- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.481
saliha kız siz ipeğe talip olmuştunuz en son unuttun mu hihoyyyt
kızlar ben bugün egeyi doktora götürücem aylık kontrol böbrekle ilgili hepinizi öpüyorum
kızlar ben bugün egeyi doktora götürücem aylık kontrol böbrekle ilgili hepinizi öpüyorum
kızlar bende bu durumdan muhtalibim(
bebegım nerdeyse 4 aylık oldu arada elma suyu ,havuc suyu verımmı sızce???
eee anacıımm napiiim zorla aldııı gelinimi elimdenn Çok üzgünüm çoook yoksa verirmiydiimm napalııım :çok üzgünüm:
vermezssen bizde ipeğimizeŞeniz talip oluruz napalııım:mymeka::dilcikar:hihoyyyt
ayyy ciğdemcim zor bi durum ama inş.. regli olursn belkide düzenszlik yaşıyosndr
allah olmayana versin canım hayırlısı olsun
kızlar bende bu durumdan muhtalibim(
bebegım nerdeyse 4 aylık oldu arada elma suyu ,havuc suyu verımmı sızce???
canım niye acele ediyorsunki. bende daha bişey vermedim. bol bol emzir bence. bunları sonra bolca tüketecek zaten.
canım niye acele ediyorsunki. bende daha bişey vermedim. bol bol emzir bence. bunları sonra bolca tüketecek zaten.
sana katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5
serencim sütün yetiyorsa verme bence de..ama bir iki çay kaşığı vermekten de bişey olmaz çok istiyorsan tadımlık ver canım..
ben daha önce de dediğim gibi bazen demir damlasını meyveye katıp veriyorum ama az miktarda..1 kere de sütümün yetmediğini hissettim çocuk aşırı huysuzdu yarım kase pirinçli sütlü mamadan yedirdim susup uyudu .. ama şu sıralar doyuyo çok şükürilk 6 ay yalnızca anne sütü :lepi:
kızlar bıcırık kuklalar var , ben de cansudan duymuştum.. dün ondan sipariş etmiştim bugün geldi, bayıldı bizim yaramaz.. parmaklarımı oynattıkça nasıl kıkırdıyo seviniyo bi görseniz
bir de ninnili ışıklı uyku arkadaşım almıştım ama onu yemeye çalışmak dışında pek ilgilenmedi cadım
canım ya yumuşak olsada yetecek sütün vardır kafana takma. hem elma havuç suyunda kalori hiç denecek kadar az. onlarla doymaz canım bebişin.yok cnm acele etmıyorum ama gogusum yumusadı gıbı eskısı kadar tas gıbı olmuyo
acaba doymuyomu dıyorum bıde ılerde cok yemek secer az az basla dıyolar napıcagımı şaşırdım vallalaelaelaelaelae
kızlar bıcırık kuklalar var , ben de cansudan duymuştum.. dün ondan sipariş etmiştim bugün geldi, bayıldı bizim yaramaz.. parmaklarımı oynattıkça nasıl kıkırdıyo seviniyo bi görseniz
bir de ninnili ışıklı uyku arkadaşım almıştım ama onu yemeye çalışmak dışında pek ilgilenmedi cadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?