Doğum yapmış olan anneler buraya....

betül iyiki söylemedin hee lülülülülülüpartti ismi hiççç anlamadım heeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:

duygu napıyorsun
yıkayacam diyince ödüm koptu kız o gün burda yoktun msn yede cvp vermedin
senden öğrendim yıkanabilecegini asıdan sonra

İyiyim canım napıyım ,sen nasılsın kaymak kuzun napıyoo öp benim için:)Egeyle ugras evde iş güç malesef bazen yazılanları 2 3 saat sonra goruyorum:bbo:Ogun senın yazdıgını gorene kadar kac saat gecmıs aradan.Bütün gun bılgısyar basında oturamıyorum yanı:))Ben onun ıcın Egeyı daha once goturdugumuz bır cocuk cerrahisi vardı ona sordum.Verem dışında vurulan asılardan sonra yıkıyabılırsınız dedı doktor.Sonra nette baya arastırdım aşıdan sonra ılık suyla yıkıyabılırsınız dıyordu canım.

iyiyim cnm ne olsun uyuttum egemeni buray a takılıyorum işte
öperim cnm sende egeyi öp benim için
asıya gitmeden bi gin önce yıkyordum öğrendiğim iyi oldu
sizin çiçek asısı belli oldumu bizimki daha yeni yara oldu korkuyordum tutmadı diye

bizimki yaklaşık 3 haftadır yara halinde ne zaman iyleşirmiş acaba yaaaa

duygu napıyorsun
yıkayacam diyince ödüm koptu kız o gün burda yoktun msn yede cvp vermedin
senden öğrendim yıkanabilecegini asıdan sonra

Çiçek aşısımı:bbo 1 yaşında yapılmıyormuydu?Koldan vurulan verem değilmiydi canım?Onu soruyorsan kabuk tuttu maşallah baya oldu.Bende önce tutmayacak sandım ama bır baktım kabuk olmus ama düşmedi nedense kırmızı duruyor orası hala:uhm:

kızlar Ege artık hıc tek basına durmak ıstemıyor yatmyı hele hiç istemıyor..Hep oyna zıpla cokkk zor oluyooo ya..Sizdede durumlar aynımı:uhm:

Duygu bizimkisininde aynı şekilde kırmızı mercimek kadar duruyor 3-4 haftadır öyle...
sen çocuk cerreahisine neden götürmüştün?

merhabalar herkese. daha okula başlamama çok var ama bebeğime kim bakacak sorusu uykularımı kaçırmaya başladı. kayınvalidemlerle aynı ildeyiz ama mesafemiz çok. onlar bakarsa birlikte yaşamamız gerekecek. bu zor bir karar. onlar bakmazsa kime güveneceğim. kafam şimdiden bu soruyla dolu. sizler ne düşünüyorsunuz?

kendi anneni çağır canım sonuçta bebeğini anneden başka kimse düşünmüyor eee insanda annesiyşle rahat edebiliyor böyle bir imkanın varsa anneni getirt hem öğretmensin sanırım çalışma saatlerin ve günlerin nasıl genellikle evde olursun sanırım hal öyleyse kesin anneennni ikna et.:hooray:

kızlar Ege artık hıc tek basına durmak ıstemıyor yatmyı hele hiç istemıyor..Hep oyna zıpla cokkk zor oluyooo ya..Sizde de durumlar aynımı:uhm:

Aynen dün babasıyla en sonunda delirdik bora benim kucağımda babası karşısında gecenin 2 sinde göbek atıyorr:roflol: düğününde bile oynamadı adam atatürk gibi durmuştu:dilcikar: ama oğlu olunca akan sular duruyor işte.....
oynayacaksın gezdireceksinn öyle kucağına alıp oturmak yokkk asker ediyorlar bizleri...

Bu arada çiçek aşısı kalkmamışmıydı yaa:uhm:

duygucum bizimkide öyle hep kuvak hep kucak, çok seviyorrr oyunu, eline bişey ver eciriyor çeviriyor ağzına sokuyor çok datlular yaaaaaaaa

malesef kendi annem başka bir ilde ve gelmesi imkansız. zaten kayınvalidemler burdayken annemi getirtmem eşim ve ailesiyle büyük soruna yol açar. iki ucu keskin bıçak. birlikte yaşamak zorunda olmasak düşünmeyegerek yok ama....

:roflol: göbek atıyo haa babası kaydirigubbakcemile3 çok güldüm edacım valla :roflol:

kızlar Ege artık hıc tek basına durmak ıstemıyor yatmyı hele hiç istemıyor..Hep oyna zıpla cokkk zor oluyooo ya..Sizdede durumlar aynımı:uhm:

al bizimkindende okadar mutfağa gidip gelene kadar feryat figansenağlama ama seslenince susuyo sıpalülülülülülü işi gücü oyun oldu ben altını değiştirirken ıslak mendiline uzanıp oynamak istiyo:bbo: zaten ne gecse eline ağzında bide aşırı salyası var artık önlük yetiştiremiyorum cabuk ıslanıyo ya şakkıdıkaydirigubbakcemile3

Sorma mervecim yaa,ilk defa gördüm göbek atarken çok güzelde oynuyormuş walla
Buralarda değil dimi kocam görmesinn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…