Doğum yapmış olan anneler buraya....

İyi Akşamlar Hepinize...
Geçmişi okudum da herkesin ayrı bi derdi var insan üzülüyor gerçekten.Evliliğe hepimiz bir ömür olsun diye başlıyoruz bi de ölene dek beraber olacağımız biriyle huzurlu olabilmek en önemlisi bence.Hangi birimiz dört dörtlük bi ilişki yaşıyoruz ki yani evde tartışmanın olmadığı tek bir ilişkinin olduğuna sanırım hiçbirimiz inanmayız.Hani hep derler ya biri öfkeliyken diğeri sussa ve sonra ortam durulduğunda herşey uzun uzun konuşulabilse.Bazı erkeler ailelerine aşırı düşkün oluyor yani eşi yüzde yüz haklı da olsa o yine de ailesinin yanında yer alıyor.Dün bi arkadaşım geldi saatlerce onunla bu konuları konuştuk o da eşinin bu durumundan dem vuruyordu.Sanırım bu tip erkelerin üstüne gittikçe sinirleniyorlar ve daha da inatlaşıyorlar.Onun için ben bi müddet susmanın ve sonra sakin ve güzel bi dille yaşanılanları anlatmanın gerektiğini düşünüyorum.İş bağırmaya dönüşünce iş zıvanadan çıkıyor galiba o raddeden sonra ağızdan çıkanların içten gelen şeyler olmadığını düşünüyorum sinir hali.
Maddiyatsa bunların yanında daha az sıkıntı gibi geliyor bana.Yani karşındaki insanı seviyorsan ve limiti bi yere kadarsa yapılacak bişey olmadığını düşünüyorum.Yani bu hayata uymak ve ya daha kötüsü olsaydı diye düşünmek en doğrusu sanırım.Ama Allah büyük inş herkes gönlünden geçen hayatı yaşayabilir.

Canım çok geçmiş olsun.Çok doğru söylüyorsun en önemlisi sağlık insan bunu yaşayınca daha iyi anlıyor.

iki çocuğa bakıyorum desene kadının işi çok zor valla geçmiş olsun canım eşine bizde yaşadık eşimde çok zor oluyor süzülüp kalıyo koca adamlar
ne güzel yazmışsın teşekküler canıma.s.

fatma kız keki yediniz çok güzel oldu sanırım bayıldınız:))))))))))))) yazmamışsında ondan dedim:))))))

kayınvalidegil vardıda bugün yazamadım

merhaba Şeniz

semacım kesinlikle her kelimene katılıyorum ama özellikle son paragafınakaydirigubbakcemile5

Canancım eşine geçmiş olsun, sağlığın kıymetini hasta olunca daha iyi anlıyor insan..:teselli:

herkese iyi geceler..Allah rahatlık versin.. :hooray:

Annem burdayken bende baya rahattım.En çokta kediye sevindim.Annen hemde 2-3 ay kalacakmış..Oh ne güzel.:sm_cool:

Hayırlısı olsun canım benim.Allahım başka sıkıntı vermesin.Eşim tlnunu hâlâ yaptıramadı,telefonumada sesinede hasret kaldum yaww.Kıvancı kocamann öp benim yerime.Yaz gelsede seninle bi görüşsek :Saruboceq:

Eşinede çok geçmiş olsun,Her zaman dediğim gibi Allah herkeze sağlık versin.Bende dün fizik tedaviye başladım.Yarın Mertin kontrolü var.Akşam kemik taramam var.Ooo sanırım yoğun bir gün olacak.Ve şu an ev çook dağınık.Yemekten sonra çarpıntım vardı bi iş yapamadım.Anca 1 de yatarım.Zaten Mertte o saatlerde gece uykusuna geçiyor.Hadi İyigeceler.a.s.

He he ne güzel demişsin sanki ben yazmışım,bazı hareketleri beni deli ediyo,bide curcuna olursa hiiç sevmem,umarım zaman çabuk geçer diye düşünürüm hemen.

Son düzenleme:
merhaba deryacım ben 49 kılo ıle hamıle kaldım sezeryanla dogum yaptım göbrk sarkma dıye bısey yok dogumdan sonra tülbent yada bır kumasla karnını sar sarkma olmaz 6 ay içinde eskı formuna gırersın

merhaba deryacım ben 49 kılo ıle hamıle kaldım sezeryanla dogum yaptım göbek sarkma dıye bısey yok dogumdan sonra tülbent yada bır kumasla karnını sar sarkma olmaz 6 ay içinde eskı formuna gırersın

Herkese duble günaydın tatlı anneler...Çok güzel bi gün olur inşallah..bu arada adetim 8 gün gecikti ( aklıma gelen ihtimal olabilirmi?? (((((

Son düzenleyen: Moderatör:
ama hayatım ben doğumdan 1.5 ay sonra düzenli olarak adet görmeye başladım..bu yaşıma kadarda hiç düzensiz adet olmadım..adet sinyallerimin yarısı var aslında..tatlıya düştüm 3 gündür ve duygusallaştım ama normalde her ay dizlerimde kaşıntı olur benim adetten önce..o kaşıntı yok( 4 aylık anneyken hamile kalanları çok duydum ben..annem ablamı doğurmuş ,5 ay sonra ağbime hamile kalmış...kafaya taktım diyemi gecikti acaba? (((

ay canım ya biliyorum hemen hamile kalanları benim bi arkadaşım da öyle oldu...ama hemen endişelnme olmassa bi test alıp bak için rahatlasın...peki şüphen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…