Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ya kalide k.peder toptan size mi yerleşecek ?
yalnızca k.validen h.içi sizde kalsa h.sonları evdesin ne de olsa, o da evine gidip eşinin yemeğini işini gücünü falan yapsa..daha iyi olmaz mı ?
durumunuzu bilemiyorum ama anlattığın kadarıyla, başka bi çözüm gelmedi aklıma :1no2:

slm kızlarr betülcum bende evime geçiyorum annemden ayrılıcam ve malesef ben cezairde tek başıma olucam:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu sabah hiç hoş kalkmadım ben uyurken alp ı odaya almışlar duymadım kardesım odaya girince uyandım ve salona geldım bide ne görim babanem bii fincana petibör bisküviyi koymuş suyla ıslatmış alp e yediriyodu o an kaynar su bosaldı beynımsen sinirim tavam yaptı zaten alp bu ara emmıyo şimdi hepten bırakacak babane ne yapıyosun dedım ama öldüm sinirden kahvaltıyı zar zor yaptım evi toparlayıp kardeşlerımıde alıp dışarı attım kendımı 15 gun daha idare etsem zaten gidiyoruz yaaa şimdi dışardan geldık yarım yamalak geçmişi okudum betül atesını takıp et genede canım
hasta olan annelere ve bebişlerine de geçmiş olsuna.s.

ayy sadece bizde sanıyordum bu delirmelerdelikafadulden valla bazen susturamayınca bizde kalkıp şıkıdım şıkıdım
oynuyoruz bizim hareketimizi görünce sus pus oluyodelikafadulden
hakkatten yaw bu ewlat herseyi yaptırıyo bazen maymuna ceviriyo bizi laelaelaelaelaelaelaelaelaelaehe

Son düzenleme:

haftasonları evlerine dönerler herhalde henüz onlarla konuşmadık. itiraf edeyim ki çocuğumu çok kıskanıyorum öyle sahipleniyorlar ki. birde sürekli bizimle yaşarlarsa tahmin bile edemiyorum.çok iyi bakacakları kesin. çıkmazdayım.

mervecim gene çok şeker avatar ve takvim bulmuşsun senin gibi çok şekerr :teselli:

o senin şekerliğin canım Şeniz
hadi ben kaçtım dışarı çıkacaktım annemi çağırdım gidicek kadın nerdeyse hala çıkamadım :icecream:
görüşmek üzere :hooray:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hayatımda kıskançlık nedir bilmezdim. hiç kıskanç değilimdir ama bende bebişimi kıskanıyorum . kaydirigubbakcemile2:asigim:

salihacım sormaa,nasıl kahkaha atıyor,Allahtan evde kamera falan takılı değil olsa hemen tımarhaneye yatırlar bizi kaydirigubbakcemile3

seni çok iyi anlıyorummm ama ben kendi annemi getirttim valla hi kimse alınmasın gücenmein benim anneminde torunu ne münasebet aynı şehirdeyiz diye hep onlar bakacak diye bir kanunmu varmış, hattaa annem ben hep kalayım dese çok mutlu olurum gerçekten kimsede bişey diyemez. benim bildiğim bir kanun var toruna anane bakar. :jeyyar:

betül iyiki söylemedin hee lülülülülülüpartti ismi hiççç anlamadım heeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:

evet aynen oyleee hıc anlasılmadı dımııı :lepi: :roflol:

Tesekkur ederım canım.. bırlıkte oturmak gercekten zor oluyor ya..
mecbur kalmadıkca hıc tercıh etmemelı zaten ınsan.. bakalım sen tasınınca nasıl olacak..
ınsallah memnun kalırsın.. hayırlısı..

salihacım sormaa,nasıl kahkaha atıyor,Allahtan evde kamera falan takılı değil olsa hemen tımarhaneye yatırlar bizi kaydirigubbakcemile3

ewet edacım ya iyiki yok biz kendimiz izlesek o kamerayı bakar bakar kendimizle dalga geceriz herhal:dilcikar::roflol::roflol: o gülmeleri bizdede bariz yaw hep karşısında ya babası oynuycak ya ben:dance: ozaman bizim oğlan pür dikkat izliyo gülüyo bi garib ettiler bizi ya hukaydirigubbakcemile3:jeyyar:

aşımızı olduk geldik bakalım şimdilik uyuyor inş ateş yapmaz

sel-in kız maltanayı çok pahalıya almışsınız biz dün kipadan şişesini 1400 e aldık

başkan kızı betülmü olcen sen garii hehehehe hadi hayırlı olsun

kızlar Ege artık hıc tek basına durmak ıstemıyor yatmyı hele hiç istemıyor..Hep oyna zıpla cokkk zor oluyooo ya..Sizdede durumlar aynımı:uhm:
aynen canım bizim zilli de hep oyun istiyo kendi kendine hiç durmuyo.ille yanında birimizi görecek.bi de benim kız yabancı gördü mü çığlı çığlığa ağlıyo ya kimseye gidemez kimseyi çağıramaz oldum valla.yasakkelime

canım ne zaman başlıycaksın ki çok var yazmışsın da.ben 9 subatta başlıyom şimdiden çok kötüyüm ya .bi de benim bebişe kız kardeşim bakıcak şanslıyız yani aslında ama ben çok özliycem.yarım gün bile zor geliyo valla allah tüm gün çalışanlara sabır versin ne diyim.senağlama

[

ayten kız bende sana bişiler yazdım bi benimkilere bakmadın ööööööööööööööööööööööööööö:çok üzgünüm:
ööööööööööööööö :çok üzgünüm:ağlarım bak susturamassınızklava:

o senin şekerliğin canım Şeniz
hadi ben kaçtım dışarı çıkacaktım annemi çağırdım gidicek kadın nerdeyse hala çıkamadım :icecream:
görüşmek üzere :hooray:

he yaw insan ayrılamyo burdan ben de yemek koycam bi yapamadım gittim -tatlicadiarzu-uhh bende yemeğe bakiiim bariii yine gel beklerük mervecimhihoyyyt

duygucum bizede verdiler kan damlası günde 1kere 4 damla sizi kabız yapmıştı değilmi neydi adı bizimki ferrum
ebe ek gıdaya başlamıcaksın dedi çok erken anne sütüne devam dedi ayın 22sinde rota virüsümüz var o zaman kendi dr a sorayım o ne dicek

kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada maltana nedır cahıllıgıme verınn :bbo:
malt ıcecegımı yoksaa.. CADIARZU

slm kızlar
geçmişi ancak okudum.
ayten adına çok sevindim betül içinde üzüldüm insanın annesi gibi yok valla
bende annemlerin oraya taşınıcam ev arıyorum. şimdilik kız kardeşim bakıyor kızıma annemlerin oraya gidersem kesin çok rahat olucam ama eşimin işine uzak oluyor onuda düşünüyorum...
benimde kayınpederim bir gün yemek yerken tabağında ki çorbaya parmağını batırıp kızıma yalattı nasıl sinir oldum dilim tutuldu bişeyde diyemedim yaşlı insan alınıyorlar hemen hatta bana tülbente lokum koy kıza emdir diyor biraz büyük olsa alır köye götürürüm yanıma diyor bende .... götürürsün dedim :)
AYTEN annemlerdede kedi vardı ben hamileyken verdik birine kız kardeşim çok ağladı vermiycem diye sağırdıda kedi sokağa atsan ölürdü. Bende internetten (googldan aratabilirsin) evcil hayvan satan sitenin birine kedinin resmini koyup satılığa çıkardım çok kişide arayıp istemişti. Sende öyle yap verirsiniz birilerine sokağa atmak zorunda kalmazsınız.

ayten kayınvalidene aaaaaaaaaklava: kediyle çocuğun ne işi var ya tamam oda canlı ama odaha bebek eşinle konuş nette bununla ilgili yazılar oku aklına yatırmaya çalış annen gelmiş ne güzel hiç gitmesin hep sizinle yaşasın eşinin işleri çok güzel olsun sende işten çık kendin bak kuzunakaydirigubbakcemile

şimdi gördüm şeker yazını, canım ne internetten neyazılar götürdüm neler yaptım şu meseleyi ivedilikle çözsün diye aslında eşimde istemiyor zaten ama ailesinede özellikle babasına bişey diyemiyor yani sıkıştıramıyor bıktım vallaahi kuscam bir gün o olacak, inşallah canım yaaa o kadar çok istiyorumki kendim bakayım hep aynı şeyleri söyler duru oldum ama ne yapayım işteeee içimi döküyorum burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…