- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.541
sağol canım :1hug: darısı başınıza diyelim o zaman :CüvCüv:
bizde babası elinden tutup sağa SOLA DÖNME antremanları yaptırıyodu kendince kaydirigubbakcemile3 sanırım o hareketler etkili oldu
bende yaptırıp duruyom onlardan ama daha etkili olmadı bakalım artık
ay ne güzel mervecim ya.benim tembel tosalak 5 aylık oldu hala dönemiyor.o ancak ayakta dursun.erken mi yürücek ne adım bile atıyo baya baya.maşallah kuzucuklarımıza.
ipek köftesi hee kaydirigubbakcemile3 çok hoşsun canım :hooray:taktığın isimlere bayılıyorum ben..ipoş, fatmiş kaydirigubbakcemile3 çok içten geliyoo sıcacık :teselli:
akşam olsada yapsam şu testi yaaa:ecrin_bebek: inşallah tek çizgi çıkar:Saruboceq: ya normal doğum yapmış olsam kesinlikle korkmazdım test sonucundan..hamileysemde doğururdum:CüvCüv: ama sezeryanla doğum yaptığım için düşünmem imkansız:1no2: Allahım nolur hamile olmıyım nolurrr:1ninca: dua edin kızlara.s.
hamile değilimmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))) çok şükür Allahımmmmm
Hadi geçmiş olsun canım ınsallah guzel sonuclar alırsınız..kızlar ben bugün egeyi doktora götürücem aylık kontrol böbrekle ilgili hepinizi öpüyorum
canım benim o senin sıcaklığın tatlılığın.
ooo bende isim çok
pamuk çuvalı, öpüş, tonbuş, ipot, ipit, arı maya, hanımgüllü, ipoş dolması,
bunlardan bazıları sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
allahım çok seviliyor gerçekten. hayatın anlamı hele o saf saf bakmaları yokmu...sağolasın canım :1hug:
hepsi çok hoşmuş,en çok hanımgüllü ye güldüm kaydirigubbakcemile3 ipoş dolması diyorsun demek , ben de ilk doğduğu zamanlar annesinin küçük dolması diye seviyordum kaydirigubbakcemile3 şimdi de tostosum diyorum en çok... bizimkiler gülüyolar bana tabii..lülülülülülü
allahım çok seviliyor gerçekten. hayatın anlamı hele o saf saf bakmaları yokmu...
bizimde babiş tostosum diye seviyo kaydirigubbakcemile2
bizimki de ha döndü ha dönecek.bayağı uğraşıyor ancak koca poposunu tam çeviremiyor.
bir de bu aralar boru gibi tarzanca bağırıyor.sanırım ses demeleri.bebeklerin seslerini duymak hoşlarınıa gidiyormuş.ama bu ağlama bağırtısı değil, keyif bağırtısı.geçende de memede bir bağırdı ki şaşırdım.evde zaten bir tarzan vardı şimdi 2 tarzan oldu.kafam çekmiyordelikafadulden
sağol canım eksik olma... yaa nerelerdesin sen duygucum özletiyorsun kendini olmuyoo böyle sensiz :a015: :1hug:
Ya benımkı de ayakta durmaya bayılıyor hıc oturmasın ama bastırınca da esım kızıyor daha erken dıye.. naniknanik
ayaga kalkar kalkmaz baslıyor tum evı süzgecten gecirmeye bakmaya doyamıyor bır saga bır sola herseyı suzuyor yaa kalkmısken bakabıldıgım kadar bakayım dıyor heraldee kaydirigubbakcemile3
kızlarr 2 gündür doğru düzgün giremiyorum ne çook yazmışınız yaa okuyamadım
yarın denizle antalyaya gidiyoruzzzz.
işe başlamadan önce oğluşumla kısa bir tatil yapalım dedik :) antalyada halam var onun yanına gidiyoruz 10'unda geri döncez,16'sı iş başı ... antalyadan dönene kadar giremiycem. hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
öpüldünüzzzzz
ohhh ne güzel. bol bol eğlenin
hayırlı yolculuklar canım.
sağol canım
ipek köftesine de bayıldımmm
yemek lazım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?