Doğum yapmış olan anneler buraya....

aynen deryacım süperdi yaa allah bozmasın senin kayınvaliden kendi evindemi sizdemi bakıyor, bu arad benim kayınvalidem dün dayanamamış sevmeye gelmiş sonrada sinemaya gitmiş

kendi evinde bkıyor canım bazen oluyor evime gidemiyorum ben çok soğuklarda eşim geç geldiği için araba olmuyor yürüyerek de 10 dakika sürüyor mecbur orda kalıyorum napım işim daha zor yanimirmirmirmir

canım bende ek olarak aptamil veriyorum başka mama yemiyor bizimki ağzının tadını biliyor...bizimki de aynen öle iki emiyo yüzüme bakıyo sonra bi daha emiyo o sıra yiyesim geliyor onu yaa:1hug:

Halimee tesekkur ederım canım benım bakın borcuna sadık bır ınsaaan ıste arkadasımızzz... :lepi::lepi: :hooray:
Hanı nerde bana borcu olan dıger arkadaslarrrrr ?? det deettt klava: klava:

hiii o kekı bende okumustum ama bır turlu yapmadım.. sen benım yerıme yapıyporsun ne guzell..kaydirigubbakcemile3
harıkasın canım arkadasım.. yım yımm mıyymm cokacimcoook
Kolay gelsın sanaa.... :1rolleyes:

Sema canım bebegın 4 aylık olmus bugun kutlarımm nıce 4 lere 40 lara ınsallahh :)

Betülcüm ya çok sağol çok incesin.Sana şimdi hemen bi rep gönderiyorum arkadaşım
Ben kızım doğduğundan beri ona günlük tutuyorum tabii öyle hergün bişey yazamıyorum ama ilerde okuması için ona onu anlatıyorum şimdi de elime günlüğünü almış bişeyler karalıyordum 4.ayımıza girdik çok şükür zaman nasıl da geçiyor.Rabbim her anlarını hayırla sağlıcakla göstersin bize inş.

Canım yaa ben rep ıcın soylemedım kı ama yanlıs mı anladın yoksa ıcınden geldıgı ıcınmı veroyorsun onu anlamadım :)))
yınede tesekkur ederımm kaydirigubbakcemile3

Canım yaa ben rep ıcın soylemedım kı ama yanlıs mı anladın yoksa ıcınden geldıgı ıcınmı veroyorsun onu anlamadım :)))
yınede tesekkur ederımm kaydirigubbakcemile3

Yok canım yani ben söylemeden dikkatini çekip söylemen çok hoşuma gitti yani bi anda görünce mesajını çok hoş oldumkaydirigubbakcemile2.Tamamiyle içimden gelen bişeydi ama diyorki önce başkalarına vermen lazım.

slm kızlar ben de yenı girebildim erkenciyim aslında ama babanem soyunca alp i yıkamak zorunda kaldım oysakı ben aksamları yıkıyorum iyi oluyo alp uyuyo dınlenıyo bende onunla uyuyorum dınlenıyorum ama gelde bunu babaneme anşat işete alp şimdi uyuyo uzunca bi sürede uyur banada gece kolay gelsın artıkklava:
alıştıgı için gece yıkanmak ıstıyo uyumadan önce bu gece inş sorun çıkarmadan uyur

Evet canım aynen oyle cok guzel bır duygu..
Bır anda gırıyor hayatına ve ondan oncesı sankı hıc olmamıs gıbı yasıyorsun..
Herseyını ona odaklıyorsun yemen, içmen, banyo yapman, yediklerine dıkkat etmen hatta lavaboya gıtmen bıle :)..
Allah verdıgımız emeklerı bosa cıkarmasın hayırlı evlat hayırlı kul hayırlı ınsan olsunlar ınsallah..
Şükürler olsun kı evlat sahıbı olabıldık.. Allah olmayanlarada versın ınsallah..

betulcum sen ne kursuna gidiyosun sormayı unuttum yenı aklıma geldı
oğluşun nasıl bu arda ?
Canım ben universıte okuyorum bır yandan.. ıstatıstık kursuna gıdıyorum vermem gereken bıraz zor bır ders o yuzden kurs alıyrum yanı..
Oğlum ıyı cok sukur bıraz huzursuz ama dun ası olduk o yuzden oynuyorum sımdı onunla kafasını dagıtayım dıyee kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın Alp nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…