E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.281
malesef kendi annem başka bir ilde ve gelmesi imkansız. zaten kayınvalidemler burdayken annemi getirtmem eşim ve ailesiyle büyük soruna yol açar. iki ucu keskin bıçak. birlikte yaşamak zorunda olmasak düşünmeyegerek yok ama....
Aynen dün babasıyla en sonunda delirdik bora benim kucağımda babası karşısında gecenin 2 sinde göbek atıyorr:roflol: düğününde bile oynamadı adam atatürk gibi durmuştu:dilcikar: ama oğlu olunca akan sular duruyor işte.....
oynayacaksın gezdireceksinn öyle kucağına alıp oturmak yokkk asker ediyorlar bizleri...
Bu arada çiçek aşısı kalkmamışmıydı yaa:uhm:
canım ya kalide k.peder toptan size mi yerleşecek ?
yalnızca k.validen h.içi sizde kalsa h.sonları evdesin ne de olsa, o da evine gidip eşinin yemeğini işini gücünü falan yapsa..daha iyi olmaz mı ?
durumunuzu bilemiyorum ama anlattığın kadarıyla, başka bi çözüm gelmedi aklıma :1no2:
mervecim gene çok şeker avatar ve takvim bulmuşsun senin gibi çok şekerr :teselli:
ben hayatımda kıskançlık nedir bilmezdim. hiç kıskanç değilimdir ama bende bebişimi kıskanıyorum . kaydirigubbakcemile2:asigim:haftasonları evlerine dönerler herhalde henüz onlarla konuşmadık. itiraf edeyim ki çocuğumu çok kıskanıyorum öyle sahipleniyorlar ki. birde sürekli bizimle yaşarlarsa tahmin bile edemiyorum.çok iyi bakacakları kesin. çıkmazdayım.
ayy sadece bizde sanıyordum bu delirmelerdelikafadulden valla bazen susturamayınca bizde kalkıp oynuyoruz bizim hareketimizi görünce sus pus oluyodelikafadulden
hakkatten yaw bu ewlat herseyi yaptırıyo bazen maymuna ceviriyo bizi laelaelaelaelaelaelaelaelaelaehe
haftasonları evlerine dönerler herhalde henüz onlarla konuşmadık. itiraf edeyim ki çocuğumu çok kıskanıyorum öyle sahipleniyorlar ki. birde sürekli bizimle yaşarlarsa tahmin bile edemiyorum.çok iyi bakacakları kesin. çıkmazdayım.
betül iyiki söylemedin hee lülülülülülüpartti ismi hiççç anlamadım heeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
slm kızlarr betülcum bende evime geçiyorum annemden ayrılıcam ve malesef ben cezairde tek başıma olucam:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu sabah hiç hoş kalkmadım ben uyurken alp ı odaya almışlar duymadım kardesım odaya girince uyandım ve salona geldım bide ne görim babanem bii fincana petibör bisküviyi koymuş suyla ıslatmış alp e yediriyodu o an kaynar su bosaldı beynımsen sinirim tavam yaptı zaten alp bu ara emmıyo şimdi hepten bırakacak babane ne yapıyosun dedım ama öldüm sinirden kahvaltıyı zar zor yaptım evi toparlayıp kardeşlerımıde alıp dışarı attım kendımı 15 gun daha idare etsem zaten gidiyoruz yaaa şimdi dışardan geldık yarım yamalak geçmişi okudum betül atesını takıp et genede canım
hasta olan annelere ve bebişlerine de geçmiş olsuna.s.
salihacım sormaa,nasıl kahkaha atıyor,Allahtan evde kamera falan takılı değil olsa hemen tımarhaneye yatırlar bizi kaydirigubbakcemile3
aynen canım bizim zilli de hep oyun istiyo kendi kendine hiç durmuyo.ille yanında birimizi görecek.bi de benim kız yabancı gördü mü çığlı çığlığa ağlıyo ya kimseye gidemez kimseyi çağıramaz oldum valla.yasakkelimekızlar Ege artık hıc tek basına durmak ıstemıyor yatmyı hele hiç istemıyor..Hep oyna zıpla cokkk zor oluyooo ya..Sizdede durumlar aynımı:uhm:
canım ne zaman başlıycaksın ki çok var yazmışsın da.ben 9 subatta başlıyom şimdiden çok kötüyüm ya .bi de benim bebişe kız kardeşim bakıcak şanslıyız yani aslında ama ben çok özliycem.yarım gün bile zor geliyo valla allah tüm gün çalışanlara sabır versin ne diyim.senağlamamerhabalar herkese. daha okula başlamama çok var ama bebeğime kim bakacak sorusu uykularımı kaçırmaya başladı. kayınvalidemlerle aynı ildeyiz ama mesafemiz çok. onlar bakarsa birlikte yaşamamız gerekecek. bu zor bir karar. onlar bakmazsa kime güveneceğim. kafam şimdiden bu soruyla dolu. sizler ne düşünüyorsunuz?
o senin şekerliğin canım Şeniz
hadi ben kaçtım dışarı çıkacaktım annemi çağırdım gidicek kadın nerdeyse hala çıkamadım :icecream:
görüşmek üzere :hooray:
aşımızı olduk geldik bakalım şimdilik uyuyor inş ateş yapmaz
sel-in kız maltanayı çok pahalıya almışsınız biz dün kipadan şişesini 1400 e aldık
başkan kızı betülmü olcen sen garii hehehehe hadi hayırlı olsun
evet canımcımkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada maltana nedır cahıllıgıme verınn :bbo:
malt ıcecegımı yoksaa.. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?