Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese günaydın :hooray:
kimsecikler gelmemiş daha :1closedeyes:
benim misafirim var bugün, o yüzden erkenciyim ..
herkese mutlu günler.. :sm_cool:

merhaba çıtır annelerrrrhihoyyythihoyyyt

selam cnm demek bugun erkenciydinn ha bende aynennn bizim oğlan hayret akşam
11de uyudu ve sabah erken kalktık cnm sana kolay gelsin bakalım ooh pastalar börekler haa becerikli hatunn senii...lülülülülülübetülden değise bizede yolla yawwcokacimcoook

ay kıslarrr bizde 1.2 saate kadar kayınvalidemlere gitcez yaa:jeyyar:
inşallah bi sorun yaşamadan geliriz evimize...
bazı hareketleri beni deli ediyoda..bide eltim de ordaa ıyyklava: cümbür cemaat hiç sewmem inşallah zaman cabuk gecerlülülülülülü:Saruboceq:

Son düzenleme:
Canım ben universıte okuyorum bır yandan.. ıstatıstık kursuna gıdıyorum vermem gereken bıraz zor bır ders o yuzden kurs alıyrum yanı..
Oğlum ıyı cok sukur bıraz huzursuz ama dun ası olduk o yuzden oynuyorum sımdı onunla kafasını dagıtayım dıyee kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın Alp nasıl ?
[/QUOTE]

alp iyi canım uyuyo bende iyiyim çok şükür istatıslıkdesı bizdede vardı okuldayken evet zor bir ders açık öğretım mı okuyosun?

Herkese slm arkadaşlar ...sık sık giremediğim için yazılanları pek takip edemiyorum dolayısıylada ne yazacağımı pek bilemiyorum...bu aralar yoğun bir uyku sorunumuz var sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama biz hala bi düzen oturtamadık ..gündüz uykularını geçtik gece uykusuda çok düzensiz ...saat başı kalkıp emmek istiyor...ek gıdaya henüz geçmedik doymuyomu acaba dedim bi iki gece mama yaptım ama nafile ağzına bile sürmedi...nasıl düzene sokabilirim kara kara düşünüyorum...her tıkırtıya uyanıyo..derin bir uykuya dalmadığı için hem kendini hemde beni perişan ediyo...gün boyu uykusuz bir vaziyette sallanarak geziyorum...6 aydan sonra düzelir diyolar bakalım bekliyoruz....

bana kalsa hiç gürültüye alışamazdı ama oturdugum yerde camı açtımmı kasımpaşa evde gezıyo gıbı oluyo..bide arkada okul inşaatı var sabahlara kadar gümbedegüm..buyuzden kuzum elektrık süpürgesınde bıle uyumak zorunda..ben bu sıralar yorugunum ama ruhen..aılemdekı ekonomık ımkanların aşşağısında bir evlılık kararı anca benım gıbı delının yapabıleceği işti..lise arkadaşlarım bana gelmek ıstıyolarmış..şimdi onları burdamı annemlerdemı ağırlasam bılemedım..birde kendıme kızdım..tamam kımsenın kocası arapşeyhi deil ama benım hayatımda benı onceden tanıyanlar için derın bır ucurum var..nerdeyse eşimin maaşı kadar aılemden harçlık alıyorum..ya oda olmasaydı...!!..tum bunları bılmıyomuydun dıyeceksınız evet bılıyodum..ama eşime guvenmiştim..rizdeki evlerını satıp burdan evalıcaklarını,istersek onuda kıraya verıp kendı ıstedıgımız evde oturacağımızı soylemişti..hani nerde..maaşının buyuk kısmı zaten kıraya gıdıyor..ve dolayısıyla bana ve ogluna bakmaktan acız kalıyo..ben aldıgım harçlıgın buyuk kısmını ogluma ve kendıme harcıyorum..annanesının aldıklarıda cabası..açıkçası aşk karın doyurmuyor..ama ben bu adamdan bır cocuck sahıbı oldum artık..bu durumu boyle ıdare etmem gerekıyor.. kendıme ve cocuguma yetebılmem onemlı..o ne yaparsa yapsın.........ben saygımı yitiriyorum ona karşı..bıyandanda uzuluyorum bunu hakeden bırı deıl aslında..iyi nıyetlı ve mert bı adam ama neye yarar.......hıcbışıyden ememnun olmuyosun dıyo..bende dıyorumkı ama sen evlılıgınle aılenın bıle oturdugundan ve etrafındakı tum arkdaşlarının yaşantısından daha ıyı konuma geldın..bense jakuzıden cıkıp küvete girdim..kabaca.girmeseydın dimi...insan attan inip eşşeğe bınınce afedersınız pek mutlu olamıyo..bıde bunca tahammule ragmen şımarık olup cıkıyosunuz gözünde..beni şımarık bulmasından nefret edıyorum..olmuyo yanı arkadaşlar..kısaca eger yakınınızda bır sevdgınız yakınınınız varsa bu bı hayat tecrubesıdır,sadece aşk evlılılıgı yapmasına engel olun..onu en ıyı şartlardada enazından aılesınden gördüğünü aratmıyacak koşulda evlenmesıne ıkna edin..allah kımseyı gördüğünden eksık etmesın.........

canım yaa seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım hem ailem daha iyi durumda hem ben eşimin iki katı maaş alıyorum oturduğumuz evi alırkende babam yardım etti kalanı kredi çektik ben ödedim ve ben hala herşeyden hatta çocuğuma ayıracağım zamandan bile fedakarlık yapıp çalışıyorum ama karşındaki hiç kıymet bilmiyor buna çok kızıyorum ve bana sen hiçbişey beğenmiyorsun hep huzursuzluk çıkarıyorsun diyor şuanda dargınız konuşmuyoruz bakalım nereye kadar ...

umutcum ne diyeyim seni okadar ii alıyorumki çok zor insanın eşinin yetememesi, insan gerçekten belli bir yerden sonraaa neden diyor aşk bir yere kadar şimdiki aklım olsaa bende çok farklı davranırdım eminim, ama işte insan evlenirken başka gözlüklerle bakıyor hayata, geleceğe, sanki o tılsıım hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor, ama gerçekler bambaşkaymış, gerçekten para güçmüş bunu biraz geç anladım, ama bir yandanda diyorum ki, para bir gün gelir bulur bizi beraber üsresinden geliriz beraber olduktan sonraa diyorum, ama sevgi kolay kolay bulunamayan bişey diyorum, bir yandanda para sızlıkta insanı mutsuz ediyor düşüncelere sürüklüyo hal böyle olunca sevgiyede zaman olmuyorr offfffffff ne bileyim çok karışığım çokkk:1no2:

Selam kızlar;
Bende annemde kalmıştım bi süre yeni geldik , tabii eşimin ailesine falan gittik misafir geldi derken bende giremedim bi süredir.
Bende pazar dönecekken fazla kimseyi göremediğimden iki gün daha kalayım dedim eşime ve bu yüzden kavga ettik. Veee çok saçma nedenlerden , iki gün daha kalmam neden.... bakarmısınız....
Sonra o beni bırakıp eve döndü, ve oradan işe servisi vardı aslında. Sonra cuma günü geldi binbir suratla almaya. Eve geldik kavga... Bundan sonra hiçbiyere gitmek yokmuş, kimse de bize gelmeyecekmiş..... SAçmasapan şeyler.... Sonra biraz toparladıki anlamıyorum kızınca çok ters ve inatçı bi insan oluyo. Beni görmüyo sanki. VE bende hep ağlıyorum. Bende kızken ne güzel gezer eğlenirdim. Annemlerde kaldığımda herkes beni görmeye geldi ,yengem var çok kafa onunla tiyatroya falan gittik, eğlendim ama eşim yanımda olmadığı için hep buruktum. Oturduğum yer oradan 1.5 saat uzak ve burada hayat yok. SAmimi dertleşeceğim kimse de yok. Görümcem ve kayınvalidem hep laf sokup, diğer yiğenlerle kızımı karşılaştırıyolar hep......
Offfffff ya... Bu ne hayat ya...

hoşgeldin
annende kalmışsın ne güzel ama dönüşünde kocanın sayesinde burnundan gelmiş gibi
ah şu erkekler :mymeka: neden biraz daha anlayışlı olmazlar ki
napalım bacım bu erkekleride böyle idare etmek bizim işimiz artık a.s.

nuray cım hoşgeldin, senin kocişede sinir oluyrum ben yaa, anladığım kadarıyla seviyosunda eşini, aslında ii bir insan sanırım ama sana kıllıkları çok, ne demek kimseye gitmek yokmuş yaa o kimse dediği senin ailen yaaa, bu adamları hep birlikte terk ediverelim olsun bitsin aaaaaaaaaaa çıldıracağımmmdelikafadulden

Canım haklısın ındıgın basamak cıktıgın kı gıbı olmaz ınsana..
Ama bır yerde de artık bunu boyle kabul edıp bu yasamı benımsemek lazım..
Tabı eger esınle mutluysan yanı maddı konular bır yana sevgı olarak mutluysan..
Evet ıkı gonul bır olunca samanlık seyran olmuyor bu nu kım derse yanılır.. ama artık sen bu hayata aıtsın.. bır oglun var.. duzen kurmussun.. bosver eskı arkadaslarını eskı ortamlarını.. oldugun yere ayak uydurmaya calıs.. emınım zor gelıyordur.. ama mutlu olmak ıstıyorsan arkanda kalan hayata temız bır sayfa cekmelısın.. sureklı eskısı ıle yenı yı karsılastırırsann mutlu olman memnun olman ımkansız.. bu esını de cok huzursuz eder ve bır yerden sonra surtuse surtuse evlılıgınızde huzur kalmaz Allah korusun.. buna ızın vermemelısın..

ah aytencim,naimecim..işte maalesef..bende çok karışığım...bigün bi arkadaşım bana sen para için bişi yapmazsın dedi..dedim hayır..benım babam zengın olmasa para için yapamıyacağım azşey vardı,biliyorum kendimi..mesela daha orta hallı bı aılenın kızı olup yokluk çekseydım kesın daha varlıklı bir eş seçerdım kendıme..eşimin şımarıklık sandıgı aslında bı nevı benım saftorotzluğum,anyayı konyayı ayırt edemıyişim..ben hiç çalışmadım..hayatın zorluklarını kazık kadar kadın olunca anladım..ama misal kızkardeşimden daha dayanıklıyım..büyük oldugum ve ekonomık zorluk nedır yaşadıgım için hayata karşı daha dirençliyim..o benım yaşadıklarımın yuzde bırını çekemezdi..valla zor dengeler..heleki naimecim,sen ıkı katı kazanıyomuşsun..hem tebrık ederım hemde işin daha zor..mısal benım babam ev vermek ıstıyor şimdilerde bize..ama ben o evde oturursam bırde kocayı napıcam?kapıma tokmak mı yapsam?ister cahıl düşüncesi dıyın ne dersenız dıyın bıde babamın evınde oturtamıcam eşimi,aşkından ölsemde.....ama saygımı daha fazla yıtırmememek ıstıyorum cunkı arada cocuk var..tebrikederim naime..iyi idare etmişsin yinede bu zamana kadar..aytencım senınde çalışırken nasıl hisleriçinde oldugnu bır anne olarak hep takıp ettım...haklısın ama işte..kelımeler tukenıyor..tabıkı sevgı en onemlısı..ben birde parayla mutlu olunamıyacağınıda bılırım..onuda yaşadım..cansıkıntısından kafayı yemeyi,tatmınsızlıgı,luks bır evde fakır mutluluklar peşinde olmayı...

ayten bemde senın gıbı karışıgım herkes kendıne göre dertlı malesef bizimde durumumuz iyi çok şukur ama bizde eşımın ailesınden çekıyoruz yenı ev aldık ve 2 gun önce eşim biraz dıkat edermısın dedı demedım ona kardesın bizim paradan harcadıgı için bende böle coştum dıye şimdi netten baktım gene para çekmış bizim hesaptan şimdi eşıme daha kızgının hem bankamatık kartını verdığı için hemde bu na bi dur demediği için hesaptakı parada suyunu çekıyo o zama ne yapcaz bakım klava:klava:klava:senağlamasenağlamasenağlama

umutcum
aslında ben kendime çok kızıyorum çok yüz verdim alıştırdım. şu an konuşmamızın sebebi babası...
ben hem işte hem evde uğraşmaktan zaten yoruluyorum ben salak birde yıllık izinlerimde giderim eşimle onun köyüne annesine babasına hizmet ederim, halımı yıkarsın cammı silersin artık yaparım hepsini bunlara bayram tatilleri falanda dahil.annesi hasta oldu allah rahmet eylesin son zamanlarında yatalaktı 4 ay benim evimde kaldı kadın benim ardımdan dua etti hep elimden geldiğince baktım.eşim bazı sebeplerden yine darıldı bana neymiş birazda abinler alsın baksın demişim (bunlar 6 kardeş) en son geçen hafta babası hasta olmuş ablasının yanından bize çağırıyor bende kızdım ben nasıl bakıcam hem çalışıyorum hem bebek var diye. bu arada abisi yarı yıl tatilinde alsın dedim olmazmış. böyle işte annesi babası konu olunca bizi defterden siliyor sende hiç hatrım yokmu diyor. neyse içimi döktüm kafanızı şişirdim bu arada hala dargınız benim özür dilememi bekliyor

umut çok haklısın valla evi aileler alacakta o evdeki eş neyapacak annemlerin babamların ailesine çokmu almış anası babası benim ailemde kredi çekelim size alalım diyor ama ben istemiyorum o zaman bir birey olduğunun farkına varmayacak hem bikere hep kız ailesine olan oluyor hiç erkek tarafı rahatsız olmuyor onlar hep yese (((((((((bir işin başına geçilir o zaman yardım edilir yetişememiştir anlarım ama hazıra konmasınıda istemem.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…