- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.421
slm kızlar buğün anca şimdi girebildim.evim çook pisti..buğün arkadaşlarım gelecek diye dün akşam eşimle temizlik yapacaktık.yapamadık tabii.eşim çok hastaydı.işten erken geldi.ateşi 39 idi.sonra kıvançı da aldık hep beraber dr. gittik.Kıvanc'ı bırakacak kimsemiz olmadığı için dr.a onu da götürdük.Dr. da güldü.oğlu babasının elinden tutup dr. a mı getirdi dedi.komik oldu yani...neyse serum falan yedi eşim şimdi iyi..çok şükür.. vücüdunda enfeksiyon varmış.antibiyotik kulaanıyor.
buğün temizlik yaptım..yoruldum.ya kadınların işi ne zor yaa.eşim beişle ilginiyor da ben de buraya bir bakayım dedim..ee nasılsınız bakeem güzel annişler...
biraz yazılarınızı okudum da bir çoğumuz eşinden, ekonomik zorluklardan dertli.allah herkesin gönlüne göre versin.önce sağlık versin.bunu eşim dün çok ateşlenince tekrar anladım.a.s.
slm kızlar buğün anca şimdi girebildim.evim çook pisti..buğün arkadaşlarım gelecek diye dün akşam eşimle temizlik yapacaktık.yapamadık tabii.eşim çok hastaydı.işten erken geldi.ateşi 39 idi.sonra kıvançı da aldık hep beraber dr. gittik.Kıvanc'ı bırakacak kimsemiz olmadığı için dr.a onu da götürdük.Dr. da güldü.oğlu babasının elinden tutup dr. a mı getirdi dedi.komik oldu yani...neyse serum falan yedi eşim şimdi iyi..çok şükür.. vücüdunda enfeksiyon varmış.antibiyotik kulaanıyor.
buğün temizlik yaptım..yoruldum.ya kadınların işi ne zor yaa.eşim beişle ilginiyor da ben de buraya bir bakayım dedim..ee nasılsınız bakeem güzel annişler...
biraz yazılarınızı okudum da bir çoğumuz eşinden, ekonomik zorluklardan dertli.allah herkesin gönlüne göre versin.önce sağlık versin.bunu eşim dün çok ateşlenince tekrar anladım.a.s.
ne güzel yazmışsın teşekküler canıma.s.İyi Akşamlar Hepinize...
Geçmişi okudum da herkesin ayrı bi derdi var insan üzülüyor gerçekten.Evliliğe hepimiz bir ömür olsun diye başlıyoruz bi de ölene dek beraber olacağımız biriyle huzurlu olabilmek en önemlisi bence.Hangi birimiz dört dörtlük bi ilişki yaşıyoruz ki yani evde tartışmanın olmadığı tek bir ilişkinin olduğuna sanırım hiçbirimiz inanmayız.Hani hep derler ya biri öfkeliyken diğeri sussa ve sonra ortam durulduğunda herşey uzun uzun konuşulabilse.Bazı erkeler ailelerine aşırı düşkün oluyor yani eşi yüzde yüz haklı da olsa o yine de ailesinin yanında yer alıyor.Dün bi arkadaşım geldi saatlerce onunla bu konuları konuştuk o da eşinin bu durumundan dem vuruyordu.Sanırım bu tip erkelerin üstüne gittikçe sinirleniyorlar ve daha da inatlaşıyorlar.Onun için ben bi müddet susmanın ve sonra sakin ve güzel bi dille yaşanılanları anlatmanın gerektiğini düşünüyorum.İş bağırmaya dönüşünce iş zıvanadan çıkıyor galiba o raddeden sonra ağızdan çıkanların içten gelen şeyler olmadığını düşünüyorum sinir hali.
Maddiyatsa bunların yanında daha az sıkıntı gibi geliyor bana.Yani karşındaki insanı seviyorsan ve limiti bi yere kadarsa yapılacak bişey olmadığını düşünüyorum.Yani bu hayata uymak ve ya daha kötüsü olsaydı diye düşünmek en doğrusu sanırım.Ama Allah büyük inş herkes gönlünden geçen hayatı yaşayabilir.
İyi Akşamlar Hepinize...
Geçmişi okudum da herkesin ayrı bi derdi var insan üzülüyor gerçekten.Evliliğe hepimiz bir ömür olsun diye başlıyoruz bi de ölene dek beraber olacağımız biriyle huzurlu olabilmek en önemlisi bence.Hangi birimiz dört dörtlük bi ilişki yaşıyoruz ki yani evde tartışmanın olmadığı tek bir ilişkinin olduğuna sanırım hiçbirimiz inanmayız.Hani hep derler ya biri öfkeliyken diğeri sussa ve sonra ortam durulduğunda herşey uzun uzun konuşulabilse.Bazı erkeler ailelerine aşırı düşkün oluyor yani eşi yüzde yüz haklı da olsa o yine de ailesinin yanında yer alıyor.Dün bi arkadaşım geldi saatlerce onunla bu konuları konuştuk o da eşinin bu durumundan dem vuruyordu.Sanırım bu tip erkelerin üstüne gittikçe sinirleniyorlar ve daha da inatlaşıyorlar.Onun için ben bi müddet susmanın ve sonra sakin ve güzel bi dille yaşanılanları anlatmanın gerektiğini düşünüyorum.İş bağırmaya dönüşünce iş zıvanadan çıkıyor galiba o raddeden sonra ağızdan çıkanların içten gelen şeyler olmadığını düşünüyorum sinir hali.
Maddiyatsa bunların yanında daha az sıkıntı gibi geliyor bana.Yani karşındaki insanı seviyorsan ve limiti bi yere kadarsa yapılacak bişey olmadığını düşünüyorum.Yani bu hayata uymak ve ya daha kötüsü olsaydı diye düşünmek en doğrusu sanırım.Ama Allah büyük inş herkes gönlünden geçen hayatı yaşayabilir.
deryacım günaydın ben çok mutluyum annem geldi, artık bir sürede olsa ege sabah evden çık akşam eve gel yapmayacak, sabah onu sıcacık yatağında bırakırken o kadar mutluydum ki anlatamam, hem o kedili evede gitmeyecek. bakalım kedi bu süre içinde gitmezse zaten ben işi bırakıcam kesin kararlıyım, annem 2-3 ay kısmetse burda kalacak o süre içinde kredi kartı borçlarımıda temizlerim, bakalım herşeyin hayırlısı.
merhaba güzel anneler.. nasılsınız bakalım.1 haftadaır giremiyorum.bayağı yoğundum.geçmişi okuyamayacağım.kusura bakmayın.
sütü kesilip ya da emziremeyen anneler üzülmesin.bakın sütlerim şakır şakır maşallha.. ama ben emziremiyorum.nedeni bebeğimin laktoz intoleransı.yani sütte bulunan laktoz şekerini sindirememesi.bu da bebekte gaz, ishal ( 7-8 kere kaka) , bağırsak yapısını bozma vb. gibi olumsuz şeylere sebeb veriyor.dr. um özel diyet listesi verdi.bu listede tabiki emzirme yok.ama bana günde 1 öğün emzirebilirsin dedi.duruma göre iyileşme olursa 2 veya 3 e çıkarırız dedi.ben dr. u takmayarak günde 3-4 kere emziriyorum ya dayanamıyorum.sütlerim kesilir diye korkuyorum.bir de anne sütü bebeğimin bağışıklık sistemini çok geliştiryor.inşallh laktozu bebeğim üretmeye başlar da emzirmeye devam ederim bol bol.hem emzirmek çok rahatlıkmış ya.biberon yıka.mama hazırla uff...işmiş bayağı..
ayrıca eylülde doğum yapan bir arkadaşım var o da sütü çok az olduğu için emziremiyormuş.çoğunlukla mama ve ek gıdalar veriyormuş.benim de dondurucuda 2000 gr. sütüm vardı.hepsini ona vereceğem.sağmaya da devam ediyorum arkadaşıma vereceğim.vereyim mi deyince o kadar çok sevindi ki.. o da bebeğime keşke süt anne bulsam diye düşünüyormuş.neyse benim bebşe yaramıyor bari başke bebişe yarasın.:ecrin_bebek:
laktoz içermeyen özel mama yazmış.bir de kızlar artık ek besinlere de başladık.bu besinlere organik kavonoz mamaları ve meyveli veya pirinçli tahıllı ek besinler de var.istersem bunları verebilirmişim.istersem tarifler vermiş.onları verebilirmişim.bence bu mamalar sağlıklıdır.çünkü üzerinde gübre , hormon,ilaç kullanmadan, özel olarak üretilmiş meyvelerden üretilmiştir. katkısızdır.yazıyıor.örneğin şeftali mevsimi değil.alıp püresini yapsam hormonlu gübreli falandır.ya da diğer meyveler.hormon olmasa bile mutlaka ilaç kullanıyorlar.ilaçlar hormonlardan bile tehlikeli.şakkıdı
Eşinede çok geçmiş olsun,Her zaman dediğim gibi Allah herkeze sağlık versin.Bende dün fizik tedaviye başladım.Yarın Mertin kontrolü var.Akşam kemik taramam var.Ooo sanırım yoğun bir gün olacak.Ve şu an ev çook dağınık.Yemekten sonra çarpıntım vardı bi iş yapamadım.Anca 1 de yatarım.Zaten Mertte o saatlerde gece uykusuna geçiyor.Hadi İyigeceler.a.s.slm kızlar buğün anca şimdi girebildim.evim çook pisti..buğün arkadaşlarım gelecek diye dün akşam eşimle temizlik yapacaktık.yapamadık tabii.eşim çok hastaydı.işten erken geldi.ateşi 39 idi.sonra kıvançı da aldık hep beraber dr. gittik.Kıvanc'ı bırakacak kimsemiz olmadığı için dr.a onu da götürdük.Dr. da güldü.oğlu babasının elinden tutup dr. a mı getirdi dedi.komik oldu yani...neyse serum falan yedi eşim şimdi iyi..çok şükür.. vücüdunda enfeksiyon varmış.antibiyotik kulaanıyor.
He he ne güzel demişsin sanki ben yazmışım,bazı hareketleri beni deli ediyo,bide curcuna olursa hiiç sevmem,umarım zaman çabuk geçer diye düşünürüm hemen.
merhaba çıtır annelerrrrhihoyyythihoyyyt
selam cnm demek bugun erkenciydinn ha bende aynennn bizim oğlan hayret akşam
11de uyudu ve sabah erken kalktık cnm sana kolay gelsin bakalım ooh pastalar börekler haa becerikli hatunn senii...lülülülülülübetülden değise bizede yolla yawwcokacimcoook
ay kıslarrr bizde 1.2 saate kadar kayınvalidemlere gitcez yaa:jeyyar:
inşallah bi sorun yaşamadan geliriz evimize...
bazı hareketleri beni deli ediyoda..bide eltim de ordaa ıyyklava: cümbür cemaat hiç sewmem inşallah zaman cabuk gecerlülülülülülü:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?