E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.501
tesekkurler ilginize kızlara.s.
cnm benım bebşte geceleri cok sık uyanıyo ve sureklı emıyo o yuzden doymuyomu acaba dıyorum ...
sen nasıl yaptın o mamayı bendemı denesem acaba napıcagımı şaşırdım onceden ıkı gogusumude bıtırır uyurdu şimdi her saat 15er dkkıka emıyo yınede uyumuyo CADIARZU
canım güle güle oynasın bebiş.
bende geçen gün çıngıraklı çorap aldım. oda çok tatlı oluyo
kızlar dün akşamdan sütümden yoğurt yapayım dedim.malesef olmadı.:çok üzgünüm:ayran gibi oldu aynı.gitti yarım litre sütüm ..canım sıkıldı valla.arkadaşıma verirdim yaa.gerçi ben de dr. u fazla takmayarak günde 1 kere den daha fazla emziriyorum.tanıdık bir çocuk dr.una sorduk.o da emzir anne sütünden mahrum bırakma dedi.ne yapcağımı şaşırdım.başka dr. götürüp sorucam.zaten kaka sayısı günde 1 e indi.bir de bayağı katılaştı.hatta kabız gibi oldu.bir de koyu renk oldu.herhalde arada verdiğim ek gıdalardan.demekki dr.un verdiği diyete tam uysam demekki oğlum hiç kaka yapamayacak.
sizinkilerin kakası nasıl? ne renk? ve günde kaç kere?
kızlar mama sandalyesi aldınızmı?
yada beğendiğiniz modeller varmı?
ya bilmiyom kararsızım bendeben almayı düşünmüyorum canım ya çok gerekli bişi gibi gelmiyor bana
akşam olsada yapsam şu testi yaaa:ecrin_bebek: inşallah tek çizgi çıkar:Saruboceq: ya normal doğum yapmış olsam kesinlikle korkmazdım test sonucundan..hamileysemde doğururdum:CüvCüv: ama sezeryanla doğum yaptığım için düşünmem imkansız:1no2: Allahım nolur hamile olmıyım nolurrr:1ninca: dua edin kızlara.s.
ay inşallah canım ya allahım şu anda olmayanlara versin....sezeryan olmamızdan sebep haklısın istesek de doğum çok problem olur....bana haber ver mutlaka merak ederim dualarım seninle hayırlısı Yaabbim
bana da doktorum en az bir sene demişti canım ay ne bilim valla işyerinde bir arkadaşım bebişi üç aylıkken hamile kaldı sezeryan olmuştu üstelik ilk hamileliği de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?