Doğum yapmış olan anneler buraya....

[
silinmiştir

hatunlarrr oğlumun saçlarıı nasıl ama:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
eee az bişey kel napiimm özendik yaw-tatlicadiarzu-
ay serap saol canımcım:lepi:

Son düzenleme:

gözdecim aynı durumdayız bi koltukta oyun halısı diğerinde alt açması koltukların üzerlerinde oyuncaklar dişlikler gamyoncuiremsu eşim biraz daha oyuncak al diyo :roflol:
bu hoppala işe yarıyor desene oyalanması için iyi gibi..bakalım dr.a sor da zararlı demezse salıncak yerine hoppala alayım ben de barii :dance:

[COLOR="Green
hatunlarrr oğlumun saçlarıı nasıl ama:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
eee az bişey kel napiimm özendik yaw-tatlicadiarzu-
ay serap saol canımcım:lepi:[/COLOR]

şakkıdı :enbuyukkk:

maşaAllah sırma saçlıma kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
"][/COLOR]
canım çalışırsan yavrundan uzak kalıcan
cezaire gidersen sevdiklerine uzak kalıcan ama yine arada gelip görebilirsin onları
bence cezaire gidip kuzunu senin büyütmen daha iyi annesi gibi olamaz hiç kimse
canım boşuna dememısler doğduğun yermı doyduğun yermı dıyee

kızlar bizde de öle valla bi koltukta yastıklar oyuncaklar malesef biz annemlerde kadıgımız için kız kardeşimın odasına kurulduk oda çamasır oyuncak doldu annemde en sonunda kızım hayırlısıyla bi evıne gitsen diyo sakayla karışıka.sa.s

kaydirigubbakcemile3 annen de haklı valla canım ben bile evin dağınıklıığından çıldırıyorum bazen delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
valla biz de gittiğimniz yeri dağıtırız mutlaka biberon emzik çıngırak bez oyuncaklar önlükler....
orada olduğumuz belli olsun canım değil mi ama :ecrin_bebek: hihoyyyt

valla biz de gittiğimniz yeri dağıtırız mutlaka biberon emzik çıngırak bez oyuncaklar önlükler....
orada olduğumuz belli olsun canım değil mi ama :ecrin_bebek: hihoyyyt

prkı bebiş çantanızda çok dolu oluyomu ? bizimkı bavul gibi enaz 6-7 tane bez yedekler çıngırak önluk dişlik vs gidiyo böle kapının önunde çantayı görünce eşım soruyo gittiğimiz yerdemı kalcaz:roflol::roflol:

canım bebiş çantasının yanında bir kaç çantamız daha oluyor kafamçokkarıştı
annemlere bir iki geceliğine gittiğimizde her seferinde babam bunlar evi taşımışlar sanki hepsini kullanıyormusunuz diyor delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…