Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay ne güzel mervecim ya.benim tembel tosalak 5 aylık oldu hala dönemiyor.o ancak ayakta dursun.erken mi yürücek ne adım bile atıyo baya baya.maşallah kuzucuklarımıza.

ay ne güzel mervecim ya.benim tembel tosalak 5 aylık oldu hala dönemiyor.o ancak ayakta dursun.erken mi yürücek ne adım bile atıyo baya baya.maşallah kuzucuklarımıza.

oo maşaAllah senin oğlan direk yürüyecek o zaman annesi ne güzel

bizimki ayağının üzerine basrtırınca kısa bi müddet sonra dizlerinin üzerine bırakıveriyo kendini .. şişko vücudunu taşımıyo ayakları daha kaydirigubbakcemile3

ipek köftesi hee kaydirigubbakcemile3 çok hoşsun canım :hooray:taktığın isimlere bayılıyorum ben..ipoş, fatmiş kaydirigubbakcemile3 çok içten geliyoo sıcacık :teselli:

canım benim o senin sıcaklığın tatlılığın.
ooo bende isim çok
pamuk çuvalı, öpüş, tonbuş, ipot, ipit, arı maya, hanımgüllü, ipoş dolması,
bunlardan bazıları sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

hamile değilimmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))) çok şükür Allahımmmmm

Canım ya sevındım hadı gecmıs olsun..
Ya normal dogurmus olsam ıkıncıden korkmazdım dogururdum demıssın..
Emınmısın kaydirigubbakcemile3 Ay benım gozumde cok buyuyor Allah korusun sımdılık olmasın..
Daha adette olmadım zaten.. Dusunuyorum bazende yenı dogum yapmıs bazı arkadasların basına gelıyor sonucta..
Cok zor bırsey yaa.. daha yenı kendıne gelmısken.. en cok ta bu kadar dogum kılosu ustumdeyken ıkıncı kez bunn ustune kabus olur heraldeee delikafadulden
Allah korusun yaaa kaydirigubbakcemile3 Bır an once adet olsamda korunmaya baslasam :)

kızlar ben bugün egeyi doktora götürücem aylık kontrol böbrekle ilgili hepinizi öpüyorum
Hadi geçmiş olsun canım ınsallah guzel sonuclar alırsınız..

sağolasın canım :1hug:
hepsi çok hoşmuş,en çok hanımgüllü ye güldüm kaydirigubbakcemile3 ipoş dolması diyorsun demek , ben de ilk doğduğu zamanlar annesinin küçük dolması diye seviyordum kaydirigubbakcemile3 şimdi de tostosum diyorum en çok... bizimkiler gülüyolar bana tabii..lülülülülülü

allahım çok seviliyor gerçekten. hayatın anlamı hele o saf saf bakmaları yokmu...
bizimde babiş tostosum diye seviyo kaydirigubbakcemile2

bizimki de ha döndü ha dönecek.bayağı uğraşıyor ancak koca poposunu tam çeviremiyor.
bir de bu aralar boru gibi tarzanca bağırıyor.sanırım ses demeleri.bebeklerin seslerini duymak hoşlarınıa gidiyormuş.ama bu ağlama bağırtısı değil, keyif bağırtısı.geçende de memede bir bağırdı ki şaşırdım.evde zaten bir tarzan vardı şimdi 2 tarzan oldu.kafam çekmiyordelikafadulden

allahım çok seviliyor gerçekten. hayatın anlamı hele o saf saf bakmaları yokmu...
bizimde babiş tostosum diye seviyo kaydirigubbakcemile2

evet canım gerçek aşk buymuş diyorum ben.. ona duyduğum sevginin tarifi bu :asigim: saf masum tertemizler herşeyleriyle..keşke bebek masumluğunda kalabilseydik hayat boyu :çok üzgünüm:

tarzan he kaydirigubbakcemile3 canancım bizimki de çığlık atıyo ben de kız olduğu için cadılığının alameti diyordum..demek hepsi bağırmayı seviyo bu yaramazların :CüvCüv:

hadi gözün aydın ciğdoş bizde merakta kaldıydık he aman hayırlısı olsun hakkınızda
rabbim olmayanlara bahşetssinn inş..

kıslaaarr iyi seyirller yaprak dökümü var hepinizi ve tontişlerinizi öööppttüümm..Şeniz:dance:.

Ya benımkı de ayakta durmaya bayılıyor hıc oturmasın ama bastırınca da esım kızıyor daha erken dıye.. naniknanik
ayaga kalkar kalkmaz baslıyor tum evı süzgecten gecirmeye bakmaya doyamıyor bır saga bır sola herseyı suzuyor yaa kalkmısken bakabıldıgım kadar bakayım dıyor heraldee
kaydirigubbakcemile3

:dance:ayneenn benim oğlandaa acaip sewiyo ayakta durdurmayı kucağı.. bence öle erkende sayılmas bastırmanın bi zararı olmas gibime geliyo.. he bizimki de aynı mercek gibi her yeri inceliyo en cokda odasını renkli olduğu için ...:lepi:

kızlarr 2 gündür doğru düzgün giremiyorum ne çook yazmışınız yaa okuyamadım
yarın denizle antalyaya gidiyoruzzzz.
işe başlamadan önce oğluşumla kısa bir tatil yapalım dedik :) antalyada halam var onun yanına gidiyoruz 10'unda geri döncez,16'sı iş başı ... antalyadan dönene kadar giremiycem. hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
öpüldünüzzzzz

ohhh ne güzel. bol bol eğlenin
hayırlı yolculuklar canım.

mrb kızlar bende bir eylül annesiyim ama pek girmeye zamanım olmuyo,nasılsınız umarım iyisinizdir?benim kız çok hareketli inş.hiperaktif falan olmaz korkuyorum..

hepinize teşekkürler kızlar..çok rahatladım gerçekten..bana çok büyük manevi bi yük olurdu yoksa..öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…