Doğum yapmış olan anneler buraya....

hayırlısı olsun cnm ist da tabi yasam zor
kız baskan kızımı olcen sennnnnn şlimdidelikafadulden

edacım bizde de uyku hali yapıyo işte delikafadulden uykulu yarı baygın oluyo ama uyumuyo uyusa da hemen uyanıyo inliyo garibim
dediğin gibi en tesirli karma bir de pnömokok bizi kötü etkilemişti bakalım bu ay 2. dozunu olunca fazla etkilenmez inşAllah :a015:

Mehtap senın brans neydi ?
Okulun eve yakın olması ne kadar guzel yaa..

ingilizce cnm cok yakın sanslıyım evet bu konuda okula giderken bayır çıkıyorum 5 dk ordayım inerekn 2 dk salıyorum kendimi bayırdan asğıyasırnaşık şey
eşim yaklasık bi saat yol gidiyor hergün ya cok yoruluyorum belediyeye dilekçe yazsammı diyorum su bayırı hallatsinler diyorum kuduruyooo beyfendi,

ayy evet yaaa yokuş yukarımı çıkıyosunnnn:roflol: çok zor bee senin işindeee, söyle dozerle falan düzeltsinler yavvvşakkıdı

:roflol::roflol::roflol: :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

aytencim saka maka uyuz oldum ben senin kaynannalara kusura abakam cnm ama
egenin dr na söyleyip bi görüştürsene sen
ya da bırak işi onlar düşünsünler sende cocuğun büyüyne kadar oturursun ne güzel

inşaallah canım:)Allah gönlüne göre verıcek görürsün herkesın verdıgı gıbıyerimseniben

Mervecım 5li karma bızıde mahfettı bılıyorsun benım aklıma gelmedı hıc bu kadar olcagı..En guzelı hemen fıtıl vermekmıs banada ders oldu.Şurupla falan olmuyor ..

kız betül başkan kzı olursan şu benim söylediğim yerdeki kedileri baban bir toplatıversin yaaa, sonrada bakım evine götürüversinler yaaaaa, sonuçta belediyeler birbirini tanırr bu arada hangi partiden aday baban gııııı

:roflol::roflol:a.s.

aytencim saka maka uyuz oldum ben senin kaynannalara kusura abakam cnm ama
egenin dr na söyleyip bi görüştürsene sen
ya da bırak işi onlar düşünsünler sende cocuğun büyüyne kadar oturursun ne güzel

vallaaa ben hasta olmak üzereydim anamı çağırdım, yoksa gerçekten kafayı tırlatmak üzereydim, ama şimdi annem burada çok şükür.

duygu napıyorsun
yıkayacam diyince ödüm koptu kız o gün burda yoktun msn yede cvp vermedin
senden öğrendim yıkanabilecegini asıdan sonra

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooh sal kendını asagıı.. hanı kılolu olsa ınsan az basını one dogru eyy zaten bır baslarsın ıkı sn sonra asagıdasın yuvarlanarak kısa yoldaann kaydirigubbakcemile3

betüşcüm canım başka kardeşiniz yokmu? sizden büyük varsa birde o konuşsa belki faydası olur.
bu arada o kuzeninle konuşmayı denedinmi canım ne derdi varsa söylesin bakalım?
canım ben şuna inanıyorum. kalp kıranın huzur bozanında huzuru olmaz canım. allah büyük yanlış hesap bağdattan dönermiş. abinde bir gün anlayacaktır canım.
siz yinede kırılmadan yanında olmaya çalışın. küsersen konuşmazsan bu sefer meydan kuzenine kalır. bunuda koz olarak kulanabilir.
herşey düzelir inşallah...:1hug:

pek farkımda yok kız pottik bişeyim işte şimdi önceden rüzrgan korkardım ucacam diye
şimd,ide yuvarlanırım işte

Kız bubam taa Amasya/suluovadan buraya nasıl uzansınn.. burda olsaydı yapardık bı kıyakk..
orada oyle tesaduf geldı hıc aklına olamayn bırseydı oradan ıstedıler babamı..
partı ısmı yok efenımm sıyasete giriii kaydirigubbakcemile3
saa...t ten aday canım.. orada yaygın o partı yanı tutuluyor.. tabı A.. partıde var mıs zaten ıkı aday ama bazı farklı durumlar var bakalım ben pek olacagını sanmıyorum ama bakalım ne olacakk..

Haklısın canım evet oyle.. meydan hepten ona kalır ısıne gelır daha cok kozu olur o zaman..
Konusmak bu durumda ıyı bır fıkır degıl cunku konusulacak bır kız degıl yuzune cok guzel guler samımı davranır canım cıcım fılan ama arkandan yapar yapacagını..
bırsey soylesen kesınlıkle kabul etmez kıvırır da kıvırır.. bırlıkte buyudugumuz ıcın avcumun ıcı gııb bılıyorum dıyebılırım.. Ancak zamana kaldı sanırım kendı anlayacak hatasını.. baska yolu yok heralde.. ama bu durumda en cok ta olan bana oluyor ve annem uzuluyorr

kızlar bu arada maltana buldum kaptım bes şişe hemen
kasadan sonra sordum ne kadar diye kociş 3 tl dedi eeee çok ucuzmus dedim alsaydım bi 5 şişse daha meğer tanesi 3 tl mış salak kafam yapıyom işte böyle gaflarrr zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…