Doğum yapmış olan anneler buraya....

Çiğdem selam , sen düzenli adet olmaya başlamışmıydın da, olmadın ?
Anca bakıyom belki anlattın da ben okuyamadım canım..

evet canım..doğumdan 1,5 ay sonra düzenli adet olmaya başladım..günü gelince tak diye oluyodum..bu yaşıma kadarda hep düzenli adet olmuşumdur..ama 1 hafta geçti tık yok halasenağlama

Duygucum sağol canım.. Ya şu fitilden de nefret ediyorum ya. Yine fitil verdi. Bide kullanamıyorum ya. İnşallah geçerde düzelirim ya.
Sen nasılsın , bebiş nasıl? Geçen de yazmıştım ama takip edemedim bidaha, sen rejim mi yapıyosun? Kaç kiloya düştün? Banada rejim listesi verin ya delikafadulden
73 kilo ile devam ediyom ya...benneyaptımki

Allahallah inşallah bişey yoktur çiğdem. Olabilme imkanı var mı peki? Korunuyosunuzdur gerçi de...
inşallah strestir canım ya..

evet canım..doğumdan 1,5 ay sonra düzenli adet olmaya başladım..günü gelince tak diye oluyodum..bu yaşıma kadarda hep düzenli adet olmuşumdur..ama 1 hafta geçti tık yok halasenağlama

canım daha doğum yapalı ne oldu ki vücut daha kendini toparlayamadı adet günlerin değişiyor olabilir.

adet olmaya başladıktan sonra her kadın yine anne adayıdır...tereddüt içindeyim işte napıyım..inşallah olağan bi gecikmedir..yoksa ben naparımmmmmmmmm

adet olmaya başladıktan sonra her kadın yine anne adayıdır...tereddüt içindeyim işte napıyım..inşallah olağan bi gecikmedir..yoksa ben naparımmmmmmmmm

inşAllah öyle olağan gecikmedir testi yap da rahatlayalım hep beraber. kaydirigubbakcemile5
çok erken bizler için, vaktiyle nasip etsin 2. yi bize Allah :Saruboceq:

Kızlar nerdesiniz yhu....
Bizimki daldı biraz.Hemen temizlik yapayım.Yemeğim var Allahtan.Soğukta da iş yapılmıyor ama ya...:1shok:

kızlar ben bugün egeyi doktora götürücem aylık kontrol böbrekle ilgili hepinizi öpüyorum

Canım güzel haberlerle gel inşallah:Saruboceq:

resmi deryacım..

19.90 salişciğim.. bebe shop tan aldım ben..

Mervecım çok güzelmıs ıyı gunlerde kullanına.s.

Çiğdemcim umarım hamıle degılsındır guzel haberlerını beklıyoruz canım.
Nuraycım slm bende daha yenı gordum yazdıgınıİnşallah ıyılesırsın canım en kısa zamanda.Ben ıyıyım Egede iyi çok şükür büyüyorlar işte.Allah hepsını korusun kuzucukların:)Ben 26 kg almıstım canım 25 verdım.Eskı kıloma 1 kg kaldı ama ben zaten hamıle kaldıgımda cok zayıf degıldım.Gunde 3 ltre su bol meyve suyu ıcerek ve sabah cok guzel kahvaltı yapıp oglen hafıf aksam hıc bırsey yemeden verdım cok sukurkı..Yanı anlıyacagın açtım:bboarısı basına ınsallah canım verırsın sende...

Canlarım bugun ancak girebıldım valla.Eskısı gıbı hıc gıremıyorum artık yazılanları okuyacak vakıtte bulamıyorum bugun ve dun baya yazılmıs..Atladıgım seyler ıcın cok özür diliyorum..Sonra vakit bulunca uzun uzun okucam inşallah.Şimdilik hoşçakalın..Sevgiler...

gözün aydın çiğdem senin adına sevindin ben de valla :hooray:

kızlarr bugün benim kız baya baya dönmeye başladı...ama şimdilik sağına döndüğünü gördüm sadece, sol yapamadı kaydirigubbakcemile3 oyuncakları duruyodu yattığı yerin sağında, sağına dönüp ayısını kapıp güreşiyo resmen :dance: artık çok dikkat etmem gerekiyor galiba, koltukta yalnız bırakmaya son :lepi: :sm_cool:

oh oh ne güzel maşallah ona
bende dört gözle bekliyorum dönmesini.

sağol canım eksik olma... yaa nerelerdesin sen duygucum özletiyorsun kendini olmuyoo böyle sensiz :a015: :1hug:

oh oh ne güzel maşallah ona
bende dört gözle bekliyorum dönmesini.

sağol canım :1hug: darısı başınıza diyelim o zaman :CüvCüv:
bizde babası elinden tutup sağa SOLA DÖNME antremanları yaptırıyodu kendince kaydirigubbakcemile3 sanırım o hareketler etkili oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…