Doğum yapmış olan anneler buraya....

aa olabilir belki canım ya ondan olabilir...ya benim de göğüs uçlarım acayip yara oldu krem sürüyorum ama bakalım öyle canım yanıyorki anlatamam bi de sağarken daha fena oluyor

allah allah niye yara olduki canım yaaa, ben bir krem kullanmıştım ii gelmişti istersen onu dene, birde bu emzirrirken bebeğin göğüs ucunu yanlış kavramasından kaynaklanıyormuş, emzirriken dikkat et canım.a.s.

kızlar göğüsleimin ikisi de yara oldu ve komple etrafı kızardı acayip canım yanıyor göğüs kremi de pek fayda etmedi doktora randevu aldım iş çıkışı gidicem...dün gece düşünün acıdan bebeğimi emziremedim sütyen bile takmadım bugün o kadar fenayım yani

senin kullandığın krem neydi canım ben lanoise kullanıyorum

günaydın arkadaslar

deryacım gecmiş olsun benimde cok fena göğüslerim 15 günü gecti garmastan lansinoh bepanthen karbonatlı su hiç bişey fayda etmiyor bana yarık yarık göğsüm kahverengilik falan kalmadı kıpkırmızı göğsüm ölüyorum emzirirken niye gecmiyor yaaa

nerden aldın canım banada söylermisin.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

senin kullandığın krem neydi canım ben lanoise kullanıyorum

he işte o krem, ii gelmedimi sana, neden yara oldu yaa benim ilk zamanlarda çok fenaydıı zıplıyodum acıdan ama şimdi ii çok şükür, ege iyi canım, bakalım inşallah gerileme olurda düzelir şimdilik amleyata gerek yok dedi doktor.

canım pişik gibi mi seninki de benim uçlarım çatlak çatlak etrafı da kıpkırmızı göğsümün komple oofff valla neden oldu anlamadım...pompa kullanıyor musun sen ben acaba ondan mı oldu diyorum

ayten gecmiş olsun gerileme varmıymış aynımı cnm inşallah dediği gibi olur drun ameliyata gerek kalmadan iyileşir ege

cnmhicrandan haberiniz varmı

çok sevindim canım maşallah diyelim...
kremi iki gündür sürüyorum biraz uçları düzelior gibi etrfına da sebamed sürüyorum ama etrafı çok kötü kıpkırmızı....

canım pişik gibi mi seninki de benim uçlarım çatlak çatlak etrafı da kıpkırmızı göğsümün komple oofff valla neden oldu anlamadım...pompa kullanıyor musun sen ben acaba ondan mı oldu diyorum

cnm pişiği gecti artık resmen derisi soyuldu yarıldı hep pedde zaman zaman kan oluyor pompada kullanmıyoru m emziriyorum

Herkese Günaydınnnnnn:1rolleyes:
Birkaç gündür İzmirde bahar havası var kızlar hava en 20 derece...Günlük güneşlik montları attıksırnaşık şeyama tabı kaç gün sürer bılmıyorum.Fırsat bu fırsat bol bol gezıyoruz oğluşumla..Öğleden sonra yine yokuz anlıyacagınız:)

Mervecım slm,egede baya baya basıyor hatta biz ellerini bırakıyoruz kendısı duruyor Ama tabıkı senınde dedıgın gıbı 2 dakıka sonra yazık dizlerinin üstüne oturuveriyor kuzum:)Ben valla hem oturtuyorum hemde ayakta tutuyorum ellerınıde tutmadan..Eşim iki yandan ani düşüşlere karşı aportta bekliyor tabıkı:lepi:Aha buda ispatı:))Hantallar falan ama baya ayakta duruyorlar bilmem anlatabildimmi :roflol:laelaelaelaelae
Alıntı yapmayın lütfen silicem...
Deryacım bu arada sana geçmiş olsun canıma.s.

Son düzenleme:
kızlar eczaneye sürdüm lansinoh u her tarafına sür dedi etrafına da süebilirmişim iyileştirir dedi...pompa tahriş etmiş olabilirmiş ama geçer dedi inşallah geçer

duygucum masallah masallah masallah egeye
ben daha yeni yeni koltuk altlarından tutup kucagımda bastırıyorum

..............................................................

sağol duygucum gezin havanın tadını çıakrın bu arada hayretle resme bakıyorum maşallah yaaaa:)))tunahan da ellerinden tutunca ayakta baya durabiliyo birde sırtüstü yatarken ellerinden tutuyoz hemen kalkıveriyo ben normal şekilde değil ama kucağıma oturtuyorum bazen valla

Son düzenleme:
Sagol deryacımm allah nazardan saklasın evlatlarımızı:)Rica etsem alıntıdan sılermısın?Sonra silicemde...

derya geçmiş olsun valla çok acıyor deme Allak kolaylık versin hemen iyileşsin acısına gerçekten dayanılmıyor bende yaşadım okremi kullandım ve geçtia.s.

duygu sen beni öldürcenmi kız ne olmuş oğlana maşallah tütüüüüüüüü Allah nazarlardan korusun canım tütütü

40binkere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…