- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.521
Bizim çocuklar güçlü olacak yani desenize... Bi kaç kere anca dnize girip güneşlenebilmiştim ben geçen yaz.
Çiğdem selam , sen düzenli adet olmaya başlamışmıydın da, olmadın ?
Anca bakıyom belki anlattın da ben okuyamadım canım..
Ben geldım kızlar kahvaltı,yatak topla bulasık derken saat oldu yıne 2:bboahada yapıcak cok iş varda bıraz soluklanayım dedım.
Nuray gecmıs olsun ınsallah buyumez yumurta.Kilosuda boyuda gayet iyiNe de olsa kız bebek manken gıbı olcak ıste:1hug:
Kilo konusuna gelınce zaten kımsenın amacı kımseyı kırmak degıl benımde oyle..Burda herkes bır fıkır beyan edıyor yorum yapılıyor.Herzaman herkes aynı şeyı dusuncek değil.Ona bakarsanız kaçıncı kez 8.5 kg cocuk söyle boyle dıyede yorumlar yapılıyor...Dun bır kac arkadasımında yazdığı gibi..Bunda kırılcak darılcak bırsey olsaydı Ben,merve,saliha,arzu,cansu ve aklıma gelmeyen bırcok arkadasın buraya bır daha girmemesı gerekıyordu...Sonucta burası bır fıkır alısverısı yapılan bır platform ve olumlu yada olumsuz herkes dusuncelerını beyan etmekte serbest...yerimseniben
evet canım..doğumdan 1,5 ay sonra düzenli adet olmaya başladım..günü gelince tak diye oluyodum..bu yaşıma kadarda hep düzenli adet olmuşumdur..ama 1 hafta geçti tık yok halasenağlama
adet olmaya başladıktan sonra her kadın yine anne adayıdır...tereddüt içindeyim işte napıyım..inşallah olağan bi gecikmedir..yoksa ben naparımmmmmmmmm
kızlar ben bugün egeyi doktora götürücem aylık kontrol böbrekle ilgili hepinizi öpüyorum
Çiğdemcim umarım hamıle degılsındır guzel haberlerını beklıyoruz canım.akşam olsada yapsam şu testi yaaa:ecrin_bebek: inşallah tek çizgi çıkar:Saruboceq: ya normal doğum yapmış olsam kesinlikle korkmazdım test sonucundan..hamileysemde doğururdum:CüvCüv: ama sezeryanla doğum yaptığım için düşünmem imkansız:1no2: Allahım nolur hamile olmıyım nolurrr:1ninca: dua edin kızlara.s.
Duygucum sağol canım.. Ya şu fitilden de nefret ediyorum ya. Yine fitil verdi. Bide kullanamıyorum ya. İnşallah geçerde düzelirim ya.
Sen nasılsın , bebiş nasıl? Geçen de yazmıştım ama takip edemedim bidaha, sen rejim mi yapıyosun? Kaç kiloya düştün? Banada rejim listesi verin ya delikafadulden
73 kilo ile devam ediyom ya...benneyaptımki
hamile değilimmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))) çok şükür Allahımmmmm
gözün aydın çiğdem senin adına sevindin ben de valla :hooray:
kızlarr bugün benim kız baya baya dönmeye başladı...ama şimdilik sağına döndüğünü gördüm sadece, sol yapamadı kaydirigubbakcemile3 oyuncakları duruyodu yattığı yerin sağında, sağına dönüp ayısını kapıp güreşiyo resmen :dance: artık çok dikkat etmem gerekiyor galiba, koltukta yalnız bırakmaya son :lepi: :sm_cool:
Mervecım çok güzelmıs ıyı gunlerde kullanına.s.
Canlarım bugun ancak girebıldım valla.Eskısı gıbı hıc gıremıyorum artık yazılanları okuyacak vakıtte bulamıyorum bugun ve dun baya yazılmıs..Atladıgım seyler ıcın cok özür diliyorum..Sonra vakit bulunca uzun uzun okucam inşallah.Şimdilik hoşçakalın..Sevgiler...
oh oh ne güzel maşallah ona
bende dört gözle bekliyorum dönmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?