E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.561
duygucum özlenmez olur musun sen hiç :1hug:Canım benım çok teşekkür ederım valla özlendıgımı bılmek cok guzel.:1hug:a.s.
kızlarr 2 gündür doğru düzgün giremiyorum ne çook yazmışınız yaa okuyamadım
yarın denizle antalyaya gidiyoruzzzz.
işe başlamadan önce oğluşumla kısa bir tatil yapalım dedik :) antalyada halam var onun yanına gidiyoruz 10'unda geri döncez,16'sı iş başı ... antalyadan dönene kadar giremiycem. hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
öpüldünüzzzzz
hepinize teşekkürler kızlar..çok rahatladım gerçekten..bana çok büyük manevi bi yük olurdu yoksa..öpüyorum hepinizi
gözdecim hayırlı yolculuklar..güle güle gidin güle güle gelin ..güzel vakit geçirin..aytenciğimizle buluşunca bol bol fotoğraf çekin bizler için a.s
biz de sizi öptük Şeniz
Allaha emanet olun..
Ya benımkı de ayakta durmaya bayılıyor hıc oturmasın ama bastırınca da esım kızıyor daha erken dıye.. naniknanik
ayaga kalkar kalkmaz baslıyor tum evı süzgecten gecirmeye bakmaya doyamıyor bır saga bır sola herseyı suzuyor yaa kalkmısken bakabıldıgım kadar bakayım dıyor heraldee kaydirigubbakcemile3
kızlar bebişleri bastırdığınızı söylüyorsunuz yaa kaç dk. öyle durabiliyorlar ?
:dance:ayneenn benim oğlandaa acaip sewiyo ayakta durdurmayı kucağı.. bence öle erkende sayılmas bastırmanın bi zararı olmas gibime geliyo.. he bizimki de aynı mercek gibi her yeri inceliyo en cokda odasını renkli olduğu için ...:lepi:
sağol canımmm ,attım makinayı bavula çekincez bol bol resim inşallah ege paşa ile deniz paşayı tanıştıralım bakalım napcaklar :)
bugün yine rep veremiyom kimseye hep başkalarını değerlendir dio kimse o başkaları acep :)
mrb kızlar bende bir eylül annesiyim ama pek girmeye zamanım olmuyo,nasılsınız umarım iyisinizdir?benim kız çok hareketli inş.hiperaktif falan olmaz korkuyorum..
benimki 1-2 dk. sonra hoopp dizlerinin üzerine çöküyo..istediği zaman gayet kuvvetli basıyo ama ben bastırmaya çalışınca tembellik ediyo taşıyamıyo ağırlığını...acaba bizde mi bi sorun var :1no2: Allah korusun
gerçi bizim dr. oturtmamı bile istemiyor erken diyee, bi de bastırmaya çalıştığımı bilse ne yapar bilemiyorumklava: dr.a göre erken bunlar için fisfisfis
Denizde öyşe canım 1-2 dakika basıyo kuvvetli kuvvetli sonra yoruluyo katlıyo ayaklararını ama mesela henüz basarken adım atmayı bilmiyo sadece basıyo öyle. çok normal çoğu çocuk daha basmıyo bile bu aylarda o yüzden takma kafana .
ben denizi bastırıyorum da artık oturtuyorumda destekli olarak.
bide hoppala aldık yazmıştım onda zıp zıp ama hep sağ ayağının üstünde zıplıyo nedense diyorum bende çocuğun sağ ayağının kasları güçlencek sol ayağı güçsüz kalcak :) bakalım onu da soruyorum doktora gidince..
bi de biyerde dinlemiştim oturtma ile ilgili doktor görüşü ,adam diyordu ki ; çocuk zaten gün içinde bişekilde kucakta taşınırken ,kucakta otururken veya kanguruda taşınırken oturuyo o yüzden 4.aydan itibaren oturtulmasında bir sakınca yok ...neyne.net diye bi site var orada uzman görüşleri var orda dinlemiştim canım
benimki 1-2 dk. sonra hoopp dizlerinin üzerine çöküyo..istediği zaman gayet kuvvetli basıyo ama ben bastırmaya çalışınca tembellik ediyo taşıyamıyo ağırlığını...acaba bizde mi bi sorun var :1no2: Allah korusun
gerçi bizim dr. oturtmamı bile istemiyor erken diyee, bi de bastırmaya çalıştığımı bilse ne yapar bilemiyorumklava: dr.a göre erken bunlar için fisfisfis
kızlar alp ıyıce emmeyı kestı biberonla kasıkla vermesem bu seferde aç kalıyo gece sorun yok ama gunduz emmek ıstemıyo ne yapcam ya emmeyımı bırakcak kasıkla vermesem açlıktan huysuzlanıyı ne yapacagımı sasırdımm
canım biberonla fazla vermemeye çalış iyice alışır hiç emmez
hep uyurken emzir gündüz de gece de . uyurken emiyolar.
eeeeeeeeeeeeeeee:1shok: noldu sonaaa..aldırdımıııı:ecrin_bebek:
kızlarr 2 gündür doğru düzgün giremiyorum ne çook yazmışınız yaa okuyamadım
yarın denizle antalyaya gidiyoruzzzz.
işe başlamadan önce oğluşumla kısa bir tatil yapalım dedik :) antalyada halam var onun yanına gidiyoruz 10'unda geri döncez,16'sı iş başı ... antalyadan dönene kadar giremiycem. hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
öpüldünüzzzzz
mervecimsende multıtbas kullanıyodun deilmi..bende kullanıyodum,kombıne vıtamın hepsinden var dıye..ama sağlık ocapının verdıgı monovıt d 3 daha iyiymiş kemık gelişiminde..benım burdakı eczacı kız soyledi..doktorum farketmez demişti..ama eczacım haftada iki multıtaps ama hergun 4 damla d3 ver dıyo..d3 verdıgın gun multıtabs vermicekmısım..yanı küçük birdetay belkı,belkı gerçekten farketmez ama bana dogruluk payı var gıbı geldı..
slm kızlar buğün anca şimdi girebildim.evim çook pisti..buğün arkadaşlarım gelecek diye dün akşam eşimle temizlik yapacaktık.yapamadık tabii.eşim çok hastaydı.işten erken geldi.ateşi 39 idi.sonra kıvançı da aldık hep beraber dr. gittik.Kıvanc'ı bırakacak kimsemiz olmadığı için dr.a onu da götürdük.Dr. da güldü.oğlu babasının elinden tutup dr. a mı getirdi dedi.komik oldu yani...neyse serum falan yedi eşim şimdi iyi..çok şükür.. vücüdunda enfeksiyon varmış.antibiyotik kulaanıyor.
buğün temizlik yaptım..yoruldum.ya kadınların işi ne zor yaa.eşim beişle ilginiyor da ben de buraya bir bakayım dedim..ee nasılsınız bakeem güzel annişler...
biraz yazılarınızı okudum da bir çoğumuz eşinden, ekonomik zorluklardan dertli.allah herkesin gönlüne göre versin.önce sağlık versin.bunu eşim dün çok ateşlenince tekrar anladım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?