- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.301
ayten kız bende sana bişiler yazdım bi benimkilere bakmadınööööööööööööööööööööööööööö:çok üzgünüm:
ööööööööööööööö :çok üzgünüm:ağlarım bak susturamassınızklava:
selam eylül anneleri arkadaşlarım............
biliyorum biraz ihmal ettim bu topiği bu afacanlarımdan fırsat bulamıyorum fazla..............
umarım sizlerde bebişlerinizde iyidirler...................
benim kuzuların fotoları var canlarım kendiinize bebişlerinize iyi bakın
görüşmek dileğiyle.................................
kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada maltana nedır cahıllıgıme verınn :bbo:
malt ıcecegımı yoksaa.. CADIARZU
kız ne güzel ağlıyosun sen öylee delü öööööööööööööööööööööööööö demek heee :roflol::roflol::roflol:
nette okudum paylaşmak istedim çok tatlı...
ALINTI....
bir annenin pasta tarifi
FIRINI YAKIN. Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacağınız malzemeleri çıkarın. Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın. Mutfak tezgâhının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego blokunu kaldırın. İki fincan un ölçün. Johnny’nin ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin. Un, şeker ve kakaoyu eleyin. Süpürge ve faraşı alıp Johnny’nın kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin. Başka bir kap alın. Kapının ziline cevap verin. Mutfağa dönün. Johnny’nin ellerini kabın içinden çıkarın. Johnny’yi yıkayın. Yumurtaları alın. Telefona cevap verin. Geri dönün. Yağlanmış kalıbı alın. Kalıbın içindeki bir santim kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin. Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan Johnny’yi arayın.
Mutfağa geri dönün ve Johnny’yi yine tezgahın başında bulun. Ellerini kabın içinden çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun. Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını farkettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgâhtan yere düşüren Johnny’nin peşine düşün. Yerleri temizleyin. Tezgâhı temizleyin. Duvarları temizleyin. Kabı kacağı yıkayın. Pastacıya telefon edip bir adet pasta sipariş edin. Fırını kapatın ve bekleyin.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ALINTI....
bir annenin pasta tarifi
FIRINI YAKIN. Dolaptan bir kap, bir kaşık ile pastaya koyacağınız malzemeleri çıkarın. Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın. Mutfak tezgâhının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego blokunu kaldırın. İki fincan un ölçün. Johnny’nin ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin. Un, şeker ve kakaoyu eleyin. Süpürge ve faraşı alıp Johnny’nın kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin. Başka bir kap alın. Kapının ziline cevap verin. Mutfağa dönün. Johnny’nin ellerini kabın içinden çıkarın. Johnny’yi yıkayın. Yumurtaları alın. Telefona cevap verin. Geri dönün. Yağlanmış kalıbı alın. Kalıbın içindeki bir santim kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin. Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan Johnny’yi arayın.
Mutfağa geri dönün ve Johnny’yi yine tezgahın başında bulun. Ellerini kabın içinden
çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun. Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını farkettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgâhtan yere düşüren Johnny’nin peşine düşün. Yerleri temizleyin. Tezgâhı temizleyin. Duvarları temizleyin. Kabı kacağı yıkayın. Pastacıya telefon edip bir adet pasta sipariş edin. Fırını kapatın ve bekleyin.
ALINTI....
bir annenin pasta tarifi
Mutfağa geri dönün ve Johnny’yi yine tezgahın başında bulun. Ellerini kabın içinden çıkarın, üzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun. Kabın içindeki ceviz kabuklarının varlığını farkettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgâhtan yere düşüren Johnny’nin peşine düşün. Yerleri temizleyin. Tezgâhı temizleyin. Duvarları temizleyin. Kabı kacağı yıkayın. Pastacıya telefon edip bir adet pasta sipariş edin. Fırını kapatın ve bekleyin.
ben kızımı özledim şimdi yanımda olsa keşke
canım sen çalışıyomuydun kızın nerdekı:mymeka:
çalışıyorum canım yaa
kızımda evde teyzesi bakıyor
canımsın... ne demek hepimiz faydalanalım.kaydirigubbakcemile2Gnydn
verdiğin site için sağol canım harika birşeymiş yaa
bayıldım valla...
FACEinHOLE.com - Who do you want to be today?
Canım aslında şöyle benım goturdugum çocuk doktoru bır cocuk cerrahısı ıle ortak calısıyorlar..doktorum bana bırsey oldugunda allah korusun ben olmazsam dıger doktoruda arayabılırsın demıstı.Ogunde ben doktorumu bulamadım onun ıcın cerrahı doktorunu aradım..Ama kusması ıcın gastroya goturmek ıstıyorum cunku sankı hiç geçmicekmiş gibi geliyor bana:çok üzgünüm:Duygu bizimkisininde aynı şekilde kırmızı mercimek kadar duruyor 3-4 haftadır öyle...
sen çocuk cerreahisine neden götürmüştün?
Aynen dün babasıyla en sonunda delirdik bora benim kucağımda babası karşısında gecenin 2 sinde göbek atıyorr:roflol: düğününde bile oynamadı adam atatürk gibi durmuştu:dilcikar: ama oğlu olunca akan sular duruyor işte.....
oynayacaksın gezdireceksinn öyle kucağına alıp oturmak yokkk asker ediyorlar bizleri...
Bu arada çiçek aşısı kalkmamışmıydı yaa:uhm:
al bizimkindende okadar mutfağa gidip gelene kadar feryat figansenağlama ama seslenince susuyo sıpalülülülülülü işi gücü oyun oldu ben altını değiştirirken ıslak mendiline uzanıp oynamak istiyo:bbo: zaten ne gecse eline ağzında bide aşırı salyası var artık önlük yetiştiremiyorum cabuk ıslanıyo ya şakkıdıkaydirigubbakcemile3
duygucum bizede verdiler kan damlası günde 1kere 4 damla sizi kabız yapmıştı değilmi neydi adı bizimki ferrum
ebe ek gıdaya başlamıcaksın dedi çok erken anne sütüne devam dedi ayın 22sinde rota virüsümüz var o zaman kendi dr a sorayım o ne dicek
canımsın... ne demek hepimiz faydalanalım.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?