Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum..kullanmayıda düşünmem..eşim asla prez.. kullanmaz..diğer bilindik yöntemle korunuyoruz hep..akşama bi test alıp gelsin eşim..yakınlarda eczane yok..bu havada bebişle çarşıyada çıkamam..off yaaaaa..Allahım çok isteyipte olmayana versin şimdilik..inşallahhhh

evet ya bende adet oldum o yüzden korkuyorum artık
hap içeyim diyorum ama süt veriyorum sakıncası olur mu bilmiyorum...sormam lazımmm..
öncelikle herkese günaydın.
canım benim bildiğim kadarıyla emziren anneler doğum kontrol hapı kullanamıyo.ben kızıma hamile kalmadan önce hapla korunuyodum ve çok memnundum.emzirmem bitince gene hapa dönücem

ay evet ya bende hap kullanmayı düşünüyorum sağol canım ya ben bilmiyordum emzirirken içilemeyeceğinikafamçokkarıştı

4 gündür mantar sorunu yaşıyorum..belki onunla ilgisi vardır adetimin gecikmesinin..dimi kızlar..olamazmı?:1no2:

aa olabilir belki canım ya ondan olabilir...ya benim de göğüs uçlarım acayip yara oldu krem sürüyorum ama bakalım öyle canım yanıyorki anlatamam bi de sağarken daha fena oluyor

günaydın kızlar

çiğdem kız Allah olmayanlara versin canım hamiş değilsindir korkma stres yaptıkçada gelmiyordur merak etme

Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki yoktur

Dost dediğin, sevilecek biri olmadığı zamanlarda bile seni sevmeli.

Sarılacak biri olmadığı zamanlarda bile sana sarılmalı, dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı,dost dediğin fanatik olmalı,bütün dünya seni üzdüğünde bile sana moral vermeli,güzel haberler aldığında seninle dans etmeli ve ağladığında seninle ağlamalı, ama hepsinden daha çok, dost matematiksel olmalı!

Sevinci çarpmalı,

Üzüntüyü bölmeli,

Geçmişi çıkartmalı,

Yarını toplamalı...

Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı

Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı
a.s.
Sevgiye herzaman yeri olan yüreği kocaman dostlara

yağmurcum hoşgeldin:teselli:
bizde de uyku belli bi düzene oturdu diyemem çünkü bir iki gün aynı saatlerde uyuyup uyanıyorsa sonrasında değişiveriyor hemen..
mesela bir ay evveline kadar hiç uyanmadan sabah 6-7 ye kadar uyuduğu geceler çok oluyordu ..ama şimdi en az 2 kere uyanıyor..artık iyice büyüdüğü için daha sık acıkıyor diye düşünüyorum ben fisfisfis
dediğin her tıkıtrıyo uyanma olayını çok yaşıyorduk ama yanımda yatırdığım için kısık sesle konuşsak uyanır, odadan çıksam kapı sesine uyanır oldu .. ben de 3-4 gündür kendi odasında yatırmaya başladım..zaten hemen bizin odanın dibi o yüzden uyandığında sesini duymama problemi olmuyor.. :CüvCüv: her sese uyanma olayı da son bulmuş oldu :))...2 gecedir yalnızca emmek için uyanıp uyumaya devam etti sessizce odasında :ecrin_bebek:
ama geceleri uyanmadan sabahı bulacakları günler 1 yaşına kadar bizim için hayal gibi görünüyor sanırım :a015:
Allah kolaylık versin bizlere :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…