Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese günaydın :hooray:
kimsecikler gelmemiş daha :1closedeyes:
benim misafirim var bugün, o yüzden erkenciyim ..
herkese mutlu günler.. :sm_cool:

Günaydınnnnsırnaşık şeyBende bugün erkenciyim çünkü dün akşam bıdıkla birlite saat 11 de yattım:)Doğal olarak sabahta birlite kalktık:1rolleyes:
Mervecım misafirin varmış sana kolay gelsın..
Hepinizi öpüyoruma.s.

Son düzenleme:
günaydınnn.herkeslere...

kolay gelsin mervecim.bizde bugün erkenciyiz.11.30'ta yattık ve oğlum uzun zamandır ilk defa gece 1 kere uyandı.uykumuzu aldık.şimdi o çizgi film izliyor bende hem kahvaltımı yapıyorum hemde burdayım.

Hepinize Günaydın...
Çok şükür benim kızımda eskiye nazaran daha erken yatmaya başladı ama geceleri kalkma saatleri arttı(ama olsun erken yatsın da).Bi de eskiye nazaran gece kalktığında daha uzun süre emiyor sizinde öyle mi?

sağolun arkadaşlar kolaysa başınıza gelsin delikafaduldenvalla bebişle kek börek işi ne zor oluyo yaw
betülcüm buyur gel kek var tabii olmaz mı cokacimcoook kk da bakıyodum ben de, ıslak keke 10 basar keki varmış tarifini almıştım bi ara.. şimdi onu deniycem..tutturabilirim umarım :icecream:

evet canım benimkide öyle geceleri daha uzun emiyor.

sağol semacım sana da günaydın..
benim kızım, gece gündüz her zaman uzun emmek isteyen bi bebek :ecrin_bebek: ama geceleri uykuya yenik düştüğünden daha çabuk bırakıyo diyebilirim :ecrin_bebek:

evet canım benimki de öle uzun uzun emiyor artık herhalde artık daha çok yiyolar ondan belkide yeterki doysunlar da uzun süre emsinler :)):)hihoyyyt

kolay gelsin dünüş becerikli dünüşüm benimŞeniz

link vermek yasakmı doğum tarihini yazıyorsun senin hakkında bişiler yazıyor özelliklerin felan güzel yani

aytencim dün günün güsel geçmiştir hemen evine gittin bebişin de evde ooohhhh maşallahhhh nasıl bir duyguydu?

aynen deryacım süperdi yaa allah bozmasın senin kayınvaliden kendi evindemi sizdemi bakıyor, bu arad benim kayınvalidem dün dayanamamış sevmeye gelmiş sonrada sinemaya gitmiş

evet canım benimki de öle uzun uzun emiyor artık herhalde artık daha çok yiyolar ondan belkide yeterki doysunlar da uzun süre emsinler :)):)hihoyyyt

Evet canım yeter ki emsin de uzun emsin.Ben aptamil veriyorum kızıma ek olara bi ara kızım meme alırken çok diretiyordu herkes memeden kesilecek falan diyordu bana acayip moralim bozuluyordu çok üzülüyordumsenağlama Ama şimdi çok şükür gayet güzel emiyor:ecrin_bebek:Aman inşallah uzun süre daha böyle gider.Çünkü şimdi emzirmek çok daha keyifli geliyor bana.Hani emerken yarıda kesip yüzüme bakıyor oyun yapıyor ya mest oluyorum vallahi.İnş hepimiz istediğimiz kadar emziririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…