- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.401
umutcum
aslında ben kendime çok kızıyorum çok yüz verdim alıştırdım. şu an konuşmamızın sebebi babası...
ben hem işte hem evde uğraşmaktan zaten yoruluyorum ben salak birde yıllık izinlerimde giderim eşimle onun köyüne annesine babasına hizmet ederim, halımı yıkarsın cammı silersin artık yaparım hepsini bunlara bayram tatilleri falanda dahil.annesi hasta oldu allah rahmet eylesin son zamanlarında yatalaktı 4 ay benim evimde kaldı kadın benim ardımdan dua etti hep elimden geldiğince baktım.eşim bazı sebeplerden yine darıldı bana neymiş birazda abinler alsın baksın demişim (bunlar 6 kardeş) en son geçen hafta babası hasta olmuş ablasının yanından bize çağırıyor bende kızdım ben nasıl bakıcam hem çalışıyorum hem bebek var diye. bu arada abisi yarı yıl tatilinde alsın dedim olmazmış. böyle işte annesi babası konu olunca bizi defterden siliyor sende hiç hatrım yokmu diyor. neyse içimi döktüm kafanızı şişirdim bu arada hala dargınız benim özür dilememi bekliyor
allah razı olsun..helekı bu zamanda kım bakar..dile kolay 4 ay..ama çok yüz almış eşin..çok iyiliğine alışmış..aslında iyilik bu alışılmazki ama neblim millet akşam yemeğine istemıyo..sen dogru olanı yapmışsın..hiçde salak deilsin..iyi kalplisin..oda bir anneydı nıhayetınde ne mutlu sana almışsın duasını..ama şimdi bebek var dediğin gibi..üstelik 6 kardeşmişler..pes..bazı ınsanların kafası almıyor yada almak ıstemıyor gerceklerı..bu ınsanların sana gelene kadar babalarını çıktan almaları sana hiç bırakmamaları gerekırdı..hem çalış,hem ev,hem bebek..bide bakıma muhtaç yaşlı.........kendı aılenden eşinin saygı duydugu bı büyüğünden konuyu açıp ona akıl vermesını konuşmasını ısteyebılırsın nacızane fıkrım..belkı senın dedıklerını dınlemek işine gelmez,yada inad edıyodur ama başkası konuşunca farklı olabılır..belki....
bir işin başına geçilir o zaman yardım edilir yetişememiştir anlarım ama hazıra konmasınıda istemem.........
aynen katılıyorum arzu.evet hep kız aılelerı nedense evlılıklerı kurtarmakta en fedakardır...
bir işin başına geçilir o zaman yardım edilir yetişememiştir anlarım ama hazıra konmasınıda istemem.........
aynen katılıyorum arzu.evet hep kız aılelerı nedense evlılıklerı kurtarmakta en fedakardır...
Saolun kızlar ...
Naime canım gerçekten de dedğin gibi. Bazen bende, beni ev arkadaşı falan mı zannediyor diye düşünüyorum. Kendini okulda ve benide ev arkadaşı olarak mı görüyor diye düşünüyorum. Beni anneme babası araba ile götürdü. Bizim arabamız şu anda yok ve eşimide işinden alarak gittik. Yolda o kadar hızlı gitti ki ve kasislerde hoplayarak, çocuğun anakucağını tutatuta gittim. İşin mi vardı baba falan dedim , eşim de rahatsız oldu bu şekilde sürmesine yooo falan dedi. 1.5 saat yola gittik ve bizi kapıda bırakıp gitti. Gelsene çay içersin falan dedik ama gelmedi. Dedemlerde idi annem bizde orada kaldık.
O kadar çok alındılar ki bizimkiler....
Eşime söylendim bende, tamam sende büyütme işte dedi.... O da biliyo, rahatsız oluyo ama ailesi işte. Ama bana ve aileme lafını sokuveriyo .Yeri geldiği zaman dedeme bile yaşlı demeyip tersliyo, adam da şaşırıyor. Ama ben eşime darılsam bile hep onlarda belli etmem. Gözümün yaşını silip mutluymuşum gibi yaparım. Ama eşim bizim tarafta masaya bile gelmez , bana ters konuşur, bizimkilerle konuşmaz...
Babana alındı bizimkiler dedim de, bende alındım maramadım hatta bi iki gün dedi. Ama dün akşam gittik. Babasına yalakalık yapıyo bizimki... Benim eşim çok düşkün ailesine.Aslında evlenmeden önce o kadar da çok aramazdı. Ama ne bileyim işte. Kızkardeşi de göreme se arayamasa mail atıyor şimdilerde. Bide bi kere okudum , eşime, o istediğini yaoıyo sen bişey yapamıyosun yazmış. O kadar çok kırıldım kii. Yinede ses çıkarmadım sustum görümceme karşı ama eşime çok söylendim.
Evet evlendik bi kere... Dediğiniz gibi çekeceğiz ne yapacağız işte.... Ama ben hamile kaldıktan sonra bu kadar laf ve eşimden bu şekilde tavırlar görmeye başladım .Buda çok gücüme gidiyo. Bütün gün evdeyim. Bide bizimki hftasonu ingilizce kursuna gidiyo. Eve dönmesi akşam oluyo. Beni bırakıp bi yere gitmek istediğinde de haliyle kızıyorum ve üzülüyorum. O da bana kardeşinin dediği gibi , istediklerini yapamadıklarını hep benim istediğim olduğunu söylüyo. Ya şu zamanda bebeeğimizi büyüteceğimize beraber, biraz fedakarlık edeceğimize.... Hiç bizi düşünmüyor....
betul sanada bi rep veremedım kıs başkalarına ver dıyo hep
Oldugu zaman gonderırsın canım sorun degıl kaydirigubbakcemile3
Önce bır baskasına vermen gerekıyor canım bana rep vermen ıcın.. herhangı bırıne rep verdıkten sonra bana verebılırsın kaydirigubbakcemile3deniyorum denıyorum olmuyo amaaasenağlama
Önce bır baskasına vermen gerekıyor canım bana rep vermen ıcın.. herhangı bırıne rep verdıkten sonra bana verebılırsın kaydirigubbakcemile3
canım verdım bı kaç kışıyeee olmadı tekrar denerım arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?