cok yakın sanslıyım evet bu konuda okula giderken bayır çıkıyorum 5 dk ordayım inerekn 2 dk salıyorum kendimi bayırdan asğıyasırnaşık şey
eşim yaklasık bi saat yol gidiyor hergün ya cok yoruluyorum belediyeye dilekçe yazsammı diyorum su bayırı hallatsinler diyorum kuduruyooo beyfendi,
aytencim saka maka uyuz oldum ben senin kaynannalara kusura abakam cnm ama
egenin dr na söyleyip bi görüştürsene sen
ya da bırak işi onlar düşünsünler sende cocuğun büyüyne kadar oturursun ne güzel
vallaaa ben hasta olmak üzereydim anamı çağırdım, yoksa gerçekten kafayı tırlatmak üzereydim, ama şimdi annem burada çok şükür.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooh sal kendını asagıı.. hanı kılolu olsa ınsan az basını one dogru eyy zaten bır baslarsın ıkı sn sonra asagıdasın yuvarlanarak kısa yoldaann kaydirigubbakcemile3
kız betül başkan kzı olursan şu benim söylediğim yerdeki kedileri baban bir toplatıversin yaaa, sonrada bakım evine götürüversinler yaaaaa, sonuçta belediyeler birbirini tanırr bu arada hangi partiden aday baban gııııı
betüşcüm canım başka kardeşiniz yokmu? sizden büyük varsa birde o konuşsa belki faydası olur.
bu arada o kuzeninle konuşmayı denedinmi canım ne derdi varsa söylesin bakalım?
canım ben şuna inanıyorum. kalp kıranın huzur bozanında huzuru olmaz canım. allah büyük yanlış hesap bağdattan dönermiş. abinde bir gün anlayacaktır canım.
siz yinede kırılmadan yanında olmaya çalışın. küsersen konuşmazsan bu sefer meydan kuzenine kalır. bunuda koz olarak kulanabilir.
herşey düzelir inşallah...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?