- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.441
öncelikle herkese günaydın.evet ya bende adet oldum o yüzden korkuyorum artık
hap içeyim diyorum ama süt veriyorum sakıncası olur mu bilmiyorum...sormam lazımmm..
ay evet ya bende hap kullanmayı düşünüyorum sağol canım ya ben bilmiyordum emzirirken içilemeyeceğinikafamçokkarıştıöncelikle herkese günaydın.
canım benim bildiğim kadarıyla emziren anneler doğum kontrol hapı kullanamıyo.ben kızıma hamile kalmadan önce hapla korunuyodum ve çok memnundum.emzirmem bitince gene hapa dönücem
günaydın kızlar
çiğdem kız Allah olmayanlara versin canım hamiş değilsindir korkma stres yaptıkçada gelmiyordur merak etme
Herkese slm arkadaşlar ...sık sık giremediğim için yazılanları pek takip edemiyorum dolayısıylada ne yazacağımı pek bilemiyorum...bu aralar yoğun bir uyku sorunumuz var sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama biz hala bi düzen oturtamadık ..gündüz uykularını geçtik gece uykusuda çok düzensiz ...saat başı kalkıp emmek istiyor...ek gıdaya henüz geçmedik doymuyomu acaba dedim bi iki gece mama yaptım ama nafile ağzına bile sürmedi...nasıl düzene sokabilirim kara kara düşünüyorum...her tıkırtıya uyanıyo..derin bir uykuya dalmadığı için hem kendini hemde beni perişan ediyo...gün boyu uykusuz bir vaziyette sallanarak geziyorum...6 aydan sonra düzelir diyolar bakalım bekliyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?