- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.261
Kız bubam taa Amasya/suluovadan buraya nasıl uzansınn.. burda olsaydı yapardık bı kıyakk..
orada oyle tesaduf geldı hıc aklına olamayn bırseydı oradan ıstedıler babamı..
partı ısmı yok efenımm sıyasete giriii kaydirigubbakcemile3
saa...t ten aday canım.. orada yaygın o partı yanı tutuluyor.. tabı A.. partıde var mıs zaten ıkı aday ama bazı farklı durumlar var bakalım ben pek olacagını sanmıyorum ama bakalım ne olacakk..
duygu napıyorsun
yıkayacam diyince ödüm koptu kız o gün burda yoktun msn yede cvp vermedin
senden öğrendim yıkanabilecegini asıdan sonra
İyiyim canım napıyım ,sen nasılsın kaymak kuzun napıyoo öp benim için:)Egeyle ugras evde iş güç malesef bazen yazılanları 2 3 saat sonra goruyorum:bbo:Ogun senın yazdıgını gorene kadar kac saat gecmıs aradan.Bütün gun bılgısyar basında oturamıyorum yanı:))Ben onun ıcın Egeyı daha once goturdugumuz bır cocuk cerrahisi vardı ona sordum.Verem dışında vurulan asılardan sonra yıkıyabılırsınız dedı doktor.Sonra nette baya arastırdım aşıdan sonra ılık suyla yıkıyabılırsınız dıyordu canım.
iyiyim cnm ne olsun uyuttum egemeni buray a takılıyorum işte
öperim cnm sende egeyi öp benim için
asıya gitmeden bi gin önce yıkyordum öğrendiğim iyi oldu
sizin çiçek asısı belli oldumu bizimki daha yeni yara oldu korkuyordum tutmadı diye
duygu napıyorsun
yıkayacam diyince ödüm koptu kız o gün burda yoktun msn yede cvp vermedin
senden öğrendim yıkanabilecegini asıdan sonra
iyiyim cnm ne olsun uyuttum egemeni buray a takılıyorum işte
öperim cnm sende egeyi öp benim için
asıya gitmeden bi gin önce yıkyordum öğrendiğim iyi oldu
sizin çiçek asısı belli oldumu bizimki daha yeni yara oldu korkuyordum tutmadı diye
bizimki yaklaşık 3 haftadır yara halinde ne gecen hafta oldu kabuk
Çiçek aşısımı:bbo1 yaşında yapılmıyormuydu?Koldan vurulan verem değilmiydi canım?Onu soruyorsan kabuk tuttu maşallah baya oldu.Bende önce tutmayacak sandım ama bır baktım kabuk olmus ama düşmedi nedense kırmızı duruyor orası hala:uhm:
verem asısı cnm ya karıştırdım
bizimki yaklaşık 3 haftadır yara halinde ne zaman iyleşirmiş acaba yaaaa
Çiçek aşısımı:bbo1 yaşında yapılmıyormuydu?Koldan vurulan verem değilmiydi canım?Onu soruyorsan kabuk tuttu maşallah baya oldu.Bende önce tutmayacak sandım ama bır baktım kabuk olmus ama düşmedi nedense kırmızı duruyor orası hala:uhm:
merhabalar herkese. daha okula başlamama çok var ama bebeğime kim bakacak sorusu uykularımı kaçırmaya başladı. kayınvalidemlerle aynı ildeyiz ama mesafemiz çok. onlar bakarsa birlikte yaşamamız gerekecek. bu zor bir karar. onlar bakmazsa kime güveneceğim. kafam şimdiden bu soruyla dolu. sizler ne düşünüyorsunuz?
kızlar Ege artık hıc tek basına durmak ıstemıyor yatmyı hele hiç istemıyor..Hep oyna zıpla cokkk zor oluyooo ya..Sizde de durumlar aynımı:uhm:
kendi anneni çağır canım sonuçta bebeğini anneden başka kimse düşünmüyor eee insanda annesiyşle rahat edebiliyor böyle bir imkanın varsa anneni getirt hem öğretmensin sanırım çalışma saatlerin ve günlerin nasıl genellikle evde olursun sanırım hal öyleyse kesin anneennni ikna et.:hooray:
Aynen dün babasıyla en sonunda delirdik bora benim kucağımda babası karşısında gecenin 2 sinde göbek atıyorr:roflol: düğününde bile oynamadı adam atatürk gibi durmuştu:dilcikar: ama oğlu olunca akan sular duruyor işte.....
oynayacaksın gezdireceksinn öyle kucağına alıp oturmak yokkk asker ediyorlar bizleri...
Bu arada çiçek aşısı kalkmamışmıydı yaa:uhm:
kızlar Ege artık hıc tek basına durmak ıstemıyor yatmyı hele hiç istemıyor..Hep oyna zıpla cokkk zor oluyooo ya..Sizdede durumlar aynımı:uhm:
:roflol: göbek atıyo haa babası kaydirigubbakcemile3 çok güldüm edacım valla :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?