Doğum yapmış olan anneler buraya....

nette okudum paylaşmak istedim çok tatlı...
ALINTI....

bir annenin pasta tarifi

FIRINI YAKIN. Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacağınız malzemeleri çıkarın. Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın. Mutfak tezgâhının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego blokunu kaldırın. İki fincan un ölçün. Johnny’nin ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin. Un, şeker ve kakaoyu eleyin. Süpürge ve faraşı alıp Johnny’nın kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin. Başka bir kap alın. Kapının ziline cevap verin. Mutfağa dönün. Johnny’nin ellerini kabın içinden çıkarın. Johnny’yi yıkayın. Yumurtaları alın. Telefona cevap verin. Geri dönün. Yağlanmış kalıbı alın. Kalıbın içindeki bir santim kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin. Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan Johnny’yi arayın.

Mutfağa geri dönün ve Johnny’yi yine tezgahın başında bulun. Ellerini kabın içinden çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun. Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını farkettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgâhtan yere düşüren Johnny’nin peşine düşün. Yerleri temizleyin. Tezgâhı temizleyin. Duvarları temizleyin. Kabı kacağı yıkayın. Pastacıya telefon edip bir adet pasta sipariş edin. Fırını kapatın ve bekleyin.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kız ne güzel ağlıyosun sen öylee delü öööööööööööööööööööööööööö demek heee :roflol::roflol::roflol:

selam eylül anneleri arkadaşlarım............
biliyorum biraz ihmal ettim bu topiği bu afacanlarımdan fırsat bulamıyorum fazla..............
umarım sizlerde bebişlerinizde iyidirler...................
benim kuzuların fotoları var canlarım kendiinize bebişlerinize iyi bakın
görüşmek dileğiyle.................................

hoşgeldin canım
senin kuzular nasıl
ikiz annesi olmak nasıl çok zor oluyordur heralde a.s.

kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada maltana nedır cahıllıgıme verınn :bbo:
malt ıcecegımı yoksaa.. CADIARZU

evet canım malt iceceği ben çok memnunum çok su içmiyorum ben unutuyorum falan kalıyor ama bundan bir tane içince gece yatarken çok güzel harika süt yaptı bende kipa carrufursa larda var
kız ne güzel ağlıyosun sen öylee delü öööööööööööööööööööööööööö demek heee :roflol::roflol::roflol:

ağlarım ben beğendiysen bir daha ağlıyorum canım ööööööööööööööööööööööö:çok üzgünüm:Şeniz

ayy yakındır bunlarında bizim başımıza gelmesi paylaşım için teşekkürler canımkaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol: çok hoşmuş yavkaydirigubbakcemile3

sağol cnm paylaşımın için.bakalım biz ne zaman yaşayacağız bunları.

kızlar ben geldım alp sanırım açmış cocuk bu gun biraz devam sutu mama verdım uyuyo şimdi bende hemen netin başına geçtım bakım ne var neyok dıyee
:roflol:

çalışıyorum canım yaa
kızımda evde teyzesi bakıyor

canım ya bende eşime dıyorum cezaire gitmeyelım bende burda çalışırım burda evın borcunu öderız dıyırum ama oğlumuda evde kıme bırakçam benımde annem çalışıyo kayın validem de eskı usul buyutuyo oyuzden ona bırakamam yaaa

canım çalışırsan yavrundan uzak kalıcan
cezaire gidersen sevdiklerine uzak kalıcan ama yine arada gelip görebilirsin onları
bence cezaire gidip kuzunu senin büyütmen daha iyi annesi gibi olamaz hiç kimse

Duygu bizimkisininde aynı şekilde kırmızı mercimek kadar duruyor 3-4 haftadır öyle...
sen çocuk cerreahisine neden götürmüştün?
Canım aslında şöyle benım goturdugum çocuk doktoru bır cocuk cerrahısı ıle ortak calısıyorlar..doktorum bana bırsey oldugunda allah korusun ben olmazsam dıger doktoruda arayabılırsın demıstı.Ogunde ben doktorumu bulamadım onun ıcın cerrahı doktorunu aradım..Ama kusması ıcın gastroya goturmek ıstıyorum cunku sankı hiç geçmicekmiş gibi geliyor bana:çok üzgünüm:

Edacım bızde sızın gıbı aynı durumları yasıyoruz demekkı...Bazen onu mutlu etmek ıcın öyle şaklabanlıklar yapıyoruzkı kendımız bıle guluyoruzyerimsenibenDemekkı ınsan evladı ıcın herseyı yapabılıyor demı:)

Bunların hepsı birbirinin aynı canım ben bunu anladım valla:1hug:
arzucum hayırlı olsun damlanız:)Canım bızde ferro sanol baya kabızlık yaptı ama ferrum cok ıyı geldı maşallah.İnşallah sizdede yapmaz canım..
canımsın... ne demek hepimiz faydalanalım.kaydirigubbakcemile2

Canım cok guzel bır paylaşım çok teşekkür ederiza.s.

Arkadaşlar unutmadan bazen bana yazılan yazılara saatler sonra cevap verebılıyorum çok özür dilerim..Malum butun gun bılgısayar basında oturamıyorum iş güçyerimsenibenYanlıs anlaşılmasın dıye soylemek ıstedım.Msnden yazıldıgındada eşimde oluyor bılgısayar bana soylemıyor bıle klava:
Ayrıca repler için çok teşekkür ederim şuan veremıyorum ama en kısa zamanda iadeyi rep yapıcam:1hug:Hepinizi öpüyorummm

Son düzenleme:
kızlar deniz hoppalaya iyice alıştı kendini hoplatmayı da öğrendi zıp zıp zıplıyor.
doktora gidince de sorcam bakalım inşallah bi zararı yoktur.
kapıya asılanlardan aldık ama olmadı kapının ortasında gir çık zor oluyodu salonun ortasına tavana taktırdım babama orda iyi oldu bi aparat yaptı çıkartıp takabiliyorum rahatça .... ev oyuncak havuzuna döndü zaten bazen dellenip hepsini toplayıp denizin odasına tıkıyorum 1-2 saat sonra hepsi salona tekrar gelmiş oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…