- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.341
büşramızdan hayır yok ipeği alıyımm bariim biz ollak cicimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın :hooray:
kimsecikler gelmemiş daha :1closedeyes:
benim misafirim var bugün, o yüzden erkenciyim ..
herkese mutlu günler.. :sm_cool:
Hepinize Günaydın...
Çok şükür benim kızımda eskiye nazaran daha erken yatmaya başladı ama geceleri kalkma saatleri arttı(ama olsun erken yatsın da).Bi de eskiye nazaran gece kalktığında daha uzun süre emiyor sizinde öyle mi?
Hepinize Günaydın...
Çok şükür benim kızımda eskiye nazaran daha erken yatmaya başladı ama geceleri kalkma saatleri arttı(ama olsun erken yatsın da).Bi de eskiye nazaran gece kalktığında daha uzun süre emiyor sizinde öyle mi?
Hepinize Günaydın...
sağolun arkadaşlar kolaysa başınıza gelsin delikafaduldenvalla bebişle kek börek işi ne zor oluyo yaw
betülcüm buyur gel kek var tabii olmaz mı cokacimcoook kk da bakıyodum ben de, ıslak keke 10 basar keki varmış tarifini almıştım bi ara.. şimdi onu deniycem..tutturabilirim umarım :icecream:
aytencim dün günün güsel geçmiştir hemen evine gittin bebişin de evde ooohhhh maşallahhhh nasıl bir duyguydu?
evet canım benimki de öle uzun uzun emiyor artık herhalde artık daha çok yiyolar ondan belkide yeterki doysunlar da uzun süre emsinler :)):)hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?