Doğum yapmış olan anneler buraya....

bize laf düşmez son söz çocuklarındır :1rolleyes: sengözlerimebaksanab

slm kızlar ben geldim

ayten iyi haberlerle dönersin canım inş geçmiş olsun tekrar

kzlar dalinin müşteri hizmetlerine mail attım sabah bulamıyorum yumuşatıcınızı diye gerçektende hiçbir markette bulamadım ilk aldığımda bitti neyse bu bölgeye bakan arkadaş aradı hemen çok ilgilendi 2 şer litrelik yumuşatıcı ve sıvı detarjan yollucaklarmış hediye

canım niye acele ediyorsunki. bende daha bişey vermedim. bol bol emzir bence. bunları sonra bolca tüketecek zaten.

sana katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5

serencim sütün yetiyorsa verme bence de..ama bir iki çay kaşığı vermekten de bişey olmaz çok istiyorsan tadımlık ver canım..

ben daha önce de dediğim gibi bazen demir damlasını meyveye katıp veriyorum ama az miktarda..1 kere de sütümün yetmediğini hissettim çocuk aşırı huysuzdu yarım kase pirinçli sütlü mamadan yedirdim susup uyudu .. ama şu sıralar doyuyo çok şükür ilk 6 ay yalnızca anne sütü :lepi:

srencim bence de tatımlık 1- 2 kaşık ver ki tatlara da alışsın.sütün yetiyorsa hiç gerek yok doyumluk vermeye.ama taddır artık bazı tatları..
çiğdemcim korkma bence stresten.çünkü stres adet hormonlarını da etkiliyor.umarı yoktur bişey.ben de doğumdan bu yana olmyurum.korkmuyor da dğilim..

kızlar bıcırık kuklalar var , ben de cansudan duymuştum.. dün ondan sipariş etmiştim bugün geldi, bayıldı bizim yaramaz.. parmaklarımı oynattıkça nasıl kıkırdıyo seviniyo bi görseniz
bir de ninnili ışıklı uyku arkadaşım almıştım ama onu yemeye çalışmak dışında pek ilgilenmedi cadım

canım niye acele ediyorsunki. bende daha bişey vermedim. bol bol emzir bence. bunları sonra bolca tüketecek zaten.

yok cnm acele etmıyorum ama gogusum yumusadı gıbı eskısı kadar tas gıbı olmuyo
acaba doymuyomu dıyorum bıde ılerde cok yemek secer az az basla dıyolar napıcagımı şaşırdım vallalaelaelaelaelae

tesekkurler ilginize kızlara.s.
cnm benım bebşte geceleri cok sık uyanıyo ve sureklı emıyo o yuzden doymuyomu acaba dıyorum ...
sen nasıl yaptın o mamayı bendemı denesem acaba napıcagımı şaşırdım onceden ıkı gogusumude bıtırır uyurdu şimdi her saat 15er dkkıka emıyo yınede uyumuyo CADIARZU

mervee netten mi aldınn dünde ben çıkmıştım alışveriş merkezinde gördüm eldiven gibi ama üzerinde ayıcıklar falan var o mu? kaça aldın?:CüvCüv:

yok cnm acele etmıyorum ama gogusum yumusadı gıbı eskısı kadar tas gıbı olmuyo
acaba doymuyomu dıyorum bıde ılerde cok yemek secer az az basla dıyolar napıcagımı şaşırdım vallalaelaelaelaelae
canım ya yumuşak olsada yetecek sütün vardır kafana takma. hem elma havuç suyunda kalori hiç denecek kadar az. onlarla doymaz canım bebişin.
bünyede süt üretimi bebeğin talebine göre olur canım. sütünün yetmediğini düşünüyosan bol bol emzir 2 3 güne kadar bebeğin ihtiyacını karşılar şekilde sütün olur. ama doymuyo diye mama verip emzirmezsen bünyen demek bu kadar süt yetiyo diye fazlasını üretmez.
canım yinede sen daha iyi bilirsin. canını sıkma.
birde ben şu erken başla yemek seçer olayına katılmıyorum. seçeceği varsa erkende başlasan geçde başlasan seçer bence.

nası bişi canım o bıcırık kuklalar dediğin şey resmini gönderir misin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…