- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.581
aa olabilir belki canım ya ondan olabilir...ya benim de göğüs uçlarım acayip yara oldu krem sürüyorum ama bakalım öyle canım yanıyorki anlatamam bi de sağarken daha fena oluyor
allah allah niye yara olduki canım yaaa, ben bir krem kullanmıştım ii gelmişti istersen onu dene, birde bu emzirrirken bebeğin göğüs ucunu yanlış kavramasından kaynaklanıyormuş, emzirriken dikkat et canım.a.s.
senin kullandığın krem neydi canım ben lanoise kullanıyorum
kızlar bıcırık kuklalar var , ben de cansudan duymuştum.. dün ondan sipariş etmiştim bugün geldi, bayıldı bizim yaramaz.. parmaklarımı oynattıkça nasıl kıkırdıyo seviniyo bi görseniz
bir de ninnili ışıklı uyku arkadaşım almıştım ama onu yemeye çalışmak dışında pek ilgilenmedi cadım
senin kullandığın krem neydi canım ben lanoise kullanıyorum
günaydın arkadaslar
deryacım gecmiş olsun benimde cok fena göğüslerim 15 günü gecti garmastan lansinoh bepanthen karbonatlı su hiç bişey fayda etmiyor bana yarık yarık göğsüm kahverengilik falan kalmadı kıpkırmızı göğsüm ölüyorum emzirirken niye gecmiyor yaaa
he işte o krem, ii gelmedimi sana, neden yara oldu yaa benim ilk zamanlarda çok fenaydıı zıplıyodum acıdan ama şimdi ii çok şükür, ege iyi canım, bakalım inşallah gerileme olurda düzelir şimdilik amleyata gerek yok dedi doktor.
he işte o krem, ii gelmedimi sana, neden yara oldu yaa benim ilk zamanlarda çok fenaydıı zıplıyodum acıdan ama şimdi ii çok şükür, ege iyi canım, bakalım inşallah gerileme olurda düzelir şimdilik amleyata gerek yok dedi doktor.
canım pişik gibi mi seninki de benim uçlarım çatlak çatlak etrafı da kıpkırmızı göğsümün komple oofff valla neden oldu anlamadım...pompa kullanıyor musun sen ben acaba ondan mı oldu diyorum
kızlar bebişleri bastırdığınızı söylüyorsunuz yaa kaç dk. öyle durabiliyorlar ?
benimki 1-2 dk. sonra hoopp dizlerinin üzerine çöküyo..istediği zaman gayet kuvvetli basıyo ama ben bastırmaya çalışınca tembellik ediyo taşıyamıyo ağırlığını...acaba bizde mi bi sorun var :1no2: Allah korusun
gerçi bizim dr. oturtmamı bile istemiyor erken diyee, bi de bastırmaya çalıştığımı bilse ne yapar bilemiyorumklava: dr.a göre erken bunlar için fisfisfis
kızlar eczaneye sürdüm lansinoh u her tarafına sür dedi etrafına da süebilirmişim iyileştirir dedi...pompa tahriş etmiş olabilirmiş ama geçer dedi inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?