Doğum yapmış olan anneler buraya....

lülülülülülügünaydıın güzel anneler..arzu ve merve bebişleriniz çok tatlı çıkmışlar maşşallh..şimdi siz dünür mü oluyorsunuz? ayy benim oğlum evde kalmasın ya ben de bir kıss arayayım barii..benim oğluma talip olanlar sıraya girsin bakayım.aşağıda resmi var.kel ve yakışıklı oğluma kısı olanlar .. hayde bekliyoruum.benden iyi kayınvalidemi bulucaksınız ? anacıım eylül annelerinin bir çoğunun oğlu var.kız sayısı da az.nazlı olur şimdi bunlar..napacük bilmem..

günaydın canancım sağol senin oğlan da pek tatlı ne güzel de gülmüş resminde :CüvCüv:
yok canım henüz kesin değil o iş, talibimiz çok da :roflol: ağırlığınca altın istiyoruz başlık olarak delikafadulden

güzel günleeeerrr bende geldim burdayıııımm :lepi::1hug:

dün aile sorunları ve maddiyatszlık falan konuşulmuş amaaann kıslar kimlerde olmuyo ki bu sorunlar...şutarafagitti
evlenince illaki, bişeyler değişiyo baba evi gibi tabiiki olmuyo ama bazı zorluklar varsa da onlarıda beraber atlatmak gerek diye düşünüyorum ben..maddiyat olsa mutluluk huzur yoksa parada bi yere kadar...:1closedeyes:önemlisi birazda manevi huzur..insan yetinmeyi bazen bilmeli insan herseyin daha fazlasını hakkettiğini düşünr ama ben daha cok kendimden daha düşük olanlara bakarak şükretmişimdir..:Saruboceq:benim babamlarında,kayınbabamlarnda durumları çok iyidir ama kimsenin bi desteğini göremedim tabii herkes gibi benim babam kayınbabamdan daha cok yardımcı olur..o ayrı.. herkesin aynı işte problemler hepimzde az cok oluyo ewlenirken bana vaadedikleri okadar cok seeyy vardıı..:sm_confused: ki onları düşündükçe sinirleniyorum ama geliiip geçio..:1closedeyes:ve daha neler neler kıslar..allah herkese sağlık versin:1hug:,saglık versin ki eşimle birlikte el ele verip yapalım..gecim versiinn ee bide sabıır..:bbo:

kıs arzuu bi alemsinn zorla sahip çıkıyooon gelinime haakaydirigubbakcemile3Çok üzgünüm çoook
şu programı bizede yolla barii şekeriimmlülülülülülü

kızlar dün akşamdan sütümden yoğurt yapayım dedim.malesef olmadı.:çok üzgünüm:ayran gibi oldu aynı.gitti yarım litre sütüm ..canım sıkıldı valla.arkadaşıma verirdim yaa.gerçi ben de dr. u fazla takmayarak günde 1 kere den daha fazla emziriyorum.tanıdık bir çocuk dr.una sorduk.o da emzir anne sütünden mahrum bırakma dedi.ne yapcağımı şaşırdım.başka dr. götürüp sorucam.zaten kaka sayısı günde 1 e indi.bir de bayağı katılaştı.hatta kabız gibi oldu.bir de koyu renk oldu.herhalde arada verdiğim ek gıdalardan.demekki dr.un verdiği diyete tam uysam demekki oğlum hiç kaka yapamayacak.
sizinkilerin kakası nasıl? ne renk? ve günde kaç kere?

herkese tünaydın.

çiğdemcim bi kazaya kurban gitmediyseniz değilsindir hamile.sen daha iyi bilirsin.

bende buzdolabımı temizleyeceğim,evi silip süpürücem.daha sonra görüşmek üzere kızlar.bol muhabbetler size.

tabii mervecimm.kıs evi naz evi.öle hemen kolay vereyim deme.belki biz de talip olacaz.kısımız hangisini isterseeee..dimi ama..naniknaniksüprizzzzz

canım bizimki azar azar günde 3 kere filan yapıyo. bazende çokca bi kere yapıyo.
rengi sarı bayağı akışkan.

valla bencede emzir canım.anne sütü gibisi yok bence.benimkinin kakası sarı.ara sıra yeşil oluyor.kaka sayısına gelince günde 1 kere yaptığıda oluyor.2-3 kere yaptığıda oluyor.

Hayırlı Günler Hepinize Arkadaşlar
Merve ve Arzu maşallah yavrularınıza.Büyüdükçe daha da tatlı oluyor bunlar.
Karçiçek doğru söylüyorsun en önemlisi sağlık.
Canancım ben kaçırmışım heralde niye sütünü az verdiğini anlamadım.Benim kızımda ilk 3 ay kaka problemi vardı 3-4 günde bi yapıyordu.Ama çok şükür artık hergün yapıyor.Kızımında koyu oluyor bu aralar.

saliha kız siz ipeğe talip olmuştunuz en son unuttun mu hihoyyyt

semacım benim bebiş günde 8-9 kere sulu kıvamlı kaka yapardı.annedeki süt şekerini sindiremiyormuş.oyüzden diyet mama listesi verdşi dr.laktoz şekeri içermeyen özel diyet mama ve ek gıdalar verdigünde 1 kere emzir dedi.duruma göre artırırz dedi.şimdi kaka sayısı azldı.ama ben diyeti tam uygulamıyorm.sütümü veriyorum arada.ne yapayım.süt şekerini de almıyyıversin.içinde başka önemli vitamin ve minerallerde var.

8-9 kerede bayağı çokmuş canım.Ne ilginç şeyler çıkıyor di mi çocuk büyütürken de insan bir sürü şey öğreniyor.Ama olsun canım sağlığı yerinde ya en önemlisi bu.Allahtan 4 aylık oldular zaten çoğumuz ek gıda veriyoruz.Ama bence de varsın süt şekerini almasın ama sen emzir tabii ne kadar olacağını sen daha iyi bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…