Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım benım çok teşekkür ederım valla özlendıgımı bılmek cok guzel.:1hug:a.s.
duygucum özlenmez olur musun sen hiç :1hug:

gözdecim hayırlı yolculuklar..güle güle gidin güle güle gelin ..güzel vakit geçirin..aytenciğimizle buluşunca bol bol fotoğraf çekin bizler için a.s
biz de sizi öptük Şeniz
Allaha emanet olun..

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinize teşekkürler kızlar..çok rahatladım gerçekten..bana çok büyük manevi bi yük olurdu yoksa..öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun çiğdemcim bende şimdi okudum maceranı.
bende çok korkuyorum bu işten allah korusun olursa hayatta doğuramam herhalde .
3.aydan beri bende hastalanmaya başladım hatta 1,5 ayda 3 kere oldum,doktora gitmem lazım erteliyorum hepimizin hakkında hayırlısı......

gözdecim hayırlı yolculuklar..güle güle gidin güle güle gelin ..güzel vakit geçirin..aytenciğimizle buluşunca bol bol fotoğraf çekin bizler için a.s
biz de sizi öptük Şeniz
Allaha emanet olun..

sağol canımmm ,attım makinayı bavula çekincez bol bol resim inşallah ege paşa ile deniz paşayı tanıştıralım bakalım napcaklar :)
bugün yine rep veremiyom kimseye hep başkalarını değerlendir dio kimse o başkaları acep :)

kızlar bebişleri bastırdığınızı söylüyorsunuz yaa kaç dk. öyle durabiliyorlar ?
benimki 1-2 dk. sonra hoopp dizlerinin üzerine çöküyo..istediği zaman gayet kuvvetli basıyo ama ben bastırmaya çalışınca tembellik ediyo taşıyamıyo ağırlığını...acaba bizde mi bi sorun var :1no2: Allah korusun
gerçi bizim dr. oturtmamı bile istemiyor erken diyee, bi de bastırmaya çalıştığımı bilse ne yapar bilemiyorum klava: dr.a göre erken bunlar için fisfisfis

tamam canım çekin bakalım biz de iki yakışıklıya ve iki güzel anneye tabii ki :asigim:

o başka kişi şöyle oluyo canım, ilk önce farklı farklı 20 kişiye rep dağıtmadan, 1 kere verdiğin kişiye 2. kez veremiyorsun.. yerimseniben

mrb kızlar bende bir eylül annesiyim ama pek girmeye zamanım olmuyo,nasılsınız umarım iyisinizdir?benim kız çok hareketli inş.hiperaktif falan olmaz korkuyorum..

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür, sen nasılsın kızın nasıl ?
hareketli hıı annesi demek yaramaz bi kızın olacak :CüvCüv:

Denizde öyşe canım 1-2 dakika basıyo kuvvetli kuvvetli sonra yoruluyo katlıyo ayaklararını ama mesela henüz basarken adım atmayı bilmiyo sadece basıyo öyle. çok normal çoğu çocuk daha basmıyo bile bu aylarda o yüzden takma kafana .
ben denizi bastırıyorum da artık oturtuyorumda destekli olarak.
bide hoppala aldık yazmıştım onda zıp zıp ama hep sağ ayağının üstünde zıplıyo nedense diyorum bende çocuğun sağ ayağının kasları güçlencek sol ayağı güçsüz kalcak :) bakalım onu da soruyorum doktora gidince..
bi de biyerde dinlemiştim oturtma ile ilgili doktor görüşü ,adam diyordu ki ; çocuk zaten gün içinde bişekilde kucakta taşınırken ,kucakta otururken veya kanguruda taşınırken oturuyo o yüzden 4.aydan itibaren oturtulmasında bir sakınca yok ...neyne.net diye bi site var orada uzman görüşleri var orda dinlemiştim canım

biz yatma hazırlığımızı yapalım yavaş yavaş..devamına yarın bakarım artık :1rolleyes:
herkese iyi geceler , Allah rahatlık versin :hooray:

sağol canım yaa ben de betülle saliha bastırıyoruz deyince kaç dk. durduklarını merak ettim uzun süreyse acaba biz mi anormaliz diye düşündüm :bbo:
ben de oturtuyorum; kucağımda destekli bi şekilde ya da kendi karyolasında arkasını yastıkla destekleyerek.. ama dr. uzun süre kesinlikle oturmasın henüz erken dedi kaydirigubbakcemile5
bastırınca 1 adım attı geçen gün bizimki de kaydirigubbakcemile2
bakalım sağlıkla gelşsinler büyüsünler yürüsünler de inşAllah..
Allah sağlık versin hepsine..
hadi iyi geceler :1hug:

mervecimsende multıtbas kullanıyodun deilmi..bende kullanıyodum,kombıne vıtamın hepsinden var dıye..ama sağlık ocapının verdıgı monovıt d 3 daha iyiymiş kemık gelişiminde..benım burdakı eczacı kız soyledi..doktorum farketmez demişti..ama eczacım haftada iki multıtaps ama hergun 4 damla d3 ver dıyo..d3 verdıgın gun multıtabs vermicekmısım..yanı küçük birdetay belkı,belkı gerçekten farketmez ama bana dogruluk payı var gıbı geldı..

Son düzenleme:
Benim doktorum da "Multitabs"i ancak 6. aydan sonra önerdi.. Biz doğduğundan beri DVit3 veriyoruz ve 4 damla olarak;ama 4. aydan sonra "3 damla" dedi doktorumuz. Bu ayda destekl oturtmak normalmiş;ama ben kucağımda bile destekli oturtmaya korkuyorum..daha kemikleri o kadar gelişmemiştir ki bebişlerin...bastırmanız normal mi? Açıkçası ben hiç denemedim..Denesem belki bizimki de basar,ama cesaret edemiyorum..Bizimkisi daha çok yatarken göbeğini kaldırmayı ve kendini sağa sola atmayı çok seviyor...Hepimiz güle güle büyütelim minklerimizi inşaallah...

Bu arada ben mesaj yazrken aşağıda çıkan oğlumun "ay göstergesi" kaybolmuş..Onu nasıl düzeleceğim acaba? Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen? Şimdiden çok teşekkürler...

mervecimm yok bee bizim ki de cok kuvvetli basıyo sonra hemen yoruluveriyolaelaelaelaelae yavruumm
yok cnm ne sorunu olcak hepimizin aynıı:1hug:
hıımm daha erkenmii yaniii aa ben aradada destekle oturtuyorumm klava:

slm kızlar yorucu bi gun geçirdik ama güzedi yemek di alp berk ın yıkanması uyuması ancak girebildim. geçmişi okuyamadım pek ama göz gezdirdım .bu gun alp berk le 1453panorama muzesıne gittik çok güzeldı önce üskudara uskudardan vapura vapurdan tranvaya derken ölen oldu ama değdi gerçekten bekledığımız kuyrugu hıç saymıyorum zaten aksam 5:30 da geldık. eve masallah alp benı hıç üzmedı istanbulda oturanlar trafiği ve kalabalığı bilirler ona raman güzeldı siz neler yaptınız bu gun herkes iyidir inşallah...

kızlar alp ıyıce emmeyı kestı biberonla kasıkla vermesem bu seferde aç kalıyo gece sorun yok ama gunduz emmek ıstemıyo ne yapcam ya emmeyımı bırakcak kasıkla vermesem açlıktan huysuzlanıyı ne yapacagımı sasırdımm

canım biberonla fazla vermemeye çalış iyice alışır hiç emmez
hep uyurken emzir gündüz de gece de . uyurken emiyolar.

hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin gelin inşallah

ay ben de hala multitabs kullanıyorum 20.gününden beri doktorumuz verdi...monovit i sevmedi yanlış mıymış yaniiiii ooooffff:bbo::bbo:benneyaptımki

canancım çok geçmiş olsun gerçekten komik olmuşş delikafadulden oğlu babasının elinden tutup doktora götürmüş. dediğin gibherşeyin başı sağlıkkk ama insanoğlu işte dert lenecek mutlaka bişeyler bulup çıkarıveriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…