- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.321
kızlar deniz hoppalaya iyice alıştı kendini hoplatmayı da öğrendi zıp zıp zıplıyor.
doktora gidince de sorcam bakalım inşallah bi zararı yoktur.
kapıya asılanlardan aldık ama olmadı kapının ortasında gir çık zor oluyodu salonun ortasına tavana taktırdım babama orda iyi oldu bi aparat yaptı çıkartıp takabiliyorum rahatça .... ev oyuncak havuzuna döndü zaten bazen dellenip hepsini toplayıp denizin odasına tıkıyorum 1-2 saat sonra hepsi salona tekrar gelmiş oluyo :)
[COLOR="Green
hatunlarrr oğlumun saçlarıı nasıl ama:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
eee az bişey kel napiimm özendik yaw-tatlicadiarzu-
ay serap saol canımcım:lepi:[/COLOR]
maşaAllah sırma saçlımakaydirigubbakcemile3
size özendik hayatuuum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi sürü saçları var büşracığın napalım bizde ektirdikdelikafadulden
canım boşuna dememısler doğduğun yermı doyduğun yermı dıyeecanım çalışırsan yavrundan uzak kalıcan
cezaire gidersen sevdiklerine uzak kalıcan ama yine arada gelip görebilirsin onları
bence cezaire gidip kuzunu senin büyütmen daha iyi annesi gibi olamaz hiç kimse
gözdecim aynı durumdayız bi koltukta oyun halısı diğerinde alt açması koltukların üzerlerinde oyuncaklar dişlikler gamyoncuiremsu eşim biraz daha oyuncak al diyo :roflol:
bu hoppala işe yarıyor desene oyalanması için iyi gibi..bakalım dr.a sor da zararlı demezse salıncak yerine hoppala alayım ben de barii :dance:
"][/COLOR]
canım boşuna dememısler doğduğun yermı doyduğun yermı dıyee
kızlar bizde de öle valla bi koltukta yastıklar oyuncaklar malesef biz annemlerde kadıgımız için kız kardeşimın odasına kurulduk oda çamasır oyuncak doldu annemde en sonunda kızım hayırlısıyla bi evıne gitsen diyo sakayla karışıka.sa.s
kaydirigubbakcemile3 annen de haklı valla canım ben bile evin dağınıklıığından çıldırıyorum bazen delikafadulden
valla biz de gittiğimniz yeri dağıtırız mutlaka biberon emzik çıngırak bez oyuncaklar önlükler....
orada olduğumuz belli olsun canım değil mi ama :ecrin_bebek: hihoyyyt
karçicek saliha
pek datluuu olmuş maşallah.
beğenmenize sevindim kızlar:teytey:
prkı bebiş çantanızda çok dolu oluyomu ? bizimkı bavul gibi enaz 6-7 tane bez yedekler çıngırak önluk dişlik vs gidiyo böle kapının önunde çantayı görünce eşım soruyo gittiğimiz yerdemı kalcaz:roflol::roflol:
yaa canım prenses olduk.kaydirigubbakcemile3
saol canuuumm sayendeee hihoyyyt kıs senin ki yıkılıo prenses olmş ya huuu begenmez miyiz cok cici:CüvCüv:
yaa canım prenses olduk.kaydirigubbakcemile3
beyaz atlı prensimizi beklıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?