- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.361
aynen deryacım süperdi yaa allah bozmasın senin kayınvaliden kendi evindemi sizdemi bakıyor, bu arad benim kayınvalidem dün dayanamamış sevmeye gelmiş sonrada sinemaya gitmiş
Evet canım yeter ki emsin de uzun emsin.Ben aptamil veriyorum kızıma ek olara bi ara kızım meme alırken çok diretiyordu herkes memeden kesilecek falan diyordu bana acayip moralim bozuluyordu çok üzülüyordumsenağlama Ama şimdi çok şükür gayet güzel emiyor:ecrin_bebek:Aman inşallah uzun süre daha böyle gider.Çünkü şimdi emzirmek çok daha keyifli geliyor bana.Hani emerken yarıda kesip yüzüme bakıyor oyun yapıyor ya mest oluyorum vallahi.İnş hepimiz istediğimiz kadar emziririz.
ay çok güzelmiş ya.sağol cnm.
hiii o kekı bende okumustum ama bır turlu yapmadım.. sen benım yerıme yapıyporsun ne guzell..kaydirigubbakcemile3sağolun arkadaşlar kolaysa başınıza gelsin delikafaduldenvalla bebişle kek börek işi ne zor oluyo yaw
betülcüm buyur gel kek var tabii olmaz mı cokacimcoook kk da bakıyodum ben de, ıslak keke 10 basar keki varmış tarifini almıştım bi ara.. şimdi onu deniycem..tutturabilirim umarım :icecream:
Sema canım bebegın 4 aylık olmus bugun kutlarımm nıce 4 lere 40 lara ınsallahh :)
Betülcüm ya çok sağol çok incesin.Sana şimdi hemen bi rep gönderiyorum arkadaşım
Ben kızım doğduğundan beri ona günlük tutuyorum tabii öyle hergün bişey yazamıyorum ama ilerde okuması için ona onu anlatıyorum şimdi de elime günlüğünü almış bişeyler karalıyordum 4.ayımıza girdik çok şükür zaman nasıl da geçiyor.Rabbim her anlarını hayırla sağlıcakla göstersin bize inş.
Canım yaa ben rep ıcın soylemedım kı ama yanlıs mı anladın yoksa ıcınden geldıgı ıcınmı veroyorsun onu anlamadım :)))
yınede tesekkur ederımm kaydirigubbakcemile3
Yok canım yani ben söylemeden dikkatini çekip söylemen çok hoşuma gitti yani bi anda görünce mesajını çok hoş oldumkaydirigubbakcemile2.Tamamiyle içimden gelen bişeydi ama diyorki önce başkalarına vermen lazım.
Canım benım.. :1hug:
Betülcüm ya çok sağol çok incesin.Sana şimdi hemen bi rep gönderiyorum arkadaşım
Ben kızım doğduğundan beri ona günlük tutuyorum tabii öyle hergün bişey yazamıyorum ama ilerde okuması için ona onu anlatıyorum şimdi de elime günlüğünü almış bişeyler karalıyordum 4.ayımıza girdik çok şükür zaman nasıl da geçiyor.Rabbim her anlarını hayırla sağlıcakla göstersin bize inş.[/QU
canım yenı ayı hayırlı olsun bebişine allah uzun ömürler versın...
slm kızlar ben de yenı girebildim erkenciyim aslında ama babanem soyunca alp i yıkamak zorunda kaldım oysakı ben aksamları yıkıyorum iyi oluyo alp uyuyo dınlenıyo bende onunla uyuyorum dınlenıyorum ama gelde bunu babaneme anşat işete alp şimdi uyuyo uzunca bi sürede uyur banada gece kolay gelsın artıkklava:
alıştıgı için gece yıkanmak ıstıyo uyumadan önce bu gece inş sorun çıkarmadan uyur
Canım çok sağol hepimizinkine uzun ömürler versin Allah.Bu arada ben de akşamları yatmadan önce yıkıyorum kızımı.Rahat hemen uyusun diye yıkıyorum benim ki aksine banyodan sonra bazen bi canlanıyo iki saat uğraşıyorum uyut uyutabilirsen:)
Ne ilginç ne muazzam duygu di mi?Bi anda hayatına senden bir varlık giriyor ona dair herşey iyi kötü seni etkiliyor.Onlarla birlikte yeni bi hayat yaşıyoruz onlarla yaşamayı öğreniyoruz.Bin kez şükürler olsun Rabbime onları bize verdiği için.
Canım ben universıte okuyorum bır yandan.. ıstatıstık kursuna gıdıyorum vermem gereken bıraz zor bır ders o yuzden kurs alıyrum yanı..betulcum sen ne kursuna gidiyosun sormayı unuttum yenı aklıma geldı
oğluşun nasıl bu arda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?